Страшне кіно

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Wiktor, 7 Лютий 2011.

  1. Wiktor

    Wiktor New Member

    Маркетинг безумия / The Marketing of Madness

    Ото сучасна медицина. В фільмі йдеться про психіатрію, але теж саме твориться і в кардіології, онкології, ендокринології та інших медичних галузях. Кіно справді страшне, але подивитись його треба

    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3278428


    програмку торрент, хто немає, то візьміть тут http://www.utorrent.com/intl/ru/downloads і заінсталюйте на комп
     
  2. ViTanya

    ViTanya Member

    Відповідь: Страшне кіно

    Wiktor,подивилась цей фільм, величезне дякую за інформацію! багато чого з цього читала в різних виданнях, але дуже стисло. Тут все зібрано докупи, надзвичайно важливі дані! Моєму синові в свій час виставляли синдром дефіциту уваги, як добре, що в нашій країні не було ріталіну. А я колись припинила приймати ліки від депресії, бо й не допомагали ( хоч приймала три препарати), і побічні дії - страшно уявити. На мою думку, дуже цікавий і потрібний фільм.
    Мені було незручно скачувати з вищевказаного посилання, бо там потрібно реєструватись, а час реєстрації - з 5.00 до 13.00 за київським часом. Я скачувала звідси http://www.ex.ua/view/3508332
    Тільки зверніть увагу, що фільм (The_Marketing_of_Madness.avi) і субтитри (The_Marketing_of_Madness.srt) є в окремих папках, тому потрібно скачати і те і друге в одну папку. Потім клікаємо на фільм, а субтитри включаються автоматично.

    погоджуюсь на всі 100 з гаком!
     
  3. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Останнє редагування: 5 Березень 2011
  4. La esposa

    La esposa Moderator

    Відповідь: Страшне кіно

    подивились.

    не знаю, що сказати — чомусь не вразило. Може, тому, що йдеться про антидепресанти всякі, які в принципі не вживаю. Якось у нас це не прийнято - кожен свою депресію лікує сам, вдача така. Може, ще тому, що в Україні поки "не модно" ходити до психологів, тільки як якась видима проблема є (статистики наводити не буду, бо то зі слів нашого викладача). Але враховуючи те, що Америка практично живе на всіх цих пігулках, і в них це нормально, тоді так, страшно.
     
  5. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Відповідь: Страшне кіно

    Я б не звужував так. Повальна підсадка на пігулки крокує Україною...
     
  6. Wiktor

    Wiktor New Member

    Відповідь: Страшне кіно

    La esposa в кіні показаний принцип і навіть філософія сучасної медицини. І то стосується не тільки Америки, але й нас навіть більше, ніж ви собі уявляєте. Приклеїти етикетку діагноз і валити схему ліків. Етикеток діагнозів все більше і як ми зрозуміли з фільму їх спеціально й придумують і роздмухують. Думаєте впихання мільйонам людей Аспірину чи препаратів проти холестерину не по тій самій схемі? То ж саме. Мільйони людей, мільярди доларів і куплені всі в медицині знизу доверху, наука, лікарні, професори і так далі.
     
  7. ViTanya

    ViTanya Member

    Відповідь: Страшне кіно

    Особливо впихання найновіших і, відповідно, найдорожчих ліків там, де спокійно можна обійтись трохи старішими, перевереними часом і разів в 10 дешевшими. А препарати проти холестерину, так звані статини, можуть спричиняти жахливі побічні дії, і хоча існують альтернативи, про них знають і говорять далеко не всі лікарі.
    З цього фільму добре видно, як фармкомпанії створюють і пропихають нові ліки і аж через 1-2 роки,або більше, коли тисячі і десятки тисяч людей стали інвалідами, стає відомо про їх токсичність. Отже, потрібно добре ознайомлюватися з тим, що прописує лікар, і це стосується всіх ліків, а не тільки психотропних.
     
  8. La esposa

    La esposa Moderator

    Відповідь: Страшне кіно

    мабуть, мене і моє оточення просто ще не зачепило :)

    є таке, на жаль. Давніше Ліля розповідала про листівку, на якій намальований пологовий будинок, до нього черга вагітних, і в кожної на животі великий зелений доляр намальований. Гарна схема - придумати болячку, щоб потім придумати від неї ліки (то я у широкому сенсі, надіюсь, пан "медик" Левандівка мене зрозуміє ;))



    банальний здоровий спосіб життя рятує від більшості болячок :) а найкраще проти холестерину - сало, смачне і поживне :) тільки в міру.
     
  9. Zoryanazirka

    Zoryanazirka Well-Known Member

    Відповідь: Страшне кіно

     
  10. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Страшне кіно

    У нас в місті свое страшне кіно! У ЛЬВІВСЬКИХ ПОЛІКЛІНІКАХ ПРИ БУДЬ ЯКИХ ОЗНАКАХ ОРВІ БЕЗ БУДЬ ЯКИХ АНАЛІЗІВ БЕЗКОШТОВНО ДАЮТЬ ТАМІФЛЮ!!!!!!!!! ХТО ДАВ ТАКЕ ЖАХЛИВЕ РОЗПОРЯДЖЕННЯ? ЦЕ ПОГАНО ЗАКІНЧИТЬСЯ!
     
  11. Zoryanazirka

    Zoryanazirka Well-Known Member

    Відповідь: Страшне кіно

    Ого, видно строк використання закінчується, тра спекатися
     
  12. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Страшне кіно

    а люди ведуться!беруть під розписку.На халяву і отруту запросто гребуть!
     
  13. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Страшне кіно

    Сьогодні кума,якій дали цей таміфлю,пішла до іншого лікаря в тій поліклініці і він підтвердив,що вони дають багатьом,щоб списати,але попереджають,щоб не приймали!Ну що за маячня така?!Але їй схему дали по якій приймати,була б не уважна,приймала би...невідомо з якими наслідками.......