Вітиліго. Чи лікують у Львові?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Glori, 18 Травень 2010.

  1. Glori

    Glori New Member

    У чоловіка 4 роки тому з"явились білі плями на повіках, верхній губі і підборідді, які помалу збільшуються. Були у дерматолога у військовому госпіталі, казав, що в нас ще не лікують. Ліки є тільки на Кубі, якщо маєте знайомих.... Чи хтось лікує це у Львові і чи результативно?
     
  2. MUCHACHA

    MUCHACHA Well-Known Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    В моєї двоюрідної сестрички Вітиліго вже років 10...де вона тільки не була, чим тільки не лікувалась - нажаль, нічого не змінилось:girl_sad: Дуже важко переживала свій стан в підлітковому віці...як згадаю, як вона бідна наплакалась від того....Дуже хотіли їй допомогти, але...
    Цю недугу можна підтримувати, в плані того, щоб плямки не збільшувались, але вилікувати...в нас у Львові того не лікують ,зате дуже добре спекулюють на людських слабкостях і грошах - обіцяючи повне вилікування ліками з Куби, типу сік Ноні і тд., з Гамерики і ще з усіх-усюд....всіма можливими таблетками, БаДАми і ще цілою кучою непотрібу....Маю великий сумнів, що ті чудо-ліки з Куби, дійсно є дієвими.....Як на мене проста комерція з ліками, щось типу, вакцинація проти пташиного грипу.....:girl_in_dreams:
     
  3. dieSonne

    dieSonne Well-Known Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    вітиліго -це автоімунне захворювання, як і всі інші (розсіяний склероз, міастенія, цукровий діабет та ін.) вони повністю не виліковуються. Можлива тимчасова часткова або повна ремісія, але повного одужання не настає. Але вітиліго, належить до тих, що добре піддаються корекції, людина може прожити довге і щасливе життя якщо турбуватиметься про свій стан і зважатиме на певні правила, треба навчитися з цим жити і не звертати на це уваги, так як іншого дискомфорту окрім естетичного і психологічного пов"язаного з ним людина не відчуває. Маю знайому кобіту, якій вже добра 60-тка в неї ті плями з молоду ще почали з"являтися, то вона всяке перепробувала, і лікувала і втирала в шкіру всяке, а потім змирилася і так живе собі з тим, всі звикли що вона така.
     
  4. Despina

    Despina Well-Known Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    Маю хорошу товаришку. Спадково від мами має вітіліго. І якраз Куба їй допомогла. От тільки вона там майже рік жила в спеціальному пансіонаті. Розказувала, що лікувалась спеціальними мазями, в складі яких меланін. Але допомагають вони в комплексі з специфічним Кубинським кліматом. Самі по собі вони мало що дають. При чому мінімальний термін лікування, здається 5-6 місяців. Отаке.
    Ну і повне вилікування дійсно маловірогідне. Але, з її слів, стало набагато легше, плямки, що появлялись, позатягувались. Вже 3 роки (ттт) про них не згадує.
     
  5. Sokolova

    Sokolova Well-Known Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    В мене теж вітіліго "було", в лапках, бо на спогад декілька плямок залишилось. Спроби моєї мами вилікувати мене тривало десь близько 10 років. Лікували у Львові.
    Щодо ліків:
    Таке в мене теж було, здається, в Києві купували. Така велика банка з прозорою водичкою, так і називалась Меланін, нею треба було мазати плямки і на сонце виставляти. Результат дуууже слабенький. Потім моя мамця вичитала в народних рецепт про перцову настойку, користуватись потрібно було так само, тому ідеально їхати на море на місяць, намазався і загараєш (хоча припікало неприємно в тих місцях). Спочатку плямки ставали рожеві, навіть яскраворожеві, а потім починали затягуватись, але не так по контуру, а з середини (на білій плямці утворювались коричнові цятки, все більше і більше, тоді вони об"єднувались і стягувались). Але крім зовнішнього натирання потрібно ще внутрішньо лікуватись, організм повинен бути повністю здоровий. До речі, дійсно спадкова хвороба, в мого діда теж така була, тільки в нього вона проявилась в старшому віці, а у мене в 8 років (при чому просто в один день, прокинувся і на тобі подарунок!)
     
  6. taho

    taho Well-Known Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    В мене вітиліго з 13 років: невелика плямка на повіці+біла "смужка" на брові (ростуть тільки білі брівки, замість чорних), яка з'явилась років 10 тому. Кажуть, що то можливо якесь порушення з боку печінки або нервової системи, але ніхто не знає, справжньої причини, тому й ефективного лікування немає. Я просто звикла з тим жити, слава Богу воно більше не прогресує, не передається оточуючим, не смертельне. Люди з гіршими хворобами живуть... Тримайтеся!
     
  7. sweetditya

    sweetditya New Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    З психологічної точки зору вітіліго хвороба гордині.
     
  8. tasha

    tasha New Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    У мого вуйка вітіліго, теж намагались лікувати, дорожезними препаратами, ефекту майже не було. Щодо Куби, то справді там особливий клімат, який лікує цю хворобу, а не ліки з "Куби".
     
  9. Daisy

    Daisy Well-Known Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    Років шість тому в мене появилась біла пляма під рукою, ну є та й є, але минулого року плями появились на пальцях і на повіках, навіть вії росли білі в тому місці. З панікою, що це якийсь грибок (син раз в спортзалі набрав собі, теж білі плями але помився кілька разів спеціальним шампунем і пройшло) пішла до лікаря і розказала йому що в мене вітиліго хоч я себе тішила, що в людей гірші захворювання і живуть з тим, а це просто плямки але переживала дуже, ну і інтернет допоміг "поставити діагноз":girl_haha:. Посміявся лікар з мого діагнозу і пояснив, що є кілька захворювань з білими плямами і що в мене не грибок ніякий. Дав мені мазь, користуватись нею рік, якщо не допоможе тоді будуть пробувати лазером, якщо після того плями залишаться -тоді можна ставити діагноз вітиліго і воно не лікується. Користуюсь майже пів року і на моїх плямках появились коричневі крапочки і вії вже не білі.
    Glori, зверніться ще до інших лікарів, можливо це щось таке як в мене і в Sokolova.
     
  10. taniko

    taniko New Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    чула шо у нас те віталіго можна підлікувати звичайним українським часником, просто натирати плямочки зубчиком часничка (або надушити його і ту кашку розмазати по хворому місці) таке ще допомагає і при псоріазі.
     
  11. Іриска

    Іриска Well-Known Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    то саме клімат Куби, родич має такі білі плями, він педіатр і літав з групою хворих дітей на Кубу десь на 6-8 місяців, покращення настало, там вони справляються з цією хворобою, але не на 100%...є спеціальні програми, через які можна отримати путівку... є на Виговського клініка сімейної медицини, саме там працює завідуючим мій родич, думаю варто до нього звернутись, він щось порадить) бо сам через це пройшов
     
  12. Riolla

    Riolla New Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    Чула що у Львові лікують вітіліго (маю трохи іншу проблему псоріаз лікувала його в одній приватній клініці і вже пройшли всі зовнішні прояви)лікування проводиться за допомогою фото терапії.кому потрібні контактні дані пишіть в приват .З радістю поділюсь
     
  13. fantastyka

    fantastyka New Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    Контактні дані щодо псоріазу чи вітиліго?
     
  14. karavanwilton

    karavanwilton New Member

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    Проблема, себто хвороба дуже актуальна для України. Так як в нас на вітіліго хворіє дуже багато людей. І в більшості вона зьявляється до 20 роікв(тобто до періоду повної зрілості 21 року). А це дитячо-підлітково-юнацький вік. І особливо для дітей переживати цю хворобу дуже складно психологічно. Сам через це пройшов. Неприємно згадувати яка це була травма для мене все дитинство. Зьявилося десь з років 10. дякувати Богу що візуально по тілу не дуже багато. загалом ураженна голова. частина волосся сивуватого(пепельного) кольору та лисина по центру. з часом звик. добре що хвороба сама по собі не шкодить організму.
    прсоті методи які використовував-втирання в голову тертої цибулі.але потім дуже складно вимивається запах цибулі. також викоритовував препарат мелагенін. десь певно рік втирав його.змін не було тому й припинив. бо він комусь допомагає а комусь ні. Всі лікарі(незнаю як зараз бо то було давно)до яких звертався були повними нездарами.Тобто взагалі некомпетентні в даному питанні і нічим допомогти не могли.
    на цьому спекулюють - це правда.і намагаються заробити на людях.тому не вірте лікарям.і не купуйте препаратів(які нібито за їх обіцянками)вам допоможуть.
    також в мене(певно це повьязано з вітиліго)з чаосм розвинулась алергія на сонце.в літній період руки та лице від сонця починало червоніти та свербіти.зараз очь вже як кілька років ця алергія сама собою минула.просто жив на природі довгий час і постійно був на сонці і на вулиці.
    лікування на Кубі дійсно є ефективним. звичайно стовідсоткової гарантії немає.але більшості людям допомагає. В на є програми за якими туди возять лікуватися дітей що постраждали від Чорнобильської катастрофи.це невелика кількість але хоч комусь допомагають. але пробитися туди досить складно. без хабарів(як і всюди)ніяк.
    Хоча ще кілька років тому виробити собі чорнобильське посвідчення не було великою проблемою і за певну сумму питання можна було вирішити.
    а якщо їхати лікуватися на Кубу за власний рахунок - то це звісно дуже дорого.точної суми я не знаю(тобто лікування мінімум 6 місяців).але середньостатистичному українцю це не покишені.
    можна просто поїхати на певний час туди відпочити як турист-можливо допоможе.бо клімат там дійсно специфічний.але краще поєднувати з лікуванням в їх оздоровчих комплексах.
    нещодавно потрапила до рук цікава книжка - українська радянська медична енциклопедія(здається так зветься).книга щось 30-х років минулого століття. вже тоді було відомо що таке вітиліго і як воно лікується. а наші нездари лікарі певно й досі не згнають.лиш кілька років ттому деякі з ни почали довідуватися про цей метод від самих же людей-пацієнтів.
    метод простий - це ряска. народний і ефективний метод.
    літом(постарайтесь в екологічно-чистих місцях)збирайте ряску.росте у водних-болотистих місцях.потім її сушите. 1)робите настої на спирту. 2 варіант - змішуєте з медом і вживаєте. рецептів і методів приготування в інтернеті знайти неважко.
    впринципі від людей від яких чувв що вони використовували цей метод - допомагало всім.

    Одною з головних причн виникнення вітиліго є ураження нервової системи. яка є дуже вразливою особливо в дитинстві. тому потрібно уникати стресів та емоційно-психологічних перевантажень. це дужев ажливо. потрібно не сприймати все близько до серця. бути спокійним та воівноваженим. ітоді ви збережете свою нервову систему. бо якщо її не берегти - потім можуть бути серйозні проблеми. а аткож спричинить подльший розвиток вітиліго.
    якщо вірите у вищу силу(щиро)то можна зайнятись паломництвом-кажуть люди допомагає від усього.
     
  15. avatarwin

    avatarwin миється в бані

    Відповідь: Вітиліго. Чи лікують у Львові?

    Що до Вітиліго, я знаю одне що моя знайома мала його, но до кінця так і не вилікувала просто зупинила розповсюдження з допомогою якихось таблеток, називаються вони GINKLO DILOBA EXTRACT--наскільки і кому вони можуть допогмогти не знаю, у кожному разі їй допомагають