Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Melian

    Melian Well-Known Member

    Блін, а я ніяк компанію не можу в Карпати зібрати - чим більша компанія тим більша ймовірність що щось комусь та й не підійде. Й вроді вже все устаканили, й тут одна пара дає задніх((( весь настрій спортили(

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
  2. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Ооооо, якби я щоразу під когось підлаштовувалась і на когось надіялась, то взагалі б нікуди не їздила)) Для гарного відпочинку не обов'язково мати велику компанію.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  4. marianast

    marianast Well-Known Member

    Проза: я повернулась додому з відпочинку, на який я не покладала особливих надій, але відпочила мега круто, але то вже врочистість)
    Врочистість: вдома мене чекала видраяна-вилизана хата- шафки в кухні, в ванні, балкон, кладовка, перестановка а хаті яку я давно просила, нові меблі в вітальні. Пересортовані, перескладані всі дитячі іграшки. Сяючий і пустий холодильник. Я в шокови ходжу пів дня. Отак татко за нами скучив, хотів здивувати і таки здивував. Видно є плюси в відпустці без коханого)
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  5. Melian

    Melian Well-Known Member

    та, в принципі,сама винна що засмутилась через ту поїздку - сама собі напридумувала як то класно буде, ніхто мені не винен. я розумію, що всі батьки і всі діти різні, але, ж, блін, відмовилась пара в яких дитині 3 роки (бо у них дитина ще маленька), а їдемо ми з півторарічною малякою і ще одна пара з 3-місячним малюком. і пара без дітей ще в роздумах. дивний світ, їй-Богу)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. mamvasulka

    mamvasulka Well-Known Member

    Мені дуже помагає заняття в спортзалі, ходжу на степ, і сама ходжу в кафе на каву. Якщо замотаюсь і хоч раз- два в тиждень не розвіюсь, то стаю відьмою, всі лякаються.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Ну, Вам можна позаздрити, по-білому звичайно, чоловік перевершив Ваші сподівання. Молодці, от би Ваш приклад в массовку.., для всіх решту чоловіків.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  9. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Я з врочистістю. У мене вікенд суцільної врочистості, я прямо :girl_dance: :girl_in_love::yahoo:Я втікала в Івано-Франківськ (місто обиралося рендомно, виходячи з наявності квитків на потяг і недорогих хостелів) і в суботу о 1 ранку почався мій вікенд абсолютної волі. З самого початку подорожі офігенний камінгбек - загальний вагон (ааа, скільки я наїздила такими з Києва у студентські часи :girl_in_love:- за той час нічого не помінялося :), такі знайомі вікна що не закриваються, розборки хто де сидить з класичним резюме від мирового судді-провідника через півгодини "та, що вам те місце, сідайте де бачите", перелякані очі людей, яких доля вперше випадково занесла в цей осередок дешевих квитків і дрібної анархії ). За 25 грн і всього 3 години поїзд привіз мене в Івано-Франківськ. Вражень купа, навіть не стільки від міста, хоч було на що подивитися як від забутого відчуття "куда хочу, туда лєчу". Я так люблю подорожувати, люблю досліджувати нові місця, люблю просто їхати будь-куди і годинами дивитися як міняються пейзажі за вікном, я тащуся від самої дороги і від процесу поїздки, отако :girl_crazy:
    [​IMG]
    і нині, їдучи назад в поїзді, я зрозуміла що нереально щаслива, у мене були канікули, яких я не бачила останні 5 років точно, я нарешті не працювала аніматором в поїзді а відчувала стукіт коліс, неперервне похитування, раділа, що невпинні мамкання у вагоні мене не стосуються, раділа за студентів що поруч грали в дурня на віджимання (то було кумедно, а ще кумеднішою була реакція оточуючих тітоньок). І це справді було отаке всеохоплююче відчуття щастя - в ту хвилину я любила ці брудні вікна, любила людину що винайшла залізницю, любила абсолютно всі пісні що звучали в моїх навушниках, і, здається, любила увесь світ :) Таке відчуття абсолютної перезарядки і умиротворення - чого я не додумалася до такого раніше? :girl_haha:Ноги гудуууть, щойно поміряла на гугл мепс (ну бо по Франківську я бродила з паперовою картою :) і без модних девайсів) - за 1,5 дні я нагуляла кілометрів 30 а то і більше :) абсолютно сама і практично мовчки, тому я тепер як буддист - мені ніяка проза не страшна (ну бо вдома "німецька мова" - муж не зрозумів мого побєгу :girl_cool:і ще завтра важкий день на роботі :girl_in_dreams:). Вночі розбиратиму фотки і, певно, не втримаюся і днями напишу десь окрему історію про, певно, найкращу для мене інвестицію 2 днів життя і 20 доларів за останні років 8 :girl_smile:Ну, всьо, ждітє мене, решта обласних центрів України :girl_cool:
     
    Останнє редагування: 16 Липень 2017
    • Подобається Подобається x 25
    • Зе бест! Зе бест! x 24
    • мімімі мімімі x 5
  10. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Хельоу! Ггг. Та. То я ))) гик!
    А чого? Бо сьогодні 17.07.17р і в мене з мужем 7 років шлюбу. Ага!
    І шо? Хто де: він у Львові я в зажо... ой, в свекрів... де навіть нема з ким на каву піти (((
    Але то не страшно. Втиснули ми з свекрухою 1л на двох файнезного винця .
    Але суті діла не міняє. Я ХОЧУ ДОДОМУ!!!!
    Ібо фраза "приїжджай з дітьми, відпочинеш" означає всього лиш "зміниш загальну картинку". А суть - ні. Ну ще й на стонайціть квадратів і плюс 2 людини наприбиратись і наготувати тре.
    Прорвьомся! Мені головне дотягнути до п'ятниці. Бо моє ПМС так "феєрнуло", що я з подвір'я вилітала з запахом смаленої гуми . Зате я 2 год в спокою побула. Майже.
    Ще трошки і я буду в цивілізації. Хочу няні, кави і посідєлок !!!
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 2
  11. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник


    День починнається не дуже. Вночі не могли поділити ковдру:girl_devil: (справді!). Наслідок: дитина вся у "мурашках", я сердита і невиспана, зате чоловік сопе під моєю ковдрою, тоді як його власна валяється на підлозі. Гррр!
    Аня вчора пішла у садочок. Півтора місяці він був типу "на ремонті", тому я не очікувала, що група у стані "стіни на місці - і добре". Реально, голі стіни... Якби могла не водити - не водила би, поки вони не закінчать, але вже стажуюся на нову роботу, і не маю вибору... Така моя проза.
    Усім продуктивного дня!
    Хто на відпочинку, тим - гарної погоди:beach:!
     
    • Подобається Подобається x 7
  12. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Ти бачиш як я тобі моргаю? Ти не бачиш, а я моргаю ) Ще моргає @AilataN , правда, Наталь?
    І ще, напевно штук п*ять людей, які хочуть на каву маленькою приємною компанією.
    @AdFeja ти теж моргала, чи то мені здалось?
    Словом - бажаючі є, тому приїжджай з курорку і збираємось на каву.
    А я вчора лікеру граминочку випила і вмирала. Так живіт болів, що капець. Тому я далі на дієті, безалкогольній так точно.

    Щось я так давно на ДП нічого не писала, навіть і не знаю що вам цікавого написати.
    На море не їду, бо розбудовуємо свій будинок, на озеро не їду, бо вода холодна і спеки немає, до Львова не їду, бо в неділю була у Львові (що там стільки робити у тому Львові :girl_crazy:), в магазин не їду, бо діти поїдуть і куплять мені морозива.
    Нікуди не їду. Сиджу на подвір*ї і п*ю кавусю. В кімнатах прибрано, ліжка застелені, посуд помитий, їсти ще вчора зварено, треба тільки змахнути чарівною паличкою і заморозити ту всю радість до вечора, бо якщо з самого ранку в хаті такий порядок, то, зазвичай, до вечора картина абсолютно протилежна. За годинку приїде коліжанка, буде мене фарбувати, знов хочу повернутись у темніший відтінок. Що сказати, Нітріотка така Нітріотка - кілька місяців тому змивала темний відтінок, потім лікувала волосся, бо пошкодила тими процедурами, а зараз знову - тадаам! хочу темне :girl_dance:
    А перед тим я марила короткою стрижкою. Дівчата, то був аут, я так її хотіла, я так мріяла (ну як, не дуже, три дні всього мріяла), але чоловік і коліжанки перемогли, не дозволили :acute:. І я знову тішусь, що маю довге волосся :kiss:

    Ще похвалюсь, що я до вересня у відпустці. Хоча маю ще приватні заняття, ну але то ж не на весь день. Тому насолоджуюсь літом в повній мірі :beach: Ще би якийсь літачок забрав мене на море..... але то наразі ще не скоро...


    Тому всім піс, лав енд хеппінес :kisss::girl_in_love::girl_cool:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Моргала я, ще й як! ) В мене до моря ще півтора тижня, тож ;) :cofee:
    І раз я вже в цій темі, то похвалюся: Перевірку Держпраці ми відбули! І навіть без штрафів :girl_blum:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  14. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    вокейшн на природі, або доповзи до ліжка і буде тобі щастя ;) Отакий цього літа в мене відпочинок. Сонце, море, гори, діскотівки, пянки\гулянки, шашлики - ніц нема ;) Зато колючі огірки, 100 кущів помідорів, не знаю скільки шпарагівки і цілий садок яблук! Ну і ще 15 соток просто городу зі всім, яке треба підливати, полоти, доглядати. А знаєте що найобідніше? Я кожного дня збираю по мисочці полуниці і суниці, на яку в мене алергія. Отже підсумовуючи, я тепер справжня сєльська пані ;) Думала записатись в флай-леді, але шото там нема нічого про роботу на городі....так що чекаю поки закінчуться мої вокейшини.
    Нарешті зібралась іти в басейн! Вибрала, купила новий купальник, все спакувала у торбинку, і вже намилилась завтра іти...Але шото мене низ живота тягне + басейн! тоді 100% завтра чекати гостей з червонограду :sad:
    Всім гарного вечора і суперового відпочинку ;)
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 3
  15. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    грррр :girl_devil::girl_emo:diablo: попрошу мою малу батьківщину Калуш такими словами не називати:vinsent:
    Я приїхали трохи до Львова, а так - тусуюся по селах з малими. Маю врочистість - виграла пляшку дуже смачного винця - взяла участь на ФБ у розіграші. Вже його з мужем попробували - ммм....Так що, @Zaychenya , тоя просто добра вже, й мало тобі злих смайлів вліпила :bye2:
     
    • Смішно Смішно x 2
  16. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Ти не шариш... само по собі місто нормальне... але от коли ти сам... то будь-яке місце стає зажо...
    Так що ти мені грізні смайлики не кидай :girl_blum:... в мене в холодильнику є аргументи вагомі :girl_smile:
     
    • Смішно Смішно x 2
  17. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    я так люблю цю темку читати, але шось в ній часто бувають "провали" (( Так шо напишу я трохи.
    Я останньо просто виснажена, викручена, вижата... не знаю як ше сказати, але від відпочинку не лишилося й сліду (( Чоловік шось застряг на роботі так капітально. І я ніби розумію шо то в ім'я покращення його позицій там, а далі і нашого фін.стану, але я часом хочу, щоб пріоритети були розставлені інакше. Півтора тижня тому чудаки згори забили каналізацію і ми мали непоганий потоп наніч майже (ага, з каками навіть :girl_cray::girl_cray:), потім було кілька днів прання-вивітрювання коців, з яких я будувала дамбу в туалеті, бо не встигала вичерпувати воду, та які все ж шкода було викидати (бо купу шмат викинула таки). Вихідні минулі були якісь нерелаксові, а потім знов тиждень пізніх повернень чоловіка + деякі справи, які я вже сама на себе вирішила взяти, бо він багато що запустив.
    Зате в пятницю зробила собі релакс :girl_dance: - поїхали з малою в парк стрийський, вона там має такі гойдалки, що може з них 30-40хв не злізати, то я собі з хресною полялякала трохи :girl_phone1: (брак спілкування щодня то ще одна болюча моя тема). Потім їли морозиво на лавці, годували білок горіхами, а далі - моя улюблена частина - піти в трапезну УКУ пообідати. Уля завжди дуже добре там все їсть, а пятниця щей рибний день (я таке вдома рідко роблю), ну і рідко ж коли можна наїстися, не готуючи при цьому самій :girl_haha: а потім ще той же уку-шний кафетерій - мамі кава, Улі малиновий напій.
    Та на жаль мені того відпочинку не стало на довго, вчора взагалі вся ватяна була ( може щей погода якось там задіяна :scratch_one-s_head:). А ще ми збираємося з малою в табір. Читаю як тут мами дітей відправляють з жалями в душі, а я ото сама вирішила нас обох відправити в Моршин (без тата, не знаю чи то буде нам більше відпочинку чи мороки). Треба на тиждень пів хати з собою взяти, бо як згадаю ті напіврадянські умови, їжу по радянському ГОСТу :facepalm:але матиму там знайомих до компанії, і так нехочу сидіти в місті все літо. Накупили вже помідорів-огірків на перекус, печива, фруктів. І постіль свою хочу брати і рушники, ще малій книжечки-іграшки, собі якесь чтиво, ще всього і не поскладала, і так неохота братися :girl_impossible:

    Якийсь мій допис майже жилєтковий , треба додати шось доброго:girl_in_dreams: От мала вже прокинулася, треба йти їсти і вибиратися гуляти. Давно не була в місті на прогулянці. Треба організувати собі добре пообіддя перед тим виїздом.

    А як буде мені там зовсім кепсько, буду нити в жилєтці з понеділка.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Завтра їду на кілька днів на Закарпаття, цьогоріч це єдине що можу собі позволити ( і так в принципі не зле), але настрій паршивезний. (моральний стан підкосився якраз на днях, є на то причини), і я розумію, що цей відпочинок який я так довго чекала не принесе мені очікуваного задоволення.:girl_sad: Вчора забила ще один цвяшок в стоматолога. Моя історія з зубами ще продожується і набирає нових обертів. Але чи я готова носити брекети в 31 рік. І це крім часу і терпіння коштуватиме ще й кругленьку суму. І навіть на цьому все не закінчиться. Я вже виснажена фінансуванням стоматологів. Крім цього є інші проблеми зі здоров"ям, які доведеться рано чи пізно вирішувати. Незакінчений ремонт чекає свого завершення. І це також потребує фінансових і моральних можливостей. Зате маю маленьку віддушину: почала ходити в тренажерний зал, ну і продовжую вивчення англійської. :dance3:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    І я). Тому теж напишу.
    У понеділок діти поїхали до табору. Це для мене виявилось подвійним щастям), бо їм там добре, а нам тут теж без них добре). Сьогодні мали батьківський день. І я зрозуміла, що так добре, коли діти щасливі і без батьків . Чудовий табір. Чи то може я така на позитиві, бо недоліків у нього теж багато. Але те, що дітям там цікаво і не хочеться додому, не може не тішити.
    Мій тиждень без дітей теж не проходив даремно). Майже щодня вибирались хоч на пару годин на озеро, бо мушу плавати, та й погода цьому сприяла. Особливо потішило сьогоднішнє озеро - були на Майдані. Така там краса! Як то мало треба для щастя! І хоч тут теж були нюанси (захмарилось і таки валив дощ), але було дуже гарно і після батьківського дня нам таки вдалось добре поплавати. А ще там відпочивала компанія з гітарою. Тому було не лише гарні краєвиди, але й українські пісні).
    І вечірні блискавки теж були такі красиві). Люблю страшенно ввечері всістись на ґанку, а тут ще таке "кіно".
    Завтра понеділок, знову купа планів та справ. Але літо продовжується, що не може не тішити.
     
    • Подобається x 8
    • Зе бест! x 3
    • Оптимістично x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Креативно x 1
  20. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Всім привіт, дуже вже тихо в темці, аж страшно то все зворохобити. Ну, але на те воно і літо, всі відпочивають. В мене якось все без змін, стандартно і без змін, але розумію, що то є краще, ніж зміни на гірше. Тішуся, доця поступила в коледж, та ще й на бюджет, самаа!!! Чесно, аж не віриться. Подавала документи в два коледжі, і пройшла в два, о то маю дитину! А решта, то такі мамські будні. Дуже хочу на море, то моя стихія, але ціни дуже зросли. Хочу в Туреччину, але хіба щось горяще вспливе, на то і надія. Чому в Туреччину? Бо як не крути, а з дітьми, то є супер! Якщо приймати участь у всіх анімаційних програмах(або майже) то не все так погано, як дехто пише у відгуках. Я за натурою, оптимістка, тому до всього підходжу з оптимізмом. Щось я сьогодні розписалася. Всім надобраніч.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2