Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

  1. Yroslava

    Yroslava Active Member

    Я там недавно провчилась. Враження посередні, як і по теорії, так і по практиці. Але я і не чекала багато - йшла виключно тому що мені по локації підходило і багато не чекала, бо кілька суідів там вчилось і я вже знала що до чого. Інструктор був ніби один з їх найкращих - Зеник на срібній Шкоді. Як людина нічого, але пояснити толком не вміє, чи не хоче. Зараз записана в черзі до Реги, була вже на пробному уроці. Як тільки приступлю - напишу, бо той інструктор що на пробному занятті дуже сподобався, а який буде вчити ще не знаю, це буде відомо ближче до початку занять.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. YuliaK

    YuliaK New Member

    Ви вже вирішили до якого інструктора на водіння підете? Також рекомендують пана Миколу, але щось не можу оприділитися:girl_sad::girl_cray:
     
  3. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    @Ubuntik @SALIDA знову я Вас потурбую.
    напишіть, будь ласка, кілька слів про свої враження від навчання у Новій автошколі. можна в пп
    велике дякую!
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. SALIDA

    SALIDA Member

    Я не буду повторюватися, писала вище. Мене все влаштовує. Викладач -суперовий. Дуже детально все пояснює. Цікаво пояснює. Не нудно. Гроші платили не всю суму одразу ,а 4 внесками. Що для мене дуже зручно. У них в класі є кава та чай для учнів. Що також приємно. Прибігла на лекцію, випила кави і з новими силами слухаю матеріал. Директор, адміністратор - приємні люди. Інструктор Роман мені до душі, мене влаштовує (машина - автомат) хоча на форумі про нього не дуже гарні відгуки. В групі своїми інструкторами люди задоволені.Принаймні ті, що діляться своїми враженнями. Часом ми перед лекціями встигаємо обговорити у кого що да як. ну якось так......питайте якщо я щось упустила
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. tsita

    tsita Member

    Так
    , я з п. Миколою їзджу. Машина з кондиціонером, доглянута. Але майте на увазі, з ким їщдиье з тим і домовляєтесь за екзамен в ДАІ. А він націлює шо сам не здасиш....
     
  6. Valkiriya

    Valkiriya senior member

    Порадьте хорошого інструктора, бо маю великий страх перед водінням, а їздити треба. То скоріше психологічний бар'єр подолати. Може хтось знає такого. Потрібно зі своїм авто наразі. Водійські права є.


    Sent from my m3 note using Tapatalk
     
  7. YuliaK

    YuliaK New Member

    Дякую дуже за відповідь:girl_smile:
    і скільки зараз вартує таке "домовляння" ? може хтось знає?
     
  8. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    дівчата, хто останнім часом здав на права, як воно насправді - реально здати якщо вчишся? бо нас ну так вже на курсах лякають... :girl_impossible:
    що з 20 хіба 5!!! здає теорію з першого разу, а практику, то взагалі майже нереально з першої спроби.
     
  9. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Я давно здавала, але нещодавно кума отримала посвідчення водія.
    Вважаю, що якщо вчитися, практикуватися вдома на тестових програмах, то теорію 100% складете самі.
    В 2010 році програма сама робила одну помилку (так були налаштовані компи в МРЕВ), для складання допускалося 2 помилки.

    Практику у Львові здати важче. в 2010 все було налаштовано так, щоб без хабаря не обходилося.
    Як зараз, не знаю.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я закінчила курс теорії при дитячому центрі "Пташеня". Лектор і інструктор там з автошколи на Свенціцького. Лектор просто мегакрутий, на всі питання відповідав, лекції були живі, цікаві і дуже корисні. Їжджу зараз практичні, то відчувається, що маю добру теоретичну основу. Лектор Юрій дуже налаштовує нікому не "мазати" і здавати теорію самому. З попередньої групи з 6 мам (там автокурси для мам:)) двоє здали теорію самі без проблем, решта просто вирішили не паритися. Чому - для мене не зрозуміло. Щодо практики, то напишу, вже як сама складу, але інструктор вже не такий позитивно налаштований щодо успіху. Але це в нього мабуть багаж попереднього досвіду з "домовляннями". Вчить суперово. За 5 занять я вже нормально даю собі раду (крім кільцевих перехресть і підйомів). Загалом я налаштована пробувати здавати. Маю приклад: моя коліжанка 2 місяці тому здала сама з першого разу, і її чоловік теж, але вони крім автошколи брали курс в Реги. Кажуть, що там є певні місця, де екзаменатор ловить на порушеннях і здати дуже тяжко, якщо цього не знати. Буду проситися там мене добре наїздити.
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. tsita

    tsita Member

    Мій інструктор каже що здати теорію самому можна...якщо вчитись вдома на тестах....але дуже валять на водінні. Провокують на помилку. Ну хіба хтось дуже добре їздить. З першого разу не здасиш ніяк. Тоді в атошколі знову треба проплатити 10 водінь...і ьак до безкінечності можна здавати. Все одно ти ті гроші витратиш...це затрати часу і нервів. А толку що ти здав теорію як валять на водінні....
    --- дописи об"єднано, 19 Липень 2017 ---
    Хіба, як дівчата пишуть, брати уроки майстерності в Реги....
     
  12. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Моя кума здавала іспит в іншому обласному центрі два тижні тому, здала без хабаря і теорію і практику. При тому, що її рівень практичних навиків дуже і дуже базовий (зрештою, як і у всіх, хто почав вчитися власне на курсах, а не "натасканий" до того татом/чоловіком, тощо)
    Я в 2010 році здавала іспит в тому ж місті (за місцем прописки) - також без хабарів, хоча не проходила ніяких спец-курсів, типу Реги.
    Всі інші з моєї групи (я на курси ходила у Львові) за практику давали хабаря.
    --- дописи об"єднано, 19 Липень 2017 ---
    Толк як мінімум в тому, що хабар за теорію і практику буде більшим, ніж тільки за практику.
    Пи.Си.
     
    Останнє редагування: 19 Липень 2017
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Ем. А дайте хтось правове підтвердження того, що як не здав практику з першого разу, треба проплатити ще 10 занять в автошколі. Я просто вперше про таке чую.
     
  14. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Тести можна перездавати до безкінечності, за кожну перездачу в касу оплачується якась сума (не пам"ятаю яка, але не захмарна, в районі здається 30-50 грн), а от водіння, нам казали в травні, можна здавати тричі, якщо на третій раз не здав, то тоді повертають назад в автошколу і вчишся ще раз, тільки не знаю/не уточняла чи то по якійсь скороченій програмі (може то і малось на увазі тих 10 занять), чи як...
    --- дописи об"єднано, 19 Липень 2017 ---
    Ой, не знаю... у нас жіночка в групі здала тести, а завалила практику, хоча до того мала домовлено "помазано" з інструктором, просто те що тести здались, якось у неї вийшло випадково.)))Як вона казала, розслабилась, знала що і так і так здасть, та й нащьолкала без жодної помилки.
    А на водіння тільки сіла в машину, пристебнулась і не правильно взяла коробку пердач, щоб перемкнути на першу і все, відразу її висадили навіть не рушаючи.
    І ніхто їй за тести гроші не повертав, не знаю якби було якби вона ще й практику здала, але історія отака!
    Тому я дуже сумніваюсь що хтось там щось поверне, бо поки ви ідете здавати іспити ті гроші вже напевно давно роздеребанені. Ну, принаймі останнє- то тільки моє припущення, але це напевно логічно.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Знайшла.
    Інструкція про порядок приймання іспитів для отриманн... | від 07.12.2009 № 515 (Сторінка 1 з 3)

    Словом, можна три рази здавати, після третьої невдалої знов в автошколу.
    Там ще багато корисного в цьому документі.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    дівчата таке питання. якщо вчишся в автошколі з інструктором на автоматі, то екзамен на механіці? щось таке казав нам в новій автошколі директор. але я мож не вірно зрозуміла..
     
  17. Olessya

    Olessya Well-Known Member

    Ні, не може такого бути! Ви маєте право здавати іспит на авто з такою кпп, на який навчались. І автошкола в якій ви вчились забов'язана вам надати це авто на стільки спроб, скільки буде.
    --- дописи об"єднано, 19 Липень 2017 ---
    Загалом я налаштована пробувати здавати. Маю приклад: моя коліжанка 2 місяці тому здала сама з першого разу, і її чоловік теж, але вони крім автошколи брали курс в Реги. Кажуть, що там є певні місця, де екзаменатор ловить на порушеннях і здати дуже тяжко, якщо цього не знати. Буду проситися там мене добре наїздити.[/QUOTE]
    Дуже правильно, я теж вчилась в Реги і здала і теоретичний і практичний іспит сама, правда практику з другого разу. Теорія - взагалі не проблема, я розв'язувала тести вдома, по 2-3 білети вдень. Головне - набити руку, ті питання повторюються. Практика важче, бо ти дуже хвилюєшся. А минулого тижня мій співробітник здав в МРЕВ іспит, вже по нових білетах, він був перший хто у Львові здавав, навіть журналісти хотіли в нього інтерв'ю взяти. Каже - ті нові білети набагато простіші, а практику здав з першої спроби, він теж в Реги вчився. Хоч каже, трохи противний інспектор попався.
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Я просто в шоці :scratch_one-s_head:
    Нічого не змінилося в свідомості людей.
    Люди, з якими я вчилася на курсах, спочатку проходили тести, а потім ті, хто не пройшов, скидалися інструктору і їх допускали до перездачі в цей же день, і перездача була успішна.
    Тобто наперед ніхто не давав хабаря, тільки по факту не успішного складання тестів.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    А цікаво, на чому валять на практичному водінні? Свого часу (років 8-9 тому) все було за гроші. Маю лише одного! знайомого, що здав сам(.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Ні ні, на чому вчитесь, на тому і здаєте. Єдине, не знаю, чи роблять у нас позначку в правах що ти тільки на автоматі маєш право їздити - здається, не роблять. Колись до нас у відрядження приїздив хтось з європейців, то він мав право їздити тільки на авто з автоматичною КПП. Не пам'ятаю, з якої країни - можливо, з Данії.
     
    • Подобається Подобається x 1