Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

  1. olenachyzho

    olenachyzho Well-Known Member

    Всередині все добре, почервоніло сильно зверху.

    Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
     
  2. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Я використовую лише бепантен після кожного підмивання, і так, згідна максимум голопопити, вдень спати без підгузка, в хаті бути без підгузка.
     
  3. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Нам на подразнення , коли ще не знала про багаторазові підгузники з донечкою дуже допомагав Крем від обвітрювання шкіри рук від Аромаінтер. В цьому кремі лише натуральні складники і він дуже швидко знімає подразнення шкіри !!! Пробувала і для личка, коли в малої була алергія . Для мене крем вже купу років спасіння , бо маю дуже чутливу шкіру сама....
    on obvetrivaniya2-800x800.jpg
     
  4. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Вдень ми вже без памперса, висаджую, але бувають і "проколи". На прогулянку страхувалася і одягала, але зауважила, що памперс майже завжди сухий. Тому почала знімати і на дальні прогулянки. Вночі ще в одноразовому (буває, правда, всю ніч сухий і лиш під ранок пісяє).
    Питання: порадьте які саме тренувальні трусики чи багаторазові підгузники нам спробувати для підстраховки? Скільки і які вкладки?
     
  5. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Якщо на вулицю, то розглядайте багаторазові підгузники з кишенькою, тому що там вкладка кладеться в кишеньку і він розрахований на довший час перебування мінімум 2 год. Якщо в хаті, то трусики без кишеньки , які будуть одночасно і тренувальними трусиками, там вкладка розрахована на час перебування 40 хв- 1 год . Щодо тренувальних трусиків, то їх є багато моделей , але вони швидше промокають . Вкладки до трусиків з кишенькою достатньо 1-2 штуки, для моделі без кишеньки - добре мати 3-4 штучки ( вони тонші і швидше сохнуть ) . В трусиках Еко-Пупс треба підбирати розмір трусиків , до моделей з кишенькою вкладки йдуть універсальні , до моделі без кишеньки вкладки йдуть по розмірах. В трусиках Naughty Baby розмір універсальний 3-16 кг, вкладки можна підібрати різні тонші , товстіші : мікрофібра, еко-конопля , є бамбукові, бамбуково-вугільні. Також вкладки відрізняються по товщині= є трьохшарові, є чотирьохшарові, є п"ятишарові . Для тренувальних добре брати 3-х шарові, а для сну вже потрібно товстішу вкладку .
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Різниця між багаторазовими і тренувальними полягає в об'ємах, які впитують вкладки? Бо мені що вдома, що на прогулянку треба підстраховку для максимум одного попісу, щоб не міняти і трусики, і штанці і взуття, а лише трусики.
     
  7. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Тренувальні просто скоріше промокають , там непередбачене використання вкладки, їхня роль суто привчання для горщика. В тренувальних можуть бути мокрі і штани і колготки . Вони зручні суто на літні прогулянки, коли малеча вже сама топає....
     
  8. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Так, я щось заплуталася...)
    В попередньому дописі Ви ж писали що є трусики з кишенькою, є без. І в обох можна використовувати вкладки.
    І мій вже сам топає (для уточнення).
    Реакції на одноразові не має, мети економити теж не ставлю. Моя ціль скоріше зберегти напрацьоване і виробити розуміння, що треба проситися, коли хочеш в туалет, а у випадках того єдиного попісу вдома просто переодягти, а на вулиці встигнути дійти додому не мокрими.
     
  9. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Трусики з кишенькою і трусики без кишеньки - це моделі багаторазових підгузників . Тому для цих моделей потрібні вкладки , а до тренувальних трусиків вкладки непередбачені.
    Вони йдуть , як звичайні трусики, просто ламіновані дуже тонким непромокаючим шаром.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Після року малеча за один раз пісяє вже досить великий об"єм рідини , тому на прогулянку краще брати багаторазовий підгузник з кишенькою.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Чи стикався хтось з запахом аміаку від багаторазових підгузників? Смердять і самі підгузники, і вкладки. Я їх після зміни прополіскую, запираю милом, а ввечері всі перу в машинці. Спочатку прала на 30 (на етикетці зазначено 35) градусах, тепер вже на 60 і все одно смердять, коли хоч трошки запісяні. Як позбутися того смороду? Чи то вже ніяк?:sad:

    Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. BlackTee

    BlackTee Well-Known Member

    Вкладки можна попрати в гарячій (90 градусів) воді, мало б допомогти. А підгузки, навіть нe знаю. В нас, здається, тільки вкладки набирали запах.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  13. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member



    Отправлено с моего X9180 через Tapatalk
     
    • Корисно Корисно x 1
  14. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Ні, чисті не смердять - пахнуть засобом для прання. А тільки трошки попісяні, так зразу той їдкий запах. Дякую за пораду з олійками. Якраз маю апельсинову, то сьогодні спробую.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Я запирала банним милом ( біле прямокутне , воно має свіжий лимонний запах ) , в воду давала кілька крапель також олійки - лавандової або апельсинової , а ввечері в машинку і також давала кілька крапель олійки .
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    А воно так і називається "банне"? Я запираю білим милом "Друг" для прання дитячих речей. От зараз проаналізувала всі прання і згадала, що було таке, що ми були у батьків і там я прала підгузники вручну, а не в машинці. Може то вони за ті пару раз нормально не випралися і тепер так смердять?
     
  17. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Воно таких розмірів , як Друг, тільки в прозорій упаковці . Запах сечі стає сильнішим з віком малечі, тому то не залежить від тих кілька праннів без машинки аж настільки ....
     

    Вкладення:

    • 7108.970.jpg
      7108.970.jpg
      Розмір файлу:
      25 КБ
      Переглядів:
      27
  18. maavka

    maavka Well-Known Member

    Понюхайте саму сечу дитини. Бувають такі хвороби, коли йде запах ацетону з рота та сечі, може і аміаку також буває. Тоді треба до лікаря по скорше.

    З таким не стикалась

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
     
  19. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Дякую. З сечею все в порядку, одноразові підгузники, які даю на ніч, не смердять нічим. Тільки багаторазові. Я читала в інтернеті, що це просто така специфіка багаторазових підгузників, що сеча залишає на них запах аміаку. А от як з ним впоратися щось не дуже радять.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Та це нормально. Залишіть будь-який попісяний одяг на деякий час, і він так само буде смердіти, навіть сполосканий, і замочений.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1