Купероз

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Rona, 12 Травень 2010.

  1. Rona

    Rona Мама-йожик

    дівчата, може хтось має досвід лікування куперозу? чим укріплювали капіляри? які маски/креми/ліки приймали?
    поділіться! :girl_smile:
     
  2. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Відповідь: Купероз

    Я хоч і не слаба слаба(ото тема:girl_nea:), та теж прошу поділитися хто що робить з куперозом.
    Особливо цікавить догляд.
     
  3. Charmel

    Charmel Well-Known Member

    Відповідь: Купероз

    У мене немає, але згадала недавно одна знайома дуже тішилася, пропила курс бадів готу кола і в неї зник купероз. Так що може комусь пригодиться.
    А з стопроцентних методів думаю лише лазар. І то після нього буває вертається через деякий час.
     
  4. Bonita

    Bonita Member

    Відповідь: Купероз

    Мала таку проблему на лиці, спочатку була одна судинка тріснута, а з часом їх кількість збільшувалася. Щоб не мати червоних плям на обличчі я їх вивела, колись не було ще так багато салонів то першу судинку я ходила видаляти в косм. лікарню електрокогулятором тому з власного досвіду нікому і ніколи не раджу іти на таку процедуру, решта плям виводила вже в салоні холодним лазером. Якщо судинка одиночна і не має стержня то вистарчить і 1 процедури, якщо проблема більша то треба пройти декілька сеансів. Вже після виведення я пройшла курс процедур для укріплення судин, плюс каористувалася спец. косметикою і все це в комплексі дало ефект і на сьогодні (ттт) купероз (судинні зірочки) мене не торбують. Назву косметики вже не згадаю, але це спеціалізована і у вільному доступі її немає, ну і ціна не дешева ще в 2010р. була, зараз напевно ще дорожче, ну і на сьогоднішній день напевно косметологія пішла далі і існують інші способи виведення судинних плям.
     
  5. БЕЛЛАДОННА

    БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

    Відповідь: Купероз

    А які саме процедури робили, якщо не секрет? Лазер чи масочки якісь? В якому саме салоні? І спец.косметикою якої фірми користувались, пригадаєте? Мене зараз ця тема дуже цікавить, сама 2 тижні тому видаляла 2 судинні зірочки лазером на обличчі, результат є, але напевно треба буде ще одну процедуру зробити. І на антикуперозну програму догляду почала ходити, поки результату немає, але я тільки один раз була, ще 3 залишилось.
     
  6. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Роно, моя розацеа, перейшла в стабільну ремесію після місяця мазюкання Стоп демодекс... Отакі справи. капіляри і далі дуже чутливі. Ніяких россолів маринадів. Зразу червоне все.
     
  7. dikolal

    dikolal Active Member