Генітальний герпес

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Lelijka, 29 Жовтень 2013.

  1. Lelijka

    Lelijka Well-Known Member

    Як жити далі??? чи можливо вилічити раз і назавжди генітальний герпес? що казати чоловікові (якщо небуло ніяких інших партнерів ні в нього ні в мене)
     
  2. bogoslavka

    bogoslavka New Member

    Відповідь: Генітальний герпес

    Вірус герпесу невиліковний повністю. Він живе в організмі приховано, і тільки, реагуючи на якийсь збудник, виявляється...Часто герпес виникає за послаблення імунітету, у результаті емоційного перевантаження, внаслідок виснажливих дієт...Генітальний провокує навіть порушення гігієни. Я не медик, пишу з огляду на самоспостереження і, звісно, консультації лікаря, що й рекомендую Вам...Неодбхідно з'ясувати, що стимулювало появу герпесу ззовні. Знаю, що висип на губах добре знімає мазь Ацик або Зовіракс, гляньте у неті на інструкцію, ці мазі наче можна застосовувати і під час генітального ураження. Але перевірте обов'язково.
     
  3. Delfy

    Delfy Well-Known Member

    Відповідь: Генітальний герпес

    жити спокійно, так само, як і до того, лише іноді з внесенням профілактики будь-яких захворювань, що знижують імунітет (ГРВІ, ті, що лікуються антибіотиками ітп), вживання алкоголю, переохолоджень ну і всього, що має вплив на ваш організм (може бути і море і купання в озері, в кожного по своєму).
    На скільки мені відомо, герпес можна залікувати, але не вилікувати.
    Є багато сучасних препаратів, які в цьому вам допоможуть (краплі Протефлазід, наприклад, мазі).
    З*являється та і заліковується він так само, як і звичайний (він буває не лише на губах - на обличчі, а й на інших частинах тіла).
    цей герпес може передаватись не лише статевим шляхом. Ви його могли "хапнути" він купання в басейні/озері, сидіння в купальнику на лежаку/лавці/іншому, ну і купа інших місць. Тому це не обов*язково інший статевий партнер.