Щеплення немовлят

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Надя, 3 Вересень 2007.

?

Чи щепите Ви дітей?

  1. Ні, здоров'я дорожче...

    199 голосів
    57,5%
  2. Так, я вірю, що саме мою дитину то не покалічить.

    79 голосів
    22,8%
  3. Я ще не бачила жертв вакцинації і визначаюся.

    68 голосів
    19,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Xomka

    Xomka Well-Known Member

    Відповідь: Щеплення немовлят

    Якщо ссилок нема, то цей листочок А4 є окремою думкою окремої людини, яка ні на що не впливає.
    Все ж я думаю, що "перевірка прокуратурою" - це вигадка. Якщо ні, нехай дадуть ім'я, посаду, контакти людини з прокуратури, а та нехай покаже документи, накази, і т.д. щодо таких своїх дій.
    А те, що вони кажуть, що з приходом нового міністра в школу з відмовами взагалі не беруть - це брехня натуральна, бо конституцію нашу, яка гарантує загальну освіту всім, ще ніхто не відміняв.
     
  2. Holly

    Holly Moderator

    Відповідь: Щеплення немовлят

    Були ми в гостях далеченько від Львова (Віницька обл.) то зайшла мова за щеплення. Ну і тут мамочка каже, що щеплень не робила. Я вже думаю, ну от така свідома, багато знає. А виявляється все дуже просто, місцеві мами надивились Комаровського і не роблять щеплень до року, а потім всі робитимуть.
     
  3. airy_cat

    airy_cat New Member

    Відповідь: Щеплення немовлят

    Судя по попытке нашего педиатра внепланово промыть мне мозг - кто-то на них все-таки наехал. А вакцин все равно нет и они застенчиво всех отправляют на Днестровскую.
     
  4. Ука

    Ука Добрий волонтер із поганими нервами

    Відповідь: Щеплення немовлят

    думаю, в тому і вся фішка
     
  5. Xomka

    Xomka Well-Known Member

    Відповідь: Щеплення немовлят

    Була там сьогодні.
    1. Прямо на вхідних дверях великий агіт-плакат - вакцина наше все!

    2. Дійсно на листочку А4 звернення до батьків, у якому повідомляється, що "Діти, які не мають профілактичних щеплень, оформлятись в ДДУ та ЗОНЗ (СШ) не будуть". Підписано "Адміністрація ДПВ". То ж треба було так закрутити - "оформлятись не будуть":girl_nea: Можна подумати, написати здорова дитина чи хвора - це не є прямий обов'язок поліклініки!
    Про розпорядження не давати карти відмовникам, чи ще щось від прокуратури ні слова, як і очікувалось. Хоча, якщо дійсно є таке розпорядження, то певно мало б бути посилання на нього? А так то виглядає як самостійне рішення адміністрації поліклініки. Певно, вони й не здогадуються, що у людей є якісь конституційні права!

    3. На ще одному листочку А4 пише:
    Шановні батьки!
    (трохи переказу своїми словами)
    Не слухайте неуків, які розказують вам про шкідливість та неефективність щеплень, бо щеплення - це панацея, і тільки вони врятують людство від вимирання. Завдяки щепленням(!) вже подолали віспу.
    (далі дослівно)
    В результаті проведення планових профілактичних щеплень (проти туберкульозу, поліомієліту, дифтерії, правцю, кашлюку, кору, епідпаротиту) не тільки різко знизилась захворюваність так званими керованими інфекціями, але й на фоні підтримання досягненого епідеміологічного благополуччя, вирішене питання ліквідації багатьох з них.
    І ще кілька речень в дусі "щепіться всі і буде щастя вам і вашим дітям"
    Підпис: Лікарі-спеціалісти Комунальної 1-ї міської поліклініки.

    Так що дізналась навіть щось нове: вирішене питання ліквідації "багатьох з керованих інфекцій". Може тому й вакцини не завозять)))
     
  6. airy_cat

    airy_cat New Member

    Відповідь: Щеплення немовлят

    Это давно уже висит, а про "ДДУ и ЗОНЗ" это их свежий креатив :) Правда подписи, что это администрация вроде в пятницу не было - выглядело совсем смешно.
    Имхо да. Звучало где-то так: А знаете какой страшный коклюш сейчас на Лычаковской? О-о-о. А маленькие дети и коклюш это вобще.... И вобще лето - хорошо сейчас бы, правда у нас вакцины нет :girl_blush2: Так что вы лучше на Днестровскую , а то кооооклюш....
     
  7. Мамусічка

    Мамусічка Well-Known Member

    Відповідь: Щеплення немовлят

    Я теж Комаровського не схвалюю(Завжди рекомендую ДП:)), але сьогодні спілкувалась з однією такою, що не робить щеплень по ньому... І їх дитині 1 рік 3 місяці. Якщо виходить благо - то дай Боже. І щеплювати не збирається. Говорить, що бореться. Але, мабуть, то виняток
    Сьогодні були на огляді лікарів (бо після народження сина були лиш раз і на пів року не приходили :girl_blush2:Дитина здорова. Тільки зайвий раз наслухатись купу дурниць прийшли) та казали, що щеплень не будемо робити бо...
    Медсестра сказала, що як же це, ви розумні люди чого ж відмовляєтесь? На що чоловік сказав, що стали ще розумніші то і не будемо робити. Вона щось нас переконувала, а потім вбивчий аргумент прозвучав;
    - От візьмемо кролів, як не зроблю прививку їм то вмирають. Ну то так грубо кажу, але воно так. А так щеплені не хворіють.
    Ми з чоловіком сміялись.
    Ну і порівняння:suicide:
    Ще прозвучало
    І казала, що першому робили то ні чого ж нема, як ви кажете побічних ефектів. Ми
    - Ну так і не треба перевіряти на другому . І речовини, які входять склад вакцини...
    І далі. Кожен лишився на своїй стороні.
    Але наших аргументів і слухати не захотіла.
     
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Щеплення немовлят

    це він так "змігрував" за 7 років з Франківського району ( тоді лякали спалахом на цих дільницях)? І локалізувався виключно тепер у Личаківському? :girl_smile:
     
  9. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Щеплення немовлят

    Постав свій підпис.
    "Громадяни України за Добровільність Вакцинації"
    http://mtmvua.com/
     
  10. Roxie

    Roxie Галицька панянка

    Відповідь: Щеплення немовлят

    Хіба може Комаровський на всю країну по ТБ заявити "Я категорично проти щеплень" ? Якби таке сказав - ніхто б йому не дав на ТБ навіть носа показати, не те щоб стільки ефірного часу.. це ж скільком кишеням він би бізнес перебив!! З ним все ясно..

    І наших дільничних педіатрів навряд чи варто слухати, бо вони - представники системи, в якій "великі кишені" прийняли закони про обвязковість щеплень і т.д. і педіатри зобовязані цих законів дотримуватись.. З іншого боку така хвороба як правець і особливо способи зараження нею викликали в мене справді страх і бажання вберегти мою дитину від неї.. І стою на роздоріжжі..

    Бачу, що більшість форумчан не вакцинували діток, а серед моїх знайомих все навпаки.. Практично ВСІ (за винятком однієї коліжанки і "знайомих моїх знайомих") вакцинували і ускладнень не було.. навіть реакцій не було!

    Хоча слова Червонської про імунітет мене вразили...





    *********************************
    Продовження знаходиться тут.
     
    Останнє редагування модератором: 1 Липень 2011
Статус теми:
Закрита.