Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

    kati Well-Known Member

    Пропоную сюди писати інформацію що стосується Львівщини


    Хто що чув за трагедію на Задорожному кар"єрі?
    в неті найшла оце
    Сьогодні мама дивилась програму по ТВ, там розказували що хлопчиків було двоє, брати, які плавали на шині лосить далеко від берега.Крутелик п"яний на скутері збив дітей, старший брат намагався врятувати молодшого, а сам втопився.
    Львівські водолази не змогли найти тіло, викликали одесських, які після занурення казали, що ще такого не бачили, на глибині 40 м кладовище- трупи з вогнестрільними, ножевими пораненнями,обгоріли тіла.

    Щось після всього в мене мурахи по тілу , а ми так любили відпочивати на тому кар"єрі
     
    • Подобається Подобається x 21
  2. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    Відповідь: Львівські новини

    І у нас на Левандівці в озері хлопчик післявчора втопився.
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    того нещасного хлопця на Задорожному знайшли на глибині 21 метр. я впевнена, що 40 метрів там не може бути. хоча це нічого не міняє. дуже шкода, звичайно. але кожного року в купальний сезон нещастя на воді не рідкість. але від того люди купатися менше не стануть на тих водоймах.

    проблема от в тому, як запобігати таким речам. бо цей випадок насправді можуть зам"яти. тут не те, що діти на шині плавали необережно (хоч напевно і задалеко), а те, що випивші, а то і п"янезні молодики не мають в тому світі ніяких кордонів - вседозволеність і нахабство процвітають - це таки проблема величезна.

    водолази дійсно розповідали цілі історії, що дерева там цілі під водою ростуть, соми розміром з людину плавають, і техніки там повно (це не секрет - бо це ж колишній кар"єр).
    а от як там можуть спокійно лежати
    самі подумайте - небилиці. те, що трупів там можуть кидати багато, то факт. але їх неодмінно з"їдають всі ті чудища, що на такій глибині можуть жити. хіба черепів і кісток буде багато. по-друге - уявіть, яка на такій глибині темнота - як можна розгледіти такі деталі, як ножові і вогнестрільні поранення, а тим більше обгорілі тіла?

    якщо чесно, маємо там дачу, але я там ніколи не купаюся в озері - хіба можу по коліно зайти. історій всяких за купу років багато було - просто страшно. та і просто маю страх до таких водойм - коли внизу - чорнота, в прямому і переносному смислі.
     
    • Подобається Подобається x 20
  4. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    ну якраз говорилось, що львіські рятувальники не мали відповідного спорядження( їхнє підходить лише до 20 м) тому і викликали з одеси., бо глибина кар2єру досягає 40м

    я
    дякувати богу не бувала на такій глибині тому сказати я=чи там темно не можу.....але то й неважливо, чи там обгоріли трупи чи вже кістки,....мене сам факт трупів налякав...я чомусь ніколи про таке не думала,,,тепер якось моторошно та купатись,,,,я розумію що вони не вспливуть до мене, але всерівно,,,
     
    • Подобається Подобається x 15
  5. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    А я ніколи не буду купатись в карьєрі, хіба біля берега походити.І чоловікові не дозволяю. Бо по перше глибина..... мало лі... ногу судорога зведе і удачі.... поки хтось допливе врятувати вже потоне людина, вода жє прісна...все тоне як сокира.
    По друге, не на задорожньому а на тому другому карьєрі, якій зараз нарешті перегороджений, по дну йде високовольтний кабель....скільки вже разів писали що його час від часу коротить і струм йде прямо в воду. Боюсь того дуже.
    По третє сама не можу пливсти коли знаю що дна піді мною фактично немає...... хоча добре плаваю але отой психологічний барьєр не дає мені заплисти на велику глибину, а на карьєрі глибина починається практично від самого берега.
    Ну і по четверте, я давно вже знала що в карьєрах повно топляків..... крім тої техніки яка на карьєрі працювала там можна знайти і угнані автівки...... і купу якщо не трупів то скелетів точно. Про це так голосно не пишуть і ніхто там зайвий раз по дну не лазить..... тому туди все і скидають... і трупів (багато ж нерозкритих злочинів) і угнані машини... і ше купу всякого різного.

    А з іншого боку, в тому озеру найчистіша вода з мабуть усіх львівських водойм, там навіть не знаю як зараз але років 7 тому форель розводили, а дла форелі вода потрібна дуже чиста. А як може бути така чиста вода коли там міні цвинтар?
     
    • Подобається Подобається x 6
  6. Panadolka

    Panadolka Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    Недалеко від нашого будинку є магазин, продавців знаю усіх у лице. Вчора мама приходить з роботи і розказує, що одної продавщиці чоловік втопився в Шацьку. :sad: :sad: :sad: От і відпочили люди.....
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    Відповідь: Львівські новини

    Гілку можна переіменувати на гілку про утоплених....
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Milka

    Milka Moderator

    Відповідь: Львівські новини

    Ви так не жартуйте:agree:, тема гарна. Будуть у Львові ще й інші новини.
     
    • Подобається Подобається x 8
  9. anka

    anka Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    людина з села, де мешкав загиблий хлопчик казала, що на скутері був якийсь родич ( чи часом не син?) Писарчука і що ту справу тому так намагаються замнути. І ще казала, що скутер проїхав повз дітей двічі.
    цікаво, наскільки то правда, бо в ближніх селах ( де висока концентрація бабульок на кв. метр) такі історії обростають відомими прізвищами і вигаданими фактами з шаленою швидкістю.
    Ми з чоловіком колись йшли по пр.Свободи і побачили авто знайомих, які збили людину. Там вже були ДАІ, швидка, ми підійшли і деякий час там з ними постояли- знайомі були шоковані, але біля нас снували всюдисущі бабки, кидалися з прокльонами на шофера, а потім і на нас! І іншим бабкам казали, що я- то донька шофера і що сиділа на задній сідушці разом зі своїм чоловіком. потім, що ми заплатили швидкій, щоб ті сказали, що збита жіночка п"яна ітд...
    Для батьків- велика трагедія, лишилося, щоб всі, хто катається і купається зробили відповідні висновки.
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. Квіточка

    Квіточка Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    перерву трохи тему про відпочинок на озерах і спитаю... може хто чув якісь львівські чи сихівські новини, чому в нас води немає???? Стільки роботи собі не планувала, а тут... ні їсти ні пити немає... вже не говорю про брудний посуд... в когось ше є подібна проблема???
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    Відповідь: Львівські новини

    Вчора знову горів левандівський ринок-кажуть знову підпал. Згоріли адміністративна будівля і кльозети. Певно хтось має види на цю територію...
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    і при чому підпалили те саме місце :) ото вже комусь дорогу перейшли
     
    • Подобається Подобається x 3
  13. enigma

    enigma Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    Помер лідер гурту «Брати Гадюкіни» Сергій Кузьминський

    http://www.zik.com.ua/ua/news/2009/08/03/190949

    Шкодаааааааа....А я так люблю їх пісні. такі кумедні і жваві :girl_sad:
     
    • Подобається Подобається x 5
  14. Олька

    Олька Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    Чоловік розказав, що сьогодні в його районі (Привокзальна) 7-річна дівчинка під час їди подавилась і померла....
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. La esposa

    La esposa Moderator

    Відповідь: Львівські новини

    Біля нас трапився випадок: 6-річна дівчинка скакала через сходинки, і в якийсь момент зашпорталась, впала, вдарилася скронею до чогось твердого і ВСЬО... Причому біля неї були і батьки, і тітки якісь, і купа люду...
     
  16. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    це часом не 5 липня?
     
  17. irrka13

    irrka13 Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    а давайте щось веселіше? наприклад, в неділю в шевченківському гаю має бути свято хліба. якийсь концерт планується. якщо не буде дощу, то з дітками мав би бути суперовий відпочинок. мається на увазі діток постаршіше, яким це буде цікаво :)
     
    • Подобається Подобається x 14
  18. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    Ми теж туди збираємось, мають бути концерти, гулянки, конкурси, дегустація і виставка хлібо-булочних виробів ( здається, 5 виробників, може вже більше...).
     
    • Подобається Подобається x 5
  19. OxankaF

    OxankaF Well-Known Member

    Відповідь: Львівські новини

    І ми теж підемо обовязково. Ніби дощу в неділю не буде, ось прошу нашу бабусю, щоб дошила вишиванку внуку до неділі, а то щось затягує вона..........
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Відповідь: Львівські новини

    і часом не район Наукової?
     
Статус теми:
Закрита.