Крадіжки в авто

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем shokoladochka, 27 Жовтень 2014.

  1. tsita

    tsita Member

    На жаль і ми стали жертвою автозлодіїв, розбили вікно під хатою. Не поскупились і на пачку кави і чоловікову бузрукавку:girl_cray:. окрім всього решту що вкрали. Тепер маєм научку. Чула що є така плівка на вікна шо як вдарить то скло трісне але не розсипеться з першого разу...є ймовірність шо спрацює сигналка. Чи хтось про таке чув?
     
  2. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    От тому я і вирішила не ставити сигналки, а спокійно закриваю собі ключем:girl_crazy:
     
  3. divadivulya

    divadivulya Member

    Від розбиття, ніхто не врятує, а від угону можуть врятувати такі системи, як "Блек баг" (чорний жук ;)), та інші, наявність яких забезпечує на 99% від угону! Як це діє? Щоб завести автомобіль потрібно мати карточку з кодом (або брелок), його зчитати на відстані, як сигналку не можна, хіба на відстані 0,5 метра від власника, сигналку можна на відстані 20-30 метрів! "Блек баг" - це російська протиугонна система, тому зараз на ринку її майже нема, але є інші альтернативні європейські - принцип в них подібний!
    --- дописи об"єднано, 30 Серпень 2016 ---
    Закривання ключем, це ще простіше відкрити для злодія ніж з сигналки! Сигналка може хоть спрацювати, а ключ відкривають тепер за 30 секунд. Бачила раз аварійне відкриття дверей машини - спеціаліст (не злодій), а працівник фірми відкрив замок Шкоди за 30-60 секунд!
     
  4. MisPolly

    MisPolly Active Member

    Дійсно, якщо націлились саме на Ваше авто - не врятує нічого. В чоловіка стоїть імобілайзер, він говорить що це теж не врятує, але затримає злодіїв хвилин на 5-10, а це досить багато.
     
  5. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Брат закрив машину з ключами всередині Нісан Навара. Вже хотіли скло розбивати, добре, що здогадався до чоловіка подзвонити- він знаю чувака)), який любий замок за 5 хв відкриває. Як він це робить ніхто не знає, бо повністю всю машину накриває і заходить під покривало, щось там шур-шур і вуаля- машина відкрита. Правда, цього разу їх було двоє. Так що- є специ, для яких не існує замків.


    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Не врятує. Найкраще зараз рятують від викрадень картки-ключі та Мал-т-лок (з ним возяться довше, аніж 10-15 хв.)

    Нам теж розбили вікно минулої осені. Толку з того що спрацювала сигналізація... за 1 хв була біля машини - то слід простиг
    І чоловікові минулого літа з машини вкрали ноутбук: відкрити авто, забрали з багажника ноут, закрили назад. Це при дому, що пульт до авто був в зоні досяжності і ніяк не зреагував...

    Так що... не варто навіть газету в салоні залишати... а в багажнику - тим більше...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Хелп!
    Якщо у вас була ситуація з викраденням номерів на іноземній реєстрації (чи укр.), поділіться інформацією де ви знаходили номери або де вказували грабіжники.
    Зараз обшукала трохи на районі, але безрезультатно.
    Дякую!
     
  8. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Вони тепер з собою забирають((
    Принаймні в нас так було. Точно знаємо, бо на камері видно.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Chukuliadka

    Chukuliadka Well-Known Member

    Раз вже така тема пішла, то запитаю тут. Яка різниця між дублікатом і оригіналом номерів? Тобто, наприклад вкрали в мене номерні знаки, я пішла і зробила дублікат замість того, щоб платити злодіям, вчіпила їх на авто. Просвітіть, будь ласка, для тих хто в танку!
     
  10. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Чесно, не знаю. Ми так і не робили нові, бо переоформили нам машину без номерів.
    Серед варіантів, що тоді розглядали, дублікати теж були. Наскільки розумію, офіційно це підробка. Але є дуже якісна.
     
  11. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    @Chukuliadka, мене в такій ситуації лякає лише те, що на машині з моїми номерними знаками можуть скоїти злочин. Тому заявити в поліцію про викрадення номерів, було б першим моїм вчинком.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Таку саму пораду нам дав знайомий - працівник міліції-поліції, коли в нас викрали номери з авто.
    Але в нас однозначно крали з метою подальшого використання, оскільки не залишили ніяких записок-контактів, і іншими канали жодних вимог не надходило.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Та, звичайно, що першим ділом треба заявити у поліцію у будь-якому випадку. Але хіба це виключає подальше виготовлення дублікатів? Бо мені здається, що ні. Але я не впевнена на 100%.
     
  14. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    От в тата колись вкрали обидва номери (передній і задній). Він пішов в (тоді ще ) міліцію. То йому там і сказали, що то часто крадуть щоб переганяти машини. Зробили нові тут же. Я теж спочатку переживала за то. А потім подумала, що то ж є база даних якась і вже так внаглу якийсь злочин не приліплять...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1