Дитячий садок (4)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sanches, 22 Червень 2015.

  1. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Теж про це думала. Але, ви попали, бо нову групу набирали. А так, то беруть пару дітей. Тому шанси попасти невеликі в 3 роки..
    Хоча, якщо можна перевірити, які ми були б в черзі, то варто прикинути мабуть.
     
  2. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Ми також маємо вагання щодо садочка. Потреби водити синочка цього року нема, але з усіх сторін кажуть мене за ту соціалізацію.
    Дівчата, розкажіть чи нічого важливого я не заберу в дитини, якщо таки цього року не піде у садочок?
    Дітки у садочку мають всякі свята, виступи, ролі. Чи то є важливо, чи без того сміло можна обійтись? Та й з вересня вийдемо на дитячий майданчик, а всі наші однолітки вже в садку...
    Звісно, я планую водити його на розвивайки, гуртки, в час свят, наприклад Новорічних, є теж досить заходів для діток (на заміну садочковим виступам).
    І ще таке, наступного року нам у вересні синочка буде 3,7, то не запізно?

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
  3. silvia

    silvia Well-Known Member

    свят в ясельках ще не аж так багато, перше - новорічне) , але буде багато сопель і кашелів стандартно і часто графік ходіння- 1 тиждень в садку - 2-3 вдома лікуватись). У ясельках особливо аж таких занять немає, якщо є, то рідко. З гулянням у багатьох садочка у ясельках теж проблема.... Тим більше, якщо немає потреби виходити на роботу у 3 р....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Коли ми пролетіли із садком у 2,7 малого, я спершу сильно засмутилася, але тепер бачу, що не було чого. Ми той рік ходили на гуртки, набулися з мамою і міцніли фізично і психологічно. І коли у 3,7 нас таки взяли у садок, то можу сказати, що у цьому віці дитина справді була готова. Він не плакав жодного разу, гарно комунікував з дітками, слухався вихователів і гарно їв все, що дають у садку. Зараз із задоволенням біжить у садок. Якби ще не оті часті болячки, то було б взагалі люкс.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    недавно трапилась мені гарна стаття про "соціалізацію". Ось
    Что такое социализация?
    там взагалі сайт про хоумскулінг, але щодо соціалізації в садочку - то тим більше.
    Для мене садочок - це компроміс, коли мамам треба/хочеться працювати (і чим старша дитина, тим більш "сприятливий" для неї, а для певного віку я б розглядала лише няню, якщо, звісно, робота, заради якої це все робиться, дозволяє), але щоб говорити, що чогось дитина без садку позбавлена, щось упустить...- це нонсенс взагалі при нормальній сім'ї, але так, тотально панує думка про садок як про особливе благо для дитини, розумію, що в таких обставинах тяжко не засумніватися. Мене вже теж (хотіла написати дістали, але мене то не сильно зачіпає), тому, скажу - надокучають, тими питаннями про садок.
    Саме так для себе ми і вирішили.
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. lawyer

    lawyer Member

    Виявилось, що не проходим. Дякую за відгук!
     
  7. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Дівчата, Ви мене заспокоїли :) Всі навколо дивуються, як то дитина не ходить в садочок, то я вже й засумнівалась в правильності своїх думок.

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
  8. lawyer

    lawyer Member

    Можете підказати лінк?
     
  9. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    А ви зареєстровані? Йдете цього року?
     
  10. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А в нас чим ближче до того садочка, тим більший в мене мандраж, щось не уявляю як я дитину туди віддам, хоч ще не факт чи ми проходимо. Дівчата, а на коли той медогляд має бути пройдено. Ну і ще питання. Малому 2 і 9 міс буде у вересні, як на мене, то ясільки для нього ніби і замаленькі, там же будуть дворічні дітки, він по віку вже буде ближче до молодшоі групи. Як з цим?
     
  11. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Та де там:) таку малишню мало хто дає, в нас в яслях багато хто мав 3 роки восени і взимку (то я по цукерках в шафці оприділила), так що можете сміло вести в яслі. Починаючи з молодшої групи(3+) вважається що дитина має бути вже повністю самостійною в плані їди-одягання, і деякі вихователі чітко того правила дотримуються(( чого не скажеш про яслі, де наших малюків вдягають, взувають, годують, носять на ручках і т.д.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    А група раннього віку - це ясельна? Бо виходить, що ми теж в ясельну ідемо. Я вже не пам'ятаю чого так записала. А які вікові межі тих груп?
     
  13. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Так, туди беруть навіть якщо вам на момент вступу 2,11, за вашим бажанням звичайно.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    2 роки станом на вересень - ясельна група, 3 роки - молодша.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    ой. в мене свекруха зав садком в миколаїв.обл. то каже там мамочки дітей ще двох років нема -приводять. бо в садочку харчування різноманітне. щось вчать. а мамам влом з дітьми займатись.. хоч і не працюють.. і мене вони з чоловіком дістають з тою соціалізацією.. ну я не ходила в садок... Один день була, влаштувала мамі таку істерику(мабуть таку мені РОма влаштує) і мама більш мене не вела.. Роміка планую поводити на неповний день.. він такий шустрік і вредіна. що цілий день його там ніхто не витримає.
     
  16. silvia

    silvia Well-Known Member

    подумайте ще над таким питанням, якщо ви зараз підете у молодшу ( але вас скоріш за все не візьмуть), то вам прийдеться бути двічі у старшій групі вже з іншими дітьми і з іншими вихователями)
     
    Останнє редагування: 20 Квітень 2017
  17. mamvasulka

    mamvasulka Well-Known Member

    ДК "Веселі і розумні"
    як я зрозуміла сторінка закрита, відкрита для батьків дітей які ходять в садок. Є телефон, хіба дзвонити і питати
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А скільки років ходять у садочок? Бо я планую в школу не пізніше як 6 і 9 міс, якби взяли то я б і в неповних 6 віддала, у мене так чоловік в школу пішов, я пішла як тільки 6 виповнилося то проблем не було, особисто мені школа набагато більше подобалася ніж садок. Садок терпіти не могла, а от школу любила )))
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. maty

    maty Well-Known Member

    знаєте, з досвіду-краще двічі в старшу групу , ніж в яслі, якщо там більшість дітей будуть дворічні-дитині там буде нецікаво
     
  20. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    а мені і садок. і школа, і табір.... а ще з сусідами капець як круто було у казаки-розбійники грати. до 6 років в 9-поверхівці жила. після 6 -- в особняку на 700-річчя... друзі, дівчата, збийтесь... щоб ви своїм дітям не придумали -- не факт, що то їм треба. І НАВАПКИ. НАРАЗІ -- одна порада: любіть їх і не партесь
     
    • Подобається Подобається x 2