Целюліт - косметична проблема чи хвороба

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Adriana, 22 Лютий 2008.

  1. Adriana

    Adriana Well-Known Member

    Форумчанки, якщо у Вас була чи є така проблемка, поділіться як її позбавитися. А то я вже не знаю, що робити, тої зарази трошки, але час йде:sad: . я вже стільки всього перепробувала, але глухо як в танку. Думала про мезотерапію чи озонотерапію, але боюся болі. Можливо хтось проходив ті процедури, підскажіть чи то не викинути гроші на вітер та ще й плюс зрушена нервова система?:sad:
     
  2. bora

    bora Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    Десь в дієтах здається було обговорення тої теми, але тепер і не знайти. Не питайте дівчат. Хіба контакти фахового консультанта.
    В кожного свій організм і своя стадія того дєла - і для вирішення дійсно проблеми кремчиків не досить. Треба знати причину. До речі, викид гормонів (який Ви не можете контролювати) - також спричинює цю бяку. І з цим ну нічого не зробиш. Оце дійсно жіноча доля:)
    Якщо з косметичних засобів - мені підійшов крем фірми Payot, знайомій система Colistar, а ще знайомый - тільки продукція Guam підходить.
    Щодо процедур - не перестарайтесь знову ж таки без консультацій. І тренажери можуть тільки закріпити той ефект що маєте вже.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Zoryanazirka

    Zoryanazirka Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    За часів молодості моєї мами цим навіть ніхто не перемався, а ми робимо все можливе і неможливещобпозбутися целюліту.
     
    • Подобається Подобається x 6
  4. Ірена

    Ірена Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    О! точно на таку тему ми недавно розмовляли з колєжанкою...
    Вона мені не дає смажену картоплю їсти - каже від неї целюліт:eek:
    а я їй кажу, ось коли я була мала, то смажен акартопля в нас була чи не через день і в мами своєї я целюліту не пам"ятаю, хоча мене мама народила в 30 з гаком...
    то на нас ще й рідна екологія відіграється:ireful1:
     
  5. Ella

    Ella Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    Можливо не в тему, целюліт як і неголені ноги - це надумана проблема, якою ще років 10 тому ніхто не парився. А роздули це питання виробники продукції яка допомагає ці проблеми тимчасово усунути. Як сказав Маркс :" Капиталист не остановится ни перед какой мерзостью, что бы извлечь дополнительную прибыль"
    Мене шокували слова моєї 13-ти літньої похресниці, яка на в подарунок на день народження замовила у батьків епіляцію в салоні.
     
    • Подобається Подобається x 16
  6. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    неправильне харчування і/або гормональний дисбаланс організму от вам і апельсики) без усунення причини креми і масажі ефекту не дадуть.
     
    • Подобається Подобається x 4
  7. Lady

    Lady Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    Цікаву статтю прочитала в інтернеті,джерело-Здоров"я жінки(інформаційно-довідковий проект)

    П’ять хвилин на язиці, і все життя на стегнах. М. Процайло.
    „Помаранчевої шкірки” важко позбутися, але можливо. Усе залежить тільки від нас, нашої витривалості і наполегливості у боротьбі з підступним ворогом, який дуже довго маскується. Отож чи встигнемо до відпустки надати шкірі гарного вигляду?

    Причини виникнення целюліту різноманітні: спадкова схильність, гормональні зміни, ендокринні захворювання, судинні патології, порушення кровообігу у жировій тканині, роботі щитоподібної і підшлункової залоз, неправильне харчування, малорухливий спосіб життя, стреси, куріння, зловживання алкоголем.

    Про сказане – прискіпливіше

    Целюліт розвивається протягом багатьох років, перш ніж проявитися у вигляді підшкірних заглибин і загрубінь, які деформують нашу фігуру. Однак не треба чекати, щоб він став помітним. Адже целюліт, який вже видно неозброєним оком, дуже важко піддається лікуванню. Щоб його ліквідувати і повернути гладеньку шкіру треба докласти багато зусиль. Тільки не слід опускати руки. Запам’ятайте – усе можливо.

    Хибна думка, що целюліт товаришує тільки з повненькими, канула в лету. Він може не турбувати тих, хто останній раз займався фізкультурою ще у шкільному спортивному залі, або з’явитися у тих, для кого спорт – професія. Однією з причин цього захворювання (його вже піднесли до рангу хвороби!) називають дію жіночих статевих гормонів естрогенів. Вони відповідають за накопичення жирів та вуглеводів у жирових клітинах, у результаті чого жіночі фігури набувають приємної на око округлості.

    Ще одним приводом для виникнення целюліту може бути надмірне споживання жирної їжі. Особливо смаженої, адже при термічній обробці жир видозмінюється і не розщеплюється до вихідних продуктів. Якщо їсти забагато, може похитнутися рівновага між споживанням і згоранням жиру. В той час, коли ви смакуєте відбивними, жирові клітини розростаються надміру, утворюючи під шкірою відчутні потовщення. У худеньких жінок причиною целюліту можуть бути неправильна мікроциркуляція, нагромадження в тканинах зайвих продуктів обміну, гормональний дисбаланс або слабкість колагенових волокон у шкірі.

    Стикнутися ніс до носа з проблемою целюліту можуть і любителі тісного обтислого одягу, наприклад, постійне носіння джинсів сприяє целюлітові, оскільки утруднює циркуляцію крові. Як наслідок, неокислені жирові клітини повільніше спалюють жир і щораз сильніше набухають.

    Три стадії розвитку целюліту.

    Целюліт загалом визначають за зовнішніми ознаками і на дотик. На першій стадії целюліт практично непомітний. Побачити його можна тільки при натисканні: якщо стиснути шкіру пальцями, на ній утворяться дрібненькі горбики та ямочки. На початковій стадії перемогти целюліт досить легко, найголовніше – вчасно помітити і не допустити дальшого розвитку. На другій стадії вже неозброєним оком можна помітити припухлість та драглистість на проблемних зонах: животі, стегнах, сідницях. Проблема у тому що в цих місцях погіршується циркуляція лімфи, накопичується рідина. Температура тіла на ділянках захоплених целюлітом трохи знижується і лікувати його на цій стадії дуже дорого і довго. Третю стадію целюліту можна вже назвати патологічним станом. На шкірі з’являють затверділі ділянки і целюлітні зони нагадують вже не помаранчеву шкірку, а тісто або пластилін, на якому зробили заглибини. Доторкання до них може викликати навіть біль. На цій стадії вилікувати целюліт надзвичайно важко.

    Дешеві способи боротьби.

    При найменших ознаках целюліту відразу усі хапають за антицелюлітні креми. Беззаперечно – вони прекрасний засіб для профілактики. Переважно до складу таких кремів входять активні речовини гінкго білоба, плюща, кінського каштану, кофеїн, водорості, амінофілін. Але тільки за у мови активних занять спортом та правильного харчування, результат незабариться. У протилежному випадку ви просто доглядаєте за шкірою тіла, а від одного догляду „помаранчева шкірка” не зникне.

    Також у боротьбі з целюлітом дуже допоможе поперемінно, теплий і холодний душ. Перед тим як влаштувати собі таке лікування, варто помасажувати місця, вкриті „помаранчевою шкіркою”, спеціальною губкою, дерев’яним валиком або спеціальними рукавичками з цупкої тканини. Такі прості процедури є найкращим засобом від „помаранчевої шкірки”. Після таких маніпуляцій наступні 2–3 хвилини слід поливати живіт, стегна і сідниці то теплою, то холодною водою. Струмінь води потрібно скерувати знизу (від колін) догори, така процедура надає шкірі пружності, зміцнює кровоносні судини і сприяє швидкому спаленню жиру.

    Целюліт не любить холоду. Тому ті, хто витримує холод, можуть зробити собі масаж кубиками льоду, які напевно знайдуться у вашій холодильній камері.

    Насамкінець ще одне застереження для тих, хто встиг вскочити в останній вагон: намагайтеся бодай один–два рази на тиждень видаляти омертвілі клітини епідермісу за допомогою скрабів. Така процедура підготує шкіру до впливу антицелюлітних засобів і є добрим методом профілактики целюліту.
     
    • Подобається Подобається x 6
  8. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    Краще і не скажеш... січете все правильно...
    Респект!
     
  9. Koza-Dereza

    Koza-Dereza Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    10 рокiв тому це не так вже й давно. А голiнням нiг жiнки переймались ше у 80х. А це вже чи не 30 рокiв назад.
    Як на мене то целюлiт можна приховати якщо вiн не на дупi, бедрах. А решта хто буде бачити? Багато жiнок пiсля родiв iтак бiкiнi носити не можуть, то й целюлiт приховується. А ця рiч чiпається не тiльки повних, а й худих. У мене є дуже худа колiжанка яка жалiлась на целюлiт на бедрах. I де є правда?
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Ella

    Ella Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    Це про мене і мої 48 кг. Але чомусь мій целюліт мене не хвилює. Чому ми, жінки, переймаємося так целютом? Можливо щоб не встидно було на пляжі, басейні чи вліжку перед чоловіком чи хлопцем. Але мені здається що їх (чоловіків) наш целюліт, за винятком клінічних випадків, аж ніяк не лякає і не відштовхує. Ну можливо відсотків 10 і крутять носом, але для них жінка взагалі має бути клоном з обкладинки.
    Я не пишаюсь своїм целюлітом, але цілком задоволена станом своєї філейної частини і ше одному комплексу я не дам собі псувати настрій.
    Я думаю, що потрібно заспокоїтись і сприйняти цей целюліт як природній процес розвитку організму. Ще років 10-15 і мені проблема целюліту взагалі буде здаватися смішною у порівнянні зі зморшками і втратою пружності шкіри.
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. duncan

    duncan Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    целюліт -- це класно.......
    люблю його у дівчат...... :rolleyes:
     
  12. Ella

    Ella Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    невже? а який вам найбільше подобається?:)
     
  13. duncan

    duncan Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    мені подобається, коли він є!....
    але в "розумних межах"....
    "розумні межі" -- дівчина рухлива, а не лежить цілий день на канапі.... [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 5
  14. Strekoza

    Strekoza Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    Згідна, мені навіть здається, що чоловіки про целюліт і не знали б нічого, якби жінки їм самі не розказали.
    Мені, до речі, теж "подруга" відкрила очі. Але я вже з нею давно не бачилась і тому напевно забула про цю свою "страшну проблему" :)
     
    • Подобається Подобається x 3
  15. маюнка

    маюнка Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    психологічна проблема
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. Deus igrok

    Deus igrok Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    http://www.kp.ru/daily/23852.3/63138/print/ - тут шото про целюліит

    [youtube]iYhCn0jf46U[/youtube]
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. duncan

    duncan Well-Known Member

    ну і що?!!
    дівчата є двох категорій, якщо мова про целюліт: ті, хто перестрашені та мордує себе дієтою і ті, хто має "десь"....
    є ще третя "група", ті, хто з цим ще не стикнулися...
    вони легковажать....
    минає час і ці дівчата "записуються" або в групу целюлітофобів, або в групу целюлітофаків.....
    мені більше до вподоби другі....
    але знову наголошую: В РОЗУМНИХ МЕЖАХ.....
     
    • Подобається Подобається x 5
  18. маюнка

    маюнка Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    :clapping: :clapping: :clapping:
    +1
     
  19. Adriana

    Adriana Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    це не правильно дивитися назад в минуле, що там було за часів молодості мамусь/бабусь. часи міняються, появляються нові хвороби і взагалі все рухається вперед. Можна ще згадати, що наші предки не користувалися зубною ниткою, не робили манік"юр, про парфюмерія можна і не згадувати
     
  20. маюнка

    маюнка Well-Known Member

    Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

    при цьому рівень народжуваності був набагато більший ніж маємо зараз.
    люди, як не знають свого минулого, приречені повторити його помилки - (с).

    ОООООООООООООО! то і дівчатам треба побільше рухатись - вперед, назад, вбік, побільше фізичних вправ,любі пані. целюліт - не кінець світу - це проблема обміну речовин.