Побутова техніка

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Войцек, 27 Травень 2007.

  1. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Погоджуюсь, моєму холодильнику Ардо вже 15 років, ттт, все ок. В сусідки теж такий, там щось в неї полетіло, то вирішила його ремонтувати, хоч і вартість як пів холодильника, бо зараз такої якості не купиш.
    В нас Соні вже 8 років, якість люкс, але ми брали в хлопців, що з Європи возять. В мами Самсунги теж 8 років, купували в якомусь з наших магазинів, теж без нарікань.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. zdorov

    zdorov Well-Known Member

    Можна в пп координати? Бо в магазині ціни космос, а шо купиш - невідомо...
    --- дописи об"єднано, 7 Березень 2016 ---
    А де знаходиться той Софітех?
     
  3. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Дівчата, посвітіть мене темну. Що це за модна фішка із страховкою побутової техніки. Очевидно, що ми дууже давно купували техніку. А сьогодні мені намагалися пояснити, як то класно, що 5 років тобі будуть безкоштовно ремонтувати техніку і навіть замінять на нову при потребі. Невже справді все так файно, як мені намагалися пояснити? Для мене це чистої води розвод на гроші.
     
  4. Nimfa

    Nimfa Well-Known Member

    Так і є, там купа нюансів ще є. Я колись повелась і взяла страховку на якийсь там блендер, то ще доплачувала десь 150 грн, потім як проходить термін, треба вчасно з тим чеком прийти, бо все пропаде (а за 3-5 років 90 % людей і не згадає про то), і тобі так просто не дадуть на ці гроші товар, а треба ще скількись там добавити, в моєму випадку було +100 грн (приблизно +-), тоді аж на ту суму вибрати товар, кароче тепер не ведусь. А як купуєш щось дороге, там холодильник чи Тв, то страховка відповідно не малі гроші. А шанси, що нова техніка за такий термін зламається дуже малі, тому для них це супер вигідно. І продавці певно з того щось мають, бо дуже з тою страховкою пристають і переконують.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Так, на пралку чи холодильник ця страхівка може сягати до 1500 грн, або навіть більше. Але люди погано в цьому розбираються. Бо сьогодні мене переконували, що то магазин дає гарантію свою )))
     
  6. PNL

    PNL Well-Known Member

    Дівчатка, підкажіть , купили пральну машинку bosh, користуюсь рідким порошком, чомусь зовсім нема піни під час прання, можливо порошок в барабан чи то так має бути...
     
  7. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    У когось є щось з техніки "Vimar"? Як воно?
     
  8. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    І знову в мене питання по техніці) Сушильну машину хтось має? А то захотілось мамі полегшити життя, а відгуки самі різні. І багато хто каже шо на балконі все ж простіше сушити
     
  9. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Є в цій темі дописи про сушильні машини, пошукайте.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Я маю. В нас балкон темний- кутовий (внутрішній кут) північний. Тому взимку висушити рушник- нереально. Залишається запах затхлості. Те ж саме з якимись більшими об'ємнішими речима. Тому сушильна для мене- маст хев. Не сушу хіба якісь делікатні речі, або такі, які просто боюся зіпсути. Взимку процентів 80-90 сушитися в тій машині. Щодо нюансів. То треба пам'ятати , що певні речі можуть "зсістися". Тому треба добре обирати режими, щоб сюрпризу не було. Ну після сушки речі дуже м'які і пухнасті, приємно взяти в руки. Влітку сушу на балконі, то рушники дуже тверді навіть з тими помякшувачами. А після сушки навіть без помякшувачів дуже м'які і пухнасті.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    А якого виробника у вас сушарка?
     
  12. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Горенья. Брали просто пральку і сушку разом однієї серії. З сушкою проблем ніяких зовсім. В пралці тен замінили. Працюють шість років.
    А, після сушіння та вода з контейнера- дистильована. Використовується до праски.
     
    Останнє редагування: 11 Липень 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    На рахунок сушки :). Практична сторона
    У кого сушка в квартирах (де пралка в ванній ледь поміщається :)) - куди її ставите?
     
  14. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Теоретично- можна стелаж зробити, щоб сушка над пралкою була.
    Або купити 2 в 1 пралка і сушка
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    В нас стоїть одне на другому. Без стелажів. Так передбачено. Тільки згори має бути сушка- пралька дуже тяжка. Якщо бош/ сіменс , то в них є навіть спеціальні планочки, щоб щілину між пральною/ сушкою закривати. Але стоять так само одне на другому.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Bananchyk

    Bananchyk New Member

    Потрібна порада: який міксер кращий - той, що потрібно у руках тримати чи стаціонарний з чашею?
     
  17. Nimfa

    Nimfa Well-Known Member

    Я маю такий, що в руках тримати, а свекру подарили стаціонарний, так от, як ми до нього приїжджаємо і він там робить майонез чи я якийсь тортик, то я "облизуюсь на такий міксер":girl_tender:, справді зручно і поки там щось збивається - робиш собі інше, скоріше, зручніше, приємніше. Але в нього такий, що міксер можна витягнути і буде як звичайний, тобто міксер вставляється в такий собі тримач з чашею, яка крутиться при взбиванні.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. jylanda

    jylanda занууууда

    В мене є два - стаціонарний з чашею і ручний. Чесно кажучи ручний вже дуже давно не використовувала. Стаціонарний зручний тим, що його достатньо ввімкнути і робити собі щось паралельно. Єдиний недолік - якщо робите одночасно кілька кремів, то треба кожного разу звільняти чашу, мити і т.д. Все залежить від того як плануєте використовувати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Baffy

    Baffy Active Member

    Хтось щось може сказати про техніку фірми "Маестро"? Збирають ніби в Україні, але комплектуючі - не відомо (може й Китай).
     
  20. MamaMarmeladka

    MamaMarmeladka Well-Known Member

    Дівчата, а хто має таке чудо техніки як аерогриль? Розкажіть чи вартує брати?