Продам 2 демісезонні комбінезони 62р. і пуховий зимовий комбінезон "Donilo" 68 р. дівч.

Тема у розділі 'Дитячий одяг', створена користувачем wind, 22 Жовтень 2012.

  1. wind

    wind New Member

    Продам комбінезони після моєї доці:
    1. Демісезонний комбінезон-конверт "Jacky Baby" 62р. Від народження до 4 міс. має прорізь для ремня автокрісла, що дуже зручно для поїздок в автомобілі. Дуже зручний комбінезон, теплий, ніжно-рожевого кольору. Оздоблений вишивкою і аплікаціями, внутрішня сторона - бавовна, утеплювач - поліестер. Рукави зі зручними манжетиками, є рукавички, які пристібаються до рукавів кнопками. Виготовлений в Німеччині. Стан відмінний, після однієї дитини, носили 1,5 міс. Ціна 250 грн.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    [​IMG] [​IMG]

    2. Зимовий пуховий комбінезон-трансформер "Donilo" 68 р.+6 (70% пух и 30% перо), в комплекті перчатки и пінетки. Продаю комбинезон-трансформер Donilo на девочку (70% пух и 30% перо). Як конверт можно використовувати від народження і до 62 см, а як комбінезон, пристібнувши пінетки до 70 см. Комбинезон приємного рожево-персикового кольору.
    Стан ідеальний (т.к. їздили тільки у візочку)! Застібається на 2 блискавки, що дуже зручно, можна швидко вдягнути-роздіти дитину. Ножки можна застібати без пінеток. Глибокий капюшон, регулюється за допомогою гумок з фіксаторами. Зверху шийка закривається спеціальною планочкою на липучці. Ніякий вітер в ньому не страшний і шарфи не потрібні. Підкладка - натуральна тканина (трикотаж)

    Дуже легкий, мякий і теплий!

    Ціна 350 грн.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    3. Демісезонний комбінезон Mamas&Papas від 0 до 3 міс. (до 62 см), одягнутий декілька раз, відповідно стан нового. Утеплювач - синтепон, підкладка із флісу, непромокаючий і вітронепроникний. Пінетки відстібаються, є рукавички. Легкий, зручний, мякий! Ціна 80 грн.
    [​IMG] [​IMG]

    [​IMG] [​IMG]

    Дивитись-міряти в р-ні Привокзальної
     
    Останнє редагування: 22 Жовтень 2012
  2. lana_z

    lana_z New Member

    Відповідь: 2 демісезонні комбінезони 62р. і пуховий зимовий комбінезон "Donilo" 68 р.

    Мене цікавить рожевий комбінезон

    ---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:08 ----------

    Напишіть, будь ласка, як з вам сконтактуватись