Монахиня індійка Лідія з Закарпаття

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Олег, 30 Листопад 2014.

  1. Олег

    Олег New Member

    На Закарпаті біля Мукачева ,зцілює від різних хвороб монашка з Індії Лідія, скажіть хтось з вас був в цієї монашки з Індії, чи дійсно вона зцілює і виліковує від хвороб
     
  2. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Зцілює БОГ !!! А с.Лідія молиться і просить Бога про зцілення. Я з чоловіком і дітьми були на молитві в с.Лідії , то дуже відчувала Бога під час молитви, а ще посміхалася. с.Лідія була зцілена Богом і має дар молитися і випрошувати ласку зцілення для інших людей.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. whisper

    whisper Well-Known Member

    Відповідь: Монахиня індійка Лідія з Закарпаття

    Ми теж були на її проповідях, скажу чесно, для мене це було дивно (як показують в іноземних фільмах люди співають тримаючи руки догори), дійсно проймає до глибини душі.
    Під час цієї проповіді вона розказує про відчуття, що зцілюється хтось з присутніх і називає хворобу - це може бути 1,2 особи. Знаю що в неї там є будинок куди приїжджають люди і вона насамоті з ними молиться. Думаю, якщо людина має хворобу десь з якихось переживань, неспокою душевного - то вона допоможе розібратись і знайти спокій. Але дійсно хто дуже вірить в її силу маже і вилікує, в мене під час всієї цієї проповіді було дуже двояке відчуття. Мабуть кожен сприймає це по своєму. Після проповіді вона сама казала що дуже мало людей було в яких вона побачила довіру, в більшості людей в очах був сумнів - тому так мало людям було дано дар зцілитись.
    Знаю що церква визнає її силу, минулого року в Католицькому університеті вона також проповідувала. Думаю нічого не втратите якщо поїдите, душевний спокій і усвідомлення своїх вчинків, а найголовніше покаяння в своїх гріхах відчуєте точно, а це може бути головнішим ніж фізичне оздоровлення.
     
  4. koza

    koza Active Member

    Відповідь: Монахиня індійка Лідія з Закарпаття

    Маю моб номер щоб записатись на молитву в м.Мукачеве
     
  5. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Дівчата лікує не с.Лідія, а Бог . Коли йти з такою думкою, що Бог зцілює на молитву, тоді навіть найменша віра дає зцілення !!!Після молитви с.Лідія попросила, щоб я з чоловіком 40 днів молилися Отче наш і сказала, що все буде добре. Ми були на молитві весною, всю минулу зиму хворіли по колу я, чоловік, діти і знов, малий дуже важко брав кутові зуби, то 8 місяців прокидався 5-6 разів вночі, я від перевтоми ходила, як зомбі. 40 день молитви випав на великодній вівторок. Ми були в гостях в куми і товаришка моєї куми розповідала про втрату дитинки- її синочок помер в Ізраїлі, куди вона привезла його на обстеження. І я усвідомила, що означали 40 днів молитви- Бог показав мені і чоловікові, що наші хвороби, перевтома є нічим у порівнянні з болем жінки, яка втратила дитину. А наступного дня я прочитала тут на форумі в темі Лілі , що якщо дитинка не спить , то добре втирати в ступні лавандову олійку і вже через пару днів синочок почав спати, а я і чоловік відновлювати сили. Для мене молитва с.Лідії дала відвагу йти вперед і вірити, що все буде добре !!!
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. Kuma Zybulya

    Kuma Zybulya Well-Known Member

    Відповідь: Монахиня індійка Лідія з Закарпаття

    Прийму це мабуть як якийсь знак від Бога. Пару днів тому одна подруга сказала,що везе маму до сестри Лідії і так напористо писала про неї,висилала її інтерв'ю щоб я почитала. Тепер ця тема на форумі і найважливіше те,що я живу в Італії,сама з Тернополя а в неділю маю їхати саме в Мукачево!
     
  7. Іван

    Іван New Member

    Скажіть,будьте добрі,як Ви добиралися до монастиря,скільки коштує прийом ,чи є церква, щоб посповідатися і прийняти свюТайни, може ще якась особливість?Дякую.
     
  8. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Прийом нічого не коштує, бо людина має дар зцілення від Бога.

    В суботу 17 січня 2015 р. у Львові в церкві Стрітення Господнього (вул. Винниченка, 30а) відбудеться духовна зустріч з с. Ліді (згромадження сестер св. Йосипа де сен Марк).
    12.00 Літургія в східному обряді;
    13.00 Духовна наука сестри Ліді та молитва;
    19.00 Свята Меса латинського обряду
    Сердечно запрошуємо!
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 1
  9. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    якщо хтось буде знати коли с.Лідія буде у Львові- дайте знати будь-ласка
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. nita777

    nita777 New Member

    Може хтось має телефон для запису на молитву в Мукачево, буду дуже вдячна
     
  11. koza

    koza Active Member

    Запис на молитву з с.Лідією (с.Павшино, обїздна м.Мукачево) 050 10 44 061. Запис проводиться поіменний в строго визначений час.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  12. nita777

    nita777 New Member

    Дуже дякую!
     
  13. koza

    koza Active Member

    Прошу. Як будете на місці, то спитайте чи не має у сестри Лідії планів бути у Львові.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Kuma Zybulya

    Kuma Zybulya Well-Known Member

    має бути у Львові! Десь бачила розклад!
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    а коли саме, не пам'ятаєте? Або якщо хтось в курсі дайте знати.
    Багато хороших відгуків чула про цю жінку.
     
  16. Sonyakh

    Sonyakh New Member

    Сестра Лідія буде у Львові в храмі св.Володимира і Ольги, що на вул. Симоненка, 7 березня. О 9.30 ранку буде св.Літургія, потім молитви.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 3
  17. Kapilviv

    Kapilviv New Member

    дзвонити з 10 до 19 год.
    дякую за інформацію про 7 березня.
     
  18. skai

    skai Well-Known Member

    А можна трохи докладніше? Я так розумію, що сестра Лідія буде брати участь у Богослужінні, а після нього буде молитва? Як спільна молитва проходить: вона молиться разом зі всіми людьми чи люди по черзі до неї підходять?
    Яким чином відбувається спілкування із сестрою Лідією тих людей, які мають проблему зі здоровям і хочуть за її допомоги вилікуватися? До неї треба попасти поза спільною молитвою на "індивідуальну" молитву чи як?
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. SweetMira

    SweetMira Well-Known Member

    Привіт:) Їздила на молитву до с.Лідії в Стрий недавно (подумали, що в Львові народу більше буде:)). Отже, служба пройде як звичайно, але в ній варто взяти участь, потім буде невелика лекція про неї, молитва з піснями. Опісля вона кожного буде благословити, дуже просила нічого не питати і не розказувати. Як хочете індивідуально, то треба в Мукачево до монастиря до неї їхати.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  20. :clapping:Дівчатка, сестра Лідія у Львові буде 7.03.2015(субота) в церкві Володимира і Ольги на вул.Симоненка. Початок молитов о 9год.30хв. Буде цілий день, доки будуть люди.
    Вхід вільний! Приходьте!!!:clapping::clapping::clapping:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1