Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Може поділимося, хто що смішного робив, під-час очікування малятка :xaxa:
    Я в перший триместр нападала на бочку з квашеними зеленими помідорами в Сільпо, на черзі в касу біля мене була 2-метрова санітарна зона, так помідорчики попахували. А я блаженно пожирала їх ближче до виходу з магазину.
    Потім я переключилась на сирники і всі знайомі скупляли їх по всіх базарах і везли мені.
    В середині вагітності я ридала крокодилячими сльозами на корпоративі, бо зі мною ніхто не пив і не танцював, і просто-так потрохи поплакувала:sad:
    На третьому триместрі на мене напали фобії:8: Я придумувала собі неіснуючі болячки, а після того коли мені зробили велику фотку мого малятка, яке жило в животику, я виглипала там заячу губу. З цим портретом я тероризувала лікарів з Лисенка, які вперто нехотіли бачити патології, зате коли бачили мене рятувалися втіканням :xaxa:
    Фобії пройшли, коли я потрапила на збереження в патологію, звідки чомусь мене непереборно тягнуло втекти.
    Перед самими пологами до мене прийшов "синдром гніздування", і я прибирала палату на Батальній:)
     
    • Подобається Подобається x 31
    • Смішно Смішно x 2
  2. МарянаК

    МарянаК Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    :xaxa::xaxa:
    В мене майже ті самі "симптоми" були при першій вагітності, тільки хіба не нападали фобії. Дуже рано лягала спати і дуже раненько вставала (чоловік потиху мене ненавидів: бо хотів ввечері дивитись телевізор, то через мене мусів дивитись на німо, а зранку може би і спав по-довше, але я будила, бо мені скучно було).
    О, згадала, все таки одна фобія була: мені мішав запах моїх нігтів (чим я тільки ті руки не мила і пахнила - а запах все рівно мене "преследував"). І що саме цікаве - ніхто не чув того запаху, а я "доходила".
     
    • Подобається Подобається x 14
  3. IRUSKA*8

    IRUSKA*8 Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    А в мене не було ніяких дивних забаганок,але я жити не могла без солодкого і знала ,що не можна, і всеодно:xaxa: жерла:xaxa:,а як не було нічого під руками,то починалася справжня"ломка"...одного разу мій чоловік мав їхати в відрядження на 2 тижні,то я в Метро нагрузила весь великий(вантажний) возик солодкого і на чоловікові квадратні очі,відповіла,що поки він повернеться я все схрумаю:)
     
    • Подобається Подобається x 20
  4. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    А в мене моторчик в одному місці появився - зазвичай я спокійна, а тоді мала купу енергії, постійно десь мусила їздити, ходити, купу роботи собі придумувала, навіть на городі умудрилася працювати(але наступного дня народила :) ). І постійно була голодна, часто думала про те, що би то поїсти.А ще як заходила в продуктовий магазин, то одразу хотіла з"їсти все, що бачила: як стояла біля холодильника з йогуртами, хотіла йогуртів, як стояла біля м"ясного - хотіла м"ясне. Було так, що поки чоловік зробив чай, я цілу піццу з"їла і ще хотіла. А як хтось щось їв смачненьке, то виникало нестримне бажання забрати і самій то з"їсти :xaxa: Ще по телевізору хотілося постійно спорт дивитися, і повитягувала старі інститутські конспекти і почала вчити фізику і дискретну математику :8:
    А ще вбила собі в голову, що в дитини будуть брови, такі як у Брежнєва :xaxa: бо часто мені в журналах попадалися фотографії людей з такими бровами
     
    • Подобається Подобається x 26
  5. Galyna555

    Galyna555 Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    А я при першій вагітності дуже хотіла солодке, всякі там шоколадки, снікерси, торти, а про заварні пирожена, то взагалі мовчу:ninja:. По ті самі пирожена ходила в один і той же магазин, який є на Привокзальній, хоч я живу в іншій стороні Львова, пробила собі точку і спеціально їхала саме туди, бо думала що там вони найкращі, купуючи по 6-8 штук, щоб на завтра вистачило :xaxa:. Аналіз на цукор був для мене самим жахливим, адже потрібно було хоча б на день відмовитися від солодкого.:sad:
    Зарас в мене все радикально помінялося, на теж солодке навіть дивитися не можу. Квашені огірки, які я ніколи не їла, почала смакувати по-справжньому. А от квашені зелені помідори з Арсену я просто обожнюю.:y::y::y: Хочу чіпсів, але за вагітність їх ніразу не купувала, знаю що шкодять, трохи маю на них силу волі, але всеодно так хочу.....:sad:
     
    • Подобається Подобається x 18
  6. Gala

    Gala Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    А я коли була вагітна,то теж ходила з вічно голодними очима.Коли голодна-то починає нудити і поки не наїмся мені добре не було.Токсикозу взагалі не було -був тільки шалений апетит.О,і на солодке теж дуже тягнуло!!!
     
    • Подобається Подобається x 16
  7. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    Я ще собі згадала, в мене дуже прорізався нюх, я на 5 поверсі занюхувала, коли на дворі хтось палив. Одного разу так об'їлась мандаринок, що чоловік їх від мене заховав, так я їх на нюх знайшла, добре що мандаринки гарно пахнуть :)
     
    • Подобається Подобається x 15
  8. Malinka

    Malinka Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    Ніколи не курила, але до курців завжди ставилася толерантно. Але тільки тепер стала помічати як багато людей курять на вулиці! Виходжу в обідню перерву пройтися, подихати свіжим повітрям, і обов'язково хтось переді мною йде із сигаретою! Це так бісить! :cesored: На зупинці стоїш - курять навколо. На світлофорі стоїш чекаєш зеленого світла - знову хтось поруч димить.:tanksmile:
     
    • Подобається Подобається x 12
  9. галіна

    галіна Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    А я курила але як взнала що вагітна то зразу кинула:n:Зараз як чую цей запах мені аж в носі викручує:n:Але думаю що колись знову почну курити:shy:
     
    • Подобається Подобається x 5
  10. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    В мене був жахливий токсикоз: нудота, блювота 3-4 рази на день, паморочилося в голові, і так безперервно 2 місяці:confused:. Мене нудило від перебування в кімнаті свекрів (тоді ми жили з ними), сонливість була страшна (раніше 12.00 просто не могла прокинутися, хоча лягала не пізніше 10.00 вечора), не могла заходити в магазини, бо мене нудило від вигляду майже всіх продуктів, які були виставлені на вітринах, від запаху мила DURU з запахом грейпфрута мене нудило нє по-дєтскі, а ще на дух не переносила квас:sad:. Дотепер не можу не те що пити, а навіть дивитися на нього. Також не можу більше читати Агату Крісті (організм "згадує", що я читала їх під час токсикозу):8:. Єдине, на що тягнуло - то на смажену картоплю. Смажила і лопала її через день. І на моркву корейську також. Ще пельмені любила. Згадую, як поїла їх перед врученням диплома, а потім 4 рази бігала на побачення з унітазом...:xaxa: В мене навіть на чоловіка алергія з"явилася:xaxa:. Десь на 6-му місяці в мене почало страшенно свербіти все тіло, пройшло через 2 тижні. Ну, і майже всю вагітність переживала, що можу не доносити дитину (4 рази була загроза викидня):sad:, і перестала переживати, тільки коли Янька з"явилася на світ Божий:).
     
    • Подобається Подобається x 14
  11. МарянаК

    МарянаК Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    а в мене то всьо зараз так. Чоловіка шкода тільки. Він вроді і не винуватий, а я його "на дух" не переношу.
     
    • Подобається Подобається x 5
  12. Koza-Dereza

    Koza-Dereza Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    При першiй вагiтностi менi надзвичайно пахли i смакували свiжi помiдори. Я їздила у вiдпустку на 6й недiлi вагiтностi, i там в готелi готували снiданки кожного ранки, плюс була їжа викладена а ля шведський стiл, пiдходи бери... Отже Чiкагiвська голота (я) виїдала всi помiдори кожного ранку що ми там були. А шо я, шо я... нє вiнаватая я. Дуже хотiла свого чоловiка... в романтичному планi, була ненаситна i вiн вiд мене вже був в шоцi. Потiм якось гормони внормувались i я йому троха дала час загоїти бойовi "рани". Також був страшний жор. Але ненавидiла морозиво. Мене при однiй думцi про морозиво починало нудити сильно.
    Тепер з самого початку менi страшно хотiлось солодкого, фруктiв, сокiв. Вже якось це пройшло, але натомiсть прийшов мiй давнiй друг жор! Я не можу не їсти. Їм все що бачу! Доречi, пiду зараз в столовку i куплю собi щось ... хi хi хi.
    Проте з гормонами зовсiм iнша рiч. Муж не пристає, а менi й лiпше. I пiди зрозумiй чому в цей раз так, а в перший iнакше. Це поки що 11та недiля, далi буде видно :)
     
    • Подобається Подобається x 24
  13. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    Як я вас розумію!:xaxa: В свого чоловіка я деколи навіть відбирала, якщо він щось їв, в інших не наважувалася, хоч бажання відібрати і з"їсти було дике.:8:
     
    • Подобається Подобається x 12
  14. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Відповідь: Вагітні забаганки

    А зі мною мама як була вагітна хотіла страшенно грейпфрутів.Далекий 87, в магазинах нема майже нічого, а вона десь раз їх скуштувала і хотіла і все!!татові прийшлось побігати.А ще сиру капусту їла.Я тепер так само їм капусту і шалено люблю грейпфрути:xaxa:
     
    • Подобається Подобається x 15
  15. Lyudik

    Lyudik Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    снікерси, натси і круасани з шоколадом польські - це було страшне зло, але я з ним боротись не могла:confused:... головою розуміла, що немона, але... просила чоловіка, щоб забороняв купляти, на роботі і без прохань за мною всі слідкували і завжди нагадували, що солодкого неможна, від нього користі ніякої, всі носили мені фрукти-сочки... а я йшла на роботу, зупинялась біля будь-якого кіоску і любовалась снікерсами і їм подібному, а потім купляла і їла швиденько поки від зупинки до роботи доходила і так до того часу поки кілька раз в мене за спиною не виростали співробітники, які докірливо на мене дивились...
     
    • Подобається Подобається x 16
  16. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    я, коли була десь на 4 тижні, і не знала, що вагітно, сильно хотіла гречки, вона мені так снилась, а зранку аж пахло нею..
    але тоді була в Німеччині,сім"я,де я жила, гречку не їл,а тай нема її у них, хіба, може, я помиляюсь, може в наших магазинах є....
    і м"яса хотіла..... як я хотіла м"яса, а вони й його майже не їли....
    приснився мені сон, ніби беру я маленького біленького кролика, живого рву на шматки,кидаю в окріп і варю...................

    а потім, десь на місяці5 чи 6 зайшла в зоомагазин, а там кролик в клітці сидів, то я стояла біля нього і ревіла крокодилячими слізьми, бо він без мами і йому одиноко..
     
    • Подобається Подобається x 18
  17. Ная

    Ная Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    Про свою вагітність я дізналася тільки на 6-7 тижні,за три дні до того був Старий Новий рік,ми з чоловіком і його друзями святкували в Карпатах. На наступний день після святкування(яке я успішно проспала і що на мене зовсім не схоже) вже нікому нічо не хотілось,половина пороз"їжджались,а мені так сильно захотілось ... горілки!,що я заставила чоловіка і його товариша її купити і скласти мені компанію:xaxa:.На закуску мені страшенно смакувала варена в мундирах картопля і грубо нарізане солоне сало. Дівчата,мені та горілка була така смачна:shy:! До сих пір пам"ятаю той смак і нічого спільного він зі справжнім смаком горілки не має:confused:,додам що я горілку рідко коли пила до того. Як дізналась про вагітність,дуже переживала за те "п"янство".
    А ще на сьомому місяці мені дуже подобалось фарбувати вікна на балконі,мені не дозволяли але так як чоловік з ранку до вечора на роботі,то я насолоджувалася процесом і запахом фарби:).
     
    • Подобається Подобається x 17
  18. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    Моя головна вагітназабагнанка - ремонт. Чоловік досі сміється. Теж якийсь моторчик включився - гонила як ненормальна... Хотіла все встигнути, що не встигла.
    А апетит.... та він і досі нікуди не пропав:)
     
    • Подобається Подобається x 11
  19. Gala

    Gala Well-Known Member

    Відповідь: Вагітні забаганки

    Ой,уявила те все що написали:clapping::xaxa::xaxa::xaxa:
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Відповідь: Вагітні забаганки

    Мабуть подумав,що невістка з голодного краю:xaxa:, або від чоловіка їжу приховує!!:xaxa:
     
    • Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.