Ваша вагітність, ваш чоловік і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Бурулька, 11 Лютий 2008.

  1. pywkarik

    pywkarik New Member

    Відповідь: Любий, у нас буде дитина :)

    Я свого від самого весілля пиляла - хочу дитину! 3 місяці - і тест з 2 полосками. Як побачила його - затряслась, не могла повірити. пішла в кімнату, сіла біля чоловіка і мовчу.
    -Зробила?
    -Угу.
    -І шо?
    Мовчу.
    -Вагітна?
    -УГУ.

    Обняв, поцілував і сказав шо я буду хорошою мамою:)

    На родах був зі мною, відтоді повторює, що я сильна і все зможу:)
     
  2. tsarivna

    tsarivna New Member

    Відповідь: Любий, у нас буде дитина :)

    А я свому тест запакувала як цукерочку і подарувала!!! Перших секунд 10 дивився на той тест і не міг зрозуміти, що ж сталось - ми завагітніли з першого місяця спроб, я навіть ніколи не вимірювала базальну температуру, толком не знаю свого циклу:girl_impossible:, тому вирішили, що будем пробувати, а коли Бог дасть, тоді й завагітнієм. Всі сміялись коли я казала, що запланувала завагітніти саме в лютому, щоб родини восени і на літо мати змогу знову працювати - от ми й повірили що то не так легко і особливо не сподівались :)
     
  3. Лесик

    Лесик Member

    Відповідь: Любий, у нас буде дитина :)

    Перша вагітність була подарунком чоловікові в день народження
    Вранці я подарувала подарунок матріального характеру, потім по дорозі на роботу зайшла до гінеколога,де мені була видана довідка про вагітність.
    Так ввечері довелось подарувати чоловікові ще один подарунок .Він сказав,що цей подарунок був найкращим в його житті.Зараз подарунку вже 5 рочків.
    Друга вагітність була нам несподіваним подарунком під новорічну ялиночку.
    Оскільки я ні про що не здогадуючись,28 грудня збираючись на новорічну корпоративну вечірку на роботі , та маючи трохи вільного часу вирішила провідати свого лікаря.Д-з:вагітність 16 тижнів-це був повний шок.І цьому подарунку вже 3 рочки.
     
  4. Shprotka

    Shprotka Active Member

    Відповідь: Любий, у нас буде дитина :)

    Ми старалися півтора року, мій цикл мінявся, як Львівська погода )))) Стільки тестів перевели, я жартувала, що чоловік тільки на них і заробляє )))) Одного осіннього рааааанього ранку (біля 5-ої було) пробудилася і пішла робити тест (хоча затримка була лише 1 день, а бувало 2 і 3 тижні)). Як же я втішилась, коли на полосці зажевріла леть помітна друга полоска! Лишила тест на зливному бачку, вирішила чоловіка не будити, а сама так без сну і пролежала доки він не проснувся. Пішов вмиватися, вилетів, став обнімати, цілувати, а потім так відійшов до вікна, дивлюся, сльози тамує. Отака в нас німа сцена була ))))
     
  5. ViTanya

    ViTanya Member

    Відповідь: Любий, у нас буде дитина :)

    В мене чоловік ( перший ) завжди знав, коли в мене мають бути місячні, і як тільки сталась затримка, одразу почав наполягати, щоб я перевірилась. Коли дізнались про результат, він був щасливий, а я плакала, бо було страшно, я не була ще до цього готова. Зате потім я вже не уявляла, як могла жити без мого маленького сонечка, а вже виросло таке велике СОНЦЕ! А чоловік майже не приділяв йому уваги...
     
  6. Kiruskin

    Kiruskin Well-Known Member

    Відповідь: Любий, у нас буде дитина :)

    Ще раз перечитала всю тему, так сплакалася. Ніяк не можу дочекатися коли взнаю,що вагітна і скажу чоловікові, що у нас буде дитинка. І так хочу, щоб вагітність нарешті була вдалою!
     
  7. Michela

    Michela New Member

    Відповідь: Любий, у нас буде дитина :)

     
  8. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    Дівчатка, а як ви повідомили про ваш "цікавий" стан близьким?
    Моя перша вагітність була великим дивом і щастям. Чоловік все зрозумів по моїх очах коли я вийшла з туалету з тестом. Ми дуже тішилися. А от батькам сказати то була ціла проблема. Оскільки ні мої батьки не сприймали мого чоловіка ні його мене, то була ціла епопея. Щоправда мій чоловік надзвичайний і взяв на себе цей обов"язок. Не можу сказати що родичі були дуже раді, але вже нікуди було їм діватися.
    Вдруге, я дооовго не наважувалась казати чоловіку. Хоч отак, ми ніби були і не проти, але всеодно то був шок :girl_crazy: . Перший місяць ми взагалі цю тему навіть не піднімали. Чоловік закрився в собі і при першій же згадці про малюка був мало не скандал. Я була в шоці. Чоловіка з часом попустило. Але якоїсь ейфорії не відчувається. Нема радості від наближення того свята, дня нашої зустрічі. Може ще все прийде :girl_yes2: З батьками цього разу я була сміливіша, сказала мамі, а та вже розказала татові. А от чоловікові батьки, точніше мама з відчимом і бабусею були дууже раді, і тішилися за всіх і за обидва рази. А от тато чоловіка, якй живе з нами, сприйняв то як факт. Йому, я так зрозуміла, то додатковий дискомфорт :girl_mad:. Нічого не питає, я нічого не говорю. Ми з ним цю тему не обговорюємо.
    А як воно було у вас?
     
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    У мене чоловік на емоції дуже стриманий, тому хоч і перша вагітність для нього була дуже бажана, зрадів, але стримано ( по своєму) і особливого сплеску емоцій не було. Але я якось нічого особливого і не очікувала, тому теж сприймала це спокійно. Родичам нічого не хотіла казати якнайдовше. Але не вдалося, бо в 9 тижнів зізналася мамі і хоч просила нікому нічого не говорити, ясно, що за день-два знали уже всі родичій "по тій лінії", хоч і вдавали вигляд, що нічого не знають :). Чоловікові батьки все дізналися у 17 тижнів і то тому, що я потрапила на збереження і не змогла прийти до свекрухи на ДН. Тому пришлося пояснити причину. Реакція була- велика образа. Потім їх попустило, але коли свекруха дізналася , що буде внук, а не внучка ( у неї у самої 2 сини і 2 племінники), то дуже скептично то сприйняла ( сказала, що "син- то чужа дитина в сім ї" :). ТОбто у мене навіть при першій вагітності якось все усіма сприймалося як "вагітність ну і вагітність". Але мені то було нормально. З другою ( якщо щось) то точно не було би якихось особливих емоцій.
     
  10. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    Відповідь: Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    Першого разу, коли я завагітніла всі сприйняли дуже позитивно, тому що вагітність була очікувана і бажана.
    Коли була вагітна вдруге, то відчувала, що якесь трохи напруження виникло, коли ми повідомили.
    Чоловік був задоволений обидва рази, але вдруге, то вже сприймав якось спокійніше.
    Тепер якби я була вагітна, я чим подовше нікому нічого б не говорила, тому, що якісь такі люди дивні,
    вроді і бажають добра, а насправді виходить зовсім по-іншому.
     
  11. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    Відповідь: Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    Розкажу я,перша вагітність наступила 1.5 року після весілля ,всі діди і баби дуже тішились.,друга вагітність наступила коли старшому був рочок моя мама відреагувала нормально,а от чоловіка батьки мама сказала *тут були лайливі слова* ,а тато щось там на кухні побуркутів,а тепер от з третью вагітністю,незнаю як вони сприймуть.
     
    Останнє редагування модератором: 7 Жовтень 2014
  12. Gabi

    Gabi Dum spiro spero

    Відповідь: Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    Про мою вагітність першою дізналась моя мама. Я подзвонила їй одразу після того, як зробила тест, в мене було такий стан щастя на грані з істерикою (чоловіка дома тоді не було). Вона дуже раділа. Ми всі в родині дуже чекали на мою вагітність - 2,5 роки. Я все боялась, що це помилка і не хотіла казати чоловіку, щоб не розстроювати (ото дурне :girl_crazy:). Тому сказала, йому аж на наступний день ввечері, коли мала вже аналізи на руках. Хоча він ще в той день возив мене зранку здавати аналізи, а потім ті аналізи забирав - я казала, що то просто планові (партизанка :girl_wink:). Сказати, що він був щасливий то нічого не сказати. Чоловіковим батькам ми сказали на 16 тижні, вони також дуже раділи, бабця його аж плакала. Взагалі я не поспішала, по це говорити нікому, хто мене бачив - той знав і коли питали то я теж казала. То було таке моє особисте, інтимне щастя, я не хотіла ним ділитись ні з ким.
     
    Останнє редагування: 7 Жовтень 2014
  13. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    у мене точно так само :), але я тим не переймаюсь. В перший день, як тільки зробила тест, то ще чоловіку не сказала, ну не могла я повірити в таке щастя. Стільки чекань, переживань (правда то переважно в собі, я якщо чесно ні з ким не ділилася своїми переживаннями за той весь час, конкретно про активне планування вагітності ми заговорили з чоловіком минулої осені, до того то було просто так-жили відкрито та й все, не обговорювали спільно. А батькам і сестрі я взагалі майже нічого не говорила, також якраз в ті останні місяці перед вагітністю лиш розказала, що лікаря знайшла і що буду лікувати пролактин), а тут так навіть несподівано настав той момент, що я стою у ванній кімнаті і дивлюся як друга полосочка явнішає. Вирішила ще зачекати і наступного дня переконатися. Добре, що той день був настільки насичений, що не було коли багато думати. Ми зранку мали репетицію, а потім одразу з чоловіком машиною поїхали до Варшави на концерт King's Singers, повернулися додому пізно вночі , але з самого ранечку я підірвалася, поки чоловік ще спав і побігла в лабораторію здавати ХГЛ. Прийшла, ще раз зробила тест і тоді вже огорошила чоловіка новиною :girl_crazy:, ввечір поверталися зі школи, був дощ і чоловік з тих всіх емоцій, як виїжджав з паркінгу проїхався порогом правим по висепці, яка там була посередині досить висока і погнув так нормально поріг (добре, що ми то потім по страхуванню зробили), ми то зауважили аж наступного дня, коли поїхали на озеро. Сміялися, я сказала, що то можна виправдати, емоції все-таки :D. А сестра моя в трубку пищала :D, мама ледь теж не кричала і все приговорювала, що а я так і знала, так і знала :D. Ну але мама як мама, все вона знає. Тато теж по-чоловічому спокійно сприйняв. Та й все. Головне для мене, що я знаю, що в моїй сім'ї така звістка завжди і виключно буде тільки радістю, бо нема нічого прекраснішого за цей Божий дарунок :girl_tender:
     
  14. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Відповідь: Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    Так як ми з чоловіком того стану чекали з нетерпінням, то він відразу все дізнався і ще й просив, щоб я не чекала до ранку з тестом, а зробила ввечері:) Емоції в нас обох зашкалювали, що аж заснути було важко. Моїм батькам розповіли через 2 дні, бо стримуватись не було сил та і мама казала, що здогадувалась по нас:) Чоловіковим батькам і його сестрам сказали також при нагоді через пару днів. Всі раді, щасливі:) Ще до вагітності я думала, що не розказуватимемо нікому довше, але тут зрозуміли, що то важко втриматись, та і молитви рідних не зашкодять і того, що вони знають, ми не боїмось, бо довіряємо, що нікому більше не скажуть.
     
  15. AirLady

    AirLady Active Member

    Відповідь: Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    Моя вагітність була дуже очікуваною, особлива нетерплячка була в наших батьків. Я коли побачила другу смужку, спершу не повірила, думала шо наснилось. Чоловікові показала тест, але він спросоня не зрозумів (6:00 ранку), я аж образилась що він не тішиться, а вже хвилин через 10 до нього дійшло, то дуже тішився. Я вирішила нікому не казати до 12 тижня, тож батьки взнали десь на 14 тижні, решта ще пізніше, коли це стало трохи видно. Казали, що здогадувались, але ж ніхно не підозрював, що внуків буде одразу двоє, тож сюрприз вдався. Чоловік коли ж взнав про двійню, ледь не в'їхав в машину (був за кермом), не хотіла казати йому за таких обставин, але дуууже він допитувався про УЗД, по мені бачив шо щось не так;).
     
  16. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Відповідь: Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    Колись в школі вчителька біології нам сказала, що коли мама вагітної дізнається про вагітніть дочки не від дочки -- з дитиною точно будуть якісь проблеми (які не уточнила). Не знаю, чи було якесь наукове обгрунтування тим словам, але вони мені добре засіли в голові. Тому коли вагітніла спішила сказати мамі. Ну першим звичайно завжи був чоловік. А потім дзвонила мамі. Взагалі, родичів ми повідомляли майже одразу. Ні їхня думка, ні їхні коментарі мене не цікавили (і вони то знали), тому всі мовчали або казали "молодці". А от четвертий раз я не сильно спішилась комусь казати. Бо то вже троха смішно було. Про нас ітак вже кажуть, що біля мого чоловіка проїходити страшно))) То десь в 17 тижнів я мамі сказала по телефону, а вона мені: і шо думаєш. Мама, а шот тут думати -- 17 тижнів. А яка реакція свекрухи була я не знаю, то чоловік казав.
     
  17. hitrynja

    hitrynja New Member

    Відповідь: Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    про першу (завмерлу вагітність) ніхто окрім чоловіка і найкращої подруги.
    після того як пройшов рік - вирішили спробувати знову. проте нікому нічого не говорили. Батьки все казали, що ми боїмося відповідальності, такі сякі і коли вже.... пробували півроку - тестів роблено-перероблено. і от тоді коли менше всього думано - у нас вийшло. я пам'ятаю як зараз - купила маленькі шкарпетки і кактус, де було 3 гілочки і вирішила, що все буде ок. коли побачила дві смужки, прийшла до чоловіка сіла на коліно і кажу - ну що ж - ми будемо батьками)))))) якось ейфорії чи над емоцій не було, але вді смужки очей не відводили. вирішили батькам ніц не казати поки (я чесно боялась повторення) + мама панікерша, то я б і в Карпати не зїздила і на мотозльоті не була))))) так ми протримались близько 16 тижнів. і ще б протримались, якби не помер дідусь чоловіка. розсказали спочатку його батькам - в мами сльози (потім призналась, що думала, що завагітніти не можу), тато стримано. мої батьки плакали, а мама ще декілька днів по тому)))) всі були раді))) мені ж 28)))що я собі думаю)))
    коли батько чоловіка дізнався, що буде хлопчик - от тоді був радий дуже - бо в сімї одні дівчата родились. а тут продовжувач роду) от таке то
     
  18. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    Відповідь: Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    моя мама десь до 6 місяця не вірила, що в нас буде двійня)
    - та шо там то узд покаже)))):girl_crazy:казала вона.
     
    Останнє редагування: 8 Жовтень 2014
  19. katysik

    katysik Well-Known Member

    Відповідь: Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    У мене була затримка майже 2 тижні, тест довго не наважувалась зробити, боялась розчарувань, але чоловік таки переконав. Зранку чоловік поїхав на роботу, а я тремтячими руками пішла робити тест, ті 3 хвилини були найдовшими в житті :) Ну, а потім сиділа і ревіла від щастя, чоловіку надіслала ммс із фоткою, ви б чули його голос, коли він мені передзвонив, ще таким щасливим його в житті не чула ))) Хотілось вийти на вулиці і всім навколо розповідати про своє щастя, але таки вирішили перестрахуватись - зробила ще купу тестів, які підтверджували //, ну, а потім на УЗД привітали і зробили заключення - 4 тижні, у той же вечір подзвонила мамі і сказала їй, що вона скоро буде бабусею, просила нікому не розповідати, але на наступний день уже всі родичі дзвонили і вітали :) Чоловік своїм сам розказав, але десь вже через тиждень-два, усі були дуже щасливі тій новині, бо давно підколювали чого так довго 'телимось' :girl_crazy:
     
  20. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Відповідь: Ваша вагітність і ваші близькі. Як ви повідомили і як вони сприйняли?

    Чоловік. В мене декілька днів затримка, але я на це уваги не дуже звернула, бо іноді бувало, що цикл затягувався. На роботу співробітниця принесла оселедець,я зі смоком заточила 2(!) куска, при тому, що риби не їм взагалі! І тут я зрозуміла, тут щось не то. Зранку зробила тест, 3х хв не пройшло, а вже було чітко видно 2 полоски. Сижу я в ванні і реву, кличу чоловіка (майбутнього), а він тішиться. Досі мені згадує ті плачі. Йому простіше було сприйняти, бо він давно говорив про дітей, я попросила відстрочку до осені. Як то кажуть, хочеш розсмішити Бога - розкажи Йому про свої плани.
    Мама. Розказую я мамі по скайпу, що ми з (майбутнім на той час) чоловіком подали заяву на одруження. Мама в шоці, бо про це раніше ще не говорилось. І тут вона мені каже: а мені снилось, що ти мені розказуєш новину, але про те, що ти вагітна. Ми посміялись, а десь за 2 тижні я вже в тесті побачила 2 полоски. І не кажіть, що материнське серце не відчуває!
    Решта. Шок. Не встигли звикнути до думки про майбутнє одруження, а тут зразу така новина.