Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

  1. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Середньої, я би сказала. Недовго, я виїхала з парковки, відразу мені перед носом зліва виїхала фура, я трохи налякалася, затормозила різко - перша помилка, не змогла рушити з першого разу - друга помилка. Потім трохи їхала, виконувала зупинку біля лівого краю, рушила добре, чемно пропустила попутню машину, розвернулися задом і, пропускаючи машини, я повністю зупинилася і потім зарізко рушила - третя помилка:) чесно кажучи, я трохи розстроїлася через ту фуру, якось відразу з'явилося відчуття, що не можу дати ради в такій звичній ситуації. Ну і зрозуміла, що 14 годин практики з нуля - це мало.
    Сама відчуваю, що треба їздити з інструктором ще.
     
  2. Brooklynka

    Brooklynka Member


    При спуску із парковки там постійно якісь машини виїжджають. Це звична ситуація. Але я Вас розумію))) Коли біля тебе сідає «лєвий чувак-інспектор» , а ти їздила із своїм інструктором до якого вже встигла привикнути то хвилювання взяло своє.
    Можливо б ви і не допустили таких помилок, коли б їхали з інструктором, але то таке. На помилках - вчаться!)
    Але майте на увазі, к-сть спроб здачі практичного іспиту = 3. Якщо третій раз ви не здасте, тоді повторно до практичної їзди в автошколі.
    Щодо РЕГИ - то там прям вишикувались люди у чергу. Не знаю чи вам вдасться пробитись і взяти кілька уроків швидше. Зазвичай там запис йде на 1 міс вперед. Але дзвоніть і пробуйте)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Про хвилювання. На останньому уроці з інструктором в нас ледь не ввалився автомобіль на Франка-Зеленій. І я зреагувала так, що сама була з себе в шоці. А тут як заклинило. Тому психологічний фактор справді дуже суттєвий.
    Про решту знаю нюанси. Але все одно буду пробувати здавати ще.
     
  4. Brooklynka

    Brooklynka Member


    Це у більшості так є. У мене був один одногрупник, який реально чудово їздить, а коли сів з інспектором то разів 5 заглох!!
    Потім у нього питають: Ну, як ? Ну, як ти так? А він каже: Я сам із себе в шоці, завжди їздив добре, а тут таке враження, що вперше сів за кермо.Тому, дуже важливо себе заспокоїти і налаштувати так, що ніби поруч ,буде їхати твій хороший друг, тоді мало б «попустити».
    Особисто , я по такому принципу і здала, хоча коли підходила до машини і бачила, що мене чекає незадоволений життям інспектор, то мене реально колотило так, як ніколи.
     
  5. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Це отой хлопчик, що сьогодні зі мною здавав. (До речі, бажання здавати самостійно з близько сотні людей виявили троє:girl_sad:). Каже його інструктор, що він дуже добре їздить. А на іспиті на перехрестях тупив і забував витиснути зчеплення при екстренному гальмуванні. Цей інструктор був трохи в шоці.
     
  6. Brooklynka

    Brooklynka Member




    А для чого застосовувати екстренне гальмування на перехресті? Це вже - помилка, що не виявив перешкоду завчасно. Але під час іспиту реально «ходить вірус страху» і ніхто не може себе опанувати. Тому й трапляються такі помилки, які б подумати , ніколи не зробив(-ла), але що є то є.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Це було завдання від інструктора, не на перехресті.
     
  8. Brooklynka

    Brooklynka Member

    Ось це і є одним із прийомів інспектора на іспиті. Моїй одногрупниці сказав загальмуй двигуном, а вона одразу натиснула на педаль гальма в підлогу і все - це вже помилка! Так, само він може сказати щоб екстренно загальмувати - це вже провокація! Вдаватись до екстренного гальмування треба в крайньому випадку!
     
  9. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Як я сьогодні:) і це теж помилка, бо раніше треба було думати. Дівчата, хто там має бажання пробувати свої сили, майте на увазі.
     
  10. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    +1000

    Я коли їздила з інструктором на його машині, то навчилась рушати гарно і шо з того), а от коли пересіла на свою, в якої ще й двохкубовий мотор, то ідентичним, відпрацьованим натисканням педал взлітала як ракета, при чім з гучністю на всю околицю.:facepalm::girl_cray: А потім з переляку гальмувала і глохла!:girl_mad:
    Прийшлось переучуватись і на це мені пішло багато часу і позору!:sad:
    Тому, ще у цьому може бути причина.
     
    Останнє редагування: 6 Вересень 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Саме обідне, що на своїй машині я рушаю добре! Бо вона жорстка, мені це підходить. А ця Альмера зараза рве, як ненормальна. В мене нема ювелірного чуття. Я або рушаю ідеально (двічі на екзамені), або ніяк (теж двічі))).
    Ну і я розумію, що це не є ті помилки, за які буде страшно на дорозі. Але блін. Я не вмію просто піти і заплатити.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Brooklynka

    Brooklynka Member

    От власне, що часу для роздумів, як таких - немає.((( :) Інспектор шукає момент, коли ви геть розгубились і дає вам завдання для виконання. Людина знаходиться в стані «шоку», та й виконує те, про що її просять і відповідно «валиться» на іспиті. Тому потрібно просто добре вивчити цей екзаменаційний маршрут. Далеко від МРЕВ не треба їхати, щоб не здати. Тому штурмуйте своїх інструкторів і вперед))) Ви все зможете)):girl_bye: :yes::victory:
     
    Останнє редагування: 6 Вересень 2017
  14. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member



    Чекаю повідомлення в цій темці, що Ви отримали посвідчення водія без хабаря.
    Повірте, це реально: кума місяць тому змогла це зробити.
    Успіху!
     
    • Подобається Подобається x 3
  16. Yroslava

    Yroslava Active Member

    Дівчата, можете мене привітати, я все з правами. Здала сама, як і збилась. Не слухайте тих хто каже що це не можливо - все реально якщо дуже захотіти. Теорію я вчила сама - розв'язуючи тести онлайн. До речі, з цим мені не пощастило - коли починала розв'язувати були ще старі тести в МРЕВ, а за кілька тижнів до іспиту змінили на нові, 2017 року. Довелось ще їх вчити. Хоча, на мою думку, вони значно простійші - багато питань на логіку. Здала з першого разу теорію, а практику за другим разом. Практику я проходила в Резі і інструктор в мене був нереально класний - Олег. Ми з ним раз 10 проїхали всі маршрути. Тим не менш я трохи розгубилась першого разу і зупинилась в недозволеному місці - сказав екзаменатор що не знаю знаків))) За другим разом було простійше - вже була більш зібрана. Мені здається, з екзаменатором мені пощастило, не нагружав,єдине, дав складний маршрут - до Залізничного вокзалу.
    В той саме день ще хлопець з Реги здавав, теж в Олега вчився - і теж здав. Так що, пробуйте!
     
    • Подобається Подобається x 6
  17. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Це вже як закономірність: здав сам, отже, вчився в Реги:connie_pull-pigtail
    А які ще помилки були першого разу?
    Я дзвонила до них сьогодні, то окремих занять по місту без прав вони зараз не практикують, курс треба чекати 2 місяці. Обіцяли подзвонити, якщо буде можливість уроку на майданчику. Не знаю, що воно мені дасть.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

  19. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Virner

    Virner Well-Known Member

    дівчата, а поділіться успіхами:) Чи достатньо тих 7 занять (14 год) навчання в "Рега"?
    І взагалі скільки оптимально потрібно годин/занять новачку з нуля, щоб самостійно почати їздити? (розумію, що у кожного індивідуально, та все ж).
     
    • Подобається Подобається x 1