Для майбутніх мам (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Shatenka, 3 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shatenka

    Shatenka Well-Known Member




    В мене пішов 13 тиждень, але я ще ніяких рухів не відчуваю. А так хочеться вже...
     
    Останнє редагування модератором: 14 Березень 2011
  2. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    Рано вам ще:) Тим більше перша вагітність, то може бути трошки пізніше.
     
  3. Shatenka

    Shatenka Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    Ну що ж, будемо чекати:)
     
  4. classic

    classic New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    дівчата, моя малеча в животику щодня має гикавку!!! чи це нормально ? у когось таке є???
     
  5. In4a

    In4a Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    В мене так було, кожного дня Тимофій гикав у животику, особливо ввечері, майже в один і той самий час, не переживайте :girl_wink:
     
  6. VERO

    VERO Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    Мій малий так до самих пологів ікав. Навіть не всі мені вірили, думали, що собі вигадую. Але це важко з чимось перепутати. Так періодично, легенько шкіра в одному місці здригається. До речі, після народження теж чісто мав ікоту))) Звикайте

    А моя друга малеча ще не рухається, хоча почався 20-ий тиждень. Старший почав на 19-му рухатись. Якщо до кінця 20-го не почую поштовхи, то піду на УЗД, а то починаю хвилюватись(((
     
  7. AlbinaK

    AlbinaK Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    В мене так само другий раз пізніше ніж перший почало малятко рухатися. перший раз взагалі на 16-17 тижні, а другий біля 20 так вже відчутно. Я чомусь першу половину вагітності була така змучена, засинала, якщо на хвилинку прилягла і токсикоз до 16 тижня мучив. Зато тепер бігаю :) Якось в мене то все цікаво виходить. Зараз ніби вже тяжче, бо і животик вже досить великий, та і малий на нирках зручно вмостився і головою сечовий підпирає, але по відчуттю я не така змучена, як на перших місяцях.
     
  8. Ташка

    Ташка New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    гикавка - то нормально..... навіть часта. А тим, хто не вірить - запропонуйте руку на живіт покласти, коли дитина гикає - сумніви втечуть враз.
    Наша манюся останніми днями так гикає, що таткові здалося, щшо вона його у вухо штовхає (послухати надумав)....

    Стосовно мазання живота - ми Бюбхеном користувалися. Останнім часом трохи Джонсонівською олійкою. Але чомусь Бюбхенівська мені більш до вподоби, бо після неї довше живіт зволожений. І ніяких розтяжок - додатковий плюс.
     
  9. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Відповідь: Для майбутніх мам

    Я нарешті купила собі вагітні штани. То тааак класно, бо пузо вже ні в що не поміщалося:)
     
  10. classic

    classic New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    А я почала носити штани для вагітних аж на 17 тижні, до того у свої нормально влазила...
     
  11. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    а я ще поміщаюся:)
     
  12. Girljanda

    Girljanda New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    коли була вагітна, лікарка казала, що можна. Але оскільки та мазь мені мало чим помагала, то я вирішила сама полікуватися: намочила вату в спиртовий розчин саліцилової кислоти (в аптеці 2грн.) і припікала герпес 30-60 сек пару раз на день. Якщо він ще не " у всій красі", то досить швидко проходить (а якщо вже великі пухирці, то все одно швидше проходить, ніж від герпевіру). Тепер не користуюся нікими мазюками, як тільки відчуваю, що появляється, зразу припікаю спиртом, і він навіть не "вискакує".
     
    Останнє редагування: 4 Березень 2011
  13. xdusia

    xdusia New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    Як я вас розумію ))) я теж купила, десь на тижні 12 чи 13, я впринципі влазилась в свої штани але дуже гудзик тиснув, ходити ще півбіди було, а от сісти нереально, боялась щоб це не шкодило малечі, от і купили. Тим паче попали на гарний розпродаж в мазеркер то чоловік аж сам мене вмовляв відразу 2 пари на зміну купити :girl_dance:

    [​IMG]
     
  14. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    А я також сьогодні ходила придивлятися собі на такі штанішки, хотіла ще почекати з 2-3 тижні, але бачу що вже нема куда. Бо ходжу зараз у лосинах, а одні вже мене почали тиснути, що сьогодні ледь сиджу на роботі. От і вирішила, завтра їду по магазинах і буду вибирати.
    Розкажіть, хто знає, де можна купити не дуже дорого, або можливо якісь розпродажі є. Була сьогодні на привокзальному, то там такі гарненькі по 300 грн.
     
  15. xdusia

    xdusia New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    Я купляла в ашані і там і далі ніби є розпродаж штанів, перед весняною колекцією наскільки розумію, я там собі взяла одні коттонові без бандажа за 106 здається, а другі - світлі джинси з бандажем за 200. З того що я ходила приглядалась мені ці найбільше сподобались, дивилась в магазинх 9 місяців, то там дешевше 300 нічого не бачила, і якість не дуже хороша була

    [​IMG]
     
  16. Virginia

    Virginia Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    Щось я не розумію. А як ви ті рази рахуєте??? В мене як є рухи то "не в разах", а в хвилинах, наприклад 15 хв дитина активна, щось собі стукає, перевертається, потім годину спить, потім знову рухається.

    Прийшла з ЖК. Від останніх відвідин поправилась на 4 кг:eek: Лікарка посварила, сказала менше тортів їсти...:sad:
     
  17. Левицька

    Левицька New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    я вже теж тиждень ходжу. якось незвично мені було, думала, що то лише в мене на такому терміні живіт росте)) бо перед тим вже теж тиснуло, але я думала, що то живіт надутий або проблеми із кишківником))
    Ех.. тепер вже чекаю, коли зарухається, так цікаво! А ще сподіваюсь, що тоді токсикоз пройде) хоча, я вже змирилась з ним...

    ---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

    ой, а я навіть не зважуюсь, страшно. Мені зараз виходить нудоту "заїдати", от і заїдаю... хоч на декілька хвилин легше стає... як я худнути буду))
     
  18. Maksutka

    Maksutka Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам

    Була в ЖК і мене лікарка порадувала, що аналізи в мене хороші ще й гемоглубін піднявся до 116:girl_claping:
    Сказали мені ще здавати аналіз на бак.посів. Хтось вже здавав його?:girl_in_dreams:
     
  19. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Відповідь: Для майбутніх мам

    то з рота? мені брали мазок, чуть не бекнула!

    Маю дуже файну новину.нині була в кардіолога,робила ЕХО, кардіограму.Казали що можна вже знімати діагноз мій, бо справи йдуть на краще, і тої недостатності майже нема!Я така рада рада!боялась, що через серце будуть на кесаревому наполягати!
    :girl_claping:
     
  20. Roxie

    Roxie Галицька панянка

    Відповідь: Для майбутніх мам

    справді їжте менше солодкого!!! від нього ніякої користі ні Вам, ні малятку, а тільки лишні кілограми, а повірте - на останніх тижнях тааак важко ходити!! і навіть сидіти і лежати важко!! я найбільше за Різдво поправилась - десь більше 1 кг в тиждень набирала (то так десь 3 тижні було) - то зараз жалію, що не стримувалась від солодкого :girl_cray: та й в дитинки потім може бути жахлива алергія на солодке, через те що ми собі під час вагітності не можем відмовити!! тобто я не маю на увазі відмовити ЗОВСІМ!! просто обмежитись і трішки більше стримуватись ))))

    мене лікар взагалі шокував - сказав перестати їсти фрукти!! сказав що зараз, тобто взимку у магазинних фруктах нема ніяких вітамінів - одні тільки хімікати, завдяки яким вони достигають і зберігаються... бррр.. сказав що найбільше вітамінів у звичайній домашній квашеній капусті і їсти її у всіх виглядах.. якщо дуже солена - вимочувати сіль... от.. і гречку наминати.. і мясо не жарене а тільки печене чи варене... і побільше всяких різних каш.. от.

    після того всього я зрозуміла що харчуюсь далеко від ідеалу :girl_blush2:
     
Статус теми:
Закрита.