Апаратний масаж від Нуга Бест.

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем vikad, 8 Травень 2012.

  1. vikad

    vikad New Member

    Моя мама "присіла" на апаратний масаж від нуга бест. Ходить туди вже близько місяця і дуже задоволена. Я знайшла у Львові де вони знаходяться і сходила сама туди(добре, що задарма). Мені сподобалося. Декілька років тому (коли ще не було нуга бест) подібний апаратний масаж мені робили в санаторії. Державна установа зі справжніми лікарями.
    Але от про турманієву кераміку і нефритові прогрівачі - питання. В неті - лише або реклама, або відгуки типу :"фуфло!!!" без аргументів.
    Звертаюся до всіх, хто на цьому розуміється, або кому "помогло- не помогло" роз*яснити мені що тут до чого.

    ---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

    До речі, вони кажуть, що прогрівати можна абсолютно все, а традиційна медицина каже інакше... Де істина?
     
  2. poputochka

    poputochka Well-Known Member

    Відповідь: Апаратний масаж від Нуга Бест.

    Певне, посередині:smile:
    Про принцип дії нічого сказати не можу- звичайне масажне ліжко. Ходив мій тато на той масаж десь півроку, дуже йому подобалось, казав, що краще себе почуває.. (тут ще питання-помогло - не помогло, і від чого саме? Бо мав хворе серце і підозру на діабет, зі спиною ніби особливих проблем не було.) Ця кераміка, ІМХО, просто спосіб заробляння грошей, бо продавали різні дрібні вироби з неї для прикладання до "хворих місць".
    А от щодо вигрівання, то на кількох процедурах зробили татові опіки на спині, які потім довго заживали...
     
  3. vikad

    vikad New Member

    Відповідь: Апаратний масаж від Нуга Бест.

    То до якої температури вони "підігрівають" людину?
    Допомогло татові на серце, діабет? Чи загальне самопочуття покращилося?
     
  4. smugastik

    smugastik Well-Known Member

    Відповідь: Апаратний масаж від Нуга Бест.

    Дівчата! минулого літа мала змогу і я відвідувати сеанси масажу в нуга бесті, поділюся трошки своїми враженнями, так як маю проблеми з тиском, то в той час, коли ходила на сеанси, то було все в нормі і пігулок не приймала, але щоб був результат, треба ходити постійно, старатись не пропускати. В мого батька також проблеми з цукром крові, то то коли він став відвідувати сеанси масажу, цукор нормалізувався і загальне самопочуття теж ( він холить постійно, так як має більше вільного часу), попробувати можна, покрайній мірі воно не зашкодить.
     
  5. OnceInParis

    OnceInParis Member

    Відповідь: Апаратний масаж від Нуга Бест.

    Мій знайомий нейрохірург, людина з великим досвідом, яка проходила стажування у Нідерландах, Великобританії, Америці, відмовився за винагороду пропонувати цей "апарат" пацієнтам.
    З власного досвіду: страшенний дискомфорт при масажі, курс пройти не змогла.
    Моя родичка мала цей "апарат". У зв'язку з проблемами із суглобами масаж був протипоказаний "спеціалістами" фірми, що продала їй це масажне ліжко. Вони радили тільки прогрівання. Прогріватися родичка дуже любила. Рак шлунку 4 стадії, людину врятувати не вдалося.
    Не кажу, що хвороба явилася наслідком оцього прогрівання, але воно могло спровокувати ріст цієї пухлини. Тому моє ставлення до цього чудо-апарату різко негативне.
     
  6. ViTanya

    ViTanya Member

    Відповідь: Апаратний масаж від Нуга Бест.

    Я особисто була декілька разів (остеохондроз шийного відділу хребта), нічого не відчула. Сусід - пенсіонер, в якого серйозні проблеми з хребтом і суглобами, казав, що йому краще, але, як перестав ходити, то все знову стало, як і було ( всього був коло 20 разів). В моєї мами застій жовчі, ходила на "прогрівання", результату не відчула.
     
  7. glasses

    glasses Member

    Відповідь: Апаратний масаж від Нуга Бест.

    Я разом з батьками ходила, десь до 20 разів, на масаж і на прогрівання. Я так просто, а в батьків зі спинами трохи було не добре, їм помогло, але зараз знову мають проблеми, бо мають трохи фізичного навантаження, бо живуть в селі