Будь-де і будь-коли, або годувати дитину в різних ситуаціях

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ольга, 3 Вересень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Інструкція для працівників одного з найпопулярніших американських супермаркетів. Приємно вражена. [​IMG]
    Тут написано, що жінки можуть годувати дитину будь-де в супермаркеті. Вони можуть це робити також в примірочній, навіть, якщо інші люди в черзі чекають.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Мені сподобалося, що вони кажуть працівникам не пропонувати туалет для годування:girl_yes2: А в нас, нажаль, як недавно, дівчата писали пропонують слінг мотати біля туалету, щоб не заважати іншим відвідувачам кафе.:girl_devil: Ех, нам не то шо до Америки, як "до неба рачки", нам до Таргета така сама відстань.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    щось я зовсім не знаю в яку то тему, тому пишу тут: яка подушка для годування зручна при двійні? хто яку використовував?
     
  4. bazana

    bazana Well-Known Member

    я постійно годувала грудьми, де мене застане потреба - ну але прикривалась, ясне діло, що крім тих, хто "в темі", ніхто не розумів, що ся робит
     
  5. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    а що робити, коли холодно на вулиці,а маля проснулось і кричить якби рік не годували (хоча 15 хв тому вдома їли) ? Коли було тепло, то я годувала на вулиці. А зараз осінь-зима. Що робити?
     
  6. bazana

    bazana Well-Known Member

    я зимою далеко від хати не йшла, але якби біда заставила - бігла би в кафе, коротше, тепле приміщення, і просилась
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Ну як геть мороз, то треба десь заходити. А як ще осінь, то куртку розстебнули та й все. Одяг для годування вдягати. А як в слінгу - то всі проблеми відпадають, годувалися і при -15.
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. invisible

    invisible Well-Known Member

    Носіть теплі гольфи для годування, в них фактично зовсім мала частина груді оголюється, в таку температуру груди точно не змерзнуть
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Деякі люди в громадських місцях нервуються, коли бачать , що ви годуєте свою дитину грудьми. Цю проблему легко вирішити за допомогою слінга! Слінгом можна накрити до 8 дорослих , які є поблизу !!!
    слінг накрити.jpg
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 8
    • Смішно Смішно x 5
  10. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Кілька тижнів тому, проводжаємо на поїзд сестру мою з її малою і свекрухою. Вони вже в потязі, ми надворі стоїмо, Меласька шось вередує, починає просити цицю, я їй даю, на стоячи, ну а шо? В сестри очі круглезні. Вчора мені розповідає, що свекруха їі сказала тоді, що я така смілива і маю всіх десь, бо на мене ледь не весь вагон пялився в шоку.
    А чесно? Я бачила лиш дві пари шокуючих очей, то були їхні очі. Ніби й не дорікаючі, але так типу, ти шо вже зовсім помішалась з тим ГВ??
    А я пригадую як на початку трохи соромилась, якось напрягало, хотілось сховатись, а тепер мені так далеко десь чиїсь комплекси.. Недавно в супермаркеті йде пара, в мами на руках дівчинка , така вже доволі старша нашої точно, може й більше трьох років. І з цицею в роті, мій муж прифігів, я втішилась страшенно. Сказав мені-о , дивись, ще одна така як ти.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 3
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    :girl_haha:
    правильно, з того періоду треба користати
    мому зараз настоячи дати нереально, бо вже зависокий))) і так і сяк, то вже дуже складно
    слухай у вас там якась родинна сітка, психологічні впливи, матріархат))) свекрухам моїх сестер, чи тещам братів чисто фіолетово в яких позах я дитину годую:girl_crazy:та навіть брату, чи його жінці, сестрам двоюрідним, в них є своє насичене життя, повне значно цікавішими для них подіями
    нє, є близькі, що незгідні з моєю позицією, але питання піднімалось рівно стільки разів, скілкьи вони були готові витримувати мої далеко не мягкі реакції на ті всі репліки) часом їм везло, і я просто не розвивала ніяких розмов в цьому напрямку, поводилася так ніби ніхто нічого і не сказав
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  12. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Мені пощастило з рідними: вони, швидше, милуються тим процесом, ніж дивуються йому.
    З найекстремальніших для мене моментів годування запам'ятався вечірній переповнений автобус з аеропорту Афін. Якраз метро страйкувало і вся маса народу в автобусі, діло іде до опівночі, Мась втомлений, мультики не допомагають. Знову ж - купа чужих людей навколо. Я взяла дитя на руки, попросилася сісти і "витягнула цицю". І одяг був не дуже зручним (мій провтик), і люди прямо навпроти і впритул поруч, і світло яскраве, і ерго не було як вдягнути. Але запхала подалі свої комплекси і малюк гарно посьомав і заснув :)
    Ще чомусь на пляжі спершу соромилася годувати, хоч я і не надто сором'язлива. А от в слінгу чи ерго - то будь-де ми "сьомали": в музеї, в ресторані, в метро, в автобусі, в магазині, по дорозі куди завгодно і в будь-який момент :) То ми легко!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  13. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    А мeні у Форумі охоронeць звeрнув увагу, що "цe" потрібно робити у кімнаті матeрі і дитини, а нe на лавці. Я йому звісно відповіла, що я думаю про його зауважeння, алe таки мeнe цe нeприємно вразило.

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Fiancee я годувала Марка в бістро в ВАМі і думала чи щось казатимуть про кімнату, та все спок. Тим охоронцям вічно діло до всього є. Мама з цицею становить небезпеку)))
    От соромлюсь на площадці, де хлопчаки футбол ганяють. А там файні лавочки і тінь. Марк може капризувати, вивертатись і буде видно абсолютно все. Тому шукаю так, аби протилежної статі не було. Нині відкрила фіртку в дит.садку і пішла на лавку. Там ні душі, супер.
    Якось годувала малюка, а якийсь мужик ішов в наш бік і нагло мене роздивлявся (випивший здається), аж гидко стало
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Rostuslavchuk

    Rostuslavchuk Well-Known Member

    Годуватись всюди, при будь-якій погоді і в будь-яких позах і при тому не звертаючи уваги абсолютно ні на кого (цицю ми звісно не "вивалюєм" на весь показ ;)), мене навчив мій середній малюк.
    Чесно скажу, я щось навіть не зауважую, як на мене дивляться, і чи дивляться взагалі:girl_in_dreams::girl_haha: Поїсти в Ашані на лавочці зараз з малечою у нас як ритуал. А ще, що Владусь, що Златка завжди вимагають цицю як тільки заходимо в "Рукодільну крамничку" на Провесні, там вже навіть всі мої дітиська знають де стільчик розкладний стоїть і навипередки подають :girl_haha::d25:
    Ловлю себе на думці, що годую на автоматі, а ще мені легше дати цицю будь-де, ніж слухати дитячий плач:girl_impossible::girl_in_dreams:
    п.с. Прямо мені ще з чужих ніхто зауваження не робив. Свої вже за 3 роки звикли)))
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  16. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    Побачила дуже класну картинку для "протестуючих" проти ГВ в громадських місцях :) ))))
    Все має бути в міру ))

    IMG_2572.jpg
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 5
  17. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 2