Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

  1. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Та тут поле широке. Як правило, всі хвилюються на екзамені, забути щось дуже легко в такому стані. Один з прикладів: екзаменетор везе тебе по місту, і каже де повернути. Ти повертаєш, а повертати там не можна. Все приїхали. Нерегульвані перехрестки також не всі вміють правильно їхати, бо досвіду замало. Досвідченому інструктору завалити новачка, це справа не хитра.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму



    Тут чоловік моєї подруги розказує, як здавав без грошей. Ну і загалом про те, як в нас отримають права.
     
    • Корисно Корисно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Або "зупиніться тут будь-ласка...", людина зупиняється і автоматично не здала, бо там нема відповідної кількості метрів до перехрестя, пішоходного переходу, смітників і т.п., я вже мовчу про знаки.
    І можливо ця людина тисячу разів би подумала і на своїй водійській практиці так би не вчинила, а тут діє принцип, слухатися "старшого" і все і не здав дякую, допобачення.

    Хоча знаю людей, котрі здали самі, але не їздять, бо бояться і тисяча відмазок
    більшість моїх знайомих, котрі їздять дуже добре або купили права, а вчив тато, брат, чоловік і т.д., або здавали за гроші. Ну, от якось так...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    Хотіла б подарувати чоловікові сертифікат в "Регу" на уроки екстремального водіння. Згідно їхнього сайту, можна замовити на один урок 2,5год. або 3 уроки 7,5год.
    питання до тих, хто на таких уроках був: достатньо одного заняття чи краще, все ж таки, три?
    Для чоловіка нічо не шкода, але троха розходиться в ціні :girl_blush2: і щоб йому не було після першого заняття скучно на наступних двох.
     
  5. Moza

    Moza Member

    Ми шефу купляли. Один рік на авто - екстримальний курс, другий на мото, початковий. На мото купили якраз, бо був дуже задоволений екстримальним курсом на авто.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  6. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    я знову сюди. @Ubuntik @SALIDA
    дівчата-курсанти у Новій автошколі поділіться враженнями від здачі іспитів-теорії і практики. буду дуже вдячна!!!
    можна в пп
     
    Останнє редагування: 3 Серпень 2017
  7. katyalupanowa

    katyalupanowa New Member

    А що там відбуваеться на цих курсах екстримальніх?)
     
  8. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Вибачте, що так пізно відписую. В автошколі внутрішній іспит реально самому, якщо вчиш, ну, як і в Сервісному центрі МВС. АЛЕ! Ще досі нема документів для здачі в МВС, обіцяють на 15-20 серпня. Пов'язане з вірусом "петя", ну, але... почала я то навчання ще в квітні.
     
  9. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    ого. довгенько. то Ви ще навіть теорію не здавати в Серв. центрі?:girl_impossible:

    внутрішній іспит то так, для себе. він ж ні на що не впливає
     
  10. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    нажаль, ні
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  11. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    нічого собі.
    я з 10 липня вчуся, то сьогодні обіцяли в середині вересня здачу іспитів
    --- дописи об"єднано, 9 Серпень 2017 ---
    дівчата, а порадьте толкового інструктора, щоб в разі потреби підтягнути хвости перед іспитом. і зорієнтуйте по ціні, будь ласка.
     
    Останнє редагування: 9 Серпень 2017
    • Подобається Подобається x 2
  12. Moza

    Moza Member

    Спитала шефа ,:) каже, імітація аварійної ситуації і навчання як з неї вийти. Він був взимку, то вчили що робити коли автомобіль втрачає стійкість на льоді, розказують чому це сталось і що робити щоб не потрапити в таку ситуацію - а якщо потрапив - як з неї вийти і т. п.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Ви на автомат чи механіку?
    Я двома руками за Василя Дмитровича!!!! Мене вчив на автоматі їздити, скажу зразу, мені не відразу все вдавалось, але підхід в нього шикарний, сам спокійний, за діями студента слідкує, на телефоні не висить, по ходу ситуації все пояснює ( якщо це пояснювання не заважає). Три години занять з ним не втомливі! Їздили в центрі, почали вчитись паркуватись. Я після Романа реально думала, що то я неймовірна дура і нічого не зможу, але, я тотально помилялась. Зараз ніякого страху до водіння, є проста обережність, розсудливість і уважність.
    Ще знаю, що точно вчив на механіці їздити, але чи зараз так навчає, не скажу. 1 заняття на автоматі - 300 грн. Дешевше Ви нічого не знайдете, а по якості - це правильно вложені кошти. Всі 10 занять не брала, 1 початкове заняття на майданчику, три заняття поїздили по місту і по центру ( з елементами парковки) і два заняття вправи з стовпчиками і паркування. Ну, ще на своїй заняття з паркування обов'язково у вересні візьму.
    --- дописи об"єднано, 13 Серпень 2017 ---
    Ще, щодо водіння на механіці, дівчинка, з якою здружились на курсах, радила хлопчину на червоному рено ( меган, походу) з Нової Автошколи. То вже в них можете спитати. Сьогодні, доречі, возилась біля арени Львів зранку, то якраз він їздив зі студентом, ще вправи відпрацьовували.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    та в них зараз взагалі одна машина, бо інша в ремонті. якраз рено меган)) завтра випробую :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    а в них одні водії на сихові? інші на привокзальні? чи вперемішку? від себе додам, що поки я не задоволена роботою нової автошколи.. чотири заняття викладач взяв чи то відпуск чи то як назвати - не знаю.. мож далі відпрацює.. далі видно буде..
    пс. - я на сихові
     
  16. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    я так розумію, що на механічній коробці в них загалом 3 машини. але одна десь в районі Стрийська-Наукова(то нам її не пропонували особливо), ще одна та що Рено меган, і ще одна типу на ремонті на до вересня.
    щодо теор. занять, то в нас не було 2х. і саме цікаве, що про друге пропущене нас ніхто не попередив і ми всі дружно прийшли в дощ і прочекали 20хв. от теж цікаво чи буде відпрацювання. а взагалі складається враження, що в них там конвеєр-лекції, тоді як вони кажуть "покатають вас" 10 практичних і чао. чи навчать практики-побачимо.
    теорією загалом задоволена, ніби норм. але за відпрацювання буду питатися обов*язково.

    ну і далі страшилки - "ой з першого разу не здасте. ой теорію ще можу і здасте, а от практику точно ні...." я звісно не гонщик формули 1, але хотілося б якось більше впевненості, а то чого ж я туди ходжу-щоб НАВЧИТИСЯ і ЗДАТИ. та й таке...
    п.с. я на Ліській
     
  17. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Та, ясно, що конвеєр, бо в них бізнес, а Ви зацікавлені вивчити. Але, якщо вдома не сидіти, не вчити ті тести і не їздити своїм авто, то, суто по знаннях зі занять в автошколі, Ви навряд здасьте.
    Про "навчитись" і "здати" - як на мене, 10 практичних мало для впевненої їзди, ще й на механіці. Так, суто для себе, може і хватить, але для здачі іспиту... Маєте авто вдома? Виїзджайте біля Арени Львів в неділю зранку. Там шикарне місце - кільце, знаки головна-другорядна, пішохідні, купа поворотів, гірка, з гірки. Є ще майданчик, там можна конуси поставити, але це просіть інструктора з Вами потренуватись.
    І як Вам на мегані їздилось?
     
  18. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    їздилося ок. поки йшла до майданчика, то дуже хвилювалася. але в машині якось попустило)) інструктор ніби нормальний. тренувалася спочатку на майданчику біля школи, а потім зробили коло по вуличках довкола. я взагалі повний нуль-ніколи не їздила, тому думаю, що все пройшло ок.
    єдине мене турбує тривалість заняття. 1ше було 1год 10хв, щоб я не перевтомилася типу)) а інші з його слів 1год 20 хв. де мої законні ще 10хв?:)
    бо на сайті вказано 1.5години. це буду з*ясовувати ще.
    як з Вашими іспитами? щось прояснилося?
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Так, має бути 1,5 години. Не виясните з інструктором, дзвоніть відразу до Руслана. 10 занять по 10 хвилин, то вже 100 хвилин, за які Ви платите, але не їздите)
    З іспитами я вже прямо Ждун. Від тестів підтошнює. Ще би, вчити з квітня одні, з липня вже інші... От, обіцяли нам з дня на день, з 15 до 20 серпня ніби мають бути ті документи. Стосовно іспиту - на наступний день після отримання документів.
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    нехай все пройде супер!!!! щиро бажаю:)
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1