Люди в білих халатах: чорний список

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Кольорова, 9 Квітень 2010.

  1. Кольорова

    Кольорова Well-Known Member

    Такий список є з лікарями-гінекологами. Сюди пропоную вносити лєкарів усіх інших спеціалізацій. Країна має знати свої "героїв"!
    Не cтворити таку тему не могла: вчора з малою почула просто неприпустимі речі від дитячого лора. Отож, відкриваю список.
    ГРИЦЕНКО ЛІДІЯ, , отоларинголог у дитячій поліклініці на Пасічній.
    Ми проходимо з малою зараз медогляд. Заходимо до лора. Сидить сива лікарка. Зайшли, привіталися, представилися. Мала до мене каже неголосно: А що мені будуть робити? Я відповідаю: лікар подивиться горло, вушко. Мала просить: а можна без ложечки? Я кажу: якщо широко відкриєш рот, буде видно горло і без ложки. І тут ця "пані" каже до малої: сідай тут, ми не будемо брати ложку, ми візьмемо виделку і будемо колоти тобі язик, щоб ти тут не ставила свої вимоги! :eek::girl_devil::girl_devil::girl_devil: От така цьоця нам трапилася вчора - їй би в СІЗО працювати, а не з дітьми....
    В результаті я поговорила з нею так, що вона сказала, що я нагла жінка....Але, відчуваю, справа матиме продовження...Я не з тих мам, що хочуть, аби з їхніми дітьми всі сюскалися, але хамства не терпітиму :)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    Ви прочитали мої думки - вчора після певних перипетій я хотіла створити аналогічну тему.

    1. Мірошниченко П., хірург 1-ї стоматполіклініки на просп. Шевченка.
    Вирвав зуба, пошкодив гайморову пазуху, спровокував альвеоліт. Зашив погано, залишив біля здорового зуба "нірку", в яку вільно входить 10-сантиметровий зонд, через гайморову пазуху доходячи до ока.
    2. Кондратьєва, ЛОР 3-ї поліклініки на Озаркевича.
    Посилала раніше тільки в конкретну аптеку за ліками (навар на тому має). Тепер посилає в Зелену аптеку за ліками (і там навар). Виписує направо і наліво антибіотики, причому раз з антибіотиком виписала протизапальний нестероїдний препарат. Коли я прочитала інструкцію до того антибіотика, там чорним по білому писало, що прийом разом з нестероїдними протизапальними може спричинити нейротоксичні патології. Від гаймориту мене лікувала-лікувала - толку нуль, кінську дозу антибіотиків виписала, мотивувала тим, що в мене вага велика, причому примудрилася повторити це загалом 6 разів. Дитині подивилася в ніс, побачила гній!!! хоча там навіть насморку не було, нічого, і призначила знову антибіотики. Більше я до неї ні ногою.
    3. Петровська Г., стоматолог дит. поліклініки на Богдана Лепкого. Так "лікувала" зуби дитині, що прийшлося везти малу в медінститут з розпухлою щокою і нагноєнням.
    4. Коропецька Л., колишній терапевт 3-ї поліклініки на Озаркевича. Діагностувала в прабаби рак 4-ї стадії, який через рік термоядерного лікування на Броньовій виявився всього-навсього затемненням на плівці. Прабаба після "раку" ще 12 років прожила. Лікарці навіть догани не винесли, працює там досі довіреним лікарем.
    5. Задорецька, гінеколог в ЖК на Квітки-Основ"яненка. Жах з жахів.
     
    • Корисно Корисно x 1
  3. garbuzyk

    garbuzyk New Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    +1
    коли я була вагітна, вона мені теж антибіотики виписала і також із Зеленої аптеки препарати;) Я звісно того не пила, а пішла в лічницю Шептицького до Висоцької - витягнула промиваннями і полосканнями. Щоправда, ще Біопароксом користувалася (антибіотик місцевої дії).
    А за Кондратьєву навіть в ЖК попереджають, що не йти до неї, бо вона ліки необережно підбирає.
     
  4. Улянка

    Улянка Well-Known Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    Терапевт Зубченко з поліклініки на Озаркевича-посилала мене вагітну на 14 тижні на флюрку. І тоді ще сказала мені, з температурою 39 "І взагалі їдьте в свою поліклініку лікуватись". Хоч в мене заява підписана головним лікарем, що я можу обслуговуватись у поліклініці на Озаркевича, так як проживаю в цьому районі

    То часом не родич Петровської педіатра? Бо педіатр так само не компетентний зовсім. На родові плямки на голові в дитини сказала що "то вам шапочка натерла", дитині дистрофію приписувала списуючи що в мене молока нема і я дитину голодом морю, хоч з грудей фонтани били. Страшила лікарнею, і відмовляла здати аналіз калу на мікрофлору, хоч причина була в тому. А знайомій казала що в її сина серйозні проблеми бо він "дуже розумово розвинений на його вік"
     
  5. Туфелька

    Туфелька Well-Known Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    Козлан Наталя Лукашівна- дільничий терапевт з відд. сімейної медицини в поліклініці Князя Лева на вул. Мазепи. то є ужас з ужасів. Бабі десь під 100 років,неохайна, в запацьканому клеєм халаті,звертається до пацієнта на "ти", нагло каже дати гроші, бо не відкриє лікарняний (який і так належиться), коли даєш каже шо то замало, а з лікування призначає мені (з температурою!!!) піти на кінцеву тролейбуса №13, там тополю зрізали, бруньки з неї пообривати, залити спиртом і тиждень в темному місці настояти, тоді приймати по 1ст.л 3 р. д., Брєд одним словом. Минайте того ескулапа десятою дорогою, сама до неї не ходжу і нікому не раджу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. irushka

    irushka Well-Known Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    Корінець Наталя Дмитрівна - дитячий нефролог в ОХМАТДИТі на Лисенка - лікувала річній дитині антибіотиками і іншими дорослими ліками здорові нирки. Хворобу вигадала і назвала її "латентною", тобто прихованою.
     
  7. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    Сімейний лікар Сюзій (не пам"ятаю як звати) 2-га поліклініка на Симоненка. Колись була педіатром. Мало не вгробила мого чоловіка в дитинстві. Зараз наша сімейна. Я якраз ставала на облік і захворіла. Ще не мала заведеної карточки. то були перші тижні вагітності. Прийшла на консультацію. Кажу, температура і все таке... Як мені лікуватись і що потрібно для того, щоб отримати тут лікарняний. На мене подивились, як на врага народа. Сказали, що я в них не числюсь і нічого говорити вона зі мною не буде. Оплачу доброчинний внесок, то тоді приходити. Бог з тим лікарняним, я все розумію. Але ж могла щось порадити і принаймні по-людськи поговорити...
     
  8. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    Оооо поліклініка на Симоненка...Лікар сімейний Мединська-завжди на роботі мене на кілька днів відпускали перехворіти, аби не мала мороки з лікарняними...Кілька днів і за допомогою приватних лікарів я на ногах...Та минулого року якраз перед Великоднем я просто злягла, температура сорок, кашель..коротше кількома днями не відбудешся. Після відвідин приватного лікаря і виписаного лікування, я за її порадою викликала дільничу аби та відкрила мені лікарняний. Прийшло "явлєнія народов"-не запитавши, яка температура, НЕ ПОСЛУХАВШИ МЕНЕ, і не помивши за моєю вимогою руки в ванній виписала мені антибіотики, сказала прийти в кінці тижня закрити лікарняний і пішла. Прийшла я в кінці тижня і почувала себе не найкраще, лікар на мене розкричалася чому то я не взяла сечу на здачу аналізів(запитання виникло одразу-мене ж про це не попередили)і направила здавати кров. Потім не запитавши про самопочуття, і не послухавши закрила лікарняний без чекання на результати аналізів. Слів про ставлення, відношення в мене взагалі не було бо я була настільки ослабленою що доводити хоч щось не було бажання.
    Інший випадок в тій же поліклініці-буває інколи -вухо закладає сіркою. Я вирішила піти промити, бо почувала себе некомфортно. Хотіла потрапити до лора Вуса, про якого ніби непогані відкуки, та його не була приймала жіночка, прізвища на жаль не знаю. Подивилась вухо, сказала промити і зайти до неї. Я після промивки отримала рецепт зі списком 12 ліків капання пиття в вухо бо там в мене запалення і мало не глухота + купити це саме в тій аптеці яку вказала у рецепті. Чхала я на неї і її список, який одразу полетів в смітник
     
    • Корисно Корисно x 1
  9. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    А біс його знає.:girl_haha:

    Дитина позаминулого року дуже довго кашляла. Під новий рік я її викликала додому - не прийшла. Викликала на другий день - нема. Дзвоню їй додому, кажу: подзвоніть їй на мобільний, нехай прийде до дитини хворої, другий день чекаємо. Не прийшла. Дзвонить мені додому: які скарги маєте? Кажу: дитина дуже довго кашляє. - А що даєте? - Те-то і те-то. - Ну то продовжуйте давати. - А може, нам на консультацію до пульмонолога піти? - Можете піти. - А як ви думаєте, то нормально для дитини так довго кашляти? - Ви знаєте, вони всі зараз кашляють.

    Узясь!!!:girl_emo:
     
    Останнє редагування: 10 Квітень 2010
    • Подобається Подобається x 1
  10. spivanka

    spivanka New Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    давно мене ця тема муляє:
    ПАВЛИК ІГОР ВАСИЛЬОВИЧ
    хірург дитячої обласної лікарні тої що на Дністровській

    в дитини неповних 2 роки спух пальчик за тиждень до нового року(якраз на Анни 22) ніяких видимих ушкоджень не було. наступного дня зврнулася до педіатра в якого ми вже з півроку лікувалися раз із алергією на антибіотик від дільничої 2 рази від бронхіту-застуди. загалом я йому довіряла. от він і "по-знайомству" завів мене з донею до того хірурга -"заплатите йому шось бо він з операційної". про оплату я навіть не сумнівалась шо тре буде, але одразу не вийшло аж згодом..

    от подививсі хірург рентген показав кістка ціла написав "панарицій", два дні поприкладали шоб підтягнуло гній. нічо не викликало в мене підозр. ше перший раз їхала думала покладе в лікарню, але ж ні (тут я й помилилась..).
    а на третій день зробив "оперативне втручання" в поліклініці без наркозу. десь хвилин 5 тривало, сказав шо все почистив, заплатили гроші, наступний день9субота) перевязка – ніби ліпше, "прикладайте мазь воно ше з місяць буде гоїтися, вся та шкірка злізе чорна і нова виросте...".у вівторок не було його застудився, коллега якись подивився(взагалі огидний тип шкода не знаю імені)–"прикладайте мазь далі, якшо вам здається, що дитині краще значить так і є". дитина ніби бігала, бавилась, їла з апетитом, але якась неспокійна. дзвоню до застудженого хірурга–один день каже це нормально,потім поза зоною(новий год жеж).

    почекали кілька днів(я звісно теж винна та я не фахівець і геть замучена була), а після нового року оперували дитину ше раз на Орлика вже під загальним наркозом. згодом рентген показав, що нема останньої нігтевої фаланги...
    хвала Богу зараз все гаразд загоїлось

    я до чого то все веду. виявляється, як сказали на Топольній, хірург Павлик недобре почистив гній(неправильно) і взагалі ми мали би до них їхати, бо вони по пальцях спеціалізуються(а мені звідкіля таке знати???). то найпростіше і найліпше було нас скерувати одразу в ту міську дитячу лікарню, якшо не можна було нас на Дністровській у стаціонар класти і оперувати, а не пороти таких дурниць.

    шей досі не можу зрозуміти і оговтатись...шкода стає як згадаю, шо дитина намучилась, хоч ніби й діагноз початковий не такий страшний був, а після того страшно шо не до того лікаря втрапиш, чи не вчасно гросі дасиш...=цензура=
     
    Останнє редагування модератором: 27 Листопад 2010
  11. Prutylyatko

    Prutylyatko Well-Known Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    Мені Вус на 8 місяці вагітності вигадав хронічне запалення вух та з горлом проблеми з обов"язковим лікуванням антибіотиками. При наступному детальному огляді в інших лікарів діагнози не підтвердились!
     
  12. MAXAMAK

    MAXAMAK New Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    СКрипець Л. - сімейний лікар 5 міської поліклініки що на Виговського. Це навіть із вигляду видно шо вона троха неврівноважена. Прийшла до мене - до грудняка трьох денного після пологового - подивилась малу порухала, діагноз - ваша дитина квола і довго не "протяне". Виписала дорослі антибіотики і скерувала на УЗД?????????
    Ми від неї одразу відмовились і поміняли собі сімейного - в нашій поліклініці її замінюють без проблем я так розумію. Подібних історій про неї чула море.
    І про Задорецьку (гінеколог із ЖК на КВ-Основяненка) - цілком підтримую Яську Березневу - ужас із ужасів - стояла в неї на обліку із першою малою - ше досі згадою аж тошно. (я була вічно на грані викедня, страшно багато жерла і отримувала скерування до лікарні кожного прийому коли в неї була). В нашої сусідки вона рак 4 степені не побачила, а лікувала від молочниці - на похорон сусідки приперлася до родичів і просила заднім числом їй підписати скерування померлої на Броньову.
     
  13. Zoryanazirka

    Zoryanazirka Well-Known Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    З Орлика - Коржинський (не пам"ятаю як звати), недай Боже до нього попасти, за ваші гроші буде лікувати вашу дитину від всіх хворіб, призначає кінські дози антибіотиків (нам при вазі 10 кг призначили антибіотик на 40 кг, і який можна признчати тільки з 3х років), крім того коли мою сестру 40 років тому привезли в Охмадит (тоді Орлика небуло ше), його батько відмовився її оперувати, сказав - "до утра нє проживьот", і заборонив свому асистенту братися, сказав - "возьмьошся, забудь про кар"єру", а він таки взявся і сестричка живе. Як ми з Михасиком лежали на Орлика з непрохідністтю дуже випитував завідуючу на коли оперцію призначено планову і хто буде оперувати (він професорський обхід робить з студіками, таке тим студікам наплів шо жах), добре що завідуюча сказала (але не при ньому!!!) що тут оперувати нічого не треба...
     
  14. Lavazza

    Lavazza Well-Known Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    Мені "пощастило" мати її за свого сімейного лікаря. Абсолютно безграмотна, неприємна і часто хамовита особа.
    Колись мені настирливо радила малу догодовувати сумішами, лікування виписує за шпаргалкою в блокнотику.
    Обмежила спілкування з нею лише довідками в садочок для старшої, та й то проблематично. Сусідка днями від неї "перл" принесла: виявляється гнейс - алергічного походження.
     
  15. UTA

    UTA New Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    Долгертз сімейної поліклініки на сихові ,його тут реально бракує!!
    не лікар а просто чудо якесь!!
    на перші відвідини після роддома прийшов і з порога каже ,що мол давайте виписку з роддома бо я маю багато дітей!!!!:eek::eek:
    мені з того шоку мову відняло!!!:girl_devil:
    потім неприходив 3 міс,мені подзвонили і сказали що ваш лікар непідтвердив що ми є ,сказали що за паро днів ми будумо лишені допомоги на дитину!!

    це не лікар,а виразитись цинзурно неможна
     
    Останнє редагування модератором: 27 Листопад 2010
    • Подобається Подобається x 1
  16. Drizzle

    Drizzle New Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    Цілком вірю, але заради справедливості мушу сказати, що мені Мединську порадила знайома+ коли я мала проблеми із сином - постійні головні болі. Приїхала, майже годину його бадала, сказала попередній діагноз, скерувала на аналізи, енцефалограму (чи щось цього тиу...). Призначила лікування. Енцефало (чи як там її) якась-грама діагноз підтвердила. В малого зараз все гаразд.
     
  17. Biryza

    Biryza New Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    шкода що в нас в Тернополі такого списочку немає, я б дуже хотіла щоб він був, а то страшно в якусь поліклініку йти
     
  18. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    +1 поліклініка на Симоненка, тільки сімейний лікар Сокирко (перед тим була терапевтом). Така сама ситуація з чоловіком, в дитинстві діагностувала йому грип, а у нього був тяжкий бронхіт, ледь вилікували. Тепер під час карантину діагностувала в нього свинячий грип(а він просто застудився), виписала направлення на 10 ! аналізів, флюрографію, і ще купа всього. Він на все плюнув і нічого не здавав, і через 3 дні все пройшло. Ось так ! :girl_wink:
     
  19. paslavochka

    paslavochka New Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    А я вважаю,що наша проблема в тому,що в нас забагато пенсіонерів-лікарів.Їм годі рухатись,а не кажучи вже про якісне обслуговування населення!:n:Особливо дітей!
    ПЕРИК-гінеколог,зараз в м.Городок.Ворогу не побажаю до нього йти.
     
    • Корисно Корисно x 1
  20. ulcha

    ulcha New Member

    Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

    я діаметрально протилежної думки. якраз молоді зараз вчаться лише за гроші. і до них страшно йти. не знаю жодного старшого лікаря гіршого за молодого
     
    • Подобається Подобається x 1