Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

  1. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    І я стосовно зимового комбінезону хочу порадитися. Малій в грудні буде рік. Дивлюся на 86 розмір, щоб було трохи із запасом. Як думаєте на два роки 86 розмір буде вже малий? Новий навряд чи зможемо купити тому шукаю б/у. В ідеалі щоб був на дві зими тому вагаюся з розміром. Дитина нервується коли вдягаю тому завжди беру трохи більший одяг: легше одягти-менше крику. Зараз носимо 74 розмір і дещо вже з 80...
     
  2. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    На два роки 86 вже може бути малий. В рік ви все одно її будете майже весь час возити в візку(в завеликому трохи ходити не зручно), тому, думаю, можна і 92 брати, щоб на наступну зиму був добрий
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    мабуть залежить від фірми.. РОма з січня. зиму 2016-2017 (2роки малому) відходив в роздільному комбезі ленне 86 розміру.. він в мене немаленький..
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Fast

    Fast Well-Known Member

    малий думаю.
    Дивлюсь зараз по своїй. Вона маленька, дрібненька а вже 85 см є. А їй 1,8. Взимку в 80 ходила і їй було дуже гуд. У 85 вона б втопилась, бо худюсік. Їй на дві зими ні куртка ні комбез не проканає. А старша - пишка була (конкретна), то на на рік купувала то що на два підходіть і в 3 роки ще той комбез як запасний був.
    Але якщо,
    то можна ризикнути :) але тільки роздільний
    --- дописи об"єднано, 11 Липень 2017 ---
    Нє то дуже великий, дитина всерівно вже буде ходити.
     
  5. Melian

    Melian Well-Known Member

    Мамусі з досвідом, розкажіть, будь ласка, яке термо краще брати для дворічної дитини на зиму? Є роздільний комбез colambia і піддіва флісова цього ж виробника. Хочу ще термобілизну,а піддіву використовувати на сильніші морози. Тільки от в видах термо заплуталась. Хто яке використовував і яке враження?

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
  6. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Я не зацінила, або не зрозуміла застосування. Минулої зими малій один раз кофтинку вдягала, штани так і пролежали. Чи то зима не дуже морозна була? І в нас теж термо комбез, мала в ньому не змерзала, під низ одягала колготки, майку і кофту зазвичай.
    Меншому брала боді з чистої шерсті, а малій з домішками, але вже не пам'ятаю якими. Можу дати посилання на групу в фб, продавець все розкаже і порадить
     
  7. Melian

    Melian Well-Known Member

    Дайте, будь ласка)

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
  8. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Напишіть, будь ласка, який розмір зимового взуття ви брали для своїх дворічок (2-2,4 р.)?)
    Знайшла взуття малому, зараз носить 23-24 р. (устілка десь 14 см з копійками), а зимове 26 розмір є (16,7 см.). Чи виросте нога до початку сезону? Там ще запас має бути, десь 1-1,5 см.

    І про одяг зимовий спитаю. Який розмір брали для дворічок-хлопчиків? Малий зараз має близько 83 см. То 92-ий розмір ок буде чи до кінця зими не вистачить? Як гадаєте?) Бо 98, імхо, реально завеликий буде.
     
  9. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Дівчата, розкажіть мені щось про ортопедичне взуття і ортопедичні устілки. Малий трошки ножку кривить. Лікарка сказала, що достатньо просто ортопедичної устілки і фіксованої п'ятки. Мадий в основному в ДДСтеп ходить. Вони підходять, там типу пише, що, ніби ортопедичні. Ну і тапочки які купувати? Зараз взагалі босий, але тепер прийдеться щось купити, що?
     
  10. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    В нас теж трошки криво ножку ставив і лікар порекомендував устілки. Малося на увазі індивідуально зроблені устілки на фабриці, супінатори. Ми робили на Циганівці (сканували ногу і по тому виготовляють устілку). Просто подушечка на устілці у звичайному взутті то не то. До речі можна зробити через соцзахист безкоштовно, правда трохи бюрократії треба пройти. Ті устілки потім в будь-яке взуття вставляють.

    Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk
     
  11. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ні, власне сказала, що індивідуальних не треба, просто купити у центрі ортопедичної допомоги. Так у зимове взуття в тих уствлках холодно, хіба ні?
    А скільки, якщо не секрет , вам обійшлися ті устілки?
    --- дописи об"єднано, 29 Липень 2017 ---
    Я так розумію, що то треба рідні витягати, а ті покласти?
     
  12. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ну і тапочки валді, пише, що є супінатор і ортопедичні. Можна їх брати, чи то просто так пише?
     
  13. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    То просто так пише) зараз практично все взуття з т. зв. ортопедичними устілками, так пишуть, але якщо є проблема, то вони не підходять. Ми малому купували спеціальні ортопедичні устілки, не індивідуально замовляли, готові. І так, їх треба вкладати замість "рідних" устілок у взутті.
     
  14. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    Нам вони нічого не коштували))) якщо лікар напише заключення, то через соцстрах робиться безкоштовно 2 пари на рік. А сусідка не знала, що можна так, то заплатила десь в районі 500 грн

    Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk
     
    Останнє редагування: 29 Липень 2017
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Я уточнила, то лікарка сказала що підходять, головне щоб був супінатор і тверда п'ятка. Якщо чесно, то мені взагалі не видно що він ту ножку кривить, хірург на медогляді теж нічого не бачила, вкотре переконуюся, що треба йти тільки до тих про когось щось знаєш, що то за лікар. Бо та поліклініка то якийсь темний ліс. Як в анегдоті, а в якому кабінеті сидить лікар до д@пи? Та можете йти в любий, вони всі такі.
    Устилки, звичайно, куплю. І ще хочу ортопедичні босоніжки. Якраз на них ми і зекономили. Де у Львові таке є? Правдиві ортопедичні босоніжки? Думаю, не зашкодить.
     
  16. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    Ми устілки замовляли на південному. Роблять суто під ноги дитини. І зовсім негроміздкі. Влазять в будь-яке взуття.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. jMoondance

    jMoondance Member

    Підкажіть якесь хороше зимове взуття для дівчинки на 4 роки. Минулого року мали термо взуття від фірми BG. Але досить часто ніжки холодні були. Хочу щоб були ніжки тепленькі та сухі. Дякую.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    Нам підходять екко. Але минулого року в грудні ніжка виросла і треба було терміново взуття а ціни на нові екко були на той час не адекватні і я ризикнула і замовила на кідстафі ріхтер то нам підійшли ідеально і за нові я заплатила 1500 грн. В той час за б/у екко хотіли від 1000
    --- дописи об"єднано, 13 Серпень 2017 ---
    Але є й такі яким екко не підходять тому то все індивідуально
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Olenya

    Olenya Active Member

    Ми з екко перейшли на ддстеп. Задоволена повністю. Теплі і якісні. Але то я для старших діток рекомендую, які розуміють, що в воду йти не можна, бо для менших, які люблять калюжки, всетаки екко.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Минулу зиму мали екко і демари. В екко майже не ходив. Ножки були холодні. В демарах супер