Спорт для вагітних і годуючих

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Полуничка, 24 Червень 2009.

  1. bubamara

    bubamara Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    Знайшла заняття з йоги для вагітних при Центрі свідомого батьківства "Sweet дитя". Заняття проводяться по понеділках і четвергах з 18:15 до 19:15, за адресою вул. родини Крушельницьких 3. На разі, займається група аж з 2!! :) кобіт. Збираюся туди піти, потім напишу про свої враження.
     
  2. bubamara

    bubamara Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    Оновлена інформація щодо занять з пілатесу для вагітних. Вже є троє дівчат, які хочуть займатися. Якщо ще хтось має таке ж бажання, пишіть в ПП, сконтактуємося і почнемо заняття. :girl_claping:
     
  3. Nastynya

    Nastynya Well-Known Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    добре, звичайні вправи для годуючих мам, підкажіть будь-ласка, найкращі вправи для підтягнення грудей, дякую.
     
  4. nanynka

    nanynka New Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    Знайшла ще заняття з пілатесу для вагітних- фітнес-клуб реклама.
     
    Останнє редагування модератором: 8 Лютий 2011
  5. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    сьогодні відновила силові тренування, бо в перші тижні вагітності лише кілька раз потренувалась. Таааак класно. Зразу таке самопочуття хороше :)

    ---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

    нема таких вправ. В тому що ми називаємо "жіночі груди" нема м"язів, тільки залоза і жир.
    Грудні м"язи є, але вони грубо кажучи закінчуються там де власне груди починаються. Щоб були гарні груди треба підтримувати шкіру в хорошому стані - багато пити, не захоплюватися саунами, гарячими ваннами і душами і уникати прямого сонячного проміння. Ну і так робити вправи, але мусите бути свідомі того, що ви не груди качаєте.

    Прикладів вправ для грудних м"язів є купа в неті з картинками. Мені важко на пальцях описувати. Найпростіша і досить ефективна стискування на рівні грудей м"яча до 50 повторів, віджимання (воно на багато що помагає).
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Левицька

    Левицька New Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    Я від початку вагітності не займалась спортом взагалі через токсикоз, навіть від ходіння закачувало, а про наклони не могло бути й мови, та і загальне самопочуття було не з найкращих. Тепер (18-19 тиждень) ніби легше стало, хоча все-одно нудить, і я би хотіла чимось займатися. Але цікаво, чи можна починати займатися після такої значної перерви на такому терміні і, якщо так, то з чого варто почати?
     
  7. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    а мене від спорту менше нудить :)


    можна. Основне правило: start it slow and small.
    Залежить що ви хочете кардіо - швидка ходьба і танці (крім брейк-дансу :)) саме воно. Силові якщо ви раніше займались, то можна ті ж вправи що і до вагітності, але з меншою вагою і менша кількість повторів-підходів. Все по самопочуттю. Доводити себе до якихось станів "я дуже втомлена" не варто. Так, для задоволення.

    зараз пошукаю посилання на вправи

    ---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

    розтяжки

    тулуб-прес

    "верх"

    "низ"
     
  8. viktoria

    viktoria Well-Known Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    нашла такую статью про спорт для беременных:
    Что дают занятия в бассейне для беременных
    Опыт показывает, что у женщин, которые много плавают во время беременности, не возникают трудности в родах для правильного установления ребеночка в родовых путях. Возможно, привычка к плавным и мягким движениям в воде способствуют тому, что женщина подсознательно правильно двигается во время родов.
    Бассейн благотворно влияет на кровообращение, сердечно-сосудистую и выделительную систему.
    Занятия в бассейне дают хорошую физическую нагрузку всему организму. Это повышает выносливость, и поможет вам легче перенести нагрузки в будущих родах.
    Специальные упражнения на занятиях по аквааэробике развивают мышцы, участвующие в родах.
    Плавание хорошо разгружает позвоночник и весь опорно-двигательный аппарат. Это особенно важно на больших сроках беременности.
    На занятиях мы много внимания уделяем погружениям под воду. Это поможет малышу привыкнуть к нехватке кислорода, с которой он встретится в родах. Такому малышу будет легче перенести роды.
    Во время этих погружений будущая мама тренирует задержку дыхания, что поможет ей во втором периоде родов (при потугах)
    Кроме того занятия в бассейне позволяют ощутить ту среду, в которой развивается ваш малыш, и лучше почувствовать его.

    ---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

    В воде можно быстро и эффективно овладеть техникой расслабления. В теплой воде будущая мама находится в таком же состоянии, что и ее малыш. Это значительно облегчает установление контакта с ним. А серьезные занятия плаваньем, с нырянием, закладывают базу не только для физического, но и для интеллектуального роста малыша. В воде происходит разгрузка суставов, состояние полуневесомости снимает тонус, облегчает общее расслабление мышц, улучшает венозный отток. Трудоемкое передвижение в воде увеличивает дыхательную способность, а кроме того, стимулирует кровообращение, оказывая благотворное влияние на плаценту и плод улучшая насыщение крови кислородом. Вода расслабляет, а значит и устраняет спазмы, помогает избавиться от страхов, стрессов.
     
  9. bubamara

    bubamara Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    Я на 33 тижні і продовжую займатися пілатесом у звичайній групі. Ідею ходити на спеціальні заняття для вагітних покинула без успішного результату, оскільки так як я собі це уявляла реалізувати не вдалося. Крім того зрозуміла, що цілком добре себе почуваю у звичайній групі. Єдине що, я значно послабила навантаження на прес і час від часу під час заняття роблю перерви. І найголовніше - слухаю свій організм і свою дитину. Підтримую Orman, що відновивши тренування після короткої перерви, суттєво покращується самопочуття, абсолютно не відчуваю важкості, спокійно зашнуровую черевики без стільчиків і т.п., ніяких болячок в спині, ані деінде. Тепер точно знаю, що спорт під час вагітності робить цю ж саму вагітність легким і приємним станом :)
     
  10. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    ходила перший раз на гімнастику для вагітних. Дуже кльово! Було нас аж троє :). В п"ятницю будемо в водичці тренуватись.
     
  11. Malyatko

    Malyatko New Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    Я до вагітності ходила на шейпінг, завагітнівши там же й продовжила заняття, але під наглядом тренера з деякими поміняними вправами, з перевіркою пульсу.Так до 8-го місяця, поки тренер не пішла у відпустку.Тоді ми з такою ж подругою вирішили пошукати ще якийсь шейпінг, вона знайшла один,ми туди пішли і нас без жодних питаня прийняли на 8 місяці. Заняття проводились такі ж як і для не вагітних дівчат, що нас дуже здивувало, ніхто не слідкував ні за тим що ми робимо, ні як ми то робимо, ні який пульс і т.п.На другий тиждень ми то кинули і пішли в аквапарк на аквааеробіку.Там теж дуже сподобалися заняття.За 2 тижні до пологів припинила заняття,бо було вже холодно. Коли малому було 2 місяці відновила заняття в свому шейпінг залі. За вагітність набрала 17 кг. Зараз вже скинула від дня пологів 19 кг.
    Отже, перевіряйте куди ви йдете займатися, робіть все з розумом, без фанатизму :girl_smile:
    то
     
  12. lestan

    lestan Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    Після лікарні, немаю можливості добиратись в інший район. Хто знає, чи є аквааеробіка для вагітних на Сихові? В Дельфіні немає. Можливо хтось чув, якісь ще варіанти?
     
  13. KOCHAM

    KOCHAM Well-Known Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    напишіть, будь ласка, відгук про цю школу

    цікавить йога для вагітних, бажано в центрі або поруч
    Orman, напишіть, будь ласка, детальніше про місце проведення
    можна в пп
    Дякую)
     
  14. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    можна і не в ПП, бо фітнес-сіті, де власне і були заняття закрито на реорганізацію - заять нема
     
  15. Klava

    Klava Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    Я туди ходила на йогу майже до 38 тижня . Мені сподобалось - обстановка затишна, інструктор не напрягав аж надто філософією йоги. Робили простенькі вправи для початківців. Було нас в групі теж 3-4 дівчат не більше. На вагітну йогу проходила десь 3 міс., а потім перейшла у звичайну групу туди ж, бо вагітний час мені не пасував до роботи. В принципі, робила все те саме, тільки без перевернутих асан. Загалом раджу! Розслабляє, налаштовує на позитив. Ну і тіло своє краще допомагає зрозуміти.
     
  16. чоня

    чоня New Member

    Відповідь: Аквааеробіка

    дівчата, може хтось знає, де проводять аквааеробіку для вагітних?
     
  17. rysja

    rysja Well-Known Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    дівчата, підкажіть, будь ласка, скільки часу повинно пройти після кесарського розтину, щоб відновити заняття спортом (маю на увазі тренажерний зал)?
     
  18. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    це залежить. Від багато чого. На вскидку три місяці, але лікар вам краще підкаже. Тут краще трохи довше почекати, ніж замало. Ну і залежить що саме ви збираєтесь в тренажерному залі робити і який у вас досвід занять на тренажерах.
     
  19. SoLana

    SoLana Well-Known Member

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    І я там була, правда у нас заняття вела дівчина Я задоволена. Правда коврик я таки купила, бо їхні, щось не дуже чистими були, але може то в мене нюх загострився в такому стані.:girl_crazy: Там ще 1 раз на 2 тижні, колись практикували теоретичні заняття, тобто приходить психолог з "свіііт дитя" І можна просто розмовляти на любі теми, що стосуються вагітності, пологів, ГВ.
     
  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Відповідь: Спорт для вагітних і годуючих

    я не займалась вправами рівно стільки, скільки тривали післяпологові виділення. А вони в мене після КР тривали 40 днів. Займалась вдома, спочатку просто вправи, потім з маленькими гантельками. Всьо ОК. Але набагато більше ефекту від вправ стало, коли закінчилась лактаційна аменорея - 7 міс після пологів в моєму випадку