Морозець, морозець! Не щипай...

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Komashka, 5 Лютий 2012.

  1. Komashka

    Komashka Active Member

    здається схожої теми не було. принаймі я не знайшла.
    як ви почуваєтеся в такий холод? вже кілька днів чую якусь неймовірну слабість. надворі, навіть якщо не більше 5 хвилин чекаєш на маршрутку, відчувається нестача сил хоча вдягнена вже найтепліше як тільки може бути. якось все тіло так слабне, голова починає крутитися, таке враження, що от-от впадеш... притому добре поїла, добре смпала, ніби все гаразд. вдома відходжу, але пульс і тиск якісь підозріло понижені. в останні два дні сильно крутилася голова навіть вдома, в теплі. часто мерзнуть ноги хоча в хаті дуже тепло. цікаво чи це реакція на високий атмосферний тиск чи щось інше. у кого є схоже і як ви з тим боретеся? з жахом думаю як ходити на роботу-по справах
     
  2. Яруська

    Яруська Well-Known Member

    Відповідь: самопочуття в сильні морози

    Жахливо!:suicide:
    При всьому моєму оптимізмі, повний упадок сил, хандра, пересохла шкіра і наелектризоване волосся ще й лібідо пропало. Вот. Хочу в теплі краї.
     
  3. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    Відповідь: самопочуття в сильні морози

    а я себе чую бодрячком - чудово, прекрасно, краще не буває) тіко б вітер в писок не дув;) і, як не дивно, в сиру погоду восени було нааабагато холодніше і гірше. Важко вірити, але про цей мороз я мріяла)))


    погано було якби навдягала на себе надцять одежин, як от теплі колготи під штани, або два светрики. Тепле шерстяне плаття, теплі колготи, шерстяні шкарпетки, вільні чоботи, пуховик, шапка-рукавиці і чуюся людиною)))) Я щиро дивувала, чому школи закривають... аж поки двоє
    моїх співробітниць не призналися, що їм, так як і вам, погано до непритомності:

    фізіологічні особливості, напевне.

     
  4. La asiano

    La asiano New Member

    Відповідь: самопочуття в сильні морози

    І я ненавиджу морози!:girl_emo: На роботі просто втикаю певно з годину - відходжу. Мрію про режим ведмедя на цей час. Серед методів адаптації - чай з малиною (виїла весь запас...) і топчу цукерки (чого ніколи зі мною не було....) - щось в шоколоді, очевидно, є.
     
  5. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: самопочуття в сильні морози

    У школах зимно. Моя мама уроки читала в шубі й рукавицях.
     
  6. Komashka

    Komashka Active Member

    Відповідь: самопочуття в сильні морози

    Тихо заздрю, бо я по натурі страшний дохляк
    і що вони роблять? я взагалі бойкотую ще тиждень вилазити з хати, але нема куди подітися - треба гроші заробляти :-/
    є така бяка як ВСД
    кому як. я десь вичитала, що навпаки треба виключити солодощі і цитрусові, бо організм дає всю енергію на тепло і погано перетравлює
     
    Останнє редагування модератором: 5 Лютий 2012
  7. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Відповідь: самопочуття в сильні морози

    А в мене до вчорашнього дня, поки не випав сніг, був повний капЄц. Стабільно після обідуу нудило до неможливості. Якби не слідкувала за циклом, подумала б що токсикоз. Ттт, випали опади і все пройшло...Старію.
     
  8. MADLENKA

    MADLENKA Well-Known Member

    Відповідь: самопочуття в сильні морози

    Аналогічно! Коли було -25 чулася пречудово! Головне - не стояти на місці, бо ноги тоді теж мерзнуть, але загалом не мерзла навіть без рукавиць. А ось позавчора, коли почав падати сніг і стало вологіше - то вимерзла на сосульку!!! Поки йшла додому півгодини, то думала лише одне: "Краще -25, зато сухо". А взагалі, я люблю зиму, навіть більше, ніж літо:)
     
  9. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Відповідь: самопочуття в сильні морози

    А як можна почуватися, коли приходиш на роботу, а там +14, думала сьогодні вже більше буде, бо на вулиці потепліло, а тут прийшли і +9, повний капець, годинку посиділа рук-ніг не чую і що з того доброго вийде, що скаже мій сечовий і яєчники?! Про головний біль часами мовчу вже взагалі. Додому приходжу, вдіваю теплі шкарпетки, штани і кофту з довгими рукавами, хоча в хаті +21 і так відходжу.
    Загалом хочеться або потепління, або людського ставлення нашої держави до своїх жителів.
     
  10. Ука

    Ука Добрий волонтер із поганими нервами

    Відповідь: Морозець, морозець! Не щипай...

    В мене сплячка. Другий тиждень пішов. Сплю до 11ї, вдома нічого не робиться (а в Рисі ДН в неділю :girl_impossible:), змушую себе трохи попрацювати, коли приходить щось термінове, решту тупо втикаю в форум, жж або забавку. Щастя, що працюю вдома, і чоловік здебільшого також. З горем пополам виштовхую його з меншою в басейн і щось купити, бо вилізти на мороз, то капець. Одним словом, класична зимова сплячка. Чекаю тепла, щоб прокинутися...
     
  11. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Морозець, морозець! Не щипай...

    мій вже сказав після концерту в суботу в філармонії :girl_devil: Так було мені добре, сечовий мене вже давно не хвилював, але ото сидження в великому залі холодному кожного дня на репетиціях , то ще одне, бо можна навдягатися, як капуста, а от на концерті гарно посиділи в суконочках і всьо...
     
  12. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Відповідь: Морозець, морозець! Не щипай...

    Мені все б нічого, тільки пальці набрякають, шкіра натягується і тріскає... Маю кілька таких тріщинок на пальцях правої руки. Про те, що перстені не налазять і не злазять - мовчу. Холод не переношу. Вже 4 дні ходжу на роботу в спортивних ековських чоботах - в них єдиних не мерзну в ноги.
    Мороз - це не для мене :sad:
     
  13. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Морозець, морозець! Не щипай...

    ооо..як про мене. для мене то найжахливіше! розчесатися не можу, навіть кондиціонер для волосся не помякшує((
    коли вже весна?!
     
  14. Smorodynka

    Smorodynka Member

    Відповідь: Морозець, морозець! Не щипай...

    Обвітрине лице, холодні руки, ноги, небажання виходити на вулицю і взагалі щось робити. Коли ці морози вже впадуть? Хочуууу весну!!!
     
  15. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Відповідь: Морозець, морозець! Не щипай...

    то саме + шкіра на обличчі відходить дуже довго і дуже тяжко, а руки взагалі всі потріскані.

    А ше спати, спати, спати. Ніколи такого потягу до спання за собою не замічала. А тепер як лунатик.
     
  16. Tanju

    Tanju Well-Known Member

    Відповідь: Морозець, морозець! Не щипай...

    і в мене все те саме..волосся дибки, як розчесуюсь, так електризується! руки сухі, особливо пальці біля нігтів, тріскає шкіра і болить потім:sad:ну коли вже тепло буде?!?
     
  17. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Відповідь: Морозець, морозець! Не щипай...

    Ой з волоссям справжня біда! мочу щітку як розчісуюсь, бо інакше ради не дам. в ті морози голова розколювалась страшне! Щодо обличчя то дуже мені допомагає доцин кремчик від Бюбхен при вітрі і негоді.
     
  18. marycherry

    marycherry Member

    Відповідь: Морозець, морозець! Не щипай...

    Мені здається від цього морозу тільки одна користь - вірусів повідганяв, а то в січні тільки всі навколо носами шмигали...
     
  19. Artemida

    Artemida Well-Known Member

    Відповідь: Морозець, морозець! Не щипай...

    Я теж ним мащусь кожного разу перед виходом на вулицю. Дітей само собою. Маю дуже суху шкіру, тому взимку постійно все свербить і нічого не допомагає (мащусь чіковським дитячим молочком, а толку мало). Волосся електризується страшно. та і взагалі таке враження, що все навколо б"є струмом - і одяг, і посуд, навіть вода з крану. Пальці на згинах вічно тріскають, хоч теж стараюсь часто змащувати...
    Коротше через все те ходжу якась роздратована. Поскоріше б тепло.
     
  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Відповідь: Морозець, морозець! Не щипай...

    мої руки - це взагалі капець. Ще не тріскають, але такі противно сухі... мащу косметичним вазеліном. Трохи легше. Бо від крему для рук чомусь шкіра пече...
    Волосся вічно наелектризоване, тільки помию, а на 2й день вже все таке стрьомне і злипається, і здається, що у мене 3 волосинки :)
    скоріше б "безшапковий період".

    ну, у Вас волосся таке шикарне, що на цілу електростанцію вистачить!
    Я недавно Дмитрика статичною електрикою "вдарила", то він так образився і каже: "Будь ласка, не запихай Дмитрика в розетку!" :)