Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

     
  2. Kiruskin

    Kiruskin Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    Нині маю такий настрій, що забила м би всіх, хто би мені "криве слово" сказав, а нашу владу в першу чергу. Чоловікові затримали зарплату, грошей з ЦЗ не виплачують, дурдом...
     
  3. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

     
  4. tasha

    tasha New Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    Забилам би наші комунальні служби і тих, хто над ними, за те, що жодна дорога сьогодні зранку не була розчищена. Таке враження, що вони чекають потепління, коли той сніг сам розтане. Коли закінчиться той абсурд в нашій державі?
    Сьгодні добирались на роботу машиною 1,5 години, зазвичай їдемо 15-20 хв.
     
  5. Barnaulka

    Barnaulka Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    А Ви думаєте, що якби тут було інше керівництво, то сніг би не падав і вітрисько би не дув? Воно як тільки розчиститься, відразу ж намітає снігу знову! І працівники комунальних служб - теж люди, невже Ви думаєте, що вони можуть цілий день з 5 ранку на вітрі та снігу відкидати ті десятки кілограмів снігу?!
     
  6. tasha

    tasha New Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    Ага, в нас щороку неочікувано приходить зима.
    Дороги має розчищати техніка, а не бідна бабулька з лопатою. До двірників не маю притензій, вони і так стараються як можуть і то видно, бо тою лопатою справді гребуть і гребуть. Доречі, в нас біля дому тротуар був розчищений.

    Ну і ще такий момент, як не дивно в Польщі теж падає сніг, але чомусь він у них на газонах тільки лежить, а не на дорогах і тротурах. І там комунальні служби не чекають ранку і повного колапсу в місті, а прибирають всю ніч.
     
  7. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    В Європі як тільки сніг починає падати там всю ніч очисна техніка їздить, машина за машиною, що й сліду від того снігопаду нема.
    А в нас було чітке штормове попередження! Всі знали точно, що буде так засипати і нічого не робилось! Ми вчора пізно ввечері повертались з чоловіком додому (їхали центром, Личаківською, на Науковій), то в всюди було так глухо, як в тундрі! Навіть ніхто і не думав шось чистити...

    Тааак, в нас нема і близько такої техніки, бо замість того, щоб її закупляти, в нас будують посадочні площадки для президентських літаків і вертольотів!
    Хоч питання не до мене, але так, думаю шо було б все по-іншому. Повинно бути. І люди не мають гарувати, а має бути відповідний рівень зарплат і кількість працівників комунальних служб.
    То шо в нас все через с*аку завжди, то давно зрозуміла і заїжджена тема. Але не треба казати шо то нормально....
     
  8. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    Сьогодні машину відкопувала десь годину, а за пів години вона була знову добряче засипана, тому ніякими лопатами тут не допоможеш))). Щось прибирали, бо Пасічна та Личаківська були так-сяк прибрані. Бачила і людей так з 10 з лопатами, але їх мені шкода, бо працю їх зовсім не буде видно. Просто дійсно погода, м"яко кажучи, нестандартна (все-таки 9 балів), тому і техніка не справилась.
     
  9. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    Ну та ясно, що вона не справиться, якщо її на дороги не випускати.
    Таке враження, що люди і можновладці існують в якихось різних вимірах, бо там, в них, на шляхах Львова працюють десятки одиниць техніки, а що в нас - думаю, нема потреби розказувати.
    Забивати нікого не хочеться, чисто егоїстично, бо, крім перенесеного на зовсім незручний день і час візиту до стоматолога, така ситуація нам не зашкодила.
    Але цілий день слухаю, як безпомічно газують авто на дорозі, а то ж всі ті люди щось собі планують, хтось на них чекає, щось важливе їм не вдасться:sad:
    а двірники бідні шпортають щось там біля бордюрів - що та їх лопатка проти стихії?!
    а завтра чоловікові на роботу, і вже шеф дзвонив, щоб без запізнень...
    а в теплих кабінетах сидять пузаті брехуни, і розказують, що все під контролем і дороги прибирають...
    ...і така мене злість з того всього збирає, аж до сліз....
     
  10. tasha

    tasha New Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    отих в першу чергу і хотіла позабивати, бо теж їхала і слухала по радіо, як вся техніка чистить Львів, тільки я жодної не бачила, на роботі питала людей, то теж не бачили. І взагалі скільки одиниць тої техніки, якщо 3, то і не дивно...
     
  11. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    Забила б отих "харкачів" на зупинках. Сьогодні на зупинці, стоять три "верблюди", і плюють по черзі... Так смачно, дугами... Так важко ковтнути свою слину, я не можу. Це таке в курців, чи що в них таке? Два пацана підлітка і один мущинчик середнього віку.
     
  12. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    то в них змагання, хто більше чи далі плюне. Я думала, що то пережиток 90-х...
     
  13. GIS

    GIS Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    то не від куріння а від виховання
    точніше від його відсутності)))
     
  14. enigma

    enigma Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    От я не знаю чи сюди чи в Особливості снігової їзди, але то просто ужас в мене з парковкою. Про те, щоб її чистити, госоподарі тої парковки і не чули. А платять всі 20 грн за ніч (я плачу за цілий місяць, то трохи менше виходить). Я вчора ледь туди заїхала, ледь запаркувалась, пробуксовувала мамадарагая. Лекцію дяді сторожу прочитала, а він такий незадоволений лишився (сказав чекайте поки розтане), ніби я в нього шось надзвичайне просила. І основне дивує, що ставлять там багато гарних дорогих машин і ніхто нічого не каже чи як? Ух зла!
     
  15. tasha

    tasha New Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    Нашу парковку тільки вчора розчистили, після того як були колективні сварки.
     
  16. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    А ми вчора мотанули з чоловіком 600 км нашими ямами. Просто немає слів, і ... дороги. Це просто .... Нє, ну це просто ... Якщо комусь треба в Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, то краще вже поїздом. Я такого 10 років не бачила, просто колись мала щастя їхати в Ужгород трасою Київ-Чоп, то там було так, як зараз на всіх решта дорогах. В тих ямах можна залишити не тільки колесо. Єдине, що трохи розвеселило, це ДАЇшники, які міняли колеса і які ніц не можуть заробити, бо їхати швидше 10 км за годину нереально))).
     
  17. Tikaba

    Tikaba New Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    Забилам би своєї куми братову. Їй через 2 тижні народжувати, а вона вже заявляє, що у 2 місяці засушить молоко і перейде на суміш, бо хоче худати. І знаючи її так і зробить.:girl_mad:
     
  18. alfochka

    alfochka New Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    Забилам би всіх і всюди ! Ух злюща я сьогодні з роботи прийшла !
     
  19. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    забилам би себе! дайте хтось наліпку на писок, бо від тої кількості солодкого мене поприщить і всі зусилля в залі підуть у смітник
     
  20. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: ЗАбилам би! (2)

    От реально забила б одну тьотку. Стояли з мужом на парковці, чекали на малу зі школи. Нас блокує тьотка, з машини не виходить, певне теж дітьо чекає. Наше сідає в машину і ми блимаємо фарами, сигналимо, щоб трохи те чудо від"їхало. НІФІГА, навіть не врушилася. Збоку нас відїхало авто і ми вибралися звідтіля. Муж порівнявся з тою бабою і каже (ВІЧЛИВО): ви б дали можливість іншим виїхати. На шо ми отримали - Не маєш грошей на нормальну машину - то вали собі. От чесно мені захтілося мати танк. Де ж такі рагулинди беруться?:girl_in_dreams: