Крик хворої дитини

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем oleo, 20 Квітень 2007.

  1. oleo

    oleo Member

    Дуже сподіваюсь, що модератор не буде вважати цей допис рекламою іншого сайту.
    Нещодавно, блукаючи в неті "бабськими" сайтами у пошуках порад по догляду за собою, коханою, зовсім випадково натрапила на такий собі сайт www.donor.org.ua. Це про дітей хворих на рак. Вони кричать, їм болить, вони страждають, багато з них помирає.
    В цю секунду. коли я клацаю пальчиками по клавіатурі, а ви, напевне, попиваючи каву, це читаєте, якийсь малюк вгризається зубами в подушку від болю, бо в мами уже немає грошей на знеболюючі наркотики.
    Просто на кілька хвилин загляньте на цей сайт, познайомтесь з цими дітками. А далі ще простіше:
    1. ваш комп роздруковує рахунок будь-якої дитинки
    2. на обідній перерві між цигаркою та кавою збігайте в будь-яке відділення банку (крім ощадбанку-там завжди якісь проблеми)
    3. за кілька днів мама отримує для дитинки ваші гривні і вже купує ампулу чи забавку, у якій відмовляла дитинці через брак коштів.
    4. увечері ви лягаєте спати і говорите собі: цей день я прожив дійсно не марно!
    І ще, як це не дивно звучить, зробіть піар самі собі - напишіть, що ви вже перерахували гроші чи іншим чином допомогли маленьким янголяткам - це підштовхне інших!
    А тепер і я попіарюсь - я це зробила! щоб перерахувати гроші мені знадобилось кілька хвилин, а одинока мама хворого малюка мені вже СМС-сить, що вони розпочинають ще один курс лікування, і сподіваються, що дитинка з 4 стадією все ж таки одужає.
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    Відповідь: Крик хворої дитини

    ці препарати видаються абсолютно безкоштовно .... і за гроші їх купити неможливо. Відредагуйте, будь-ласка, повідомлення... а то неправдиво виглядає...

    Взагалі дуже жаль, що діти хворіють на такі "дорослі" болячки. Дуже жаль.... навіть не знаю, чим вони завинили на таке покарання.... На форумі уже писали, що дитяча гематологія і онкологія - найважчі віділення лікарень (психологічно). Господи... ну чому діти? Хай би вже тільки дорослі...
     
  3. Ольга

    Ольга Well-Known Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    Історії шокуючі :sad:
    справді у Львові і на Дністорвській і на Броньовій дуже багато діточок, якій потребують фінансової допомоги і молитви. Шкода, що на сайті лише кілька прохань зі Львова. Не всі батьки знають про такий ресурс, і не можуть наважитися просити про допомогу у когось...
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. oleo

    oleo Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    Соррі, може я не дуже правильно щось написала, бо не є спеціалістом в цій темі - тільки ось зіштовхнулась з цим сайтом, але річ не в тім.Головне, щоб хоч хтось, хто прочитав цю гілку, чи зайшов на сайт, підняв попу (пардон) і скинув трохи грошей дітям.
     
  5. New Shrek

    New Shrek Well-Known Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    http://www.donor.org.ua/index.php?module=pages&page=Kak_pomoch
    Счет храма св. Космы и Дамиана римских Дорогие друзья, если хотите, то также Вы можете помочь больничному храму УПЦ при институте онкологии АМНУ (г. Киев, Ломоносова 33/43), который большую часть денег жертвует на лечение детей в детском отделении института онкологии.

    Гривневые реквизиты

    Одержувач: УПЦ ПАРАФИЯ СВВ. КОСЬМИ І ДАМІАНА
    Р/р: 260023012932, АБ "ТАВРИКА"
    МФО: 300788
    ЄДРПОУ: 33053232

    Без коментарів
     
  6. oleo

    oleo Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    Не хочу богохульствувати, але мені здається, що краще пересилати гроші безпосередньо на рахунки дітей, а не на храми Косьми і Даміана. Навіщо посередники? Там біля кожної фотки та історії дитинки є реквізити. Я ось зв"язалась з однією мамочкою, переслала гроші, зараз підготувала деякі речі для неї та дитинці - передам найближчим часом.
     
  7. New Shrek

    New Shrek Well-Known Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    згідний,але на сторінці львівянина не передбачена опція роздрукування рахунку http://www.donor.org.ua/index.php?module=help&act=show&c=18&id=307
    І чому не можна зробити переказ з домашнього компютера через інтернет?
     
  8. oleo

    oleo Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    Так, чомусь біля нього немає нічого. Але ж є купа малюків з інших міст. І ще дуже вам вдячна, що звернули увагу на мій пост і трохи попсули собі весняний настрій такою темою... Якщо ви десь тусуєтесь і на інших форумах - скидайте там цю зсилку (знову прошу модератора не вважати це рекламою) - чим більше людей дізнаються, тим більше у малих бідняток шансів.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Ольга

    Ольга Well-Known Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    зацікавила історія про дівчинку Іванку, там ще допис про те, що її мама може використати кошти не за призначенням. Це взагалі в голові не вкладається :sad:
     
  10. New Shrek

    New Shrek Well-Known Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    [​IMG]
     
  11. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    Відповідь: Крик хворої дитини

    По іронії долі, ті хто має можливість допомогти рідко це роблять....
     
  12. New Shrek

    New Shrek Well-Known Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    зверніть увагу на пункт70 наскільки мені відомо там повинно бути написано переказ коштів на лікування Іванова Івана Івановича
     
  13. New Shrek

    New Shrek Well-Known Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    а лохи попадаються
     
  14. oleo

    oleo Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    To New Shrek: Про лохів не зрозуміла. Хто тут лох? Якщо в людини нормально з психікою, вихованням, серце є, і вона адекватно реагує на чуже горе, - то вона лох? Можна я буду перша в цьому списку? В свої за 30ть я вже можу відрізнити, де ловлять лохів, а де справді потребують допомоги. Ви читали на форумі цього сайту, як відділення лікарень крім грошей просять навіть постільну білизну? У Львівську чорнобильську лікарню просять приносити диски з фільмами для дітей, а також когось, хто б з ними займався малюванням. Поки діти страждають, циніки вишукують подвійне дно....
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Ольга

    Ольга Well-Known Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    Шреку, я ніколи ще не перераховувала гроші таким чином. Тому теж з острахом думаю чи ті кошти дійдуть...
    вже отримала листа від координатора одної дівчинки.
    Сподіваюся, що ці гроші дійдуть разом з подарунками...

    Не вірю, щоб люди жартували і таким способом заробляли гроші.

    Банер сайту я поставила тут http://pregnant.com.ua/
    ще спробую на інших ресурсах поставити.
     
  16. New Shrek

    New Shrek Well-Known Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    Матф.6:3 У тебя же, когда творишь милостыню, пусть левая рука твоя не знает, что делает правая,
     
  17. Ука

    Ука Добрий волонтер із поганими нервами

    Відповідь: Крик хворої дитини

    Я маю контакти дівчинки, котра є волонтером у Львові. Спробую її сюди запросити, можливо, вона зможе щось розповісти про ці механізми допомоги, або ж звести з потребуючими безпосередньо.
    Знаю від неї точно, що постійно потрібна кров, зокрема в гематології в Чорнобильській.
     
  18. oleo

    oleo Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    Дуже рада, що знайшлись небайдужі! Щиро вам вдячна! До речі, - http://donor.org.ua/index.php?module=phorum&mdo=show&th=3&po=6214&page=2 - це ссилка на форум, де можна почитати, як київські дівчата допомагають малюку з Нового Роздолу, який зараз приїхав на черговий курс лікування до Києва. Шукають їм житло, коляску, носять дитинці супчики і купують мікрохвильвку для обробки фруктів, бо в дитини зовсім вже немає імунітету і їй треба все обробляти. Це я все кажу до того, що не треба багато розуму поставити під сумнів "справжність" цих благань про допомогу, розміщених на сайті. А київські дамочки мають силу духу побігати і допомогти і морально і матеріально зовсім незнайомій людині, яка опинилась в справжній біді. Молодці!
     
  19. Zoryanazirka

    Zoryanazirka Well-Known Member

    Відповідь: Крик хворої дитини


    У нас в родині нажаль таке горе - племінниці в 3 рочки поставили діагноз лейкемія. Ми через це пройшли, зараз вона вже в школу пішла, але 2 роки лікарні незабуде ніколи. Насправді тільки препарати хімії були задурно, а решта - треба купити. Я незнаю яким черствим треба бути бачучи як малентку дитинку під капельницею вивертає, вона плаче і мучиться, а лікарка каже - протирвотна таблетка коштує 80 гривень. І ще як можна говорити дитині що ти помреш якщо не даш поставити капельницю, вона ж маленька не розуміє цього. А у батьків дійсно грошей небуло, бо вони мешкають в селі і єдині заробітки від продажу городини. А про те як заставляли знайти спонсора на лікування взагалі окрема історія.. немає спонсора - немає таблеток.

    В процесі лікування дитина втратила всю свою дитячість - відчуття було що з тобою розмовляє доросла людина. Ніколи не забуду діалог малої під капельницею з сестрою (без волосся, вся спухша) -

    - мамо відкрий вікно
    - не можна, там зимно
    - мамо, вікрий вікно я хочу чути дощ
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Ольга

    Ольга Well-Known Member

    Відповідь: Крик хворої дитини

    Загадалося, що пару років тому Мальтійська служба дала на своєму сайті перелік реальних потреб кожного сиротинця області. Думаю, що після такого узагальнення потреб значно легше було знайти жертводавця.
    Та і кожен хто хотів допомогти - міг долучитися.

    Цей сайт, про який створена гілка, неймовірно добре зроблений. Багатьом можна справді допомогти! Тішуся, що є стільки волонтерів, які віддано працюють.