Діти в авто

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Bogdanka, 10 Серпень 2009.

  1. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Відповідь: Діти в авто

    В інструкції до нашого крісла сказано, що можна проти руху їздити до зросту 105 см.
    То буде хіба так як показала Багіра.
    Але зараз в малого ріст 71-72, то з випрямленими ніжками ще близько 12 сантиметрів до сидіня вільно. ТОму думаю до 1,5 роки можна буде сміливо проти руху їхати. А там побачимо, як воно буде. Планую возити проти руху доти, поки дитині так буде комфортно.
    В тій же інструкції сказано, що можна садити дитину за рухом з ростом від 76 см., але не молодше 15 місяців.
     
  2. kvVItKA

    kvVItKA Позитив року 2013

    Відповідь: Діти в авто

    а яке у вас крісло? бо в нас Stokke iZi Sleep by BeSafe і чоловіку вже не дуже зручно (, підсунутий до керма ближче ніж звик, крісло з малюком за ним вчіплене, а я пам"ятаю, що коли Домчик їздив проти руху, а він за мною сидів то моє сидіння теж було дуже підсунуте вперід ну і таки не до 2-х років він їздив, згадала, що коли ми в Словаччину їхали то в 1,9 він вже за рухом сидів, тобто переставили швидше і відтоді поїздки стали комфортніші бо проти руху він не любив їздити (((
    але в нас машина маленька, треба більшу
     
  3. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Відповідь: Діти в авто

    В нас перше Stokke iZi Go by BeSafe. Воно значно компактніше за iZi Sleep за габаритами. Але їздили в ньому до півроку, може б і трохи довше поїздив, але там почались комбінезони і малий явно не поміщався, гарбуз ще той))
    Зараз в нас Maxi-Cosi 2Way Pearl. Воно досить компактне, і якраз стало за водієм впритикушку. Було б трошки більше і чоловікові теж довелось би підсуватись більше...в нас теж мала машина.
     
  4. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    я не прищіпаюсь, годую малу зараз вже в кріселку 2 категорії. засинає, забираю цицю. але на задньому сидінні я ніколи не прищіпаюсь.
     
  5. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    якщо би ми в сон планували їхати, то в нас би було 40 хвилин їзди лиш...ва жко з тими поїздками, а найгірше, коли дитина починає кричати на експресувці і найближчий з'їзд за 15 км, я вже кілька разів просто витягала її до циці, то жахливо ризиковано, я знаю і саме тому дальше десь ми їздимо дуже рідко. раз якось дала їй цицю в кріселко, але то дуууже не зручно, в мене тоді все затерпло, а вона заснула з цицею в роті і як иіки забирала був крик. В жовтні нас можливо чекає дорога в 600км і я не уявляю як то буде. Правда то я не про дурник, я просто не уявляю. Вона як в кріселку починає плакати, то лиш гірше все стає, тобто заспокоїти нереально, тіки брати на руки... Я все чекаю, що звикне до кріселка, але шось не видно змін... :sad:
     
  6. Raven

    Raven Мама малятка

    нам 1,8 і ми ще не звикли, їде спокійно, лиш сама з татом, як я поруч починається мама-циця, а ми всі пристебнуті
    власне я не люблю той девайс, але деколи виручає, бо годувати в кріслі я не можу, раз гепнулася через різке гальмування
     
  7. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    То певне більшість дітей не люблять їздити в кріслі. Тут мова про кілька годин навіть не йде, нам півтори години максимум виходить, потім мус бути перерва. До року мала їздила проти руху в кріслі-люлюці, то мені нормально було нахилитися і дати цицю (я причеплена була), потім в сплячої забирала. Як пересіли в більше крісло за рухом, я втікла до чоловіка на переднє сидіння, мала трохи протестувала, але в нас є старша сестра, вона її трохи розважала. Коли часом є потреба когось підвезти і я сідаю ззаду, починаються капризи. Єдиний вихід - їхати на сон.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    В нас якщо мама на задньому сидінні, то ниє, проситься, грає на нерви. А як мама спереду або за кермом то тиш і благодать)) але ми їздимо активно з двох тижнів малого і він звик зо інших варіантів нема.
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Ох, нам би сну довшого, а то тих 40 хвилин ніяк нн рятує...
     
  10. Raven

    Raven Мама малятка

    Ми теж. В мене дитина трохи нитік. Спочатку списували на коліки-газики, потім на зуби, а тепер вже нема на шо. То вже такий характер. Вдома ниття то одне, а в обмеженому просторі машини - геть інше. Стараємось їхати на спання, до 1,5 год. ок, потім перекуси і т.д.-дорога, але буває поїздка починається з ниття, а спинитися і дати груди неможливо. Дурак то в мене остання інстанція. Не наполягаю на правильності, але мені так спокійніше і дитина не так викричиться.
     
  11. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    В мене може трохи песимістичний настрой (якраз сьогодні цілий ранок з чоловіком на ту тему дискутуємо), але я не знаю як зробити комфортною подорож з дитиною, коли їй хочеться висіти на грудях, коли в неї, наприклад, ріжуться зуби, або просто вона знуджується, і пісеньки-мультики-книжечки іі не забавляють, коли вона дуже збудлива, і сон неміцний і дуууже залежний від всього-всього...мабуть просто чекати, коли підросте.
     
  12. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Ви біля неї сидите? Спробуйте сісти спереду. Моя, коли мне нема поруч, може прокинутися і від руху заснути знов. Правда, то тільки на трасі такий номер проходив.
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Навіть якщо перед тим гарно погуляти на вулиці, тоді поїсти, цицю і їхати не зупиняючись, всеодно прокидається?
    В нас за роки їзди з дітьми є правило - поки діти сплять - їдемо ))) Заправки/зупинки або поки не сплять, або вже коли прокидаються. Тоді години 1,5-2-3 є ))
     
  14. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Прокидається, бо такий в нас сон від народження-40 хвилин. Останні лиш два десь місяці один денний сон став довший, але то так виглядає-спить свої 40 хвилин, починає крутитись, хникати, конче тре цицю підсунути, так десь 10-15 хвилин смокче, крутиться і тоді далі спить. В кріселку то не канає, бо будиться як крутитись починає і тоді такий рьов
    --- дописи об"єднано, 28 Серпень 2015 ---
    Та біля неї, а як вона проснеться і буде кричати, я спереду , а ми на трасі, де не встанеш так легко? Я боюся, що мої нерви того не витримають гг
     
  15. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    То як в нас, тільки зараз трохи довше посидить. Ми теж їдемо поки спить, дуже то виснажує, але нема ради. Просто дорога довга виходить. Ми ще мішок іграшок возимо і забавляємо.
     
  16. padesnig

    padesnig Well-Known Member

  17. phobika

    phobika Well-Known Member

    Мамусі, бачу якраз на останній сторінці обговорювали автомобільних цицюнів-нечемнот. Як ви з тим справляєтесь?
    Я сьогодні просто холодна. Їхали 2,5 години. За той час в автолюльці малий був 30 хв - 20 хв сну і 10 хв після. Все, я не в змозі була якось інакше вирішити ситуацію, крім як взяти на руки. Без грудей він не засинає і не спить довше 40 хв за раз, хіба на руках тримати і то не факт, що це допоможе. Тобто їхати на сон нас ніяк не рятує.
    Я двома руками за використання автокрісла і розумію, що це питання безпеки. Але в машині дитина просто реве, якщо не взяти на руки. Він і на руках істерить вмашині, але хоч трошки можна забавити. Так є від народження, хоч кожної поїздки я стараюсь максимально довго протримати дитину в кріслі. Але коли чоловік (водій) починає мінятись в кольорі, а в мене закладає вуха, я здаюсь. Дитині 6 місяців, їздимо 2-3 рази в тиждень по місту, на відстані більше 50 км десь 1-2 рази в місяць. Вдома в автокріслі любить сидіти, також їздить в ньому як у візку і засинає в ньому на вулиці (не завжди так було, десь останні 1,5 місяці).
     
  18. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    в мене таке навіть не обговорюється. Від народження тільки у кріслі, як би не ревіли, як би то мені не діяло на нерви. Потім ревуть менше, як розуміють, що й так ніхто не візьме на руки. А з часом взагалі перестають. Це питання витримки, ну й в першу чергу безпеки. В мене Аня на такому ультразвуці ревіла, що аж вуха закладало.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. phobika

    phobika Well-Known Member

    Чоловік за кермом починає дуже нервувати через крик. Сьогодні навіть штраф отримав, бо став обганяти в недозволених місцях. Але ви праві, треба з ним то проговорити і кілька раз перетерпіти ті істерики.
     
  20. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я сідала поруч з дитиною і годувала в автокріслі. Всі були причеплені, я акробат))) але 2,5 години то трохи багато. Може хотіти пісяти, та й просто це незручно так довго бути в напівсидячому положенні. Треба зупинятися, годуватися, розминати руки-ноги і їхати далі.