Дієта для лінивих))

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем kaplja absenta, 11 Березень 2012.

  1. kaplja absenta

    kaplja absenta New Member

    Нещодавно на одному з форумів на просторах інтернет натрапила на цікаву дієту. Вирішила притримуватись її, оскільки дуже багато знайомих перейняли її і як стиль життя.

    «Диета для ленивых».
    Эта диета может послужить отличной подготовкой для тех, кто хочет похудеть, но не может выдержать очередную диету до конца. Она также подходит людям, желающим сохранить вес, сниженный при помощи диет, спорта и др. методов.

    Суть «Диеты для ленивых» чрезвычайно проста. Перед каждым приемом пищи Вы должны выпивать 2 стакана чистой воды. Ровно 2, никак не меньше. И через 15-20 минут можете спокойно приступать к трапезе. Далее действует следующее правило – в процессе еды и в течение 2-ух часов после нее Вам строго запрещено пить любую жидкость. Итак, вынесем отсюда 2 основных постулата:
    Выпивать 2 стакана чистой воды за 15-20 минут до начала трапезы!
    Не пить в процессе еды и в течение 2-ух часов после ее окончания!


    Когда пройдут два положенных часа, Вы смело можете выпить кружку любимого чая или кофе. Но при этом без перекусов вроде пирожных и плюшек. Ведь в этом случае Вы едите, а разве Вы выпили 2 стакана чистой воды прежде, чем откусить кусочек от пирожного или плюшки? Нет? Тогда придется отложить сладости в сторону, ведь Вы не выполнили основное правило «Диеты для ленивых».

    Следует признать, что данная диета творит чудеса с весом своих поклонников. Соблюдение такой системы питания позволяет ее приверженцу избавиться от 8-12 кг за 2 недели. «Откуда такие невероятные результаты?» — спросите Вы. Ну что же, давайте разберемся, как именно работает эта диета.

    Первая проблема, которую она устраняет – голод. Выпитые Вами 2 стакана воды наполняют желудок, а значит, через заявленное время (15-20 минут) Вы почувствуете некоторое ощущение сытости. Как результат – Вы съедите меньше обычного за завтраком, обедом или ужином.

    Вторая проблема, с которой справится «Диета для ленивых» — недостаточно быстрый обмен веществ. Диетологами доказано, что выпитая перед едой чистая вода значительно повышает скорость метаболизма. Эффективность обменных процессов резко повышается, а значит остаться в вашем организме у жира нет никаких шансов.

    Третья проблема – высочайшая калорийность жидкостей, присутствующих в нашем ежедневном рационе. Подумайте, сколько литров чистой воды Вы выпиваете в сутки? У многих эта цифра равна 0. Что мы пьем в течение дня? Чай или кофе с сахаром, с молоком… Энергетические напитки с сахаром или того хуже, с сахарозаменителем, ароматизатором и прочими вредными для фигуры добавками.

    И еще один «плюс». Энергия, которую мы расходуем на повседневные дела: двигаемся, мыслим, разговариваем и даже дышим, производится водой. Поэтому, выпивая достаточное количество воды в день, Вы подсознательно будете больше двигаться, станете более энергичны. Тем самым сжигая больше калорий, чем обычно. Это доказанный факт.

    Доречі, реально їсти стала менше, оскільки після випитої води вже нехочется багато зтріскати. Але я п'ю 1 стакан води, 2 в мене покb шо ніяк не влізає))
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Zuzulka

    Zuzulka Well-Known Member

    Відповідь: Дієта для лінивих))

    ООО.... дякую дужеее)))) я саме шукала щось для себе (дуже лінивої) починаю вже)
     
  3. Roxie

    Roxie Галицька панянка

    Відповідь: Дієта для лінивих))

    не знаю чи в тему, але я чула, що дуже часто коли ми хочем їсти насправді наш організм хоче пити, але мозок точно не розрізняє сигнал їсти чи пити і ми їмо. А потрібно частіше пити, причому чисту воду. Компоти і чаї менше, а побільше чистої некипяченої води. Ми навіть фільтр поставили, бо ж так з крана не будем багато води пити. А з фільтра вона навіть смачніша. Оптимально випивати 1,5 - 2 літра рідини в день. Більше можна, менше - ні.

    Перевірила на собі - і справді часто коли хочу щось погризти між основними прийомами їди - пю, і голод зникає )) Шлунок наповнюється і мозок думає, що людина наїлась )))
     
  4. veroni4ka

    veroni4ka Well-Known Member

    Відповідь: Дієта для лінивих))

    якось не віриься
     
  5. Левицька

    Левицька New Member

    Відповідь: Дієта для лінивих))

    а-ха-ха)) під столом валяюсь)
    я за день випиваю літра три точно, і то лише під час роботи) з мене вже секретар рже, як я часто до кулера бігаю)) і склянка води завжди на столі, постійно. Про кг мовчу, ібо смішно) Спортзал 3-4 рази на тиждень, харчування помірне.
     
  6. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Відповідь: Дієта для лінивих))

    Я коли сиділа на дієті лікаря Ковалькова, півтора літра води в день випивала - в туалет хотілося майже безперервно. Але схуднення йшло на ура, от тільки потім зірвалася і наїла все наново...(((
     
  7. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Дієта для лінивих))

    це і справді допомагає. І нічого дивного- більше п"єте, менше їсте, от і маєте мінус.
    Та чи надовго вистачить терпіння отак себе мурдувати, це інше питання.
    І чи це є добре для організму теж.
    Одним словом - дієта. Ненавиджу це слово.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. matematyka

    matematyka Well-Known Member

    Відповідь: Дієта для лінивих))

    Спробувала я таку дієту. Вже 4 тиждень йде. Чи то спека, чи зміни якісь в організмі, але настільки мучить спрага, просто жах. Випиваю 2 склянки води їм та ледь витримую ті 2 години без води. Ось так. Хоча змін у вазі не відчуваю. Але сама система харчування мені подобається (вода-їжа-2 год-вода-їжа). Оскільки при ній що не з'їси голоду не відчуваєш чи то тарілочка ягід чи салат з гарніром.
    Ще одне мене цікавить чи якість води впливає на процес? Зараз маю нагоду вживати саме колодязну воду.
    Kaplja absenta велике спасибі за опис.
     
  9. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Відповідь: Дієта для лінивих))

    У мого тата на роботі є живий приклад ефективності такої дієти.
    Але особисто мені не знаю, чи би підійшла: ось сьогодні трошки більше попила і вже руки так набрякли, що аж обручка тисне. Хоча існує думка, що чим більше п"єш, тим більше з організму виводиться води.
     
  10. oksumoron

    oksumoron Active Member

    Відповідь: Дієта для лінивих))

    правду кажете!
    ця дієта не є для людей з пасивним ритмом життя, бо лише написатись водою, зовсім не поможе!
    я з зими сиджу на цій дієті, тобто, кожного разу коли мені здається що я голодна, я п"ю воду! але я собі не відмовляю в їжі протягом дня, головне не напихатись хлібом і ще якимось перекусками!
    вже не згадую, що я бігаю, і їм їжу приготовлену на пару'!
     
  11. Farbovana

    Farbovana Метушлива та непосидюча)

    ой і в мене таке саме , не втисну я 2 склянки)я колись практикувала таку штуку- але не довго)
    на роботі почала забувати перед їжею води випити)
    от почну знову ,візьму себе в руки)))


    а мене цікавить чому не можна кип*ячену?невже лише з-під крана чи кулера?
     
  12. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    От в мому випадку то не діє взагалі...
    Пробувала випивати завітних 1,5 літри води в день, так аукнолося то мені збільшенням ваги. Думу гадала в чому справа, забрала втискання води в себе і все стало на свої місця.) Тепер стараюсь пити чисту воду мінеральну замість компотів, чаїв і т.п., але в міру того скільки потребує мій організм.
    --- дописи об"єднано, 17 Червень 2015 ---
    Бо вона не має необхідних мікроелементів. Це "мертва" вода, а з-під крану просто не кип"ячена ше й шкідлива, тому краще її не пити.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Farbovana

    Farbovana Метушлива та непосидюча)

    грубокажучи , значить дійсно краще пити або з-під крану фільтровану , або з робочого куллера:girl_haha::morning1:
     
  14. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Дівчата, то не тре собі ускладнювати.:) В магазинах є чудова не газована мінералка, чи джерельна, при чім вона дешевша, ніш з газом. Взяли собі і п"ємо.
    Фільтрована то теж не то.:girl_nea:
     
  15. JinjerGirl

    JinjerGirl New Member

    Яка цікава дієта. Я лінива. З ранку і почну воду пити.
     
  16. dgerlfbwlkqejdf

    dgerlfbwlkqejdf New Member

    классна діета. Я сама як напьюся води то їсти вже не хочеться
     
  17. stejsi

    stejsi New Member

    Для тих хто думає чи варто спробувати цю дієту хочу поділитися своїм результатом. Отже після народження другої дитини я трішки поповніла. Ну не так щоб сильно, але ті плаття які були у мене в гардеробі, чомусь стали на мене малими. Тверезо оцінивши ситуацію, я вирішила що попробувати схуднути буде мабуть дешевше ніж купляти новий гардероб. Після активних пошуків я натрапила на таку собі дієту для "лінійних", оскільки часу з дитиною обмаль, то це саме для мене. Перший день було трохи важко пити воду, бо дуже хотіла їсти, і дочекати тих дві години було трохи нестерпно. Але з наступного дня я звикла, і організм почав звикати. Плюс такої дієти у тому, що зникають перекуси, такі як, там доїла, там попробувала, все виключно по графіку, притому я їла все що зазвичай, виключила солодке,майонез та білий хліб. І знаєте вже на 5 день такої дієти результат мене вразив, плаття, штани які на мене не налазили, вільно лягають на тілі. Рекомендую. Єдине що воду пила джерельну або дитячу аквулю вона м'яка і легко п'ється.
     
  18. ververa

    ververa New Member

    хорошая идея, надо попробовать. хотя летом пить постоянно хочется, не знаю как это не пить два часа после еды. :girl_cool: