Пішоходи у Львові

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем bora, 12 Травень 2010.

  1. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    то до речі правда, я тільки як почала сама вчити водити машину, зрозуміла, як мені заважають пішоходи і як вони часом нагло лізуть поперед машини, не звертаючи уваги ні на що! Тепер я розумію, чому так завжди денервуються водії, коли десь перебігаєш між машинами. Ти собі йдеш і знаєш, що от я встигну, підбіжу, ще щось, але машини то все зовсім по-іншому виглядає-водій не може знати думок пішохода, його реакції, що він зробить наступної миті, тому з машини на такого пішохода страшно дивитися.
     
  2. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    Ого, де це сталось? Знову маршрутка?
     
  3. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    У Винниках, що поблизу Львова, під колесами «Фольксвагена» травмувалась 12-річна дівчинка.
     
  4. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    а де в нас у Львові таке є?


    просто шок. слів нема....
     
  5. zabawa

    zabawa Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    Хочу процитувати, але не виходить... то так опишу. Сьогодні була обурена двічі на одному перехресті. Вела дитину на гурток, вертаюсь назад, на світлофорі стою на червоному. Дорога 2х полосна, та що ближче до мене стоїть - в них червоне, їде лівий ряд, дивлюсь жене дівчинка-підліток, років 10, перебігла дорогу до острівця, повинна була зупинитись (бо ж в нас червоне), то ні, вона далі летить, а рукою правою так відвела, ніби звертається до машини "зачекай, я перейду..." (так роблять велосипедисти при повороті). С/Ф там дуже швидко змінюється, і як правило, водії трохи там підгазовують, щоб проскочити швидше. Її щастя, що АВТОБУС їхав помаленько, я не уявляю як він би мав пригальмувати, якби швидкість була вища? Я її спитала якого милого вона жене на червоне? Так глянула на мене, і навіть не зрозуміла, спішила дитина дуже... Якби збив її водій, не був би винуватий, але кому це було б цікаво? Добре, що обійшлось.
    Потім йду ж назад, за малою, перейшли ту ж дорогу 2х рядну, на острівці не зупиняємось стояти, бо зелене, але і не переходжу дорогу, не пересвідчившись, що не жене якесь чудо. Якраз можуть їхати машини справа від нас, але, пропустивши нас. Я крок на дорогу- жене Камаз, я крок назад, і ВОНО прогуркотіло, навіть не стишившись...
    Мене теліпало ще півгодини. Пройшли з доцькою вже 20м, вона каже "чого ти мене так тиснеш за руку?" А я так міцно її тримала з переляку...
    Розказала вдома чоловіку, то каже, як вище дівчата писали - догнати би козла, і пояснити правила так, щоб синій був! :girl_devil:
     
  6. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    а мене трафляють пішоходи на Любінській, пруть за 4 м від переходу, і так кожнісінького дня
     
  7. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    Близько 13 години на науковій,акурат під мостом сталась трагедія-збили пішохода.Це страшно...бачити тіло на асфальті, поряд пакет і випавший буханець хліба...Велика біда.Чому люди так не цінують своє життя ...20 м вправо і 50 м вліво перехід. Але там завжди купа людей так і норовить перебігтись...
     
  8. Люша

    Люша Well-Known Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    я там їжджу кожного дня мінімум два рази на день - ненавиджу це місце, постійно скачуть там люди, і в тіні від моста їх не видно!!!! зовсім майже не видно!!!!
    Дуже шкода людину, це трагедія! Чому люди не думають, що роблять?....
     
  9. allusya

    allusya Well-Known Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    Я їхала в той момент, коли вже була міліція, але і тіло лежало. Дитина у вікно побачила і мене спитала, чого дядя там лежить :sad: Важко таке бачити, я плакала :sad:
     
  10. Leila

    Leila Well-Known Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    І ми там проїжали, прямо біля машини швидкої, я навіть не дивилася в ту сторону, страшно) На Науковій хороша дорога, машини набирають швидкість, навіщо перебігати??? (питання риторичне)
     
  11. allusya

    allusya Well-Known Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    Та власне, що пішоходний перехід за 10 метрів був. Хіба мужчина хотів потім перелазити через огорожу.... Не розумію такого
     
  12. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    Кожного дня їду по Кн. Ольги в низ до Сахарова, а ввечері з низу до кільця то пішоходи доводять до сказу, мало того, що переходять не на пішоходних переходах, а де заманеться, так ще й розгулюють через дві смуги як по парку, а в темну пору доби, то взагалі .....
    і це мені не бабульки попадаються, а молоді дівчата і хлопці, а ще таких зустрічаю, які доходять до зебри і не зупиняючись переходять дорогу,
    я розумію, що зебра, але треба й подивитися наскільки далеко машини, чи машина встигне загальмувати, а вони навушнинки в вуха, капішон зверху і сигналь трісни,

    водіїв не поважають - вже можна змиритися, а чому про себе не думають не розумію.
     
  13. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    сьогодня буду знімати стрес.
    Їду за малим до школи, світлофор-перехід коло 47-ї. Зупиняюсь на червоному, стою чекаю, включається МЕНІ зелений,пішоходам червоний, я починаю рушати - а дорогу починає переходити, і лізти мені прямо на капот ВОНО років так 10-12, в червоній куртці, шапці та рожовому рюкзачку говорить по телефоні і навіть не дивиться по сторонах і на світлофор.Гальмую, сигналю, же би скорше, ВОНО підскочило, глянуло на світлофор і далі продовжило повзти, не реагуючи на колір світлофора. Дальтонік?:girl_mad:
     
  14. SoLana

    SoLana Well-Known Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    хм...то дитина взагалі, тому з дітьми завжди потрібно бути обережними, в них розсіяна увага, навіть якщо батьки по 150 разів кожного дня нагадують дітям про правила безпеки.
     
  15. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    звичайно, перепрошую, але то чудо так і живе, всі мають йому дорогу давати, бо воно дитинча.
     
  16. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    Так то воно так, але ж як, не дай Бог, щось станеться, то потім хто винний? Водій, звісно!
    П.С. на тому світлофорі не лише діти грішать, а й багато дорослих. Ходжу часто, знаю :girl_yes2:
     
  17. SoLana

    SoLana Well-Known Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    Незнаю, в мене син 10 років, він то знає, як і де переходити дорогу, не розмовляти під час цього по телефону і т.д., але ж знати одне, а от робити насправді... раз пам'ятають, наступного вже забувають. Я в таких випадках, проводжу роз'яснювальну роботу:), просто зупиняюся (звичайно якщо час є), і говорю з дитиною, незнаю чи допоможе, але як то кажуть "вода камінь точить" :)

    ---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

    От! Золоті слова! А з кого діти приклад беруть? :)
     
  18. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    я до сих пір в шоці, яка там роз"яснювальна.
     
  19. Sluhachka

    Sluhachka Well-Known Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    Я підитримую! Думаю шо ніяка розмова не поможе! Впевненл говорю,бо сама з Винник і живу біля одного з тих переходів! Діти ганяють як варяти,і тільки чути як машини дуже часто різко пригальмовують! Але і водіі не добрі є! На переході досить часу треба постояти шоб хтось зупинився!

    Sent from my ST27i using Tapatalk 2
     
  20. Svitlanka

    Svitlanka Well-Known Member

    Відповідь: Пішоходи у Львові

    Колись слухала психолога, який пояснював, що діти до 11-12років взагалі не можуть оцінити відстань до машини. Ну ось так є. Плюс, як вже тут казали, розсіяна увага, яка зараз є в купи дітей.
    Надія на водіїв....