Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Початок теми тут
    ******************************

    Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.
     
    Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. skarlet

    skarlet Well-Known Member

    Я тут трішки шифрувалася...:girl_blum:, ну, але, хто був дуже уважний, той зрозумів, що я тут в пузатій хаті теж була неофіційно прописана. Так от, в п"ятницю нас виписали з малявкою з пологового на Джамбула. Опишу свої враження.
    Їхали на чергову бригаду, домовлятись не планувала, хоча розглядала варіант Городка - то там лікар, якого рекомендували пішов якраз у відпустку. Городок був як запасний варіант на випадок того, якщо у Львові залишаться лише 2 пологових (Джамбула на час мого ПДП мало бути зачинене- 12-13 травня).
    Зранку телефонувала у всі пологові, щоб знати, хто чергує- але сталася халепа, я не думала, що чергують лікарі на Джамбула з 15 до 21.00, думала, що й усю ніч... Приїхали ми о 21.00 і пологи приймала лікар, про яку я зовсім не мала відгуків.
    З приємного: ставлення персоналу хороше або нейтральне (про лікаря окремо напишу), ніяких навіть натяків на подяки, індивідуальні пологові зали і післяпологові (2-й поверх) з новим ремонтом і меблями, дають свою нормальну постіль. Харчування набагато краще, ніж, напр. у ОхМатДиті чи на Орлика (але я неперебірлива) , навіть рис з м"ясом давали.
    Була лише одна чергова медсестра, яка вночі на крик дитини прибігала зі словами : "Не вистачає молочка? Догодовуєте? Може, суміші дати...?". Від решти ніякого нав"язування. Пупчик ніхто не відкручував дитині - наголосили, що сам вдома відпаде. Виписку ніхто не затягував. У палаті нас було по двоє, на даний момент пологовий зовсім незаповнений.
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Інформативно Інформативно x 2
  3. agalinka

    agalinka Active Member

    Тепер моя черга ))) народжувала в Мед. інституті квітень 2015, умови жахливі, якби не лікар, яка з Батальної туди перевелась ніколи б на такі умови не погодилась. Все настільки брудне і неохайне, платна палата без гарячої води, в низу аналізи, біля них одразу коти лазять, антисанітарія, але дійсно на жаль у нас не дуже великий вибір.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    ех...скоро і мені туди...там що взагалі не було гарячої води в палатах платних чи то просто вам так "повезло"?(це що треба кипятильник з собою брати...
     
  5. agalinka

    agalinka Active Member

    Ні, це мені повезло, палата платно була 250 гр то чоловік заплатив 100 гр і сказав коли буде гаряча вода доплатить решту ))) то 9 палата на 2 поверсі (туди не ідіть )))
     
  6. Prenatal'ka

    Prenatal'ka Well-Known Member

    Я зараз на першому - там абсолютно так само. Ще й увесь тиждень на день закривають загальний туалет з душовою (ремонт роблять) і всі до нас в платну ходять в туалет, гарячої води теж нема. Таких жахіть я ще взагалі не бачила. Родити там не хочеться однозначно... Ми на першому собі думали, що на другому трохи краще...але дивлюсь, що помилялися.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  7. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Коли нема теплої води в звичному побуті - це одне, а коли після пологів (чи операції) - то як то можна порівнювати?
    --- дописи об"єднано, 2 Травень 2015 ---
    А як там зараз з гігієною?

    І чи не чули, коли точно закривають-відкривають цей пологовий?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    для мене без гарячої води обійтись один день,то катастрофа,ще й після пологів...надіюсь вода буде...
     
  11. Setka

    Setka Мамулька непосидок

    Це ви так вдома думаєте, а після пологів вам може бути зовсім не до того. Я не кажу що все геть погано має бути, просто часом міняються пріоритети:d25:
    Оце чиста правда, маю подвійний досвід :girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 1
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Мед залежить від центрального водопостачання. Коли місто відключає гарячу воду- там теж немає. Не знаю чому до цього часу там не подбали про власну котельню чи бодай бойлери. Бо на Мечнікова раніше теж так було- відключили гарячу воду- все. То вже коли ремонт робили, бойлери повстановлювали і тим гріють. Я родила в квітні і перед тим лежала в патології. Якраз відключили тоді по місту гарячу воду. То навіть щоб підмитися ( за перепрошенням), то ми кип ятильниками гріли воду. І так само- волосся мили. Після пологів санітарки "чайниками" змивали .І то так не три дні треба було терпіти. Хто в патології вилежувався до пологів і кого додому не пускали- то і по 2-3 тижні. А птім ще і після пологів мінімум 5 днів.

    Оскільки зараз вже включають по районам гарячу воду, то ті, хто потрапить в МЕд, уже будуть з водою :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. skarlet

    skarlet Well-Known Member

    Якщо я точно почула (бо під час пологів про це акушерка говорила - то можу помилятись)- чи то 8-го чи то 12-го закривають, про відкриття не запитувала.

    Щодо гігієни - то те, що бачила в своїй пологовій залі та палаті мене більш, ніж влаштовувало. Холодна вода в палаті була постійно. Щодо туалету - прибирають, ну, але, звичайно, не як вдома. В душ заглянула - то якось бажання митися там було мало (ремонт є) і , якщо чесно, то за 2 дні не змогла відійти від дитини довше, ніж у туалет - не відпускали мене :girl_smile:, то в душі так і не була. Гаряча вода там зранку та ввечері.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  14. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    Мені лікар казав що Джамбула закривають 12 травня, а відкривають 2 червня.
    Будем надіятися, що з графіку не відступлять. :girl_yes2:
     
  15. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Я тиждень як звідти, то на 4-му поверсі в гінекології була тепла вода кожного дня в встановлені години (дві зранку і три ввечері, здається), але то бойлер грів.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Prenatal'ka

    Prenatal'ka Well-Known Member

    В нас в післяпологових платних вода тепла є, там бойлери. А в дородовій платній нема і в загальному душі протягом дня закрито...відповідно з душем напряг. Мені впринципі і в холодний душ можна, я не парюсь, але дівчата не всі до такого звикли. Я чекаю вівторка, обіцяють виписати, бо на ту всю обстанівку вже не можу дивитися
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. konfety

    konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

    Напишу ,може кому стане у пригоді: поклали мене сьогодні в патологію Мечнікова. За 2 години "поліняла" майже на 500 грн. З того, що пам"ятаю - поступлення - 20 грн, шприц+мензурки на кров - 25 грн, 50 грн - за поступлення у відділення, 2 рази слухали серцебиття( по перший був не дуже) - за кожний раз по 30 грн, узд - 70 грн, потім на огляд пішли пеленки ,стерильні рукавиці (мала вже з собою), плюс свічі підготовчі виписали - 200 грн, аналіз сечі - 20 грн і ще там всяка всячина...в результаті у кишені - 3 грн лишилося))))))))))))))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Melja

    Melja Member

    Мда. Коли я 2 роки назад лежала, то за серцебиття брали 1 раз 20 грн і все, за решта разів більше нічого не просили і аналізи були безкоштовні, тільки просили шприц і все. А свічки, які виписали Колпотрофін?
     
  19. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    :girl_impossible: то все отак прямим текстом? чи ви щоразу питали?
     
  20. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Я щось не розумію, то Вам озвучували такі суми?
    Я також лежала трошки в патології. Здавала і аналізи (кров, сечу), ходила на КТГ, УЗД. Лише на УЗД мені оплатити, а решта - ніхто навіть не натякав.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1