Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

    Магазин на Патона (біля Рукавички) з 20-якогось там січня закритий, вивіску і всі постери зняли. Є ще через дорогу, але давно там не була, не знаю, чи ще працює. Зате нарешті в М"яско поруч з"явились люди )) До речі, там є і непогана ковбаса, звісно, що та, найдорожча. Дешеву навіть коти не хочуть ))
     
  2. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

    Я і малий хворі... Маємо бронхіти... А скоро іхати в подорож, ще й море справ до того треба переробити. ..
     
  3. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

    В мене торік був ремонт і я Вам відкрию великий секрет: Епіцентр не єдиний будівельний магазин Львова і далеко не найдешевший! На ньому світ клином не зійшовся, є купа всіляких магазинів-гуртівень з сантехнікою і буд-матеріалами, в таким час для країни можна і зрадити трошки звичкам, крім того що альтернативи ціла купа!!!
     
  4. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

    старшого поклали в лікарню.(((((((((((
     
  5. Buriko

    Buriko Well-Known Member

    Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

    В мене такийй жах постійно! Допоміг крем Деласкін (минулого року мазала), а цього року Ойлатум, яким діткам мащу дерматитні плямки.
     
  6. Fast

    Fast Well-Known Member

    Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

    Навіть не знаю як реагувати. Був собі якийсь маленький підприємець, можливо і відношення до політики не мав, який працював по франшизі і тут закрився, поніс купу збитків, а тим регіоналам то погоди не зробило (я так думаю). Просто яка кількість тих підприємців має збанкротувати... З одної сторони мені дуже шкода тих підприємців, їхніх працівників
     
  7. Buriko

    Buriko Well-Known Member

    Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

    Не знаю, чи ці бойкоти дуже "ущемлять" власників бізнесів - на хліб з маслом їм точно стане, а на працівниках це відгукнеться. Скасують премії за не виконання плану, скоротять персонал, стане більше безробітних. І працівники, які мали робочі місця та стабільний дохід до сімейного бюджету, будуть знову в пошуках роботи.

    Не кажу що не треба бойкотувати (бо жахіття які зараз переживає Україна і особливо смерть безневинних людей, які дозволили собі виявити громадську думку - це !!!), але й не знаю чи це допоможе, хоча "крапля - камінь точе"...
     
  8. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

    Ну я, власне, не хотіла то писати, але таки напишу. Байкоти в такому вигляді - то все не є аж так дієво. Бо в регіоналів отой "прозорий" бізнесь є краплею в морі, вони "відмивають" основні гроші з багатьох інших джерел, а ще бізнеси, записані на кумів-сватів, а ще рахунки в банках. Ну збанкрутують підприємства. Ну втратить той регіонал ті 15% прибутку. А ті люди, що там працюють втратять 100% прибутку. Ну не так воно робиться. Треба міняти владу зсередини, а не тикати палкою ззовні. Треба самому мати багааато грошей, щоб змінити структуру. Бо ті байкоти вони двоякі: добре це тим, що десь міняє свідомість людей, що люди показують, що вони не хочуть і не будуть, але оті "супутні" жертви у вигляді сотень тисяч рядових працівників - то є мінус. Я, особисто, підтирую миріні заходи сприводу байкоту: роздавати буклети, поширювати інфу, розповідати. Але категорично проти силових: барикадуванння об"єктів. Ну бо кожна людина має бути сама свідома свого вибору: хочеш купуєш регіонівське, не хочеш - не купуєш. Але це має бути вибір кожного особистий. А не примусовий: забарикадували - не пройдеш.
     
  9. toria

    toria Active Member

    Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

    А Ви маєте можливість і повноваження міняти владу зсередини? Бо я - ні. І думаю 99.9 % форумчан не мають. Так само як і "багааато" грошей.


    Будь яка ситуація є двояка, і жертви, про які Ви пишите, ще не є найстрашнішими в даній ситуації.
    Як на мене, є ситуації, де зайве філософствування є зовсім не доречним.
     
  10. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

    ну це теж двояко. Для вас то невеликі жертви, а для якоїсь родини, хто втрачає роботу ще й які! Складна ситуація! Ось так завжди є, в таких ділах страждають прості, звичайні люди!! Такі як ми з вами. От уявіть, що від завтра ви не маєте роботи! Так звичайно, зараз тут скажуть, що знайти нову не проблема. Може й не проблема, але на то треба час. А за той час на що жити??? Бо ж як сам ідеш з роботи, то собі все плануєш, нє? А як так раптово, то вже не весело...


    ********************

    Тему зачинено. Продовження http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=111812
     
    Останнє редагування модератором: 4 Лютий 2014
Статус теми:
Закрита.