Центр зайнятості

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Darcy, 5 Грудень 2009.

  1. Ya Nata

    Ya Nata Well-Known Member

    Реально. До нас приходила тітонька з обласного центру зайнятості, ми розпитувалися про довідки ці. Вона сказала , що зараз мало хто на фірмах може дати такі довідки ( є курси по пів року). Тому йдуть на зустріч безробітним і відправляють на курси. Єине , що після курсів працевлаштування обовязкове, вони повинні зняти людину з обліку. ( показники портяться , якщо після курсів людина не працевлаштована)
     
  2. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Да, це теж якось напряжно
     
  3. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Цікавить чи є різниця в сумі на отримання допомоги у звязку з вагітністю і пологами (та сума, що виплачують перед родами) якщо іти в декрет з ЦЗ і як безробітна що незареєстрована в ЦЗ? Останній запис в трудовій ще в 11.2013 - звільнена за власним бажанням.
     
  4. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    є ,сума з ЦЗ коливається від 2200 грн,а з соцбезу 1270 грн
     
    • Корисно Корисно x 1
  5. Життя

    Життя New Member

    Я отримую пенсійну і соціальну допомогу.Тепер офіційно розрахувалась з роботи,чи можу я йти в центр зайнятості ,якщо у мене вже є вище вказані допомоги?Підкажіть дівчата.
     
  6. Sunylyaa

    Sunylyaa New Member

    Доброго дня.Чи маю я право на отримання виплат якщо я ще не працювала і немаю трудової.Тобто після інституту пішла в декрет?
     
  7. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    я ставала на облік в центр зайнятості, закінчивши універ, але вже будучи вагітною. казали, що так зручніше буде виходити в декрет. звичайно, ви маєте право на отримання виплата і без трудової (в мене теж жодного офіційного запису, хоча працювала під час навчання). ви можете ставати на облік, якщо ваш декрет вже закінчився.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. silvia

    silvia Well-Known Member

    скільки в середньому в тиждень / місяць потібно відвідувати інспектора ЦЗ...
     
  9. olenoks

    olenoks Well-Known Member

    я відвідувала приблизно 2 рази в місяць.
     
  10. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Перші два місяці відвідувала десь 3 р./місяць, потім 2 р./місяць. Але це не тільки відвідування інспектора, а й походи на різні їхні семінари/тренінги.
     
  11. meri5

    meri5 Well-Known Member

    Я зареєструвалась в центр зайнятості оскільки попала під скорочення. От зараз мені пропонують взяти всі виплати однією сумою (тому що була гарна зарплата), але наскільки я зрозуміла потрібно відкрити ФОП скласти бізнес план чим ти будеш займатись і тоді дають всі виплати на розвиток своєї справи. От мені цікаво хтось з таким стикався як ця процедура працює, як бути як що справа твоя не піде повертати гроші хоча консультант говорить що ніхто не перевіряє нічого і багато людей так використовували свій шанс.
     
  12. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    У мене вже закінчились виплати на біржі, 9 місяців пройшло, роботи не пропонують, то чи можу я знятись добровільно з обліку?
    Що для цього треба?
     
  13. Siania

    Siania Love Life

    Скажіть що пожалієтесь на неї. ЇЇ посада говорить сама за себе - вона консультант, і знаходиться там щоб вас консультувати, отже відповідати на всі питання, які стосуються вашого перебування на біржі.
    Щиро співчуваю, в мене дуууже файна консультант.
     
  14. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    ясно.
    просто заяву пишете про відмову в послугах цз і все. знімають з обліку.
    на нерви ... не зважайте... зрештою є тел. гл, де можна задзвонити і перепитати про все, часом там більше довідаєшся і спокійніше то буде, ніж з тими особистими консультантами бесіди вести. парадокс...
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    В мене теж була нервова, дуже непривітна консультант. Інколи складалось враження, що я прийшла до неї додому і чогось вимагаю (це було видно з її ставлення). Але, коли я прийшла зніматись з обліку, бо влаштовувалась офіційно на роботу, консультант готова була стелитись, ну така вже люб'язна.
    Їм там платять за кількість працевлаштованих, чи що?
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member


    --- дописи об"єднано, 5 Травень 2015 ---
    ой, мені через раз говорила: я ж за вас відповідаю!
    А на ділі все, що я від них корисного отримала - то хіба грошову допомогу нараховану. Все. Семінари їхні взагалі не несуть ніякої користі, а роботи для мене так і не знайшлося.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. rysja

    rysja Well-Known Member

    а це обовязково зніматись добровільно після закінчення виплат, чи є якісь інші варіанти? Цікавлюсь, бо теж термін перебування закінчується.
    П.с. в мене теж консультант- молоденька дівчинкка, а таке високомірне ставлення, ніби вона якийсь генеральний деректор компанії, а я її щось прошу. Завжди неприємний осад від тих відвідин. В трудовій книжці є перший запис про роботу секретарем в ВУЗі, працювала рік на цій посаді після ін-ту, то вона мене постійно відправляла на співбесіду на вакансію секретаря. Пояснюю, що я не шукаю роботу секретаря, а менеджера з продажів( є досвід роботи і відповідні записи в трудовій книжці), а вона каже, що їй немає різниці, хто ти, менеджер, бухгалтер, є вакансія секретаря - ідіть, або пишіть відмову.
    Здається, тим працівникам ЦЗ не помішало б відвідати теж якісь тренінги, щоб навчились компетентно спілкуватись з людьми.
     
  18. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Вони спеціально пропонують що-будь, щоб людина відмовилася раз-другий і все знімуть з обліку
     
  19. irchlviv

    irchlviv Member

    попробуйте напряму в навчальний центр звернутись http://profc.lviv.ua/kontakty/
     
  20. Kapitoshhka

    Kapitoshhka Well-Known Member

    маю таке питання : у вівторок (19 травня) доці буде 3р - відповідно закінчується мій декрет. На роботу повертатись не планую ( оформлена офіційно):

    1. коли маю йти звільнятись 19 чи вже 20 травня??

    2. коли йти оформлятись на біржу : в той самий день чи вже на наступний( щоб був неперерваний стаж) - чи зараз такого немає??? Що мають дати із роботи - довідку про з/ п - тоді за який період???