Знайомство наосліп (газети, інтернет): за і проти

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Sertce, 19 Квітень 2011.

  1. ChristinaSummer

    ChristinaSummer Well-Known Member

    Моя подруга знайшла чоловіка на баду. Так, що цей сайт знайомств дійно зробив добро. Байдуже, що розповідати дітям, головне бути щасливими.
     
  2. Galunja

    Galunja New Member

    я - ЗА!!! Бо там так само є самотні люди)
    --- дописи об"єднано, 8 Квітень 2017 ---
    в мене також своя історія)) я позайомилася з одним чоловіком в контатах)) все гарно, спілкувалися, потім по телефону говорили, ніби непоганий хлопець, та прийшов час коли треба побачитися: перший раз мали зустрітися(він недалеко, за кілька кілометрів від мене живе),не приїхав, бо ще не готовий був, але нехай, продовжувала спілкуватися, він дзвонив ,все гарно, та настав другий раз коли треба приїхати: я на роботі, він мав мені подзвонити чи написати коли це буде- нема)) телефон його виключений був, а ввечері пізно написав, що захворів))Що робити?? порадьте, чи лишити ? чи може він боїться??
     
  3. Harring

    Harring Well-Known Member

    Не зациклюватися , до реальної зустрічі не будуйте собі ніяких планів у голові. На рахунок "чи може він боїться?", а Вам перестрашений потрібен?! З свого ДУЖЕ великого досвіду онлайн знайомств скажу , що якщо мужчина хоче зустрітись , то він це зробить , дехто зразу ,дехто за тиждень чи місяць спілкування, а коли це затягується , то або не надто цікаво, або є багато варіантів, або людина при переписці чи телефоних дзвінках себе виставляла зовсім в іншому світлі чим є насправді, а тепер не знає як цю ситуацію розрулити. ІМХО спілкуватись ,то можна , але не проявляти занадто ініціативи і шукати інші варіанти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Galunja

    Galunja New Member

    так , ви праві)) та мені дуже дивно,як так може чоловік у такому віці себе так поводити))я ж бачу він заходить на сторінки,то не кращу написати , що ти мені не цікава, я ж так його не бачу(( ну та нехай ... так і роблю. ігнорую..
     
  5. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    @Galunja, я думаю, що якщо він захоче таки зустрітися ,то сам напише, подзвонить, запропонує. а так як він 2 рази вже відміняв зустріч, то не варто будувати якісь плани щодо нього, задумуватися чому він шось робить, чи не робить. онлайн знайомство можливе, але тільки, якщо воно переростає у реальну зустріч (ви до того ж живете в одній країні, одному місті як я зрозуміла). справді не зациклюйтесь саме на ньому.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  7. Galunja

    Galunja New Member

    ні, він живе з батьками)
    --- дописи об"єднано, 11 Квітень 2017 ---
    в неділю він таки подзвонив, справді захворів, але чогось в мене склалося таке враження, що він нерішучий,(((
    --- дописи об"єднано, 11 Квітень 2017 ---
    і робота у нього на першому місці, а потім вже справи особисті(((побачимо, та я не зациклююся,просто напевно хотіла ,щоб він був ідеальний:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:
     
  8. Juls

    Juls Member

    Ідеального нікого не має! На жаль! Але є якості в чоловікові, які переважують його недоліки. Думаю, треба звертати увагу на це:girl_smile:
    --- дописи об"єднано, 13 Квітень 2017 ---
    У мене досвід знайомств онлайн був достатній. Коли жила і вчилася в Києві, то трохи на це підсіла. Я дуже сором'язлива, то такі зустрічі мені допомогли вийти із зони комфорту. Зустріла багато адекватних і не дуже хлопців. Але нічого з того всього не вийшло. Одна-дві зустрічі і все. Я все-таки думаю, що в онлайн знайомствах можна "строїти" із себе, щось чим ти не є насправді. Це моє особисте спостереження....

    Та я знаю декілька пар, які познакомилися онлайн і зараз живуть і дуже щасливі:girl_dance: Напевно, в кожно своя дорога і сві
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Harring

    Harring Well-Known Member

    На початках стосунків , якщо людина дійсно у них зацікавлена , то вона міняє пріорітети..Чи то директор фірми чи то простий клерк в періоди зацікавлення жінкою відбуваються ідентично і робота відчувається на задній план...Звичайно з часом все повертається на "кругі своя", але реально зацікавлені мужчини навіть трудоголіки втрачають голову більше за деяких жінок.
    Часом у жінок різні поняття недоліків і перелік того , що для неї допустимо у стосунках.
    Так ж і не в онлайн знайомства з теж .Люблять люди у нас пафос, дорогий одяг і авто...Сторінки у соц мережах з фото з ,або коло найдорожчих ресторанів , хоча ЗП хіба вистачає на одну вечерю там , що не завжди реально можна оцінити на перший погляд хто є хто, навіть знаючи людину у реалі...Звичайно інтернет цю ймовірність збільшує.
    І я теж познайомилась з своїм чоловіком у мережі , бо того кого я хотіла бачити у своєму житті і за кого захотілось, бо заміж серед мого оточення не було . І на щастя під час онлайн спілкування, ніхто не робив з себе кращого чим є насправді , навіть навпаки .
     
  10. Juls

    Juls Member

    І я про це! Мало хто вийкладає фотки, коли їдеш в плацкартному вагоні чи десь в маршрутці, тролейбусі по місту:girl_in_love: Кожен хоче показати себе з кращої сторони:d23:

    А взагалі, не має значення, де і як познайомився, головне, щоб було добре разом:girl_yes2:
     
  11. ZORRO WEST

    ZORRO WEST Well-Known Member

    Знайомилась так і не раз не умисно звичайно,а переважно в тематичних групах.Як на мене, то "Мухи окремо,а котлети окремо".:girl_cool:Висилають фото,багато говорять але краще один раз зустрітись і все стане на свої місця.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Galunja

    Galunja New Member

    ви знаєте, чим далі, тим ще веселіше)) перед святами, пише мені що може би побачилися і що приїде на свята, я вже не кажу нічого),тоді пише, через деякий час, що ми кудись втікаємо одне від одного?? )) чекай все розрулю і побачимося((знаєте, ніби має як запасний варіант,або таку що ніде не дінеться і коли йому захочеться ,то тоді і буде(( мене вже це злить
    --- дописи об"єднано, 20 Квітень 2017 ---
    а особливо, коли сидить в онлайні, лайкає цілу купу всяких фоток і ненапише ні слова...
    --- дописи об"єднано, 20 Квітень 2017 ---
    а чекає коли я перша напишу, а я також не пишу...бо людина яка має 40 років має мати розум трохи......
    --- дописи об"єднано, 20 Квітень 2017 ---
    Дівчатка)) дякую ,що ви тут є)) і розрадите)):girl_smile::girl_smile::girl_smile:
     
  13. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Galunja кидайтесь того воза, бо як він про перше побачення так довго думає, то або одружений, або тугодум, з тих які навряд чи колись одружаться. Ну хіба якась дуже шустра кобіта затягне його до рагсу, але кому потрібне таке "щастя"?:pardon:Я би взагалі припинила з таким спілкування повністю і спілкувалась з іншими, навіщо дозволяти собі мотати нерви і гаяти час. Бо якщо йому вже 40 років і він так поводиться, то вже діагноз вічного холостяка. Мужчини, навіть 40-річні, які справді хочуть стосунків, в такий дитячий садочок бавитись не будуть, а відразу запропонують зустрітися і перевести спілкування в реал.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. Galunja

    Galunja New Member

    :girl_yes2::girl_yes2::girl_yes2:дякую за поради))
    --- дописи об"єднано, 20 Квітень 2017 ---
    знаєте я така "мнітельна",бо думаю ,що надоїла йому, або надоїдаю...:girl_sad:
     
  15. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Знаєте, якщо б ви трохи зникли, то він би трохи зрухався. Але трохи, то десь на міліметр. Він несерйозний, не тратьте часу, тим більше вам 36, то нема чого з ним бавитись. От якщо хтось справді толковий попадеться, то можна і придивитись. Але звісно обережно, бо на сайтах різні кадри є. Зустрічатись в реалі і побільше спілкуватись, але лише в людних місцях, вдень або не пізно, в машини не сідати, щоб там не співав, і т.д. Як то кажуть краще перестрахуватись зайвий раз, ніж недоглядіти. Ну не мені вас вчити ви ж не маленька:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Juls

    Juls Member

    У мене раніше часто було, коли подобається хтось ззовні, але толком його ще не знаєш, то починаєш йому "приписувати" хороші якості, якими він насправді і не володіє, але тобі хочеться, щоб так було от і думаєш, що він "той єдиний, якого ти так довго шукала"! Але треба дивитися більш скептично і реально на людину, те що говорить, а головне чи співпадають його слова із вчинками))) Нещодавно прочитала гарну фразу "Після 30 в жінки атрофуються м'язи вух - лапша більше не тримається")))) щось в цьому є! Погоджуєтеся?:girl_dance:
     
    • Смішно Смішно x 1
  17. marianast

    marianast Well-Known Member

    Мої знайомі зараз масово на тіндері сидять. Ну ті, що не жонаті. Мені подобається і програма, і сам принцип))) 21 вєк на дворє, Нє?)
     
  18. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    @Galunja, я колись теж дуже полюбляла інтернет-знайомства. Мій рецепт такий: не затягувати з онлайн спілкуванням, якнайшвидше зустрічатись в реалі. Чим більше Ви спілкуєтесь на сайті, тим дальше Ви від істини, що являє собою співбесідник ))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Galunja

    Galunja New Member

    погоджуюся,бо справді подумала, що він вартий тих всіх якостей які я сама собі придумала))
    --- дописи об"єднано, 22 Квітень 2017 ---
    але дивує ,що всі дорослі люди, а поводиться як дитина 15 років)) ну ж всяке є, ну не сподобалася, то напиши,а не втікати , або видумувати дурниці
     
  20. Juls

    Juls Member

    Як скаже, що не сподобалася, то назад дороги не має! А так, як нічого не сказав, то ще може тримати на короткому повідку і озиватися, коли йому стане зручно!:d23: