Продам Куртки, пальто розмір S-M Кошти на армію.

Тема у розділі 'Одяг', створена користувачем Rodionochka, 31 Березень 2014.

  1. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Прийшла весна, і хочеться чогось нового.
    Тому вирішила продати все, що не дуже часто ношу, і купити щось інше))).

    1. Пальто осінь-весна фірми "WE", розмір 38, склад тканини: 70% шерсті, 30% полістер. Стан чудовий, без ознак експлуатації))). Довжина спинки - 96 см, довжина рукава - 58 см (теж вкорочений). Без паска (загубила). Колір насичений шоколадний, під комірок та підкладка - фіолетові. Дуже гарний фасон, цікава спинка. Завжди отримувала в ньому компліменти, але зараз пальта взагалі не ношу, тому даремно висить.
    ЦІна 200 грн.
    [​IMG]
    2. Пальто-куртка на осінь-весну. Розмір вказано С, але підійде і на М, та і на вагітних буде нормально, бо має вільніший крій. Склад тканини - 55% полістер, 20% шерсть, 5% віскоза. Стан добрий. Довжина спинки 60 см, довжина рукава 61 см.
    Ціна 100 грн.
    [​IMG]
    3. КУртка фірми Bershka, розмір М. Колір зеленкувато-болотний, насичений, тканина - щось типу під шкіру))). Стан добрий, без жодних недоліків.Має підкладку, та високо защипається, тому у ній тепло. Довжина спинки - 53 см, довжина рукава - 61 см.
    Ціна - 150 грн.
    [​IMG]
    4. Куртка фірми Jenifer, розмір М (підійде і на С). Легесенька, світло-сірого кольору, У комірі має захований капюшон. Стан добрий. Довжина спинки - 47 см, довжина рукава - виміряти не вдалось, бо реглан))), але стандартний, думаю, що 61 см точно є.
    Ціна 70 грн.
    [​IMG]
    5. Куртка лакована. Розмір написано 50, але на мій погляд С-М. Натуральна лакована шкіра. Стан ідеальний, без щодних недоліків. Довжина спинки - 51 см, довжина рукава - 62 см.
    Ціна 400 грн.
    [​IMG]

    Додаткові фото та заміри надішлю при потребі. На все можливий торг.
    Поміряти можна в районі Пагорбу Слави (кінцева трамваю №2), а також часто буваю в центрі та в районі 8 школи.
     
    Останнє редагування модератором: 16 Квітень 2014
  2. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Відповідь: свій верхній одяг розмір S-M

    Нова ціна - 350 грн.
     
  3. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Відповідь: Куртки, пальто розмір S-M

    У зв"язку з ситуацією в країні усі кошти від продажу цих речей підуть на допомогу армії, яку збирає Ука. Ціна - яку кому не шкода. Дякую!
     
  4. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Куртка 3 має свою нову господиню!!! Решта чекають на своїх нових власниць!!! Давайте армії допоможемо разом! На всі речі Ваша ціна!!!