Знайомимось ближче. Декілька цікавих фактів про нас

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Jusi, 6 Квітень 2016.

  1. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Привіт. Почну з себе.
    Я сприймаю світ через дотики, смак і запах.
    Моя пристрасть – читання. Маю електронну книжку, тому вже не пам'ятаю, коли купляла паперові книги.
    Я ловець емоцій і відчуттів, скрізь і всюди. Рідко керуюсь розумом в прийнятті рішень, слухаюсь інтуїції.
    До рукоділля у мене руки не складаються. Але вчуся вишивати, це моя медитація.
    Люблю насичені кольори.
    Не п’ю кави. Обожнюю шампанське. Улюблена пора року - осінь.
    Мрію бігати. Люблю відчувати своє тіло в тонусі.
    Люблю, коли мені м’яко і тепло, смачно і ароматно.
    Статуетки, м’які іграшки – це не до мене. Обожнюю канцелярські приладдя, хоча рідко їх сама собі купую.
    Люблю косметику, парфуми і засоби догляду.
    Завжди шукаю щось нове, для саморозвитку і натхнення. На сьогодні - це англійська мова і відвідування психолога.
    Неодружена, відкрита і щаслива :girl_smile:
     

    Вкладення:

    Останнє редагування: 6 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 31
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • мімімі мімімі x 3
  2. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Я мама в декреті, яка любить дітисько і чоловіка, мріє про доню. Люблю почитати, часом можу і повишивати, якщо помошнік не буде допомагати. Багато гуляю з дітиськом. Люблю всілякі рукодільні штуці і речі зроблені власними руками (@Gorgona , Ваша листівка на видному місці, я її дуже лю!). Зараз в мене преміум колір - червоний, а загалом люблю синьо-фіолетово-бірюзово-блакитно-лимонно жовті речі. І мені страшенно не личить фіолетовий колір. Не лю статуеток, але збираю маленьких керамічних слоників :). Страшенна солодкоїжка і кавоманка.
     
    • Подобається Подобається x 27
  3. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Люблю сама робити щось власноруч, хоча не можу сказати, що хоч в одному із захоплень досягла високого рівня, і часу традиційно бракує. Люблю різні практичні штучки, та й креативні теж. З трепетом ставлюся до канцелярії і всього всього пишуче-паперово-нижкового. А от писати від руки не люблю з дитинства і почерк жахливий. Хоча колись трохи писала вірші.
    Кольори люблю практично всі, але завдяки нелюбові чоловіка до фіолетового.. в нас вдома взагалі нема нічого фіолетово-бузково-лілового.. ))
    Люблю все красиве, приємне на дотик, а ще як гарно або характерно пахнуще (маю дуже добру пам"ять на аромати і стійкі асоціації з ними).. Не люблю прибирати, готувати, тривалих закупів будь-чого. Люблю прогулянки в будь-яку погоду в компанії чоловіка та сина (не уявляю себе мамою дівчинки )) ) чи на самоті. Взагалі, помітила, що мені для гарного настрою обов"язково потрібно періодично побути самій.
    Улюблена пора року - осінь, а от весна - таки найменш улюблена. Люблю каву, зелений чай, поважаю легкий алкоголь у вигляді пива, чорний-чорний шоколад. Між кондитерською і піцерією оберу піцерію. Між кіно і театром - кіно. Музика мене надихає і або піднімає до висот і так гарний настрій, або повністю занурює в печаль, яка "до того" була незначною журбинкою. Така вже емоційна нестабільність.
    Мені більше до вподоби вилазки в гори, ніж лежання на пляжі. Взагалі, люблю мандрівки які приносять нові враження, але буває це нечасто.
    Я таки закрита особа, все переживаю в собі, відверта тільки з найближчими, друзями можу назвати дууже небагатьох і не намагаюсь надто вникнути в проблеми інших людей, хоча вони до мене прям тягнуться з ними, сама не знаю, чому.
    Не люблю: білий шоколад, нефункціональні предмети (статуетки...), фруктові чаї. Косметичні засоби (лосьони, пінки) доживають терміну придатності використаними заледве наполовину, тому напевно мене не можна назвати чепурною панянкою.. Але я стараюсь.. Правда, нігті не фарбую ))
    А ще я побоююсь клоунів. Це родом з дитинства. І не танцюю. Взагалі. Легше з мішком бульби танцювати, ніж зі мною, 0 пластики і ритму ((
     
    Останнє редагування: 6 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Я вже стільки часу на форумі і стільки всього настрочила, що мене тут вже певно знають вздовж і впоперек)) Але я страшенно люблю щось типу анкет, тому теж напишу коротко про себе.
    Я зараз мама в декреті і про роботу згадую, як про страшний сон :girl_crazy:
    Якщо б мене попросили охарактеризувати себе дужу-дуже коротко, то я сказала, що я фанат кави, чорного шоколаду і зеленого кольору))
    Люблю читати, але зараз якось і ніколи, електронна книжка припадає пилюкою)
    Люблю часом щось пекти, хоч і не завжди вдало, раз в рік сідаю упорядковувати всі рецепти, переписую їх і згадую, яке ж то було смачне, а ото не вийшло))
    Люблю гачкувати, часом в'язати і як маю час ще й вишивати, отака я багатофункціональна, хоч не є професіоналом в жодному з перерахованих хобі :girl_cray:
    Я страшний борець за справедливість, часом аж занадто:girl_feminist:
     
    • Подобається Подобається x 30
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Я вічний студент по життю, люблю навчатись, пізнавати щось нове. Багато подорожую, люблю читати і знайомитись з новими людьми і новими культурами. Люблю каву, але також від захвату від якогось цікавого чаю (але бажано не фруктового), люблю шоколад (надаю перевагу чорному гіркому). Маю алергію на полуницю, тому оминаю все, що має в собі полуничний екстракт (від самих ягід, навіть до полуничних ароматів).
    Люблю вишивати, правда не завжди на таке є час. Люблю різні декоративні штучки, особливо гарні коробочки(це можу бути що завгодно від шкатулочки до якоїсь цікавої баночки для кави ), блокнотики ;)

    Спортом професійно не займаюсь і особливо не цікавлюсь, хоч багато катаюсь на велосипеді і плаваю. Дуже люблю море, та взагалі я обожнюю природу, різні квіточки. Завжди свій вільний час проводжу десь на вулиці, якщо гарна погода, або в ліжку переглядаючи фільм чи читаючи книжку (люблю детективи, щось в дусі Дена Брауна), музику не люблю.

    Не люблю не природні кольори (кислотні). Надаю перевагу функціональним предметам, хоч також подобаються магнітики з різних міст, різні декоративні тарілочки. Якщо чесно, сподобається все, що отримаю, оскільки це завжди сюрприз і подарунок. Завжди люблю щось нове і цікаве, часто буває таке, що я кажу воно мені не треба, не подобається, а як отримаю - розумію що то потрібна річ.

     
    • Подобається Подобається x 20
    • мімімі мімімі x 2
  6. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Кілька фактів кажете)).
    1. Люблю тепло, комфорт, смачно поїсти і красиві інтер'єри:girl_in_love:.
    2. Роблю тільки те, що хочу:d23:.
    3. Я провідник для інших для щасливого життя. Я це робила з пелюшок, роблю і бачу, що й робитиму:girl_phone1:.
    4. Хто хоче сидіти на попі рівно- проходьте мимо, біля мене так не вийде:girl_crazy:.
    5. Ну і так- я дуже незручна для більшості людей. Тому мене оточують тільки самодостатні, сильні, цілеспрямовані, ідейні люди:girl_yes2:.
     
    • Подобається Подобається x 20
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  7. zetta

    zetta Well-Known Member

    Ну давайте познайомимося ) .
    Не буду оригінальною в питанні кави і чорного шоколаду і шоколадної випічки ) то в мене мабуть спадкове . Чай присутній але без особливих почуттів ) .
    Трохи займаюсь вишиванням , почитую і слухаю те що цікавить .
    Я людина краси і комфорту , спроба ночівлі в наметі потерпіла повне фіаско : там відпочили всі крім мене , на додаток ще зламала палець на нозі) .
    Дуже люблю випікати всяке різне і пригощати знайомих , запах кави , і чогось смачного в хаті додає тепла і спокою . Квіти : тюльпани , троянди , асорті в букеті але най най то піони . Там де я живу починаю шось садити шоб мені з вікна було любо дивитись ) ну і іншим також ))
    Не люблю фанатизму , і таляпання з пустого в порожнє , зокрема коли людина говорить на загал так що це зрозуміло лише ій одній .
    Не маю залежностей і почуваюсь від того вільною . Не п'ю ні за здоров'я ні за новий рік як мені не хочеться , ніхто не ображається ) . З алкоголю хіба скандинавський глінтвейн . І як мені компанія не приємна ніколи там не сидітиму бо треба .
    Вуличні шоу , дні міста , метро , вокзали то не моє , натомість кораблі і літаки люблю дуже .
    маю дві доньки зовсім різні кардинально ) і такі ж у мене друзі всі такі різні і всі дивуються як я справляюсь з їхніми характерами . Можу сказати різко але не по злому) тому не ображайтесь .
    М'які іграшки , мушлі і всякі такі штуки терплю ради дітей то не моє . Не беру участі в тих заходах типу давайте вилиємо відро на голову ? Нашо?
    Дуже люблю людей мені близьких просто за те що вони є . Не привязуюсь до речей .
    Люблю Львів і Украіну терпіти не можу як емігранти погано говорять про свою Батьківщину .
    І не дуже люблю про себе розповідати і показувати фото на загал . ) історичні факти мого життя так і залишаються в історії і моїй пам'яті )
    Шось я забагато написала ) мабуть досить.
     
    Останнє редагування: 6 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 33
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  8. Rona

    Rona Мама-йожик

    Цікаво тако себе резюмувати в цікавинках чи що :)
    Я мама, жінка, дружина, йожик і вільна духом. Дуже практична і лінива :)
    Читати люблю, лише прикладного характеру. Хоч раніше читала багато художньої літератури.
    Люблю шукати і досягати, прагнути і приймати.
    Кайфую від материнства з молодшеньким і від дружби зі старшеньким :)
    Обожнюю гори і воду. Можу не вилазити з води і лазити по горах тиждень.
    Закохана в спорт, хард-кор, моя йога - силова, заснути не дам :) та, я інструктор з йоги і банківський працівник в декреті, чому несказанно рада.
    Візуал і гедоніст, мазохістка і наркоманка молочної кислоти в м'язах. І це все поєднується з улюбленим заняттям: спостереження тиші всередині себе. Спорт вичавлює з мене злість і гнів, стаю добра і пухнаста киця :)
    Обожнюю фрукти, трави, зелень, соковиті овочі, все, що хрумтить і пускає сік.
    Лимонна вода, імбирний чай, просто кринична смачнюща вода і інколи какао - це мої напої.
    Солодкоїжка шалена.
    Люблю чистоту, а не прибирати, їсти, а не готувати. Шопінг, а не прасування.
    Можу нині думати одне, а завтра інше, переосмислюю багато речей.
    Хоча маю власну внутрішню Конституцію, свої норми моралі і в них я принципова.
    Люблю спостерігати за всім, особливо за собою.
     
    • Подобається Подобається x 27
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • мімімі мімімі x 2
  9. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Усім привіт! Я тут вже давно, але часом, більше читаю, ніж пишу))
    Я теж у декреті, який вже щось затягнувся, але ловлю себе на думці, що поки мені так добре, то я ніде не рипаюсь. У мене двоє діток, з різницею 8 років. Чоловік мене посадив собі на шию і я смирно там сиджу і вже і забула, що по натурі я бунтар, мені треба постійних, нових емоцій, багато уваги як чоловічої так і жіночої. Чи то може з віком я уже змінилась?)
    Мій день починається з кави!
    Вже два роки я не вживаю спиртних напоїв! Просто в один момент зрозуміла, що воно мені не треба і вирішила відмовитись.
    Я продажник! Вся моя кар'єра, це продаж чогось. Тепер я вже хочу щось змінити, але поки не знаю в яку галузь податись!
    Колись писала вірші, але зараз не вважаю себе творчою натурою, швидше я людина настрою! Є бажання, вишиваю, а за місяць вже можу закинути і все...на рік, два, десять.
    Зараз мені дуже подобається садівництво. Саджаю квіти, овочі, дерева і кайфую від того. Облаштовую наш будинок. Усе велике вирішую я...колір стін, меблі, розводки, каміни тощо.
    Я не вмію забавляти дітей, дітей розважає татко. Не люблю готувати, швидше це для мене обов'язок.
    Останнім часом я постійно кудись жену і мені бракує часу на щось...на приємні дрібнички
    Люблю усі кольори, крім чорного. Шалено люблю море! Люблю літо і жара. Люблю собі подобатись!
    Не вважаю себе відкритою людиною! Зі мною важко подружитися)). Мене важко пізнати відразу))
    Не люблю сперечатися, комусь щось доводити. Мені легше промовчати і бути при своїй думці.
    Нещодавно трохи зайнялась своїм тілом, вправи, планки, стараюсь щодня.
    Взагалі, якщо я чогось хочу, то так і буде, рано чи пізно.
     
    • Подобається Подобається x 26
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Olyusya

    Olyusya Позитивчик ;)

    Привіт. Я мама маленької донечки і кохана жінка свого чоловіка. Зараз перебуваю в декреті і замислююся чим буду займатися після нього. Я бухгалтер, але ця робота мені вже аж надто нудна.

    Я людина творча. Люблю малювати, вишивати, писати вірші. Також обожнюю Великодні і Різдвяні свята, адже до них можна підготуватися творчо і з натхненням, різноманітний декор і аксесуари своїми руками.

    Мені дуже подобається аромат свіжо напечатаних книг, люблю купити цікаву книгу і читати її вдихаючи цей запах.

    Солодка випічка, це все що потрібно моїй душі для релаксу. Але не так їсти її,як пекти. Люблю побалувати своїх домашніх тортиками.

    Обожнюю водні процедури, чи це прийняти душ чи ванну, а найбільше це поплавати в морі. Вода це те що мене бадьорить, заспокоює і надає силу.

    Ще я обожнюю танцювати, не професійно, а так для душі, коли є музика.

    Люблю фізичні вправи ( по мені не скажеш), розтяжки, але я далека до шпагату. Тягнусь, але не розтягуюсь.

    Ще дуже люблю аксесуари (собі скуповую кульчики ( біжутерію), а донечці шапочки і пов'язочки на голову).

    А ще дуже люблю робити подарунки, (приємно робити приємне людям), хоть це буде навіть якась дрібничка.

    Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 22
    • мімімі мімімі x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Orman

    Orman Модератор-бомба

     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  12. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    Давайте знайомитись. Я - Ірина :thank_you:
    По життю дуже стримана і неемоційна. Люблю більше слухати, ніж говорити. Але деколи "пробиває" щось "сказанути" :tease:
    За професією я юрист. Кажуть, навіть непоганий :girl_blush2: Але моє захоплення - медицина. Страшенно люблю все, що з тим пов"язано.
    Маю чудову донечку. Кожен день дякую Богу за неї :girl_smile:
    В людях ціню відвертість і простоту.
    А далі все стандартно: не люблю готувати, прибирати і коли мені "промивають мозги" :girl_crazy:
     
    Останнє редагування: 7 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 20
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  13. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Нагадало мені школу, ми писали твір на таку тему. Тоді у мене вийшло:

    Люблю зиму, сніги, печаль,
    Дощі, заплаканії вікна,
    І сум, і морок, й тихий жаль,
    І біль (бо я до нього звикла) .
    Люблю задумані я дні,
    І вечори під звук гітари,
    Й тонуть в гіркому забутті,
    Дивитись на щасливі пари.
    Ненавиджу я самоту,
    Нікому не потрібні сльози,
    Зелену радісну весну,
    І березневії морози.
    Ненавиджу я злих людей,
    Холодні і байдужі очі,
    Акорди обездушених пісень,
    І тихі одинокі ночі.

    Але з того часу я трохи змінилася)
    Продовжую любити зиму, тоді як ніколи цінуєш домашнє тепло. Сірі дні з домішками хрусткого снігу.
    Кава, зелений чай і спокійний ранок наодинці із собою - зроблять мій день.
    Інколи пишу вірші, статті, малюю, шию декоративні штучки для домашнього затишку, а потім викидаю, бо люблю практичні речі)
    Закінчила мех-мат, але стаю психологом. Люблю читати прикладну літературу, фільми про психічні захворювання і всілякі дива нашого мозку. Вивчаю релігії і псевдорелігіі. Одним словом, намагаюся вивчити душу з математичним підходом.
    У всьому люблю порядок обожнюю прибирати, можу годинами щось впорядковувати чи натирати до блиску. Так само можу годинами сидіти біля плити і духовки
    Улюблені кольори всі відтінки фіолетового і синього, сірий. Косметику ціную стійку, не примхливу, щоб мінімум зусиль - максимум ефекту і весь день ходиш красива)
    Приваблює вогонь і вода) І їх взаємодія.
    Веду не дуже активний спосіб життя, люблю піші прогулянки, медитації і кундаліні-йогу.
    В компанії можу бути говірка, а можу мовчати, поки всіх не вивчу)
    Маю двох синочків і чудового чоловіка, і на цьому мої амбіції закінчились)
     
    Останнє редагування: 7 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 21
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 3
    • Креативно Креативно x 1
  14. Millochka

    Millochka Well-Known Member

    Познайомлюсь і я. Форум знайшла давно, зареєстрована відносно недавно, почала писати тільки вчора.
    Я дружина і мама чудової донечки 6 років. Зовсім скоро стану ще на одну донечку багатша. Родом я з Полтавщини.Маю вищу педагогічну освіту, але і хвильки не працювала по спеціальності. Сім"я в нас творча і закони в ній такі ж "Кожен повинен займатись тим чим подобається.Життя дається тільки раз".Саме тому я так і не вийшла з декрету. Я помішана на тому чим займаюсь і найприємніше те, що постійно бачу неоціненну підтримку зі сторони чоловіка і доньки. Все сімейне життя ми самі, тільки в трьох і ущемленості в цьому не відчуваю.Донька постійно з нами, а ми з нею)
    Сили і релакс отримую зовсім незвично. Мені досить вночі виїхати з подругою, з кавою за місто в безлюдне місце і насолодитись тишею. Страшенно люблю самотність в нічному місті.Прям до запаморочення. ТОді настає така гармонія в середині.Страшно - ні, заспокійливо - на всі 100%. Особливо це дієво, коли працюєш 24 години на добу і розумієш, що або ти десь зараз вийдеш з дому, або "поїдеш стріхою". Шкода, що тут не має з ким так релаксувати.Та і вже не до того.
    І от наша з чоловіком душа в один прекрасний день забажала змін, кардинальних...В Полтаві розвитку вже не було.Ні для одного з нас. Чому Львів?Доволі банально "Живи там, де тебе не відпускають внутрішні відчуття". Це тихе, спокійне місто, яке необмежено манить. І познайомившись з ним вперше - не хочеться розлучатись і надалі. Це місто кардинально відрізняється від інших.Воно чаруюче. І нехай всі рідні і знайомі залишились за 900 км., але воно того варте.
    Тепер пізнаємо Львів з різних сторін: соціальної, творчої, шкільної і лікарської сторони.Дуже багато нового, але приємно нового. Але все найкраще тільки попереду!
     
    • Подобається x 20
    • Зе бест! x 4
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
  15. Sweet kitty

    Sweet kitty Вишивалочка

    Мене звати Оксана,я студентка,хотіла бути істориком,але в результаті майбутній лікар
    Поки не заміжня,діточок не маю
    Захоплююся вишиванням,трішки вязанням ,люблю читати книжки переважно з історичною лінією сюжету
    Не пю кави,люблю самачненький ароматний чайок
    Улюблена пора року-напевно весна
    Люблю різноманітні косметичні засоби та парфумчики
    Улюблені кольори-багаті,насичені
     
    • Подобається Подобається x 12
  16. Melian

    Melian Well-Known Member

    Я недавно стала матір'ю і це переломило моє життя на "до" і "після". До народження малечі я була доволі легковажною панянкою. Легковажною в сенсі легко ставилась до життя і не те що хтось міг подумати:) навчалась, жила в гуртожитку і мріяла залишитись у Львові. І моя мрія здійснилась! По життю я оптимістка і трохи пофігістка) не люблю обговорювати політику і релігію, не слідкую за новинами і не розумію людей, які не люблять тварин. Маю доволі вузьке коло друзів,але з ними мені комфотно і цього цілком достатньо; люблю спілкуватись з нестандартними особистостями й вважаю себе далеко не душею компанії; люблю займатись рукоділлям, особливо вишивкою, це для мене своєрідний метод медитації; відчуваю наперед важливі події які мають статись у моєму житті. Життєве кредо: кожен має право жити так, як хоче і ні в кого не має права лізти в життя іншого. Навіть якщо мова йде про дуже близьких людей.
    Кохаю свого чоловіка, знаю його майже 10 років, але й досі не можу нарадуватись тим, який він в мене класний;)
    Маю татуювання і після того як моя малеча трохи підросте планую зробити ще декілька...
    Після одруження зрозуміла що я таки не хазяйка, їсти готувати я не люблю (добре що чоловік смачно готує), але коли находить таке бажання то ховайтесь хто може і ховайте від мене продукти:))
    Загалом, думаю, що я ще не повністю реалізувалась в цьому житті і від декрету чекаю що нарешті віднайду напрямок, яким рухатимусь далі і в якому зможу віднайти всю себе...

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 17
    • мімімі мімімі x 1
  17. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Я -- Юля, якщо точніше -- Юліанна з двома Н) Прізвище -- то мій нік. Кохаю чоловіка, обожнюю дітей. Люблю алкоголь, сигарети (хоча вже 8 років не палю, але і досі вважаю себе курцем), футбол, міні, червоний одяг (а загалом кольори всі люблю), каву, смажену картоплю, ковбасу і свіжий хліб (багато!!!).
    В мене талія -- 60 см))) І я дуже класна -- в реалі мене всі люблять (тут не дуже)))). Щойно "Шахтар" виграв -- тому я не сильно твереза. Як трохи прийду в себе -- скину вам сюди один текстік. Я його десь місяць тому писала -- то треба його знайти. Там вся моя біографія з 14 років. А знаєте, як той текстік називається? -- "Лабутени")))
     
    • Подобається Подобається x 16
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Смішно Смішно x 4
    • мімімі мімімі x 1
  18. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Ну і я ще напишусь.
    Звати мене Оксана. Моя бабця казала що я - "вітер". . Не можу сидіти на місці. Якщо 2 дня вдома - прощавай дах! Люблю прогулянки, подорожувати, намотувати кілометри пішки по нових містах і місцях. Легка на підйом.
    І я теж!

    Занадто розвинуте відчуття справедливості, чесності та правильності. Роблю багато зауважень , через що і потерпаю. Перфекціоніст.

    Подобається їздити на авто. Особливо, коли все валиться з рук і настрій до "сідаліщного" місця. Під рок... Так щоб дверцята дрижали. Хвилин 10. З драйвом . А потім - під класику, в правому ряді, помалесенько. Це я так заспокоююсь.
    Люблю куховарити :ed4d70def841dc74b57. Кухня - моя зона релаксу. Рецептів ніколи не дотримую - постійно експериментую. "Слабую" закрутками і консервацією та іншими "хомячковими запасами" на зиму. Дуже.
    Вмію трохи шити, в'язати, гачкувати і вишивати хрестиком:d64:. Тут майже досягнула вершини.
    Мої солодкі діти забирають 2/3 мого вільного часу:d25:. Тому зараз мрію, що я буду займатися, коли вони будуть в школі-садочку.

    Колись любила чорно-білу і сіру гамму (допоки очі були сірі), а тепер, коли очі змінили! свій колір на зелений - люблю усі кольори!
    Сказати що люблю солодке - це тихо промовчати. Через це я і ніколи не була "Дюймовочкою". Люблю смачно поїсти :nyam2: А особливо - нагодувати когось :cofee:.
    Люблю спілкування. І в тиші посидіти теж. Хороших людей (і нехороших также. В душі усі хороші. Головне знайти ниточку).
    Посиденьки...

    Понаписувала цілу купу і всякого-різного. але це все про мене. Хто мене знає - ще багато всього може додати. Але ми ж себе любимо, правда? :boast::girl_angel:
     
    • Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  19. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Усім привіт:girl_bye: розповім і я трішки про себе. Мене звати Галя, я заміжня, дітей немає. Якщо коротко, то я творча і емоційна людина з математичним складом розуму:girl_smile: Подобається вчитись чомусь новому, освоювати нові техніки і ремесла, наприклад: шиття, експерементування на кухні, виготовлення приклас, декупаж, вишивка бісером... але на щось одне, мене на довго не вистачає:girl_haha: Дуже люблю природу, просто гуляти по лісу, у полі чи біля річки, насолоджуватись цією красою і слухати тишину... це мене надихає і заспокоює... Люблю тварин, тому у нас вегетаріанська сім"я і є два пухнастика:girl_in_love: Люблю знайомитися з новими цікавими людьми, з різними поглядами і способом життя, я бачу в цьому можливість подивитись на цей світ під іншим кутом і винести для себе певні уроки і висновки. Ну і головна моя любов, це - подорожі... мрію відвідати як найбільше країн світу і познайомитись з різними культурами. Ааа, ще люблю Іспанію і все іспанське, тому ця країна у списку подорожей на першому місці:connie_pull-pigtail
     
    • Подобається Подобається x 13
    • мімімі мімімі x 2
  20. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Напишу і я про себе.
    Я-Нітріотка, Фея з сокирою. Чарівною паличкою не користуюсь через власні принципи. Люблю коли мене люблять і хвалять, люблю бути потрібною і важливою. Люблю котів, дітей, каву і солодощі. Дуже люблю спати. Люблю цікаві книги і фільми, але на це зараз катастрофічно бракує часу. Люблю дві години поніжитись в ванні з ароматною пінкою або сіллю, якщо є можливість то і три години, але таке буває рідко. Люблю читати драматичні вірші, кілька років тому видала свою невеличку збірочку віршів.

    Не люблю, а точніше боюсь (СТРАШЕННО БОЮСЬ) метеликів, не люблю всіляких комах, собак, не люблю зелений чай, чорний шоколад, манку, хурму, манго. В побуті не дуже люблю вазонки, але зрізані квіти обожнюю. Не люблю всього, що захламляє приміщення, але люблю всілякі коробочки і корзинки.
    Не люблю пліток, не люблю виконувати чужу роботу, не люблю гостей без попередження, не люблю робити інгаляції, не люблю серіалів про розслідування.

    Ніби все ;)
    Як хтось хоче щось про мене додати - доповнюйте в темці
     
    • Подобається Подобається x 21
    • мімімі мімімі x 2