Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іксік

    Іксік Member

    Не так давно я взнала про зраду чоловіка, взнала банально - прочитала смс, далі під тиском він сам признався.

    Він її любить і хотів би з нею бути, але залишився, бо ми сім”я і дітям потрібний тато (я відпускала - не пішов). Не знаю чи доцільно вживати слово зрада в повному розмінні, радше флірт, інтрига, фізичного контакту не було (хочеться вірити).

    Попросив вибачення, сказав що я ідеальна дружина і не заслужила на таке, але так сталося (такі байки напевне всі розповідають, кого на гарячому спіймали?).

    Я намагаюсь пробачити, забути не можу. Весь час терзаюсь сумнівами. Чи можливо повернути кохання в сім"ю? є майбутнє? Не покидає думка, що мій чоловік, моя опора в житті вчинив як криса: в один з найважчих періодів сімейного життя втік плакатись на борт іншого корабля, замість рятувати свій. І де гарантія що це не повториться через деякий час в більш серйозній формі?

    Наскільки оправдана моя ініціатива для налагодження хороших стосунків?

    Ваш тверезий погляд на ситуацію?

    Хочеться зрозуміти причину :це нехватка моєї уваги? Захотілось гаряченького? Справді запізніла любов чи вміла обробка (леді одружена і старша на 10 років).

    Мені важко дався цей пост, але не знаю як правильно поводити себе. Я хочу зберегти сім’ю, хочу повернути кохання але не втратити власну гідність, не перетворитись на підстилку. Буду вдячна за любу точку зору.
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Радість

    Радість Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    Фліртують майже усі чоловіки. Та й не тільки чоловіки. Жінки також це полюбляють :).Це не означає, що одразу потрібно розводитись. Чого тільки в житті не буває. Якщо він вас любить, думаю, що треба вибачити його і не розривати вашу сім"ю.
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. Nata

    Nata Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    Вміти вибачити і забути - це ще важче ніж образитись, вигнати, розлучитися. Будьте мудрою і все налагодиться.
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    Іксік, а ви зможете з часом йому це пробачити? Найкраще про причину такого вчинку взнати з перших вуст - від чоловіка. Розумію, що наврядчи він чесно скаже, але ж хто, як не ви можете зробити правильні висновки з його слів, міміки?
     
  5. Мар"яночка

    Мар"яночка Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    Я б напевно не змогла вибачати і забути :umbrage::no: А він казав шо він вас любить? бо шо він її любить я прочитала, а вас....? як на мене "Попросив вибачення, сказав що я ідеальна дружина і не заслужила на таке, але так сталося " це не є слова "я тебе люблю", хоча...
     
    Останнє редагування: 23 Жовтень 2008
    • Подобається Подобається x 13
  6. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    кожного дня практично всі, і чоловіки і жінки стикаються з фліртом, чи то на роботі, чи ще десь.
    в тому, на мою думку, нічого страшного нема.
    важче, коли людина зраджує Вашу довіру, і шукає втіху в когось іншого, це насправді важко пережити. вам потрібно говорити про це, було б тільки бажання. і з часом проблема сама собою зникне, забудеться, затреться, головне бажання з обох сторін відновити той зв"язок, який був між вами раніше.
    на мою думку, це можливо.
     
    • Подобається Подобається x 5
  7. Мар"яночка

    Мар"яночка Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    Зачекайте, фліртувати не означає заявити своїй жінці: Я її люблю, і хочу лишитись з нею, але в нас є діти тому я залишаюсь з тобою. :no:
     
    • Подобається Подобається x 9
  8. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    у даному випадку має місце емоційна зрада, що на мою думку не менш боляче, бо завжди хочеться бути єдиною і самою любимою... і це набагато важливіше ніж секс.
    Ваша ініціатива все налагодити - похвальна. Повірте, зрада в сімї дуже поширене явище, набагато поширеніше, ніж ви думаєте... Скажу навіть більше - в моєму оточенні таких сімей навіть більше, ніж "ідеальних". ЛЮди стараються зберегти сімю і я вважаю, що правильно роблять, бо для дітей дуже велика психологічна травма, коли батьки розлучені.
    Звичайно, після такого вже не довірятимеш людині і вона не буде для тебе такою близькою.. тим більше, винуватець ще має заслужити вашу довіру, переконати що він її достойний і на це може бути витрачено дуже багато часу...

    Ви не втратите свою гідність, якщо попередите чоловіка, що це його єдиний шанс бути у сімї... з ваших слів я зрозуміла що він сам хоче все зберегти, тому хай старається! А ви в цьому випадку виглядатимете героїнею, бо змогли простити... мудрі люди знають що це набагато важче ніж знищити сімю, а думка інших хай вас не хвилює!
     
    • Подобається Подобається x 12
  9. Мар"яночка

    Мар"яночка Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    Для дітей не менша травма, якшо люди залишають жити разом як чужі.
     
    • Подобається Подобається x 7
  10. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    Ми тут можемо багато написати, але рішення прийняти може тільки Іксік, сама. Оскільки тільки вона бачить (або зможе побачити) повну картину - чи є за що боротись, чи нема. І як це краще робити.
     
  11. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    все-таки менша, бо тоді вони не відчувають себе неповноцінними для суспільства... я не раз чула про це від дітей з таких сімей...
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. Іксік

    Іксік Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    От, власне, що не казав, а питати страшно. не хочу брехні і боюся правди.
    Ще маю підозру, що та леді продовжує дзвонити йому.

    Дівчата, дякую за підтримку.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    отут я вам точно зможу тверезо сказати, бо і сама невзаємно любила і мене так любили) і вдвох було взаємно..

    брехні нікому не хочеться, тому краще не спровоковуйте ту брехню - не питайте! а от боятися правди не варто!!! варто сказати самій собі "я його дружина, яку він цінує і поважає і має до мене глибокі почуття, хоче бути зі мною!" це ж так насправді! він створив з вами сімю, отже почував до вас почуття. Якщо в них зявилася тріщина, то це не означає що вони зникли! з цією ідеєю варто пройти через ваше випробування, стараючись відповіді на свої питання знаходити в поведінці чоловіка, а не в його словах. Згодом все вляжеться і ви переконаєтесь, що були праві, якщо чоловік дійсно хоче виправдати вашу довіру і бути з вами! А щодо тої леді - це питання обовязково виясніть!!!
    П.С. В мене теж в житті був великий шок від того, що моя шалена любов насправді мене не любить:bad: якби я була тоді стриманішою - то не нирнула б в свої стосунки з головою, і мудрішою - старалась би розтопити його серце...
     
    Останнє редагування: 23 Жовтень 2008
    • Подобається Подобається x 11
  14. Мар"яночка

    Мар"яночка Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    Я постійно сперчаюсь з людьми які говорять шо тре залишатись і миритись з усім шо робить їхня половина. П"Є, б"є, гуляє, сидить без роботи..... бути мудрою, терплячою і т.д. Люди, а життя нам вистачить???? Мені здається шо його нам дано не для того шоб постійно на все закриват очі і мовчати :sad: Можна не питати, можна боятись взнати правду, але мені здається шо воно всерівно вилізе. Я зара ні кого, ні до чого не закликаю, боронь Боже, руйнувати сім"ю якшо є хоть найменша можливість все налагодити. Але питання як? :ninja: Знаюч себе я б постійно потім ходила накручена і думала шо: "о вона подзвонила і він полетів", хоть він там банально пішов по справах і т.д. І сама б впала б в депресію і його до ступору довела б :confused:

    А на рахунок дітей... часом ліпше рости в неповноцінній сім"ї ніж з порушеною психікою. Моя така думка
     
    • Подобається Подобається x 17
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  15. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    Цікаво зауважити, що ми зараз живемо з чоловіком в різних кімнатах але не показуємо дітям що між нами щось не так. Ми просто поводимось чемно один до одного і всі питання які нас стосуються виясняємо за закритими дверима.

    Діти зараз змінились. Дуже тішаться що у них Є тато і що він Є З НИМИ вдома.

    Мені зараз дуже тяжко прийняти остаточне рішення бо я бачу що дітям з цим татом є добре, але чи зможу я відмовитись від всього лише заради дітей? А чи може буду направляти?
     
    • Подобається Подобається x 15
  16. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    Я не в курсі вашої ситуації, але запитаю - раніше тато був окремо?
    Зрозуміло, що дітям краще коли обидвоє батьків поруч...Але (суджу по собі), часом краще бачитись час від часу, ніж відчувати "шкурою" що щось не так.....

    Часом треба переступити власну гордість і пробачити, навчитись знову довіряти (дійсно довіряти, а не робити вигляд), часом якісь подібні події вікривають нам очі.

    Іксік, бажаю вам сміливостіі сили в цьому розібратиьс і визначити для себе, як далі жити. А ми тут спробуємо забезпечити моральної підтримкою!
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    звичайно, кожна окрема ситуація - індивідуальна! одна справа, якщо чоловік прийшов пяний додому, брати чумайдан, запихати туди його речі і викидати з вікна... а зовсім інша справа, якщо чоловік постійно пє, пропиває майно сімї, ще й бє жінку, дітей, дебоширить - то є друга справа. в кожному випадку треба вибирати з двох бід - меншу і зберігати своє достоїнство!
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. нталька

    нталька Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    Вважаю, що не потрібно виясняти любить-нелюбить і наскільки. В сімї почуття постійно розвиваються, змінюються, але, якщо при створенні сімї було справжнє почуття, воно залишиться, звичайно, змінившись з часом. Не треба ні гучних скандалів, ні глибоких допитувань і докопувань, бо чоловіки трохи по-інакшому то сприймають, і тоді можна справді зруйнувати сімю.
    Вважаю, що варто спокійно сказати чоловікові, щоб перестав спілкуватись з тою жінкою, бо флірт - то минуще, а сімя, то оплот у житті.
    Себе теж не докопуйте питаннями "чому". Час дасть усі відповіді. Намагайтеся бути спокійною, мудрою, відкритою для людей, не заглиблюйтесь у себе.

    Є знайоме подружжя, де чоловік у зрілому віці ходив до коханки (хотів молодим себе відчути) , поки дружина його не виставила. Але через деякий час він повернувся, його прийняли в сімю і вони добре живуть разом.

    Сили вам!
     
    • Подобається Подобається x 9
  19. Іксік

    Іксік Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    не копатися дуже важко. ніяк не можу зрозуміти/пояснити чому вона? не молодша/симпатичніша/стройніша/модніша/веселіша, а старша:8:
    Попробую не думати, переступити і йти далі, а там буде видно.
     
    • Подобається Подобається x 6
  20. zirka

    zirka Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

    О-о-о діти все відчувають. Це виходить як на зло. Коли ти робиш ще один крок до вирішального вчинку, твоя дитина починає розповідати про свою любов до тата і як їй (дитині) добре з ним.
    Мені здається в такій ситуації треба спробувати пожити окремо, щоб зрозуміти чи сумно від цього чи полегшення відчуваєш.
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.