Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кольорова

    Кольорова Well-Known Member

    Кожного (!) ранку, коли відвозимо малу в школу і повертаємося вниз по Стрийській, бачимо одну й ту ж картину. Авто із чорними номерами 5555 С9 (мабуть, везуть якого військового) порушує цілу купу правил - шурує по зустрічній, від Стрийського базару до Шота Руставелі їде під "цеглу". Одним словом, вітаю ДП з відкриттям теми "РАГУЛІ"!
     
  2. Farfalla

    Farfalla Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    Рагулі поняття інтернаціональне, але у нас їх чомусь дуже багато... Найбільший осередок :)
    Є сайт з ідентичною назвою http://ragu.li/ - там такого начитаєшся... соромно за країну :sad:
     
  3. ksjuha

    ksjuha Well-Known Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    Ото і ми сьогодні їхали по Кульпарківській, а якийсь водій в Мерсі, навіть не помічаючи, що, впринципі, ми їдемо в правому ряді нагло перед носом вирішив перестроїтись, і по барабаму, що ще крім нього хтось їде по дорозі:girl_devil:. Потім підрізав машину в лівому і так по черзі перестроювався, зіпсувши не одному водієві зранку настрій.
     
  4. Відповідь: РАГУЛІ.

    Вчора їдемо біля головного управління міліції по вул. Гнатюка біля памятника Юрія Змієборця. Снігу талого, нерозчищеного багато, машин та знервованих водіїв теж.
    Зненацька на середину дороги вискакує(вилітає) мєнт та починає махати палкою, агресивно незрозуміло, що кричати, лягати на капоти, зупиняти машини. Перед нами один ледве вспів загальмувати(ледве на того рагуля не наїхав, так несподівано той зявився). Всі зупинились. Чекають.......
    В машину з держ. номерами 0070 велично запихає свою дупу (незнаю чин)інший мєнт і повільно відчалює:girl_devil:. Все можна їхати. Того бідолаху, що ледь загальмував було зупинено, що далі відбувалось незнаємо.

    Вже наші бідні міліціянти з парковочного місця самі виїхати не можуть треба рух перекривати:girl_mad::girl_mad:Таке враження, що наша доблесна міліція охаміла та зрагуліла повністю.
     
  5. Farfalla

    Farfalla Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    Та там в більшості (не всі) рагулі і працюють!
     
  6. Dzvinkalviv

    Dzvinkalviv New Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    найгірше, що наші правоохоронці постійно сідають за кермо, не те, щоб на підпитку, а пянющі в дошку, і їм за то ніц не грозить!
     
  7. Farfalla

    Farfalla Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    І то правда... а скільки таких випадків незаконного відбирання житла нашими доблесними міліціянтами...
     
  8. maryshunka

    maryshunka Well-Known Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    Рагулі-діагноз широкого спектру!
    Рагулі мають довжелезну класифікацію, одну з яких ви вже розкрили - "рагулі-водії".
    Хотілося б виокремити також клас "рагулі-пасажири", що гордо їздить громадським транспортом у співвідношенні не меншому, як 18 СИДЯЧИХ мужланів і вмудряється не те, щоб не уступати місце жіночій статі, а ще й пристально і невдоволено монтіторити поглядом 9-місячний вагітний живіт, що їде стоячи над ними... :girl_mad:
    П.с. Пропоную дописувачкам виокремлювати нові підвиди рагулів і виділяти їх товстим шрифтом, щоби знати, з ким ми щодня маємо справу! :tanksmile:
     
  9. Virginia

    Virginia Well-Known Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    Тут всі пишуть про водіїв, які підрізають, про те що обганяють ітд. А я вважаю тих водіїв рагулями, які, вперто нікого перед себе не впустять... від того рагулізму і пробки, бо ліпше я проїду на півметра, аніж когось пропущу! Про те щоб пропустити машину з узбіччя, яка може простояти 15 хв так і не виїхавши, навіть мови нема! Ото рагулізм!!!!!! Доречі, за власними спостереженнями побачила, що переважно такими злобно-рагулістичними водієми є ті, які водять відчизняні авто (скажим, недорогі), бо шо той крутелик на крутій машині собі думає
     
  10. panna

    panna New Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    Нещодавно бачилу наступну картину:Заходить в маршрутку чоловік,років, на вигляд, 50.Показує водію посвідчення і звертається до сидячої на найбличжому сидінні дівчини -"якщо ви не інвалід, то уступіть старшому місце".Дівчинка розгубилась, намагаючись встати, усі помітили, що вона вагітна і заступились(в основному жінки), мовляв, не піднімайте вагітну, хтось інший уступить місце, та і ви не дуже схожі на інваліда.На що, у відповідь знахабнілий "інвалід" сказав, "якщо мала сили завагітніти, то має сили і постояти".І решту дороги він спокійно їхав на місці вагітної дівчинки.
     
  11. Farfalla

    Farfalla Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

     
  12. Seppy

    Seppy Active Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    Мій улюблений сайт. Як маю поганий настрій, вистачає кількох сторінок....
     
    Останнє редагування: 8 Грудень 2010
  13. Farfalla

    Farfalla Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    я, до речі, також, коли була вагітна, зауважила одну річ: заходиш в маршрутку (спершу пузо :), потім і ти сама :)) і раптово у всіх сидячих починається екскурсія по Львову - всі дивляться гіперуважно у вікна!
     
  14. panna

    panna New Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    Наша вітчизняна Леді Га-Га
    [​IMG][/URL][/IMG]
     
  15. Farfalla

    Farfalla Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    леді "Кохавинка":girl_crazy:
     
  16. RUSlana

    RUSlana Active Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    Так і хочаться сказати "Рагулі, вони повсюду, вони серед нас". Ну як можна назвати людиною того, хто вип'є пиво і на ходу бутилку об асфальт "*блись" та рже, мол який же я крутий - а насправді РАГУЛЬ першої степені!
     
  17. Seppy

    Seppy Active Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    Ще є рагулі-пішоходи, які переходять дорогу по діагоналі, як наприклад на перехресті Наукова-Стрийська.
    Такі, що побачивши зебру на дорозі пруть не зважаючи на ожеледицю і те, що машина просто не встигне загальмувати, навіть якщо водій і побачив цього "переходящого" здалеку.
    Є мамаші-рагулі, які замість того, щоб навчити дитину правилам безпеки на дорозі, волочуть за собою ту дитину на всіх парах поміж машин, бо маршрутку на протилежній стороні побачили.
    Є рагулі-продавці, які на прохання показати якусь річ питають чи ви її будете купувати, щоб даремно не вставати з нагрітого місця.
     
  18. maryshunka

    maryshunka Well-Known Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

     
  19. kolobok

    kolobok Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    Я ще як була вагітна, то мала такий випадок - їхала в маршрутці (термін був вже десь тиждень 40), сиділи там здебільшого жіночки та чоловіки років 40-50. Місця ніхто не уступив добровільно, то я і не просила. Їду собі спокійно і тут на передостанній зупинці встає чоловік, підходить до виходу і таким тоном виховним - "Ото баби, всі були певно в її стані, знають як то, а місця нікотра не дасть" :girl_crazy:.
     
  20. maryshunka

    maryshunka Well-Known Member

    Відповідь: РАГУЛІ.

    А ще є елітні рагулі-консультанти бутіків, які розглядають тебе з голови до ніг і на запитання "Чи є у вас менший розмір" мило так відповідають "Це коштує 3000грн. Будете міряти?" :girl_mad:
     
Статус теми:
Закрита.