Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Не знаю чи в жилетку чи сюди...Якось все налетіло в один момент, і сум і радість і ще купа всякого...
    Мала б скакати від щастя, бо офіційно закінчилось моє навчання, диплом фан фари і все в тому дусі, офіційно на роботі, і жити не тужити...
    Здоров'я бажає кращого, хз що зі мною таке, будь-яка вилазка з друзями в мене закінчується лікарняним, от поїхала на природу, відлежала тиждень з температурою 38-39, антибіотики, лікарня...
    А зараз скажу річ, про яку на Дп знає лише пару людей...Я розлучаюсь, так от 2 роки сімейного життя пішло коту під хвіст. Я морального того не витримую, останньою краплею була моя лікарня, скільки негативу в мою сторону було сказано, просто не описати. Це вже півроку йшло до того, деталей писати не буду, а зараз просто переконалась що зовсім не та людина. І ніби вже з тим фактом змирилась, але так хреново на душі. Миритись і далі то терпіти? Страшно одне, що я фінансово не потягну, але...
     
    • Співчуваю Співчуваю x 17
  2. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Так воно і є, сум і радість ходять поруч. Дякую Вам.
    --- дописи об"єднано, 3 Липень 2017 ---
    А може, то виток нового життя, і попереду фантастичне майбутнє? Розумію, буде не просто, але можливо в тому і суть? Удачі і терпіння Вам!
     
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    те фантастичне майбутнє щось аж дуже-предуже круте має бути :sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    @Козенятко, співчуваю Вам. Я навіть не можу уявити, скільки ви всього пережили за такий короткий час. Але, Ви маєте для кого жити. А це дуже важливо. Ваша сім'я є вашою опорою. І все поступово налагодиться. І море, Вам потрібно, для зміни обстановки, і відновлення сил.

    І по темі: верніть мене на море. Ще нема й двох годин, як ми повернулись додому, а вже купа нервів пішло. В хаті нічого не можемо знайти. Чоловік шукав всі можливі ключі, які тільки можна було:suicide:. А ще після того документи на машину. Відвовідно, і я з ним. Ну, бо як то мене не підключити. І це ще не все. Резетка поплавилась. Нічого прати не можу, бойлер тоже не включаються, бо підключається до тої розетки, що і пральна машина. Чоловік дроти оголив, і поїхав купляти нову розетку. Відповідно щиток виключений.
    Підозрюю, що то ще далеко не кінець сьогодні:girl_cray:.

    Хочу назад на море. Там нічого не треба, навіть їсти тобі під ніс дадуть.
     
    Останнє редагування: 3 Липень 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Співчуваю Співчуваю x 4
  5. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    важко звичайно, але чи я відстала на форумі, не знала, що ви заміжні, десь недавно писали про свої відносини з "лосем", чи то спогади? я щось заплуталася)) а вам бажаю
    майбутнє)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  6. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  7. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Можу сказати з впевненістю - липень лінивий місяць! :girl_yes::girl_yes2:
    Ще й починається на "ел".... тобто все спонукає до ліні...от я і лінюся, ну не в повному обсязі, бо таки копаю себе до роботи, але чесно---в хаті бардак і ср@ч... я на все чуток забила... пра ніхто від того не страждає..., тобто всіх усе влаштовує... але я сама себе не впізнаю.! :girl_impossible: Ще й нігті у мене червоні ! Яскраво червоні...:girl_impossible::girl_impossible:
    Як там у класіка? - "бардак в голові= бардакові в хаті".
    Це моє гасло останніми часами..Все відкладаю до останнього моменту-миті-дня.. І, знаєте, світ не валиться, до позорного стовба мене не прив*язують...Аж дивно, бо виглядати би мало саме так.:girl_in_dreams:
    Навіть дощ за вікном мене чомусь радує..
    є бажання погонити під дощем. :rock: Висновки напрошуються невтішні - впадаю в дитинство, і то зі швидкістю світла. Останнім часом одні гульки в голові !
    То в суботу файнезно і бомбезно відмітили ДН коліжанки.:heart: ...як же файно було.... ми навіть піяли! Власне не співали , а - піяли. Репертуар значно розширили від минулого року , тобто ми - молодці. :boast:
    Людиська сі налякали погоди і майже нікого не було, то все озеро було наше ! :good2: А ті, що таки теж приїхали, певно потім пошкодували, бо нас було чути, певно аж до початку Сихова і Винник . Але то була забава !!!:good2::good2:
    А в неділю ми файнезно з чоловіком і малим по озері (вже нашому близькому) на лодці поплавали.. 2 пікніки забабахали...кІно сі подивили.... аж в понеділок я вичитала, що то був День Сім*ї... отже ми, мимоволі, були в тренді .:derisive:
    А далі - робочі дні. Гонно- ліниві.
    І черешні вже останні на дереві доїдаємо... а так добрісько - вийти ранком в піжамі... з горнятком... босими ногами.. малому по смородину до сніданку , і наїстися з дерева ягід, ще мокрих після нічного дощу...
    Ніби паралельна реальність.
    Хто каже, що літо скороплинне? Не вірте їм ! Літо - воно безмежне !:beach:
    П.С. дощик перестав, сирники досмажила, йду ,ще трохи в ролі фарбувальника штахет, полінюся.:laugh1:
    Мрій вам липневих і :kisss: .
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 3
  8. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Що робит жінка, якшо в 4 ранку хоче смаженого плястерками в яйці кабачка ? Піднімає дупу і йде смажити :girl_haha::girl_crazy: Певно я сі фист закохала в сто пітсотий раз в свого чоловіка і кабачки моцно пересолила, але вони мені файно смакували і помідору вже солити не було потреби. Отакий в мене нині кабачково-смажильний ранок . Дні летять дуже швидко , ще треба купу всього і з лікарков сі познакомити і торби спакувати . Вчера-м попрала мацюпусінькі дитячі речі і якийсь мікс почуттів- страх , радість, спогади = любов . Люблю ту мацьопу , яку ношу під серцем сильно-сильно , відчуваю , що вона була з нами від першого дня шлюбу і що носити дитину - це величезний дарунок Бога для кожної жінки !!! Важливо пильнувати і оберігати цей дар Бога і свідчити, що кожна дитина прекрасна з дня зачаття і приходить у найліпший для неї час, незалежно від обставин в яких живе родина. Якщо поручати себе Богові , то Господь творить диво і помагає долати всі труднощі на шляху та обдаровує дарами !!!

    І трошка прози, троха мені набрякають руки і затерпають до ранку :girl_cray: , ноги також трошки, але ноги не болять... а от біль і затерпання рук не дає нормально спати ...

    Але все минає-все минає !!!

    Всіх Петрів, Павлів та їхніх дружин найщиріше вітаю з іменинами !!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 14
    • мімімі мімімі x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Поки мої дівчата сплять, тут з усіма привітаюся. Всіх з таким чудовим літнім святом будьте здорові!
    Зараз я більше "чукча чітатєль" але я тут є :girl_cool:.
    Вчора в мене був день, коли я згадала свою роботу. На телефоні півдня, того чекаєш, тому те скажеш, той прийде передасть... Я навіть з меншою не погуляла!!! Добре, що вона в мене найчемніша дитинка в світі, то на руцях спокійно була, то їла, то спунькала. Моє сонечко, мій антидепресант.
    Займалася обміном духовки (така добра вм'ятина зверху була, завжди!!! оглядайте привезену техніку!!!, але Фокстрот, слава Богу, обміняв без претензій). Завезти, забрати з іншого їх магазину, попідганяти їх з оформленням паперів (чоловік, грузчик і бус спішать), заплатити за бус... Вся комунікація на мені.
    Спішимо, бо на Привокзальний треба завезти середульшу на табір! Дзвоню, що ми запізнимось. Ще раз перевіряю папери і її торби. Відраховую гроші за той табір. Переживаю, щоб не запізнилися, бо то на поїзд. Фух... Встигли.
    Під вечір чекаю майстра на встановлення тої духовки. З ним розібратися і запам'ятати, що він розказує.
    Подзвонити чи поміняли замок у іншій нашій квартирі. Він там просто розвалився і двері заклинило. Я в шоці від цін на добрі не китайські замки!
    І забрати старшу після табору на Автовокзалі. Помити, нагодувати і спати вкласти. До її речей боюся підступитися. Там тільки прати і прати.
    Вроді і нічого такого, але під вечір ми з чоловіком ноги волочили і де не сядемо, там заснемо.
    Добре, що такі деньочки не часто, але мені хватило. Але з іншого боку, ми все зробили:superman2:! Всюди встигли і все задумане-заплановане вдалося! Фінк позітів!
    Сьогодні в парк гуляти-гуляти і ввечері нас чекають у гості. Нє, ще старшу треба завезти-забрати на один її гурток. Як же мені бракує своєї машини...
    Отак і живемо.
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Креативно Креативно x 1
  10. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    ото я останнім часом. ніби така уважна, на продуктовому ринку, продавець себе обманула на 50 грн. прошу її перерахувати, таки я права виявилася
    але пішла в кафе в одному з торгових центрів, посиділа, порішала робочі питання по телефону і пішла... тинялася ще по ТЦ якийсь час, вони шо камер не мають?!
    згадала ввечері. перевірила гаманець і виплати по картці, щоб точно. нині чоловік пішов заплатив:girl_blush2:
    я не горджуся собою, що така правильна, але маю пунктик що чуже мені непотрібне, ну так, вміру.
    як бувало в маршрутці забула заплатити (типу оп, а в кишені 4 грн, що були заздалегідь наготовлені), ну то вже не виясняю, хто їхав по тому маршруту в такій то годині)))
    а бувало таке, що забувала, одного разу мені якась жіночка зауваження зробила після 10 хв поїздки))
    де я літаю? коли нарешті організую нормально час і все розставлю по поличках???!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    Напевне,
    Напевне,там,де і я....така я якась останнім часом розсіяна....((((Повно роботи,а я не знаю до чого взятись,чомусь хандрю(((що то таке?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    то напевно щось у повітрі-атмосфері-природі відбувається, бо я те ж останнім часом сама не своя ходжу. Таке відчуття, що "Я" ще місяць назад і "Я" сьогодні це дві різні людини. Ще місяць тому в мене було маса енергії, я кудись бігла, щось робила, купа планів, не встигала записувати. Зараз навіть немає охоти дивитись до тих записів. Вранці ледве себе підіймаю, можу отак просто тинятись по квартирі без діла, на автоматі. Завантажила пралку вранці, згадала про це ввечері і т.д. Якби не малюк і його бажання гуляти, то напевно навіть носа на вулицю не показувала б. Сплю теж погано, сьогодні взагалі з 3 до 5 ночі не сала, задуха була жахлива. Було таке враження, що дихаю не повітрям, а якоюсь в'язкою газоподібною субстанцією. Ще й ваги зайвої нахапалась((( Взагалі нагадую собі якусь кулю, яка отак повільно котиться кудись. Швидше б цей період закінчився...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  14. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    О, я теж до вашої компанії, якось на мене все давить. Хоча не вважаю себе метеочутливою(а може не вважала?) ну то таке, але я, якась дуже розслаблена. Вроді літо надворі, але проходить мимо мене, точно. Дуже хочу на море, але чи то буде? Надіюся сильно. Як забембала кухня, чи то тільки я не маю фантазії? Короче літо наступило, а настрій не покращився.Дівчата, як підняти собі настрій? Шити, в"язати, малювати не люблю, шопінг-не навиджу! Я певно якась не така..
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    та ми тут усі--- геть не такі...
    Мій рецепт для моєї"НЕТАКОВОСТІ" - копаю себе в дупу і берусь щось роботи... Якщо не допомагає, то копаю сильніше... Якщо й це не допомагає, то обираю найлегшу роботу і таки упять копаю себе в 5 точку.
    Але то мій спосіб, бо що -що , а місце для копання в мене прілічних габаритів, тому промахнутись неможливо!
    Всі в хаті сплять, а в мене фотки качаються, тому сиджу тут, вся накопана така, і замість робити виписки - на ДП висю. але копати себе не буду, бо тоді є ймовірність , що я зовсім не вляжусь до 4 ранку..
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 2
  16. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Ну та я не байдикую зовсім, все таки сім"я не маленька, зварити, прибрати, попрати, але те все є кожен день, а хочеться якось розвіятися(чи як?). Їздимо на озеро, річку, різні пікніки. Але для мене мабуть того не достатньо. Знайомі, друзі зі своїми клопотами. Що я хочу?? Може в нас є тут форумний психолог?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ой, дівчата, і я хандрю.бще й мацьоп з вітрянкою, то вдома сидимо. Чекаю вже тих вихідних щоб десь погуляти піти чи поїхати. То вже два тижні пройде, думаю, можна вже гуляти сміло. Хоч всеодно треба буде якесь безлюдне місце знайти, бо, кажуть, що після вітрянки імурітет слабенький, треба трохи часу щоб укріпився. І що робити малий до дітей проситься, в пісочок.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 2
  19. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    А ще з цьогорічним "суперлітом"....(((((
     
  20. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    купіть кінетичний.. і одужуйте, вам ще трішки..
     
    • Подобається Подобається x 1