Дитина і тато.

Тема у розділі 'Маленькі бешкетники', створена користувачем Ланочка, 10 Жовтень 2009.

?

тато моєї дитини

  1. найкращий! усе може! Іноді й робить усе. Сама вибирала!

    67,5%
  2. Хороший! Дає мені можливість самій усе залагоджувати. Сама вибирала.

    16,8%
  3. Сам - дитина. Але маю на кого нарікати. Сама вибирала...

    14,1%
  4. Не вибирала. Підсунули щось. Мучуся...

    1,6%
  1. taniarz

    taniarz Active Member

    Відповідь: Дитятко на тата

    я можу сміло лишити дитину на півдня з чоловіком і мамою, на діда теж, але на годину дві (не погодує,не змінить підгузок, ну може й змінить, але я ше того не вчила і він не викликався вчитись).
    Спочатку чоловік теж не хотів міняти памперси, але тепер... я якось залишила їх на півдня, він їїкормив, памперси міняв, так тішився ,що вони в обіймах сиділи 5 хв, одним словом чим частіше я їх вдвох залишаю, тим більше він став відповідальним татком. Тепер навіть як я є, він бачить ,що доця поакала, сам міняє, миє,:girl_in_love:
    я думаю на нього діють з кожним днем все більше і більше, поцілунки доці перд роботою, летить до дверей як приходить з роботи, то ж так приємно))))))) я обожнюю їх двох))))
     
  2. Gabi

    Gabi Dum spiro spero

    Відповідь: Дитятко на тата

    Мені недавно портібно було відлучитись на пару годин, так як татко наш працює, то доцю я залишила з дідусем (моїм татом). Це був його перший раз з нею на одинці, тому я дуже хвилювалась. Але дарма бо дитина моя була сухенька, чиста, нагодована і погуляти вони сходили.
     
  3. dasha

    dasha Well-Known Member

    Відповідь: Дитятко на тата

    Дуже повезло, в кого такі дідусі відповідальні. Пам"ятаю колись була в гостях в свекрухи, то наш свекор годував нашу дворічну племінницю майонезним салатом з крабовими паличками і сухариками Флінт. Я б на нього в житті малого не лишила. А з нашим татом черговий прикол - смажу котлети на кухні чую малий вже пищить. Захожу - чоловік натягнув на нього коробку з кубиків, що тільки ноги від колін тирчать, малий рухнутись не може, репетує. Бо він тата бив. Але 100 % що бив не просто так, тато до нього зачіпався. Отак маю часом дома дві малі дитини. Деколи чемні, а деколи хочеться різку брати.
     
  4. Margaryta

    Margaryta Well-Known Member

    Відповідь: Дитятко на тата

    А я вже лишилась без помочі.....наш татко впав з даху і має сильний забій сідничних м!язів стегна, деякі м"язи порвались,хребет змістився,і поломана задня ключиця, тепер я маю трьох діточок, ледве даю собі раду.......бідні матусі одиначки, тепер я їх розумію коли все, абсолютно все на жінці.
     
  5. OlesjaDi

    OlesjaDi New Member

    Відповідь: Любов до тата

    Моя доцька сказала перше слово - тато і то було в 6,5міс. Теж страшна любов з своїм татком (це в них взаємно!). Я могла залишати її на чоловіка і впевнена була що все буде ок! Тільки як би наш татко ще годував грудьми:girl_crazy:, то взагалі мами не потрібно! І зараз, коли він далеко від нас ,це неможливо передати словами яка в них туга один за другим:girl_cray: Але татко скоро приїде і то вже буде радості:girl_in_love:
     
  6. OlesjaDi

    OlesjaDi New Member

    Відповідь: Дитятко на тата

    Наш татко ще в пологовому почав міняти підгузки!! І так це робив професійно, що аж сусідка питалась,яка то у нас дитинка (це перша дитинка), бо я не могла вставати і тільки спостерігала за його діями!!! Я впевнена в ньому на 100%, що як залишаю донечку з татком то все буде гаразд!! І весь час дивуюсь ,як то в нього все виходить так ,щоб мала все виконала і без сліз:girl_nea: я поки що вчусь в нього..:girl_blush2:
     
  7. Bobas

    Bobas New Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    Ось і я так тепер залишаю - бо вийшла на роботу. Спочатку хвилювалась, вони телефонували кожних пару хвилин, що де лежить, в що одягнутись... а зараз - татко і в підготовчу школу почав дитину водити, і на танці. Вже ніхто не телефонує де її штани, яку спідничку. Тепер є не лише мама, але й татко. Але коли хворіє - з мене не злазить.
     
  8. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    мати рідна!! я думала то тільки в мене таке є...деколи мушу розбороняти і обоє дістають від мене. ну от дивуюсь чоловікові. дорослий дядько, а розуму що в малого. і що робити ?
     
  9. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Відповідь: Дитина і тато.

    Вчорашній випуск Хата на тата. Смішно до сліз. Трохи сумно, що татко в перший день забув дитину в гаражі, але потім він зрозумів що то)))
    http://www.youtube.com/watch?v=ozw_FuibnAo
     
  10. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Відповідь: ЗАбилам би!

    ото нещодавно був у мене прикол, і то такий, що дійсно ЗАБИЛАМ БИ!!!
    коханий взяв вихідний на роботі (ну, канєшн, не для того, щоб мені допомогти вдома, подався десь по справах). А Дмитро був трохи хворий, тож гуляти з двома я не могла. Кажу до коханого, що хотіла б, щоб він, коли прийде, посидів з Дмитром, а я погуляю з Сергійчиком. На що він: "Та без проблем, сонечко, я о 15.00 прийду - і гуляй хоч обгуляйся. Але ти краще вклади Дмитра о 15 спати" Ага, щоб не дуже напряжно сидіти з ним було... ну ладно...
    вклала Дмитра спати, сиджу, чекаю. 15.00, 16.00, 17.00... 17.30 Дмитро прокинувся і я зателефонувала своєму щастячку, спитала, де воно є. А воно мені радісно: "я стільки всього встиг! то нічо, що він прокинувся. Я за півгодинки буду вдома"
    прийшов о 19.30. Почався сильний дощ. Каже, йди гуляй. Ну лана, взяла парасолю, слінг, гумаки взула... пішла. Не було мене щось годину максимум, поверталась з якимось дивним відчуттям неспокою.
    відчиняю двері - Дмитро зустрічає мене. "Привіт!" - каже. В хаті тихо, кімната встелена розсипаними іграшками і печивом. Кажу: "а де тато?" "тато, - замислився, - там!" А тато на дивані... спить! Виходить, я на годину лишила самого 3-річного сина. Взяла чудо за шкварок, розбудила. А він навіть не зрозумів, що такого зробив. "всім же добре: і я відпочив, і він побавився, чим хоче..."
    Ух!!!
     
  11. garnazirochka

    garnazirochka New Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    отак на тата залишати:)) мій теж, як з малим залишиться - спить, а малий по ньому повзає)))) Якби я би так заснула - прочухана б отримала, а татку все можна)))
     
  12. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Відповідь: Дитина і тато.

    та до чого тут прочухан... навіть не в тому річ, що малий вилив 0,5л води в ліжко і печиво на підлозі розтовк. Він же міг добратись до ліків, ножів, чогось небезпечного...
    то щось останнім часом мій чоловік такий став. Раніше, коли на роботі все було ОК - він був просто ідеальний. А тепер, коли криза по повній нас зачепила, - деколи хоч вішайся
     
  13. Usmishka

    Usmishka Well-Known Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    О, то типово для мужчин, в мого коли проблеми якісь на роботі - тоя б його затовкла, бо гарчить на всіх і вся при потребі і без.
    Вони монофункціональні - можуть думати і робити тільки одну справу, а з дітями так неможливо.
     
  14. garnazirochka

    garnazirochka New Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    Та нас теж зачепило - проблеми на роботі в чоловіка теж є, але в сім'ю їх переносити не можна.. Просто натура така в чоловіків багатьох - відноситься до жінки критичніше, ніж до себе.. А ліки та небажані для дитинки предмети ми давненько вже поховали, навіть у шафки де посуд лежить, дверцята мотузочками позав'язували:haha:) просто не завжди за дитиною можна встигнути, особливо за нашим енерджайзером, станеш прибирати чи їсти варити, а воно вже встигло всюди))) тут і спати не треба)))
     
  15. svetka

    svetka New Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    Я б наприклад хотіла щоб синочок був більш привязаний до тата ніж до мене, може хто підкаже як це зробити ))) направду. Справа в тому що чоловік не дуже й то займається сином, а якби малий всюди бігав за татком, то може вони більше зблизилися б, та й я мала б більше часу на себе, а то таке враження що дитиною займаюся лише я.
     
  16. Зануда

    Зануда Well-Known Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    Випроваджуєте чоловіка гуляти з дитиною, або в магазин, або вдома, а ви з журналом у вану :)
    Привчайте чоловіка до того, що він повинен мати із сином "свої чоловічі справи" вже змалку і мама у цьому участі не приймає. Ровери, м"ячики, риболовля, піво з мужиками (жартую :)) Багато залежить від віку дитини і наявності часу у тата, бо бажання можна виробити.
     
  17. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Відповідь: Дитина і тато.

    а з донею як привчати?
     
  18. hrystusja

    hrystusja Well-Known Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    Музеї, театри, кінотеатри... Зрештою просто в кафе на морозиво. Досі пам"ятаю (хоч то було разів 2-3), як тато мене забирав з садочку і вів на морозиво, при тому просив мамі не казати про кількість кульок, які я стоптала :).
    В моїх найулюбленіша справа в чоловіків то "бібі". Йдуть до машини, включають собі музику і можуть товктись доки Ромчик спати не схоче.
    Загалом можу з легкістю малого лишити на чоловіка і ні за що не переживати. Роблю то часто, хоча навколо купа обурень типу "як з татом? а хто нагодує???". Завжди сварюсь за такі питання,бо вважаю, що тато, за моживості повинен вміти все.
     
  19. Donata

    Donata Active Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    Зануда дала універс. рецепт: спільні справи :), та ж їзда на велосипеді, навчити лазити по драбинках на майданчику, будування всіляких конструкцій з "щопідрукипопаде", ігри в ванні, ...
     
  20. Holly

    Holly Moderator

    Відповідь: Дитина і тато.

    в мене чоловік сам гуляє з двома дівками і дуже з того тішиться. На різні виставки, цирк, в парк на каруселі - всюди ходять. Причому сам проявляє ініціативу, та ще й хлопців з роботи підключає.