Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

  1. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    ***************************************************************************
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!


    *************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.
     
    Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Banny

    Banny Well-Known Member

    Щось не бачила відгуків на заклад Odessa, той що біля Кінг Кроссу. Зразу попереджаю, що букв буде багато, тому що давно я не була настільки вражена...неприємно вражена. Були там на дні народження, нікому не пораджу там святкувати))) Заклад підходить максимум для того щоб випити пива із легкою закускою до нього. Odessa оформлена в стилі Одеси))) з морською тематикою, біло-синій інтер'єр, але зараз не про інтер'єр, а про їжу- головну складову закладу харчування. Їсти реально не було що. Холодні закуски, салати, сирна тарілка (вісім шматочків тонко нарізаного твердого сиру, на ньому чотири половинки волоського горіха та дві крупні виноградинки розрізані навпіл, посередині мед. Я ще такої сирної тарілки не бачила в своєму житті), салат з бринзою, буряком та горіхами- не сподобався, салат з помідор та руколи на подушці з кускусу, сухий таке враження, що нічим не заправлений, салат з овочів гриль міг би бути нормальний, але мені і тут пощастило))),я не їм кінзу і він був нею щедро притрушений))) намазки з хлібом були нормальні, в основному ними і спасались, особливо чоловіки, які п'ють сто грам, а закусити особливо нема чим))). Покладали надії на гаряче...як можна настільки зіпсувати голубці, я не знаю, капуста в них була кисла, а рис схожий на тирсу. Те що пафосно виносилось як чорноморська рибка, виявилось дошкою з тюлькою посередині, а по бокам по жменці барабульки в паніровці з сухарів і соус тартар. Це занадто для мене))) Смачні були мідії у вершковому соусі і підсмажені тости до них-це єдина страва,на мій смак, яку можна було відмітити, з м'ясного був тільки шашлик (до речі непоганий, м'якенький, але його вже майже ніхто не їв, бо подали пізно, то всі вже наїлись хліба), жодних м'ясних нарізок чи ще чогось з м'яса не було (концепція закладу-рибні страви, та де ж та хвалена риба?). Хочу, щоб ви зрозуміли, що господарі свята замовили багато і всього-це не те що там були пусті столи, але їсти було нічого і це при таких цінах на страви, які є далеко не низькими, давно я такого не бачила. В другому залі був танцпол, а по бокам столики з кальяном, через який танцювати там було не можливо, тому що дим стояв стовпом. Ось такі враження в мене залишились від Odessa. Висловлюю лише свою думку, можливо комусь там подобається, а скільки людей-стільки думок))) Це мій відгук стосується, по великому рахунку меню, я вже не пишу про обслуговування, сервіровку і багато інших нюансів. Провал повний...
     
    • Інформативно Інформативно x 11
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    І я напишу. Були нині в Ла фамілія. Столики всі зайняті, зрештою як завжди. Замовили для дітей гарфільди і піццу, попередили, що на піццу треба чекати до 30 хв, але діткам принесуть швидко. Несли 20 хв і то підігріте пюре з грудочками, після 30 хв, я питаю де наша піцца, на що мені відповідають, що треба зачекати ще 15 хв, бо в них бенкет. Це жах ми встали і пішли. Дитяча кімната ніяка іграшок нема одна гірка. Одним словом не підем туди більше.

    Надіслано від мого X5max, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Missis Smith

    Missis Smith New Member

    Дівчатка, можливо хтось святкував весілля чи просто якусь забаву у Панській горі? Напишіть, будь ласка, яка там ситуація з кухнею, чи смачно і які порції?
     
  5. DarinaPetriv

    DarinaPetriv мама-блогер

    Дівчата, а де найкраще в центрі зустрічатись на годинку-дві за кавою з подругами (і малюками 1-2-3 роки)? Які ваші відгуки?
     
  6. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Напишіть, будь ласка, чи були там? Які враження?
     
  7. katkas

    katkas Well-Known Member

    Ні, ми там не були. Я зайшла і поцікавилася- озвучили ціну мінімум 400 грн з людини. Ще можна свої солодке, соки, алкоголь. Все ніби так, як всюди в районі. З плюсів багато місця, вихід на терасу, зручний під'їзд машини, поряд сільпо. Правда, ми там були б не самі, і ще були б якісь компанії. Але шукали не для себе, а для знайомих, їм не підійшла ціна.
    Вони святкували в іншому місці, навіть в іншому мікрорайоні, бо там підійшло їм все.
    Я недавно теж шукала місце для святкування першого причастя для сина. Але: пізно взялася за це, навіть в Балатоні було вже зайнято. А там, де було місце,мені не підходила ціна.
    Тому не можу нічого тут порадити. Бо святкування було трохи в іншому місці, далі, ніж планувала і далеко від церкви, де було причастя. Але мені так було краще, бо були самі, і по ціні підходило. І в тому місці я знала кухню, бо не раз там святкували.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    були в Shoco на Сахарова. Очікували більшого від їх солодощів)) Але, що мені сподобалось, так те, що в них було пусто (правда, це був вечір середи). Дуже багато місця в них просто пустує- столиків не багато як на таку плозу. Після львівських кав"ярень в центрі, де кожен сантиметр має бути зайнятий, такого простору мені не вистачає :) Були з дітками, то нам було зручно, що вони сиділи на диванчику. Як для посиденьок з подружками у тихому місці я його собі відзначила. Нічого особливого, але тихо, приємно, доброзичливо.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. unsure

    unsure Well-Known Member

    Дівчатка де у Львові можна скуштувати хороше морозиво? Який заклад краще відвідати?
     
  10. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    порадьте куди піти на побачення:girl_in_love:. щось затишне, не пафосне, не туристичне і не захмарно дороге.є щось таке ві Львові чи то я забагато хочу?
     
  11. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    якщо бажаєте посидіти за чашечкою кави і поговорити, щоб не багато людей - тоді напевно підійде Shoco на Сахарова. Десерти не супер-пупер, але можна спокіно посидіти. Щось більш романтичне - мануфактура кави, але зараз там напевно дуже людно.
    Якщо смачно поїсти, тихо і за не захмарні гроші - сама в пошуках :sad: Подобається дім легенд, але це дуже туристичне місце, один раз пішла туди в кінці квітня, десь перед обідом в будень, дуже гарно посиділи, і смачно і затишно...але всі інші відвідини трохи розчаровували, або місць не було, або було стільки людей, що навіть не пройти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Корки і крихти, дуже затишно, гарне обслуговування, смачне вино і до вина, нормальні ціни.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Insolence

    Insolence Living The Dream

    Стандартне меню - плюсую. Дуже подобається.
    ..
    Сніданки "аля безлім" - такоє собі. Добрі ранкові сніданки в центрі - шукаю і далі.
    ..
    І ще - маю незакритий гештальт "хочушашлик". Тарон, М'ясоІСправедливість, Вино і М'ясо - наче і непогано, але все щось мені не те =)) Нарадьте шашлик добрий.
     
  14. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Кавказ на пл. Петрушевича, або Вулик на Грушевського. Без пафосу а шашлик файний був.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    В "Вулику" добре готують, плюсую.
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Дівчатка, порадьте, терміново треба:)
    Потрібен ресторан для зустрічі одногрупників, приблизно 10-15 людей. Але проблема в тому що ніхто не хоче тим займатись, замовляти наперед, платити завдати, вибирати меню і т.д., крім того ще ніхто не знає чи точно зможе прийти...(
    Отже потрібен заклад, де можна за день наперед чи в той же день зранку замовити кілька столиків по телефону, а тоді вже зустрітись і гарно там посидіти до пів ночі:)
    Бажано щоб була якась музичка під вечір потанцювати і хороше меню(просто на піцу ж не пасує йти, солідні люди всі)))))))
    Дуже-дуже буду вдячна за поради!
     
    Останнє редагування: 14 Серпень 2017
  17. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

    Незнаю наскільки вам розташування підійде. На озері на Левандівці. Музика є лише в примщенні. Бо є ще альтанки на вулиці де можна замовити і в той самий день(буває вільно)
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Online

    Online Well-Known Member

    В Цепеліні дуже незле: і кухня, і музика. На вихідні скоріше всього все зайняте, але на будень думаю можна домовитись. Правда не знаю, що зараз в них з цінами.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Та в тому то й справа - що всі хочуть ще й на суботу ((( я відразу сказала що то майже нереально щоб не замовляти заздалегідь.
    --- дописи об"єднано, 14 Серпень 2017 ---
    А в Лаймі на Пасічній хтось бував останні роки? Бо знайшла відгуки в цій темі вже дуже старі..
     
  20. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Були в Лаймі на забаві років так 4 назад. Нічого поганого не запам'яталося)

    Надіслано від мого LG-H422, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  21. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Мене ще цікавить що там з музикою - жива чи диско? І де саме танцпол? І як там в альтанках?:)