Лікар-проктолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Marianka, 23 Жовтень 2008.

  1. Marianka

    Marianka Well-Known Member

    Привіт дівчата! Чи може хтось порадити лікаря - проктолога, оскільки ці лікарі специфічні :umbrage: або можливо лікарню де можна кишечник оглянути :8:
     
  2. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Я робила УЗД кишечника(запори) в залізничній на Огієнка. Показало все гуд. Але під час вагітності набула собі "делікатнішу" проблему, то теж хочу піти обстежитись поки не запустилось.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. нталька

    нталька Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Якщо належите до другої міської поліклініки, то там дуже хороший проктолог. Дуже спокійний дядько. Якщо ні - то в нього є приватний кабінет на Княгині Ольги.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Olma

    Olma Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Якщо це той що в "Аквамарині" працює (http://www.wz.lviv.ua/print.php?atid=28909) - то дуже рекомендую.
    Була в них 2 рази на промиванні кишківника. Не дуже приємна процедура, але раз в рік треба.
    При такій процедурі огляд проктолога вже включений в ціну (якщо відмовляєтеся - то все одно ціна та сама) - так от я першого разу відмовилась - трошки незручно коли лікар мужчина, але на другий раз таки пішла на огляд - лікар дуже професійний, взагалі їх клініка мені сподобалась:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. lapocka

    lapocka Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Я перенесла проктологічну операцію кілька тижнів тому, в обласному проктологічному відділенні. Саме відділення страшнувате, але лікарем задоволена. Якщо потрібно координати доктора, можу скинути в ПП.
    Після перенесеного до проктологів відношусь так як до гінекологів;).
    І запускати ці "делікатні" проблеми не раджу, бо чим далі тим гірше:no:, знаю на власному досвіді
     
    • Подобається Подобається x 5
  6. Квіточка

    Квіточка Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Привіт! мене теж цікавить лікар -проктолог(не особисто мене), але більше хочеться відвідати проктолога-жінку... Може хтось щось порадить. Але потрібно чимшвидше...
     
  7. Marianka

    Marianka Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Чесно кажучи шукати жінку проктолога, це як шукати скарб в Сахарі. Я також спочатку шукала жінку, коли вже ситуація була критична довелося йти до чоловіка-проктолога. Насправді тут абсолютно немає чого стидатися, коли є проблема її треба негайно лікувати, а не думати про те, що вас оглядатиме проктолог - чоловік. Єдине кого я вам не раджу так це Юрія Коваля, який приймає на Сихові - це просто жахливий лікар, який поставив страшний діагноз моїй бабусі, при тому, що заключення таке можливе лише на Основі аналізів!!! При цьому відверто сказав готуватися до найгіршого, оскільки шансів немає взагалі. :confused: Ви собі просто не уявляєте яку психологічну травму я пережила після його прийому.
    Зараз коли я повела свою бабусю до Обласної проктологічної лікарні, лікарі були просто здивовані, таким заключенням..і не все так погано, шанси на одужання ще є....
     
    • Подобається Подобається x 3
  8. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    то напевно офтоп, але для профілактики і лікування раджу пити розторопшу( продається в аптеках, дешева,бо в нас росте. дуже популярна в світі, з закордону всі хочуть її в нас купити, бо в них дуже дорога:) ) і також купити свічечки на природній основі - (купляла в лікаря-проктолога в Трускавці) - нікому не зашкодить.

    П.С. насправді проблеми з кишечником вагоміші ніж ми собі думаєм і в тому плані, що можуть спричинити жіночі проблеми... іноді навіть досить серйозні...
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Ірушка

    Ірушка Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Порадьте будь ласка, лікуванням цієї делікатної проблеми краще зайнятися зараз, чи вже після пологів.Боюся, що як почнуться перейми мені буде дуже боляче, так як останні дні відчуває такий дискомфорт, думаю завтра піти купити мазь, але чи буде вона ефективною.
     
  10. Bride

    Bride Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Чи існує таке поняття як хронічний геморой ( першої стадії)? його справді не треба лікувати? хто з таким зіштовхувався, напишіть будь-ласка!
     
  11. Negnaja

    Negnaja New Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Скажіть будь ласка як її заварювати і в яких дозах приймати?
     
  12. Seppy

    Seppy Active Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Росторопша (чортополох молочний) входить до складу "карсилу" і "гепабене", але мабуть все ж краще приймати її в чистому вигляді. В наших аптеках зустрічала порошок у банках. 1ст.ложка під час їжі 2 рази на день.
    З проктологією не варто жартувати. Достатньо лише зайти в медінституті у це відділення і подивитися на людей в черзі за "калоприймачами" і стає зрозумілою вся серйозність хвороби...
     
  13. ViTanya

    ViTanya Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Розторопша дійсно помічна при закрепах, які провокують геморой. Правда, причина геморою - не закрепи. У мого чоловіка закрепів немає і не було, а геморой є; в мене, навпаки, дуже часті закрепи з натужуванням вже багато років, а геморою немає. Геморой - це варикозне розширення вен анального каналу, це вроджена слабкість стінки судин. При навантаженнях ( закрепи з натужуванням, підйом тягярів, важка фізична праця, сидяча робота, вагітність, проноси, ожиріння, тривалий кашель, пологи) стінки судин в тих місцях, де є вроджений слабкий розвиток сполучної тканини, не витримують тиску крові і починають розтягуватись. Тому профілактика геморою, в тих, хто має до нього вроджену схильність, або профілактика загострень в тих, хто його вже має - це зміна способу життя.
    Значно обмежуються або виключаються продукти, які сприяють кровонаповненню і розтягуванню вен тазового дна: солені, перчені, гострі, мариновані страви, алкоголь. Обмежувати жирну їжу, бо вона сприяє закрепам, обмежити випічку, бобові, жирне м'ясо. Рекомендуються кукурудза, брокколі, морква, стиглі яблука, буряк, кабачки, гарбузи, цвітна капуста, чорнослив, курага, мед, каші, особливо перлова і вівсяна. Знайома з дитинства ранкова гімнастика сприяє підвищенню тонусу м'язів анальної ділянки. Не сидіти на холодному. Відмовитись від тривалих (більше години) прогулянок і тривалої роботи стоячи чи сидячи. Якщо вже сидіти, то на жорсткому дерев'яному чи пластиковому стільці без подушки на сидінні. Дуже хороший ефект дає підмивання прохолодною або й холодною водою після кожного випорожнення. Можна навіть скерувати прохолодний струмінь душу фонтанчиком на анальну ділянку на 15 секунд. З медикаментів зміцнюють венозну стінку засоби з насіння кінського каштану ( є готові, назив. ескузан ), детралекс(=нормовен), для профілактики їх можна приймати двічі на рік, весною і восени.
    Все перевірено на рідному чоловікові, дійсно дуже помічне. Будьте здорові:girl_bye2:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Tratata

    Tratata Active Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    от, власне в мого чоловіка така сама проблема...вже були в одного проктолога, то шось не дуже допомогло його лікування :girl_nea:, ви не пікажете в кого ви лівали свого чоловіка:girl_smile:
     
  15. ViTanya

    ViTanya Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Лікувались не в проктолога. Коли з'явились болі, то подумали, що то якийсь нарив і викликали додому хірурга з поліклініки ( ми належимо до пол-ки на Виговського),він призначив лікування і дав поради. З того часу пройшло 3 роки, загострення було 2 рази, 1 з них - після сидіння на холодному. До лікаря не звертались, застосовували те, що в минулі рази, все швидко проходило. Зараз більше як півроку нічого не турбує.
     
  16. Consuelo

    Consuelo Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    я б радила Обласну - там доволі сильні проктологи, принаймні були.
     
  17. Hanny

    Hanny Active Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Скиньте будь ласка в ПП номер телефону проктолога, після вагітності і пологів в туалет без крові і сліз не ходжу, а потім ще з пів дня ні сидіти ні лежати не можу!
     
  18. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Відповідь: Лікар-проктолог

    от і я відвідала того страшного лікаря :) Думала, що в мене геморой. А виявилось, просто дискомфорт від закрепів, тому просто треба врегулювати харчування. Лікар Стець Роман Васильович, приймає на Симоненка в 2й поліклініці.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. ViTanya

    ViTanya Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    Знайома недавно ходила до Витвицького ( зав. в-лом проктології в мадінституті), думала, що в неї геморой. Виявилось - задавнена тріщина анального сфінктера. Лікарем задоволена.
     
  20. Wonder

    Wonder New Member

    Відповідь: Лікар-проктолог

    підтримую, чудовий лікар, спец своєї справи

    зверталась велика к-ть знайомих, та і сама зверталась, всі задоволені
    ps. оперував навіть бабцю 81 рік (познайомилась в лікарні, видаляли кишку їй), так та через 2 тижні як нова копійка була :)