Дитина і тато.

Тема у розділі 'Маленькі бешкетники', створена користувачем Ланочка, 10 Жовтень 2009.

?

тато моєї дитини

  1. найкращий! усе може! Іноді й робить усе. Сама вибирала!

    67,5%
  2. Хороший! Дає мені можливість самій усе залагоджувати. Сама вибирала.

    16,8%
  3. Сам - дитина. Але маю на кого нарікати. Сама вибирала...

    14,1%
  4. Не вибирала. Підсунули щось. Мучуся...

    1,6%
  1. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    О, наш тато - природжений дитинокористувач. Принаймні, йому так здається. Він знає, що потрібно дитині, як її виховувати, доглядати і розвивати. Насправді, я усвідомила, що є мамою 2-х дітей. І що отой старшенький вперто хоче виростити з меншенького не такого, як він сам, і, Боже збав, такого, як я. Що приречено не провал, бо дитина яка є, така є, і іншою не буде, хоч ти батогом, хоч пряником. Ситуація "усугубляється" тим, що нам є з ким дитину "порівнювати" (жахливе слово і абсолютно дурний підхід). Але "лавірую, лавірую" так, щоб і чоловік був спокійний, і дитині добре. Наразі виходить. Не без проколів, але не порівняти з тим, що ми мали на початку через розбіжності у поглядах на виховання. Мудрість приходить з роками, чи що..
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. silvia

    silvia Well-Known Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    в нас зараз така татоманія шо ого-го)).
    Телефон задзвонить - каже "татко", двері в сусідів стукнуть - "татко". Зранку встає і біжить на кухню дивитись чи є тато. Вертається і каже, що нема. У суботу-неділю, коли валяємось всі у ліжку зранку, там такі обнімашки-цілувашки :girl_crazy:
    Татко приходить додому з роботи- біжить з криком "татко", обнімає за ноги, поки не візьмуть на руки і не поцілують. Потім біжить нести таткові шорти і футболку, часом тапки і тягне за руку бавитись в машинки або в м'ячик. Навіть якщо вже поїв, а тато їсть далі- мусить вилізти на руки і їсти з його тарілки. Ми навіть в обід з прогулянки зараз вертаємось трохи пізніше, щоб тато вже був наїджений і не спізнився на роботу))))
    Якщо є татко, то бавитись зі мною в машинки він аж ніяк не буде - тягне за руку тата.Так дуріють, що аж штори вилітають з гачків.
     
  3. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Відповідь: Дитина і тато.

    Це нормально для його віку, в мене малий вже більший 2 роки 3 місяці і любить, щоб татко поносив на руках, в церкві стоїть пів лтургії, а пів тато на руках :connie_pull-pigtail
     
  4. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    О, це точно! Як про нашого малого. Тато прийшов з роботи - дитина скок на руки, тато сів їсти - непосида лізе на руки, тато приліг відпочити - вже скаче на пузі. А ще як тато вдома, то неодмінно має поносити після сну, поки він не прочумається)
    А основна перевага тата перед мамою (в очах дитини) - це наша фізкультура чи пак акробатика. З татом вони таке витворяють (стрибання до стелі за руки, перекидання через плечі, літачком за руку і за ногу, висіння догори дригом і ще багато трюків), що невтаємничені люди мало за серце не хапаються. А в малюка це найкраща розвага і тільки тато так може!)
     
  5. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Відповідь: Дитина і тато.

    Оце точно, в мене мама не могла з малим гуляти, бо вона маленького зросту, а тато навчив залазити на найвищі гірки і драбинки на майданчику, а ще як малий висів, як на турніку, то бабця відразу вибирала з сумки валідол :girl_crazy:
     
  6. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    З часу мого останнього допису в цій темі минув майже рік..
    Мушу визнати, що за цей час наш татусь таки навчився
    Із вчорашнього.
    Я о 7.50год виходжу з дому на роботу, чоловік не спить - говорю, що за 15хв уточню та задзвоню йому і скажу чи з 8 до 11год приймає наша дільнична чи з 11 до 14 в цей день.
    о 8.05 телефоную, щоб збирався і швиденько бігли, бо тільки до 11.00год примає сьогодні, але ніхто не бере трубку і так наступні майже дві години ( вони просто собі удвох міцно спали в обнімочку))))
    В 9.45 таки старший сонько почув тел.двінок і мою промову..
    В результаті тато+сонна дитина були зібрані за 10хв(!!) в правильний одяг та взуття, піший шлях до поліклініки замість звичних 40хв був подоланий за 15хв, мед.карту не забули, листок із моїми записами про дату, яка мала бути вказана в довідці в садочок також був взятий, кабінет лікарки знайшовся моментально ( хоча там він ще не був, бо змінилася її дислокація цьогоріч))), в черзі чемно вистояли, всі настанови вислухали, запам"ятали, переказали мені, довідку взяти не забули.
    В перукарню забігли та постриглися "так як мама сказала" , закупку продуктів зробили, правда і нову стонадцяту машинку купити теж не забули :girl_crazy: , мокро-брудні качельки успішно обійшли.
    Вдома дитина була нагодована та вчасно вкладена на обідній сон, посуд і вся кухня перемиті до блиску, їсти зварено - лиш би мама не сильно сварилася за пропущені 40 дзвінків, коли з роботи повернеться :lol:
     
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  7. jassystay

    jassystay Well-Known Sceptic :p

    Відповідь: Дитина і тато.

    Дівчата! Дуже рекомендую фільм BBC The biology of dads.

    Ми дивились в оригіналі з чоловіком коли я була вагітна.

    Там описується і роль гормонів в організмі татусів і значення батька в житті дитини. Особливо доні. Показані різні цікаві експерименти. Для мене деякі речі були відкриттям! І чоловіку фільм сподобався!
     
    Останнє редагування: 14 Лютий 2014
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  8. Bree van deKamp

    Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

    Відповідь: Дитина і тато.

    То, як про нас написано. Тато, то наш кумир)))
    При тому всьому тато теж молодець. Як я ходила на пари татко клав малявочку на денний сон, справлявся файно.
     
  9. Gorgona

    Gorgona Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    Наша дитина теж за татом пропадає. Вранці обов"язково лягає на татову подушку, закутується в його ковдру і тішиться, бо це ж ТАТОВЕ :)!!! Часто одягає його футболку, тягне на себе шорти, а іноді навіть взуває його величезні тапки. Тоді ходить за мною і показує, що це все татове :girl_haha:. Кумедний такий.
    Коли на вулиці вечоріє – моє чудо стоїть біля балконних дверей і виглядає тата. Як я його не прошу, як не кличу до себе – реакції "нуль". Він буде стояти і чекати, поки не побачить здалеку його машину. А тоді з криками "тато" - тягне мене до дверей :radist:. Треба БІГОМ пускати татка додому!
    Вечеряє наш тато тільки з дітьом на колінах. Інакше не проходить. Правда, він просто чемно сидить і чекає, поки тато поїсть. Ну хібааа, якщо тато їсть, що дуже смачне (як йому здається) – то буде сидіти і «дайкати», як папуга. Коли побачить порожню тарілку – все! То сигнал «підйом»! Одразу за руку і погнали перевертати будинок!
    До речі, вчора був такий затятий футбольний матч, що розбили мені вазу :eek:. Маму в такі чоловічі ігри – не допускають. Намагалась пояснити, що я теж так вмію, не слухають :confused:. В футбол жінок не беруть. У всі інші ігри – приймають. Правда все-одно тато має належати йому. Як тільки тато починає приділяти мамі забагато уваги – бере мене за руку і веде за двері :). Отака несправедливість. Правда, якщо буду сильно проситись, скажу, що мені там буде сумно – може дати другий шанс. А в тата нашого в такі моменти прям крила виростають :xaxa:.
    Іноді навіть не знаю, хто з них більш дитина. Бо той, що ніби дорослий - може по 20 разів питати в молодшого: «Любиш тата? Так?!!! Гарний хлопчик! І тато тебе любить!». Кілька хвилин перерви, а тоді знову : «Любиш тата? Так?!!!..»... Це може тривати вічність :8: :).
    Як я до цього ставлюсь? Я щаслива! Кожен день за цим усім спостерігаю і страшенно тішусь тим, що у них така сильна і взаємна любов! Маму ж все-одно ніхто не змінить :girl_wink:.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. goldgirl

    goldgirl Well-Known Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    В нас тато не гірше мами вміє бути з дітьми, якщо я маю вибирати, з ким залишити дітей, з котроюсь із мамів, чи з чоловіком, то безумовно, це буде чоловік. часто залишаю їх на годинку-дві, всі задоволені, ніхто не плаче. і з татом обоє можуть спокійно заснути.
    єдине, що він не проситиме двічі їсти - не хочеш - не треба.
    донечка з татом бавилася би що вдома, що на майданчику, що в розважальних центрах ))) між ними особлива любов.
    проте наразі я трошки хвилююся, чи зможе чоловік так само і з синочком мати такі теплі стосунки, бо наразі бачу, що малий з тата очей не зводить, а татко більше звик до дівчинки, і в певних моментах наче не вміє бути з сином, часом йому заважають певні стереотипи, як "треба" виховувати сина.
     
  11. LadyEva

    LadyEva Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    Наш татко якось відразу після народження малого зрозумів, що і до чого. Заміна памперсів, коли він був вдома була на ньому, купання після 1 місяця- теж. Коли я йшла на сесії спокійно залишала Захарчика на чоловіка, знала, що все буде ок., він давав з дитиною раду краще за всіх ( правда, як вводили прикорм, то йому вдавалося нагодувати картопелькою до висипки, але то таке). Правда гуляти почав з сином як той вже ходив.
    З двох рочків наш тато поїхав на заробітки і вони не бачилися з малим 2.5 роки, я дуже хвилювалася як воно буде. Та марно, чоловік від малого не відходить, всюди бере його з собою. Має до нього багато терпіння, не кричить (і мені докоряє). Дуже люблять разом гратися, в них є свої ігри від яких обоє кайфують. Мінус- показав комп ютерні ігри, воюю, щоб не більше години в день (хоча як на мене, то і це забагато, а ще краще- поки ні). На мою думку балує сина, але той його більше слухається ніж мене, хоча я строгіша з ним.
     
  12. Popi

    Popi Well-Known Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    В нас малу з народження тільки тато купає і вдягає, каже що я не вмію)))))
     
  13. Tsukerochka

    Tsukerochka New Member

    Відповідь: Дитина і тато.

    для моєї донечки тато для неї самий кращий, саме краще з нею бавиться. і взагалі в них така любов і порозуміння, що я сама інколи дивуюсь, що таке можливо)
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Натуля

    Натуля Well-Known Member

    Захотілось поділитись.Маю сусіда. Сусід мій є дуже хорошим татом - спілкується гарно з сином, бавиться з ним, сам доглядає, в садок оформив. А вчора в його дитини був день народження. І сьогодні почула від сусіда фразу "я вчора пив за 5 років щастя яке я маю". Мені аж мурашки по шкірі пробіглись. Ви часто чуєте таке за дітей від чоловіків? Я вперше.
     
    • Подобається Подобається x 5
  15. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Я не вїхала- що не так у фразі?
    Не дуже помню що мій каже, та він дуже радий що має Тео. Все собі записує подвиги малого, його дитячі умовивоводи і т.д.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  16. Натуля

    Натуля Well-Known Member

    Ну от в тебе чоловік говорить про це. Але я ніколи від чоловіків не чула таких фраз типу "я такий щасливий, що в мене є діти", хіба що -"я такий класний тато бо сам бавив дитину":connie_pull-pigtail
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Приходьте до нас -- мій чоловік покаже майстер-клас. Він шалено любить дітей і не соромится це показувати -- цілує їх, носить, а що вже говорить! М-м-м! Зі мною він так не сюсюкається
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Ага, тепер зозуміла.
    Ну по перше чоловіки вони в більшості не сентиментальні.
    Як там класика каже- якби не любив- то б і не жив разом, та?
    Думаю до слів про дітей це теж стосується.
    Якщо тебе це турбує- спитай прямо в кількох чоловіків і послухай що скажуть. Чи не скажуть.
    А оце
    - да уж...

    О, да.
    Я який рік вже ревную:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Реально- маю вдома двох "конкурентів"- Тео і кицю:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Barbie

    Barbie Well-Known Member

    Теж спочатку не зрозуміла:) Проте мій чоловік дуже часто повторює, що він щасливий, що маємо сина і каже, що це була його мрія мати дітей.
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. NadVoye

    NadVoye Well-Known Member

    ось норвезький соціальний ролик про татка і його ненароджену донечку. Як не допустити, щоб твоя дівчинка стала жертвою насилля. Мені дуже емоційно...