Нервовий стан

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Morada, 3 Листопад 2009.

  1. Morada

    Morada Well-Known Member

    Незнаю що зі мною відбувається, вже і подумую чи то до психолога чи якого іншого лікаря не почати ходити!!!!...Коли хтось різко і голосно щось скаже постійно лякаюсь!!!Коли десь щось впаде в мене зразу щемить серце від перестраху..коли чую що позаду мене на вулиці хтось іде боюся страшенно і намагаюся втекти....ну і все того роду!...Нервуюсь через будь яку дрібничку намагаюсь себе стримувати, інколи виходить інколи ні!...Незнаю що то може бути!...Це вже довго продовжується можливо 3 роки!...Може хтось з Вас з таким стикався?...Можливо чув подібне?...Порадьте що робити?!
     
  2. Іннуська

    Іннуська New Member

    Відповідь: Нервовий стан

    Ну я думала,то простіша у Вас ситуація.....
    Головне РОЗСЛАБИТИСЯ!-йога,арт-терапія,медитація і т.п. Але краще звернутися до кваліфікованого спеціаліста,який Вам допоможе, анонімно, вияснити причину,і побороти той страх....
     
  3. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    У вас мабуть дуже глибока депресія, може дійсно зверніться до лікаря. Хоча сподіваюся, що він вам не знадобиться. Вам добре з коханим? Якщо так, то постарайтеся бути з ним разом побільше. (У знайомої була подібна ситуація, то їй допомогло те, що кохана людина була з нею і всяко її підтримувала морально.)
     
  4. Morada

    Morada Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    Іннуська, дякую Вам!

    Oriana мені з ним одним найкраще!...мені біля нього найспокійніше!...тільки все складається так що ми в день бачимось від сили 2 години а все це й час я в таком стані!!!!...я вже стараюсь в день втікати х хати щоб мене ніхто не дратував!...але не завжди так виходить!!!!...жахливі дні!...мабуть це і справді депресія
     
  5. OxankaF

    OxankaF Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    Мабуть, в першу чергу потрібно вияснити причину вашу стану. Згадайте, може у вас була якась подія (стрес), що привело до такого. Треба знайти першопричину, і тоді вже легше буде побороти її наслідки. Такий стан просто так не виникає.
     
  6. Morada

    Morada Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан


    я намагалася зрозуміти чому це так!...але в мене не виходить!...а грошей на лікаря , хорошого лікаря нема!!!...вже хотіла сама для себе психологом стати, читала книжки, але не допомагає!!!...
     
  7. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    Може з батьками не ладите чи на роботі? Тоді поживіть трошки без них, або змініть роботу, може тоді спокійніше буде? ніхто не діставатиме.
     
  8. Adriasia

    Adriasia Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    ситуація схожа на нервове виснаження. Перезбуджена і втомлена нервова система "бурно" реагує на будь який позразник. Вам слід трішки попити валер*янку, поприймати ванни з морської солі, взяти відпустку на тиждень і приділити її абсолютно собі. Ви маєте дивитись у дзеркало і закохуватися у себе, відчиняючи дверцята шафи ви маєте там бачити те, що вам подобаться. І ЖОДНИХ СТРЕСОВИХ СИТУАЦІЙ. Дайте собі відпочити. Мало би пройти.
    Ледь не забула про аромати які вас оточують. Для вечора чудово підходять орхідея, фіалка, апельсин. Хоча підходить у вашому випадку те що не дратує і приносить задоволення. Оточіть себе приємною музикою для вух, смаликами для шлунку, легкими ароматами для носа, красивими речами і предметами для очей.
    Якщо не пройде тоді все запущено і таки раджу до лікаря.
    Успіхів. Не хворійте.
     
    Останнє редагування: 4 Листопад 2009
  9. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    Miss Princess, ваш стан може бути і наслідком гіперфункції щитовидної залози (її гормон тироксин в великій кількості перезбуджує нервову систему). Це перевірити просто - здати аналіз на вільний Т4 і ТТГ (в Медлайні напевно найдешевше у Львові). Якщо виявиться, що проблема тут, є препарати, які нормалізують роботу щитовидної залози і все буде нормально!
    Можете спробувати попити Нервохель,гарний гомеопатичний засіб, який помагає заспокоїти нерви :girl_smile: (І на аватарці у вас така знервована дівчина :girl_sad:, не хочете поміняти на якусь веселу спокійну, і з того розпочати позитивні зміни в собі:girl_smile:)
     
  10. Morada

    Morada Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    Oriana з батьками і справді не ладжу!...кожен день добивають мене!!!!. піти жити окремо велике бажання маю і то дуже дуже велике, але поки складаються обставини так що нема як пересилитись!!!

    Adriasiaможливо і дійсно валерянку пити!...я ще думала може собі заспокійливі чаї купувати в аптеці!може Ви знаєте якісь дієві?...бо мені самій важко це все терпіти!!!...голова болить що 3-ій день!!!!

    галичанка Аналізи напевно теж варто було б зробити. І дякую за назву чаю, певно завтра піду тай куплю собі :) ...(Незнала що це таблетки ..дякую :) )


    Дякую дівчата Вам всім, за Вашу підтримку!..
     
    Останнє редагування: 4 Листопад 2009
  11. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    То не чай, а таблетки гомеопатичні, нешкідливі :girl_smile:
     
  12. Peri

    Peri New Member

    Відповідь: Нервовий стан

    мила Miss Princess,Ви розповіли що такий стан у вас біля 3 років.З подальших Ваших дописів видно,що певне полегшення Ви відчуваєте поряд з коханим,і що Ви стараєтесь собі допомогти.-це є ознакою,що яким би суб*єктивно важким Ваш стан не був для Вас,та його(стан тривоги,напруги) Вам вдасться подолати.Пригадайте,поспостерігайте,в яких випадках,ситуаціях(в дома,на роботі,на вулиці іт.п.),в якій порі року,порі дня(зранку,вечором),Ви почуваєте себе гірше.

    і звичайно,якщо відчуваєте потребу,порозмовляйте з людиною,якій Ви моглиб довіритись.

    Вірю що все у Вас владнається!:)
     
  13. Morada

    Morada Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    Дякую Вам за пораду. :)
     
  14. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Відповідь: Нервовий стан

    Я б казав, пізно. Японці кажуть, до 3-х років закладаються основне. Навіть книгу бачив "После 3-х уже поздно".

    ЗІ: багатьом варто читати "Как перестать беспокоиться и начать жить", декому допомагає.
     
  15. Morada

    Morada Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    levandivka, Дякую Вам, ви мені нагадали про цю книжку!!!!...
     
  16. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    А в мене іноді буває відчуття, що щось має статись погане, що не можу я бути такою щасливою, що так не буває . Забуваю про ці думки лише поряд з коханим. Але не все є можливість завжди бути поряд. Може мені теж треба почитати ту книжку, що Левандівка радив?...
     
  17. Яруська

    Яруська Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    Мені здається, що це "Тонка нервова конституція". А її дуже легко ранити чи пошкодити. Дійсно попийте заспокійливе і вітаміни. Звісно найкраще це оберігатись від подразників і стресів але ж не завжди то реально.
    А скажіть таке, як ви себе поводите в дійсно критичній ситуації?
     
  18. popelushka

    popelushka Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    Я в таких "нервових" ситуаціях п'ю заспокійливі чаї з меліси, м'яти. Ще приймаю теплу ванну з додаванням хвої, або морської солі...
     
  19. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    А з чого все почалося? Згадайте, може було в вашому житті щось, що сильно настрашило і чого ви боїтеся?
    Питаю не просто так. Колись стався дуже неприємний випадок. Після нього я теж боялася всього, а кошмари з ним повязані деколи сняться і досі. Час вилікував, але основне - позбуться всього з тим повязаного. Ми навіть переїхали.
    Якщо ви не можете самі з цим справитися, зверніться до фахівця. Щоб не було гірше...
     
  20. meri5

    meri5 Well-Known Member

    Відповідь: Нервовий стан

    В мене аналогічна ситуація з Miss Princess боюсь навіть коли я непобачу, що хтось з домашніх зайде в кімнату і заговорить до мене я аж пістрибую. Радять змінити роботу, відносини з батьками я можу стверджувати, що це невпливає. Бо в мене прекрасні відносини з батьками, з чоловіком якого я кохаю і це взаємно, чудова донечка і робота яку я люблю і що саме основне з колективом мене хороші відносини, можна сказати я щаслива людина якби не один нюанс як кажуть нерви пробувала і валерянку і вітаміни пити непомагає. Це в моїй ситуації може Вам це поможе буду рада за вас