Вибір лікаря для майбутньої мами (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kapitoshhka, 24 Грудень 2015.

  1. Mammy

    Mammy Well-Known Member

    Дівчатка, напишіть, будь ласка, в ПП номер Ляхновської Т.

    Надіслано від мого SM-G361H, використовуючи Tapatalk
     
  2. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    І мені, будь ласка, хто може поділитися мобільним !!! :girl_claping:
     
  3. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Була, стала на облік. Лікарка нормальна , привітна , нічим не грузила, тільки плановим УЗД і аналізами + пройти лікарів для декрету.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    І я сьогодні). Теж аналізи + медогляд. Як же мені не хочеться. Сподіваюсь, що з настанням літа в поліклініках людей поменшає. А мені ще й в Пустомити треба іхати.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. kiciatlo

    kiciatlo Member

    А нащо в Пустомити? Збираєтесь там народжувати?
     
  6. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Проживаю в Пустомитівському районі. Тому в себе в селі й стала на облік, (амбулаторія на моїй вулиці). Все під боком), і аналізи здати, і лікаря відвідати, і черг нема. Хоча прописана у Львові, та і могла спокійно вставати на облік до своєї попередньої лікарки. Але оті переповнені поліклініки - не хочеться. А в Пустомити треба на медогляд і якісь там аналізи з вени.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Мені пощастило , на звичайні аналізи , то взагалі черги не було , а кров з вени, то чекала хвилин 40 . Як згадаю що попередні вагітності їздила по 3-4 рази, щоб здати аналізи, бо черги були захмарні.....
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. ohra

    ohra Well-Known Member

    Обійшла в Пустомитах лікарів за 2 дні. В один день поздавала всі аналізи, була в окуліста, лора, стоматолога + зробила екг. Через тиждень взяла аналізи і до ендокринолога і терапевта ( до терапевта черги не було, а на дверях до ендокринолога пише, що вагітні без черги). У Львові це тривало довше(((

    Надіслано від мого 2014811, використовуючи Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  9. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @ohra, дуже оптимістично). Дуже не люблю ті медогляди проходити. Бо переважно то для галочки, а по-друге за останні 3-4 місяці я вже стільки лікарів відвідала, що в мене на них алергія). Недавно зайшла до знайомої лікарки як до просто знайомої, а вона мені "сходи ще до того і того", просто проконсультуватись. А я не хочу!!! Мені досить! На наступний тиждень аналізи + медогляд, на наступний - спина та УЗД. То поки такі плани. Вже навіть мовчу про пошуки лікаря на пологи. Я зараз як Скарлет Охара "подумаю про це завтра".
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. Zlatovloska

    Zlatovloska New Member

    Привіт всім, дівчатка, маю народжувати у другій половині липня. Планувала на Джамбула, але на липень вони закриваються на мийку, сьогодні вирішила домовитись з лікарем з Мечнікова і дізналась від нього що видане нове розпорядження про те, хто не має львівської прописки, на Мечнікова з липня не прийматимуть, і навіть жодні благодійні внески не допоможуть. Ну а медінститут аж ніяк не розглядаю, що порадите, можливо їхати в Пустомити і в кого там народжувати?
     
  11. kiciatlo

    kiciatlo Member

    Та ж проблема. Але по інакшим причинам не розглядаю Львів. Читала наче Кравців не погана… Але хто зна. Можливо краще без домовлянь якщо не маєте того, хто порадить нормального спеціаліста.
     
    • Корисно Корисно x 1
  12. Zlatovloska

    Zlatovloska New Member

    kiciatlo, дякую вам за пораду, але все ж таки хотіла б перестрахуватись і домовитись з лікарем)
     
  13. peony

    peony New Member

    Доброго дня!
    Дівчатка, хто може поділитись номером телефону Федашка І.Р. Планую народжувати саме в нього. Дуже дякую за відповідб в пп.
     
  14. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

  15. Virna

    Virna Well-Known Member

    Дівчата, скажіть, а Мала-Гресик кесарить сама? Бо в мене з нею був не плановий кесарів розтин. І маю підозру, що робила не вона, ще й одна лікарка мені сказала, що А.Д. не кесарить. Просто цікаво.
     
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Кесарить.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Virna

    Virna Well-Known Member

    Розкажіть щось про Гурського? Казали, що він береться за пп після кесаревого, це правда?
     
  18. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    про пп після кесарського не скажу, на жаль. та загалом як лікарем дуже задоволена. народжувала з цим лікарем другу донечку(майже 2 роки тому). нічого зайвого не робить, все коментує, на всі питання відповідає. під час, після пологів дуже уважний і привітний. природні пологи без зайвих маніпуляцій.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Moza

    Moza Member

    Написала, якщо ще актуально!
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. gladiolys

    gladiolys Member

    Дівчата хтось щось скаже про Герчаківсього, як він ставиться до природніх пологів, і взагалі який він строгий, толковий, в екстренних ситуаціях дає собі раду?
    І Кунинець, читала про неї тут різні відгуки, але можливо хтось щось нове напише.
    Кунинець радить близька подруга і ще декілька знайомих дуже хвалять, але я так зрозуміла в першу чергу через її ставлення, кажуть що як мама відноситься, але як вона як професіонал і чи любить стимулювати?
    А Герчаківський був черговим лікарем коли я народжувала майже 3роки тому, і він мені чомусь запам'ятався, краще до мене поставився ніж лікарка з якою домовлялася Кухаєвич. Зовсім мені не сподобалась, при знайомстві вічливо відповідала на запитання, казала що за природні пологи і т.д. На самих родах забігала до мене по пару раз ( бо в цю ніч мала ще породіль), нічого не пояснювала, не казала що мені роблять, хоча я просила і на пологах і при зустрічі, кричала до мене що тут не садочок ( хоч я і не хотіла сюсі пусі, але то вже було занадто).
    Що до пологів то я так і не зрозуміла стимулювала вона мене чи ні, точно в кінці давила на живіт плюс два шви, але казала що я зовсім трохи порвалась. Коротше кажучи я була розчарована своїми пологами, бо я щось читала, готувалась, а в роддомі розгубилась і з переймами кожні 2 хв не мала сили сперечатись.
    І ще дівчата на рахунок стимуляції, як мене положили в родзал то вкололи щось в попу і казали поспати що то було, то могла бути стимуляція?
    І ще коли мене дивилась лікарка з акушеркою під час схватки в мене відійшли води, то як вони мені їх пробили, чи могло так співпасти?
    І на рахунок теплового ланцюжка, це дитину зразу голеньку мають покласти на живіт і так пролежати 2 год? Бо мені клали на декілька хвилин, потім вдягнули і приклали до грудей, але це вже не те?
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1