Схуднути за будь-яку ціну

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Alles, 24 Грудень 2009.

  1. shoelover

    shoelover New Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    я кажу, що коліжанка бацнута, бо вона хоче худнути там, де вже нема чому! це жодним чином не стосується самого сидіння на дієтах. Я й сама кожної весни сідаю на дієтку на тиждень-два, щоб почистити організм після пасок та ковбасок.
    Не ображайтеся, дівчата:girl_wink:
     
  2. innamorata

    innamorata Well-Known Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    Щодо кавунової дієти... Я маю в тому певний досвід.
     
  3. shoelover

    shoelover New Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    аж забагато - то трохи сташно звучить. А скільки кілограмів як правило "йде"? шось мені здається близько 10
     
  4. Bonita

    Bonita Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    Схуднути то можна, якесь очищення теж напевне присутнє, але, як мінімум гемоглобін падає дуже сильно від такої дієти та й загальний стан організму залишає бажати кращого.
     
  5. dasha

    dasha Well-Known Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    Мені здається, що з теперішніми кавунами нирки не стільки почистяться, скільки підсадяться нітратами, та і сама дієта добряче навантаження на нирки.
     
  6. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    я думаю що треба перевірені кавуни (не питайте звідки дістати, очевидно треба мати знайомих в Херсоні чи якусь наводку) і то мають бути кавуни кінця серпня.. так само не обовязково 2 тижні сидіти на дієті, зробити 2-3 розгрузочних дні
     
  7. ogyrechik

    ogyrechik миється в бані

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    Я тут наткнулась на топ 10 страшних способів схуднення...перші 3 місця : вибачте, блювання, сечогінно-проносні і глисти...
    Це вже хвороба помоєму((
     
  8. Zoryanazirka

    Zoryanazirka Well-Known Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    я десь читала що Жаклін Кеннеді спеціально ковтала глисти щоб бути худою... Жах.
     
  9. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    у мене свекруха тепер у відпустці сиділа на кавунах і тільки на них, за 22 дні схудла на 5 кг.
     
  10. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    це ж монодієта чистої води, а шо таке монодієта - приховане голодування. далі розказувати?
     
  11. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    я вкурсі, сама ними бавлюсь
     
  12. stara shuhlyada

    stara shuhlyada New Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    для тих хто голодує і сидить на голодних дієтах. якщо організм хоча б один раз у житті відчув голод то на все подальше життя в нього залишиться пам2ять про це і кожну зайву калорію, кожну зайву цукерку (які здоровй організм потратив би у сні) відкладатиме в жир. організм який хоча б раз відчув голод(більше 24 год) завжди важче розстається з кілограмами натомість сповільнюючи обмін речовин. хто сидів на одній і тій самїй дієті два і більше разів знає, що кожного наступного разу втрачаєш менше кілограм. сидіння на дієтах і голодування має тільки один шлях розвитку. кожного разу(не для схуднення,а тільки для підтримання ваги) треба буде сідати на все жорсткішу і жорсткішу дієту, ти голодувати все частіше і частіше. що це скажіть за життя? і чи варто платити таку ціну за примху? бо схуднути можна і з розумом і без шкоди для здоров"я як фізичного тк і психологічного. а схуднути максимально за мінімальний термін це вже примха. до речі. у ВООЗ затверджено що схуднути без проблем для здоров"я можна не більше як 4 кг в місяць. все що більше це вже калічення організму.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    На другому курсі я теж сиділа на цій дієті. Скинула за час дієти з 65 до 60 кг,а потім ще після дієти до 55 кг (бо після дієти шлунку потрібно значно менше їжі, щоб насититись і за час дієти відвикла від солодкого і хліба, тому худла далі). Дієта дієва, результат тримається довго, правда зараз важу 57, але то теж нормально. Головне дійсно СТРОГО її дотримуватись, бо паралельно зі мною сиділо ще 2 коліжанки: одна не втрималась і злопала насіння соняха, а інша замінила звичайний твердий сир ковбасним копченим і все - ні кг в мінус.
     
  14. New look

    New look Well-Known Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    а я минулого року літом за одну неділю схудла на 10 кг , і зупинилась на вазі ,яка і досі тримається ..
    трохи від нервів схудла , і ще організм почистився після переходу на сироїдство повне ...доречі після відмови від м,ясного і вареного ,а лише харчуванням живою їжею і зовні помолодшала , фігура як зупинилась на цій нормі так вже і рік є , якраз у своїй вазі тепер , і настрій завжди хороший, на все завжди вистачає енергії ..
    раніше часто була важкість в тілі ,а тепер ніколи)
     
  15. zaderyshka

    zaderyshka Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    то звідки такі дані? Я не погоджуюсь, практикую утримання від їжі протягом одноденних строгих постів, так само і мама моя. Після того мене не "розносить" і я не накидуюсь на їжу як дурнувата. Сильно поправилась лише коли вела малорухливий спосіб життя протягом 3-х місяців. Зараз вже вже змінився графік на роботі і починаю повертатись до норми.
     
  16. Peppy

    Peppy New Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    Не впевнена, що мені сюди, але хочу спитати в мудрих людей такого: свого часу сиділа на розвантажувальних днях. На даний момент вагою і виглядом не задоволена, бо щось мене підірвало літом поправитися за допомогою величезних порцій в 12 годині ночі. Як результат - по боках моєї колись модельної талії і такого самого модельного животика зявилися крила Пегаса разом з рятувальними кругами Титаніка:girl_devil:
    Взагалі, враження таке, ніби целюліт появився на самій поверхні живота :bad:
    Про філейну частину і ту, яка би мала бути найкругліша взагалі мовчу - вони...не змінилися!!!:sad: Єдиний плюс - це бюст, який збільшився з 80 до 85, якщо вірити сантиметровій стрічці.... Але мені було добре і з нульовочкою...все рівно до Джолівського декольте мені як великій Волочковій до маленької Портман! Нашо мені ті крила??? Куди летіти??? Хочу спробувати поєднати розвантажувальні дні з помірною дієтою і каланетико... Якраз без роботи, тож буде чим зайнятися...
    Як кажете, форумлянки?
     
  17. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    Моя думка перейдіть на здорове харчування, багато фруктів, овочів+ ще багато чого іншого, думаю тут вже говорено переговорено про це. ну і щоб це увійшло в систему,часті прийоми їжі потрошки, ну і спортивні навантаження
     
  18. stara shuhlyada

    stara shuhlyada New Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    а хто говорить про одноденні розвантажувальні дні? після одного-двох розвантажувальних днів метаболізм навпаки підвищується намагаючись взяти з тієї мінімальної кількості їжі(води,чаю,кефіру. тут вже хто чим годує свій організм) максимум корисних речовин. це ще не є голод. голод- це коли така ситуація не змінюється протягом трьох і більше днів. тоді організм в авральному темпі переходить на економний режим(сповільнюючи метаболізм). і вже наступного разу він перейде в економний режим не після третього дня, а після 12 год. .
     
  19. Іруня

    Іруня Well-Known Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    А звідки це у вас такі дані? Самі придумали???
    Маю наочний приклад своєї мами. Вона в мене захоплюється голодуванням. Часто голодувала по 24-36 годин. А в березні цього року "пішла" на 40-денне голодування. З 70 кг при рості 168 стала важити 55 кг. Тоді, під час виходу з голодування, набрала зразу 5 кг. І з того часу, тобто десь з місяця травня і до тепер, важить строго 60 кг. Хоч харчується нормально ( звичайно, що шкідливого - мінімум ).
     
  20. Kaplan

    Kaplan New Member

    Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

    їжте маленькими порціями, і більше фруктів, овочів.Організм справиться з травленням. А у кого серйозніші проблеми у Львові буде проходити школа правильного харчування. 12 числа початок.