відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна форевер!

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем RubenRybnik, 28 Січень 2009.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Самі мусите визначитися. Харчування в обох не особливо для 2- річок. Якщо вже загалом братм, то харчування краще у Шервуді. А чистота і пляж - в Кілікіі
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Сніжна, Ви справжя знахідка:girl_tender: Дякую Вам дуже!)
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. galkin

    galkin New Member

    І мені цікаво почути думку про цей готель
     
  4. siriuska

    siriuska Member

    А до якої пори можна їхати в туреччину у вересні, щоб можна було ще купатися, та щоб дитині 3.4 було добре. І взагалі яка тенденція щодо цін на вересень? Дівчата, підкажіть.
     
  5. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Тенденції до особливого зниження цін особисто я не бачу. Хіба вже десь на 20ті числа вересня. Але з погодою тоді вже -як пощастить. Минулого року наші родичі летіли в Кемер 28вересня і погодою були дуже задоволені. А позаминулого року ми самі були біля Сіде в середині місяця,то за 10днів 1 раз падав дощ і два дні море штормило. Як буде цього року-хто знає:girl_in_dreams:
     
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Море тепле до кінця жовтня. Дощі? Можуть 1-2 рази падвти, в основному в 2 половині вересня.. Але там немає затяжних дощів. Інколи буває потужна злива.Штормляче млре? Буває. В основному в р- ні Сіде- Аланія, де відкрите море.До 20 чисел вересня зазвичай дуже комфортно відпочивати.Щодо цін- то вони зазвичай нтжчі вже перед закриттям готелів. Це кінець вересня- почвток жовтня.На останні 2 тижні перед закриттям. Але тоді вже там не те- і харчування зазвичай не краще, і готелі починають готувати до зими- розбирають пірси, консервують номери, водять показувати іх потенційним новим власникам на наступний рік....Є готелі, що працюють цілий рік. Але в них в різний час різна концкпція надання послуг- залежно від кількості відпочиваючих на певний час
     
    Останнє редагування: 2 Серпень 2017
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. woolf

    woolf Well-Known Member

    А порадьте но мені, дівчата .... дивлюся на Туреччину, на жовтень. Минулого року були в листопаді, сподобалось, але тепер хочу пару градусів тепліше. Глянула ціни - просто атас! Дуже важко морально платити за жовтень більше, ніж за квітень. Коли, взагалі, варто починати з бронуваннням на жовтень?
     
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    То цьогоріч цвни неадекватні. Тому не вгадаєш. Можуть бути вже і у вересні нтжчі, якщо попит буде меншим. Але - невідомо. Шукати з вильотом з Києва можна. Навіть зараз з Києва є велика к- ть рейсів і можна за 2 дні на чартер викупити квитки за 140 доларів в обидві сторони ( відповідно, пакетники на такий чартер теж будуть дешевші, як і якщо самому летіти і бронювати не пакетник,а апартаменти)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. woolf

    woolf Well-Known Member

    Я - з дитиною, тому тільки Львів, і регулярка. (Планую вертатися вже в листопаді, рейсів вже не буде, тому летітиму Тюркішами). От сиджу і думаю... с
     
  10. Volik

    Volik New Member

    слухайте, а як в готелях суміш дитині готувати? ми їдемо у Шервуд Грінвуд. вже забронювали готель. але там ніби нема чайника в номері. де воду брати? малюк ще їсть суміш пізньої ночі та під ранок.
     
  11. Chukuliadka

    Chukuliadka Well-Known Member

    Чайник можете попросити на рецепції. В нас в номері не було, але бачила, що дехто мав. Це був правда інший готель.
    Водичку берете звичайну питну, як правило пляшки з водою є в холодильниках, на всій території готелю.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Не морочтеся і візьміть із собою дорожній електрочайник. Вони дешеві і є у магазинчиках із госптоварами- на 0.5 десь літра. Я його постійно із собою у валізі вожу, куди би не їхали і не залежу від того,що є в готелі ( як і дорожну маленьку праску вожу). Воду візьмете в самому готелі- в ресторані та і по території розміщені холодильники, де є водичка у 0.5 пляшках. Там,де цього немає- поповнюють певнву к-ть пляшок на день вам у номер. Але мушу вас попередити: вода питна у цих пляшках на смак противна. У Туреччині немає доброї питної води. нічого не буде зі шлуноком ( ну індивідуально ніхто не відміняв, але я усюди дуже чутлива з реакцією до води в різних регіонах навіть України, не те, що за кордоном- у Туреччині усе добре було )- просто вона специфічна на смак і таки дуже несмачна.
     
  13. Volik

    Volik New Member

    а що в тому Гойнюк подивитись? по карті толком нічого не видно. хіба є Дінопарк. чи варий він уваги? і чи можна самотужки візочком туди поїхати з малим? ми в Шервуд Грінвуд зупиняємось, ніби й недалеко
     
  14. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    нічого у Гейнюк немає. Це проїзне село, о суті. Каньойон є, але це в сторону у гор і пішки пару км. Дінопарк- це просто 30 фігур динозаврів у звичайному парку ( ну є там ще усякі батути і т.п).ю Для дорослих вхід платний- був біля 25 доларів. Діт до 7 років безкоштовно. В 25 дол. входло ще 5 жетонів для атракціонів. Візочком можна дійти. але то не зовісм поруч з вами. Далеченько.То ви мусите так вийти на загальну об їзну трасу на Текірову і в тому напрямку рухатися ( або йдете від свого готелю в напряму основної об їздної до готелю Батонт, а потім взовж траси. Або йдете по дорозі селище вздовж усіх готелів до готелю Мірада дель Мар, а потім повертаєте у виличку до основної об їзної траси і туди рухаєтеся. Далеченько пішк і по такій зовсім непривабливій дорозі
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Ми будемо у Фазеліс Роуз. Що можна там поруч подивитись, де можна гарно погуляти?

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
  16. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @Volik ми бували і в готелях турецьких де бутильована вода - то нормальна і на смак добра була, всі пили і все без проблем. Може це від фірми води залежить чи готелю :girl_smile:
     
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    У Туреччині уся питна вода специфічна. В готелях є 3-4 ТМ,які вони використовують. Це Дамла, Ескі і Кізіл. Це основні постачальники питноі води в готелі.. Про специіічність на смак води говорять навіть гіди. А якщо ту плящку залищити без холодильника відкритою на добу, то ще і слабкий запах з чвляється. Ніц від неі не буде. Просто несмачна. В Мігросі можна купувати іншу воду+ там більше марок. Але сенсу немає. Хіба чийсь організм категорично не схоче готельну воду приймати. Але вона не шкодить.
    --- дописи об"єднано, 12 Серпень 2017 ---
    Ніде осрбливо.Текірова- це село з готелями і кількома традиційними магазинами. Нацближче щось подивитися- це антична бухта Фазеліс і поіхати в сам Кемер центр
     
    Останнє редагування: 12 Серпень 2017
  18. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    В нас інша фірма води була, жодних нарікань, знайомі що їздять не раз туди теж на воду не нарікали ніколи, то як повезе напевно)
     
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Яка назва у вас була? Нарікань на якість немає. На смак- ну хто до якоі тут звик :).У готелі поставка води йде 4 основними постачальниками. Самі турки ( місцеві жителі,не готельні прпцівники, доя себе для домашнього вжитку беруть іншу. В готелях- п ють ту ж)
     
  20. Allo

    Allo Active Member

    А що чути про вірус Коксакі в Туреччині? На цю тему є лише кілька статей в інтернеті, а тури всі продають як ні в чому не бувало. Наскільки все це реально?