Лікуємось фракцією АСД-2 !?...

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Нікуся, 6 Жовтень 2009.

  1. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    Останнім часом на слуху про лікування багатьох недуг цією панацеєю. Це порошок з кісток тварин,є натуральним біостимулятором Продається лише в ветаптеках,так як призначений для лікування тварин. Останім часом ним лікуються люди,кажуть що лікує онко. В неті інформації купа ,але як позитивної ,так і негативної. Діліться своїм досвідом!
     
  2. SovaBa

    SovaBa noctua

    Відповідь: Лікуємось фракцією АСД-2 !?...

    Про таке чула давно. Знаю випадок застосування на практиці. Один знайомий ветеринар лікував свого тестя від раку ШКТ років 10тому. Від нього лікарі відмовились,виписали додому "вмирати". Як наслідок через кілька місяців стан тестя покращився настільки,що лікарі були в шоці. Але чи вилікувався б пацієнт остаточно,чи ні-невідомо,оскільки він відмовився від лікування- не витримав. Препарат дуже токсичний,люди які ним лікуються, тяжко мучаться-він блював чимось подібним на смолу,почувався жахливо. Ту сім'ю знаю особисто,ця історія не вигадана.
     
    • Подобається Подобається x 6
  3. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Відповідь: Лікуємось фракцією АСД-2 !?...

    Якось цікавився ним на предмет псоріазу.
    Почитав, не радив зв'язуватися. Деталей не помню, тільки резюме: ховає наслідки.
     
    Останнє редагування: 2 Лютий 2012
    • Подобається Подобається x 2
  4. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Відповідь: Лікуємось фракцією АСД-2 !?...

    Лікувала кота від пухлини під язиком (по 1-2 краплини на день, через кожних 5 днів - два перерви). Сказати, що запах бридкий - це ще нічого не сказати.
    Може, запізно кинулась, але не допомогло... :sad:
    Хоча з пухлиною щось відбувалося, вона поступово зменшувалась, кіт перестав задихатись, але на той час був вже занадто слабеньким, почали відмовляти нирки.
    Наш ветеринар сказав, що колись АСД був якіснішим, йому привозили з Москви для батька. На жаль, чуда не сталось...
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Олюська

    Олюська Well-Known Member

    Відповідь: Лікуємось фракцією АСД-2 !?...

    В мене сусідка ним лікувала рак лімфи, здається. Не знаю, чи пила, але те, що компреси прикладала, то точно. Їй привезли з Росії якісь статті про цей препарат, де було вказано показання до застосування та протипоказання, дози приймання. І скажу вам, що її стан значно покращився. Якщо після хіміотерапії вона дуже погано почувалась, то після того АСД на УЗД навіть не виявили вузлів пухлини.
    Але я думаю, що то все дуже індивідуально - комусь помічне, комусь навпаки. в Росії, здається, є лікарі, які займались таким лікуванням на практиці. Добре б, певно, перше проконсультуватись
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. curlyM

    curlyM New Member

    Відповідь: Лікуємось фракцією АСД-2 !?...

    Декілька тижнів тому почала вживати АСД-2. Порадив мені пити ці ліки мій батько, він ветеринар. Його знайомий хворий на рак, приймав АСД-2 і аналізи стали набагато кращими. Багато людей застосовують цей засіб для проти проблем ендокринної системи. В мене і моєї мами проблем із щитовидною залозою, як наслідок-з*явилася витріщкуватість. Мама приймала АСД-2 протягом місяця чи двох, очі повністю стали в норму (інших ліків не приймала). Я приймаю ці ліки 2 тижні, поки що аналізів не здавала, але самопочуття краще. Побічних ефектів нема!!! Ні в мене, ні в мами не було. Один недолік-жахливий запах.
     
  7. Kucheriava

    Kucheriava Well-Known Member

    Відповідь: Лікуємось фракцією АСД-2 !?...

    В моєі мами був рак молочноі залози, також знайома порадила АСД-2, бо хтось з іі оточення приймав, з позитивними наслідками. Мама його пила і запивала материнкою але абсолютно ні найменшого покращення ми не бачили. Потім мами не стало... Я вважаю, що все залежить від конкретного організму і типу захворювання. Можливо і допомагає але не всім.
     
  8. kolosov

    kolosov New Member

    Відповідь: Лікуємось фракцією АСД-2 !?...

    Щодо АСД фракції 2 пила сама покращення не було. Пила під час зимового періоду - на грип чи ангіну у той період не хворіла (відчувалося ніби у мене в організмі є запасні батарейки)
    Після таємного прийому від лікарів АСД2, я запитала у досить хороших спеців Львова, що вони думають про препарат. Мені було сказано що АСД2 дуже сильний імуностимулятор, можна при бажанні приймати під час епідемій.