Наші кредити

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Megan, 10 Грудень 2008.

  1. Bublyk

    Bublyk Member

    Відповідь: Наші кредити

    Ми брали кредит на житло в цьому банку, то ніяких проблем не було. Але ми вчасно все сплачували, може тому...
     
  2. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: Наші кредити

    Так прикол в тому що постійно все вчасно сплачуємо. Кредит закривали достроково. Просто як пояснили вони в день коли ми дзвонили на гарячу лінію і закривали кредит вони не бачили реальної картини. Вони сказали суму-ми заплатили, потім в них вилізло 52 грн і нас ніхто не повідомив. Напевно вони думали що ми володієм екстрасенсорним здібностями) Єдине в чому себе виню що за пару днів після закриття не передзвонили в Київ і не запитали чи вони закрили кредит.
     
  3. olangel

    olangel Well-Known Member

    Відповідь: Наші кредити

    А може хтось підкаже, існує такий банк де можуть дати кредит, як що не працевлаштованний?
     
  4. panikvarts

    panikvarts Well-Known Member

    Відповідь: Наші кредити

    Існує, і точно не один. Питання лише в тому, на яку суму кредит. На машину, квартиру точно не дадуть, а 1-2 тис грн можуть.
     
  5. olangel

    olangel Well-Known Member

    Відповідь: Наші кредити

    треба 7 тисяч, але хоча б якусь частинку. А які то банки?!
     
  6. Anagramka

    Anagramka Member

    Відповідь: Наші кредити

    Мені теж обидва банки, коли погасила весь кредит, казали, що довідка платна. То я писала їм листа з повідомленням про вручення та описом вкладення: "Прошу повідомити мені, чи є заборгованість по кредиту.... згідно договору ....". На лист вони прислали свій лист, де писало, що "повідомляємо вас, що по такому-то кредиту боргу нема,він закритий..". Не довідка, але, все ж офіційний папір від банку. І витрати лише поштові, але явно не 100 гривень.
    А відповідь вони вам мусять дати, згідно "Закону про звернення громадян")
     
  7. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Відповідь: Наші кредити

    Так зразу важко сказати, ви порийтеся в інеті - на сайтах банків зазвичай непогано розписані умови кредитів. Я колись цікавилася, то просто набрала в гуглі "банки Львів" - і пііішла по списку читати умови кредитування...
    Але будьте готові до того, щоб без підтверджених доходів будуть вищі відсотки..((

    Не знімайте тільки таку суму з Приватовської картки, бо там просто шалені відсотки.
     
  8. olangel

    olangel Well-Known Member

    Відповідь: Наші кредити

    Обдзвонилв всі банки, навіть якщо га сайті вказується, зл ддя кредиту треба тількипаспорт і індокод, тотна справді виявляється, що треба мати офіційне абоне офіційне місце роботи :sad:
     
  9. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    Відповідь: Наші кредити

    В приват банку давали раніше кредити і без довідки про доходи і якщо не працевлаштований, сама брала так кредит 2 роки тому коли не працювала.
    Але загалом цей банк я не люблю , з ними багато неприємних нюансів вилазить.
    ""альфа-банк"" - користувались кредитом, але... Приходиш питати залишок до сплати а вони нічого не бачать... Треба дзвонити на гарячі лініі і питати.. Питання а для чого відділення??)) НЕ сподобалось мені там.
    ""Укрсиббанк"" - мали там 2 кредита, вчасно Також вносили платежі, теж гасили достроково, чітко нам пояснювали все, може то ще добре натрапили просто, бо бачила попередній допис негативний. А постійним клієнтам час від часу дзвонять і пропонують кредити на кращих умовах.
     
  10. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Відповідь: Наші кредити

    Мене просто добиває банк Русский Стандарт.
    Вже вкотре їжджу до них на розбірки. Справа в тому що сплачуємо все чітко у визначений термін, а потім десь так за тижні два телефонує мені якийсь їхній супер-говорящий робот і торочить свою петицію про те, що я не доплатила там якоїсь суми і банк має право назначити мені штрафні санкції.:girl_devil: Відділення у них у львові тільки одне, але працює до пізнього вечора. Біжу-лечу туди, там ніхто нічого не знає, дзвоню на гарячу лінію прямо з відділення, обіцяють розібратися, ще кілька днів мені той робот надокучає, потім телефонують з банку і вибачаються. Добре, але ж робот наярює щотижня і далі те саме торочить, знов їду в банк і знову те саме. Вже якось було трохи спокою, тепер знову вчора "уважаємий клієнт банка..." і бла-бла. Ну, шо то таке. Не їду до них, бо не маю часу. Знаю що все чітко оплатила в термін, квитанції на руках. Але ну, блін, шо то за така система?
    Але то ше квіточки. Якось мій чоловік подавав заявку на отримання кредиту в їхньому банку ще давніше, але вони йому відмовили. І тут за пів року дзвонить до нього той робот і говорить погасити заборгованість. І знову те саме, подзвонили на гарячу лінію, за декілька днів нам відзвонили, вибачились.
    То якийсь дурдом з тим банком, хоч взагальному умови там не погані.
     
  11. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    Відповідь: Наші кредити

     
  12. grajynia

    grajynia миється в бані

    Відповідь: Наші кредити

    цікаво, як закінчилась Ваша історія? маю в приваті кредитку, чула, що не так просто тепер позбутись від неї...
     
  13. marife

    marife Member

    Відповідь: Наші кредити

    Чи можливі відсудити заставу? Чоловік дав під заставу горе братові свій будинок. Той неплатив і тепер починаються проблеми. Чи можна відсудити заставне майно? Порадьте хорошого, можливо навіть вузькопрофільного адвоката по кредитах.
     
  14. Shprotka

    Shprotka Active Member

    Відповідь: Наші кредити

    якщо ваш чоловік виступив поручителем і дав під заставу своє майно, то він також несе матеріальну відповідальність по кредиту.
    проблематично відсудити. а прописані неповнолітні в тому будинку є?
    кину вам в ПП юр.фірму.
     
  15. marife

    marife Member

    Відповідь: Наші кредити

    Не дуже в цьому розбираюсь, але в договорі сказано що чоловік являється тільки мйновим поручителем.
    немає. Тільки чоловік. на той момент була ще бабуся, вже померла.
     
  16. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Відповідь: Наші кредити

    ну так, банк для того і бере поручителів. у випадку якщо той хто брав кредит його не виплачує, то за нього це має робити поручитель. це у договорі прописано. і ваш чоловік мусів його підписувати.

    на рахунок відсудити, то то трохи проблематично. бо виходить, що людина взяла кредит, а потім починає судитися щоб не віддавати. от якби брат, підробив документи, якимось обманом дав ваш будинок в заставу без вашого відома, то тоді суд. а так, навряд чи щось можна буде зробити, якщо ваш чоловік сам попідписував договори застави. Ви як дружина давали свою згоду на заставу?
     
  17. marife

    marife Member

    Відповідь: Наші кредити

    Та кредит ніби то і погашено. тільки банк якось закинув гроші на проценти, ще й вперед, а тіло залишив у спокої, тепер вимагають ще гроші. чоловік судитися за сам кредит не може, бо не брав його.,тільки за майно.
    Я ще не була дружиною
     
  18. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Відповідь: Наші кредити

    То може вам таки краще в банку всі нюанси вияснити, тим більше, що виходить що гроші не туди віднесли. часто працівники банку самі щось там неправильно повносять своїми кривими лапками, а потім кажуть що то в них так програма рахує, ну бо щось мусять сказати. суд то довго і проблемно, ну і не факт що виграєте. попробуйте розібратися самі, вичитайте договір. може, якщо гроші платяться, то не варто судитися, а ще можна замінити заставу. може брат має щось на заміну, правда, то знову виллється у витрати в нотаріуса і т.д. але ви тоді будете мати спокій.
     
  19. marife

    marife Member

    Відповідь: Наші кредити

    Як би ж то..... Їздимо туди вже місяць. При тому, що сам керуючий назначає зустріч. Але! То він поїхав десь в ту хвилину, то викликали, то у відрядженні.Інші працівники банку мовчать і розводять руками. тобто я навіть неможу нічого дізнати.
    Про брата історія 0крема......фактично ми самі той кредит і платимо. Йому наплювати, бо хата не його і він "безробітній"
     
  20. Shprotka

    Shprotka Active Member

    Відповідь: Наші кредити

    вимагайте виписку по історії погашення кредиту. в договорі пропусується, яким чином відбувається погашення. стандартно, перше відбувається списання відсотків по кредиту, потім пеня, штрафи і лише потім тіло кредиту.